Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

unutmadan anlatıyım güzel bi rüyadan uyandım
hayır olsun sabaha karşı gördüm.. tabı adet düzensizliğinden dolayı kafayı ona taktım ya psikolojik olarak galaba
idrar testi yapıyorum o kadar gelişmiş bi testki üzrinde kademeler var benımkını yapıyorum 3üz olacak diyo
sewıneyımmı üzüleyimmi şok oluyorum koşa koşa ablama gidıyorum sewıınıyor çığlık falan atıyor
test yapmadım ya içimde kaldı bugun alayımda yapayım bari

Umutcum benim eşim devlette memur olmasaydı yönlendirirdim çelik işinde çalıştı yurtdışında:) şaka bi yana ben sorarım tanıdık varsa

Canım çoook geçmiş olsun

Allah'ım sen affedicisin affetmeyi seversin bizleri de affeyle.
Bin aydan daha hayırlı olan kadir gecemiz mübarek olsun.

Selam yavrukuşlaarrr

keyifler nasıl? benden iyilik , şafak saymaya balladım artıkın

gezme eylemlerime son verdim , mersinde yaylada annemlerin yanındayım , hakkaten zormuş evlendikten sonra kocayı askere göndermek , o yüzden bekar bacılarıma itinayla duyurulur , heriflerinizi askerliğini yapmış olanından alın

baskül bulamadığım sebebiyle tartılamıyorum başlarda iyiydi ama bu aralar can sıkıntısından yemeye başladım sanki , bakalım hayırlısı ...

herkesi öpücükledim , Allaha emanet olun

buarada hepimizin Kadir Gecesi Mübarek Olsun ,Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşAllahh ...

Çook geçmiş olsun..Öff kötü olmuş bayağı senin için..
Bırak bence ev işini dinlenmeye çalış yoksa toparlanamazsın..
yap yap aynı şey zaten..

İnşallah Allah gönlüne göre verir canım..
Fakat epey geliştirmişsin çiş testini..
Bilim insanlarına duyurulur..

sonucu bildireyim kimse uyumadı:)önce kelime oyunu oynadık 4ümüz sonra azcık insanlar alemi izledik şimdi de sahur yapacağız:)

Ohhh süper olmuş..İyi yapmışsınız..
Uyu uyan sersem gibi olurum ben..O yüzden uykum gelse bile uyumamayı yeğliyorum...

Öyle üşeniyorumki temizliğe kalkışımaya niyetliyim ama elimi kıpırdatmadım henüz..
Çook işim var bir girişsem çook ince işlere gireceğim ve 3 günde halletmek planım..Çünkü daha tatlı yapacağım kendimle ilgileneceğim..

Peki ben ne yapıyorum kalktığımdan beri tek göze görünen oğluma kahvaltı hazırladım o kadar... Bin yıldır her yaz tatilinde oynayan ''doktorlar'' dizisine baktım sonra sıkıldım.:)
böyle işte..

-----

Arkadaşlar kadir gecemiz mübarek olsun, dualarımızın kabul olması dileğiyle..

Son düzenleme:
günaydın bayanlarrrrrrrrrr :)

bugün engüzel günlerimizden biri olan kadir gecemizi yaşayacağız inşaallah bereketiyle hepberaber ....

Rabbim cümlemizin dualarını kabul etmeyi nasip etsin hayırlısıyla inşaallah amin..

topikte çoğumuzla birlikte bebeklerimizde hasta Rabbim şifa versin..bebek isteyenleri anne yapma lütfuna erdirsin inşaallah :)

bekarlarada hayırlı bir eş tabikide :)

bereket rızık iman aşkı sağlık sıhhatimiz eksik olmasın evlerimizden inşaallah.amin

Sağol canım :) Evet çok canı yandı, normalde pek tatlı değildir canı, düşer kalkar, pek umursamaz, kanamalı yaraları bile iki dakikada unutur. Ama bu sefer gerçekten acımış belli ki, ağlaya ağlaya uyuyakaldı. Soğuk suyla ıslattığım bez koymuştum yanan yerin üzerine, o elinden kaydıkça uykusundan sıçrayıp "ıslak bess" diye bağrındı yavrum. Gözünün içi de yanmış, onu o akşam bilmiyorduk, o da çok canını yakmış tabii. Aslında gene de ucuz atlattık; göz içi daha fazla yansaydı ya da kapak bölgesine daha ince deriye gelseydi daha kötü olurdu. Çocuklara çok dikkat etmek gerek gerçekten de, bana iyi bir ders oldu bu.
hayirli geceler
umutcum hosgeldin ogluna gecmis olsun insallah hic iz kalmaz tatildenn kg almadan geldin superrr

