Kızlar,
Önceki mesajda gözden kaçmasın diye ayrıca yazmak istedim; çelik işinde deneyimi olan inşaat mühendisi ve tekniker arıyoruz bizim şirkete. Anadolu yakasında oturan tanıdıklarınız varsa çevrenizde, bana özelden mesaj atarsınız olur mu? Çeşitli mecralara ilan da veriyoruz ama çevreme ayrıca duyurmayı tercih ediyorum ben her zaman :) Burası konusu değil belki ama dediğim gibi benim için tanıdıklarıma duyurmak önemli, o nedenle başka topiklere yazmayı düşünmüyorum
Elmasalyangozu, sen de hoşgeldin canım :) Aynı zamanlarda dönmüşüz tatilden. Gerçi benimki tatilden ziyade aile ziyareti oldu ama öyle diyelim artık. Epeyce de gezdim gitmişken :))
....
Asumancığım sağol canım. Her gören iz kalmaz diyor ama içim pır pır ediyor gene de, tüm seyahat boyunca yüzüne bakıp içlendim zaten. İlk 3 gün daha kötüydü, hızlı toparladı Allahtan. Eşim geldi diye pasta yapmıştım, akşam yoldan geldi, çocuklar da pastayı kesme kavgası yaparken mutfağa daldılar. Çocuklar birbirini yiyor, salonda 3 yetişkin oturup sohbet ediyor... Oğlan spatulayı almış, pasta keseceğim diye, kız da hayır anne kesecek diye elinden kapmış, biri önde diğeri arkada daldılar mutfağa koşarak. Ben de elimde çaylarla kalakaldımNeyse olacağı varmış, gene de ucuz atlattık...
....
Bende de bir bitkinlik var, atamadım üzerimden. Hava değişimi midir, yorgunluk mudur anlayamadım. Sızlıyor her yanım. Bugün evi tarumar etti afacanlar, sonra annemlerle dışarı çıktık, et aldım eve döndüm ben, evi topladım, valizlerin kalanlarını yerleştirdim, akşam yemeklerini yaptım, tam yerime oturacakken annemler çocukları getirdiler. Sonra da felaket kudurdularYerlere zeytinyağı şişesi mi dökülmedi, hazırladığım salataya sofraya gelmeden bir sürahi su mu boca edilmedi, kendim yapacağım diye banyoda her yer çişle mi sulanmadı... En sonunda oturup ağladım da halime acıyıp sakinleştiler biraz. Bu hafta çoooook zor geçecek galiba benim için :) Allah sağlık versin ne diyelim. Epey dert yandım, artık iyi geceler dileyeyim. Güzel, rahat, huzurlu uykular arkadaşlarım
merhaba fıstıklar..
üç-dört gündür çok kötü bir grip geçiriyorum. yerime çalışacak kimse de olmadığından çoğu gece 38 derece ateş ve kolumda serum ile nöbet tuttum. bu gün evdeyim.. biraz yatıp dinlensem diyorum ama ev de de iş çok..
unutmadan anlatıyım güzel bi rüyadan uyandım
hayır olsun sabaha karşı gördüm.. tabı adet düzensizliğinden dolayı kafayı ona taktım ya psikolojik olarak galaba
idrar testi yapıyorumo kadar gelişmiş bi testki üzrinde kademeler var benımkını yapıyorum 3üz olacak diyo
sewıneyımmı üzüleyimmi şok oluyorum koşa koşa ablama gidıyorum sewıınıyor çığlık falan atıyor
test yapmadım ya içimde kaldı bugun alayımda yapayım bari
sonucu bildireyim kimse uyumadı:)önce kelime oyunu oynadık 4ümüz sonra azcık insanlar alemi izledik şimdi de sahur yapacağız:)
Sağol canım :) Evet çok canı yandı, normalde pek tatlı değildir canı, düşer