...
Sağol canım, hoşbulduk. Evet almadığım gibi 1 kg kadar vermişim. Evde hemen telafi etmeye başladım ama bu durumu. Malzeme az olduğu için, biraz da sıkıntıdan kalorili şeyler yiyorum geldiğimden beri...
Teşekkürler canım. Eğer gerçekten bir sıkıntın olmadığı halde varmış gibi hissediyorsan psikolojiktir. Birçok insanda oluyor bence, benim akrabalarda en az 3 kişi var, hastalık haber alınca kötü olan, etkilenen. Eğer sende çok fazla olduğunu düşünüyorsan nette hipokondriyazis ile ilgili makalaler okuyup bilgi alabilirsin :) Gene de ağrını sızını hafife alma, dinlen bence, gerekirse doktora da git. Geçmiş olsun sana da.
teşekkür ederim. Sana da çok geçmiş olsun. Umarım bugün dinlenmek iyi gelir, atlatırsın çabucak. Bilgiler için de teşekkürler, enfeksiyon kapabilir korkusuyla cilt hekiminin verdiği ilaçlardan başkasını uygulayamadım. Hem gözüne kaçmasın hem açılan yara enfekte olmasın diye. Bir de yüzde olunca korktum, kahverengi iz bırakırsa diye. Üzerinden 10 gün geçti, artık fayda etmez herhalde, evde organik tahinim var, kendim yapmıştım, yağı da üzerinde, bilsem -ve de yanımda olsa- sürerdim....

Teşekkür ederim canım. Evet dün canımı çıkardılar. Sinirlerim bozuldu benim de. Zaten hava değişimi, yol yorgunluğu vardı üzerimde. Bir de ev işi, tüm gün çalışma üzerine eklenince akşam dağılmış durumdaydım zaten. Önce buharda pişmiş brokolileri her yana saçtılar, yiyoruz diye mutfaktan kaçırıp evin her yanına dökmüşler. Malum hem tanecikli hem kokulu bir sebze. Eşimle zor toparladık, sonra eşim kavun kesiyorum diye yerleri yapış yapış yaptı, sildim. Sonra oğlan brokoli salatasının içine bir ufak sürahi su döktü, mahvoldu salata, ziyan olmasın diye suyunu süzüp, kağıt havlu ile kurulayıp yeniden sosladım. Yeniden soslarken zeytinyağı şişesi elimden kaydı yerlere boca oldu zeytinyağı Onu temizlemesi daha uzun sürdü, kaynar su ile silmem gerekti çünkü. Bu arada çocuklar devamlı kavga ediyorlar kedi köpek gibi. Sonunda sofraya oturduk, onları yediriyordum, kızım etini halıya düşürdü, o fazla önemli değildi hemen sildim, nihayet yerime oturmuştum kiiii; oğlum benim çişim var dedi. Orada ben kendi başıma yapacağım çişimi diye tutturduğu için banyoyu bir güzel suladı. İşte bu bardağı taşıran nokta oldu. Her yandan çiş temizledim çamaşır sularıyla, banyo halısını makinaya attım, oğlanı yıkadım Buna benzer hikayeler çoktur bizde, genelde sakin tabiatlıyımdır ama böyle çileden çıktığım zamanlar da oluyor. Çocuklar büyürken arada böyle çileden çıkmak normal bence :))
Dün ben sana yazacaktım, tarif sormuşsun, hiç yapma da yeme de diyecektim, geç kalmışım :)) Tahıllı ve bol yeşillikli salatalar bu tip bol karbonhidratlı salataları ikame ediyor bence. Örneğin bir avuç nohut katılmış nar ekşili marul salatası ya da yeşil mercimek salatası, 3 çorba kaşığı kısır katılmış bol yeşillikli bir salata daha iyi bir seçim olabilir. Olsun bugün karbonhidrat alımını biraz azaltırsan dengelersin bence.

Rüyan hayır olsun canım. Umarım güzel haberler verirsin bize :)
Umutcum benim eşim devlette memur olmasaydı yönlendirirdim çelik işinde çalıştı yurtdışında:) şaka bi yana ben sorarım tanıdık varsa
Ayy, çok sevinirim Özlemciğim, eşinin tanıdıkları varsa ilet lütfen. Ben özelden bizim şirketin adını mesaj atarım sana, bilgi soran olur belki. Ayrıca sağol geçmiş olsun dileklerin için.

Ben de sana geçmiş olsun diyeyim. Sınav istediğin gibi geçmemiş, üzüldüm. Ama her işte bir hayır vardır derler. Gitmeden vaktim olamadı yazamadım, anneliğin ilk yılı çok zor Özlemciğim, bana sorarsan 2 yılı bile diyebilirim. Bu iki yıl bebeğin yanında olman, senin büyütmen çok daha iyi olur belki. Anneleriniz de yakında değildi hatırladığım kadarıyla, kazandığını bakıcıya verip gözün arkada çalışmaktansa rahat rahat bebeğini büyütebilirsin böylece? Senin yerinde olsam proje bazlı işleri kabul eder, oradan kazandığım paraya mümkün mertebe dokunmadan biriktirir, doğum ve bebek masrafları için bir fon oluştururdum. Hem de ayak bağın olmadan bebek geldiğinde işten ayrılır, onu büyütürsün?

Canım, Allah kavuştursun. Haklısın zor ama 5,5 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Hayırlı tezkereler :))

günaydın kızlaar, sabah bi kalktım herkes hasta olmuş, hepinize geçmiş olsun kızlar. yaz sıcakları iyice artmaya başladı tabi, yiyecekler çabuk bozuluyor, dayanamıyoruz klimalar açık yatıyoruz. acil şifalar diliyorum hepinize.

Umutcuğum msj attım eşime toplantıdaymış, soruup soruşturacak bakalım bişey çıkarsa msj atarım sana özelden

Proje bazlı işleri kabul edicem mecburen çünkü başka seçeneğim yok canım. Yalnız ben bu sene sonu çocuk düşünüyordum fakat dediğin gibi para biriktirebilmek için 2013 yazına kadar çalışmam gerekecek. Zaten bu tarz işlerde işe alırken çocukluysan ya da çocuk yapacaksan seni tercih etmiyorlar. Ben çocuk düşünmüyorum diyip işe alınmaya çalışıcam fakat bu geçici çözüm. Bebeğüme 1 yıle vde baktım diyelim sonrasında çocuklu olduğum için hiç işe almıyacaklar bu tarz işlerde. Benim sektör değiştirmem ya da kurumsal büyük bir firmaya girmem gerekiyor. Bu işlerde de malesef torpil var.

Sağol canım :) Sektör acımasız haklısın Kadın olup çalışmak, çocuklarını uygun şartlarda büyütmek, kariyerine uygun part time çalışma seçenekleri bulmak bizim sistemimizde pek mümkün değil Gene de ilk 6 ay çalışıp birikim yaparsan, sonraki 6 ay hamile olsan bile işine devam edebilirsin belki? Baştan bebek düşünenleri istemeseler bile hamile kalır kalmaz işten çıkaramzlar elbet :)) Hayırlısı olsun sizin için, umarım önlündeki gibi bir iş denk gelir...

iyi gunler kizlar kac gundur yokum iftar davetleri gezmeleri falan derken eve donunce nete bakmadan uyur oldum ins buralarda hersey yolundadir..

bebeğin nasıl oldu iyileştimi.??
Umarım daha iyidir..

bebeğim aynı malesef sabah doktora götürdüm..çok küçük olduğu için sadece ateş düşürücü kullanabileceğimi söylediler.iğne vurdular damla verdiler orda..evde buhar makinem sürekli açık..nefes almakta çok zorluk çekiyor malesef duanıza ihtiyacım var..bende kocakarı ilaçlarını deniyorum :) nane limon kaynatıp verdim.ıhlamur içiriyorum tarhana çorbası yaptım...bakalım..

Evet canım malesef özellikle bilişim sektörü bu konuda çok acımasız. İnanki meslek değiştirmeyi bile düşünüyorum tekrar öss ye girip. Dediğin gibi çocuk olana kadar çalışıcam, eğer istedğim maaşa bir iş bulabilirsem 6 ay da 15bin tl birikim yapabilirim bu da ilk etapta çocuk için yeterli olur diye düşünüyorum. Tabi bu arada kalıcı kurumsal bir iş bulabilirsem ne mutlu bana. Hayat boyu evde olmak düşüncesini düşünmek bile istemiyorum, eşim 2014de tekrar kpssye hazırlan diyor çocuk olduktan sonra. Bakalım hayat bizi nerelere sürükleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…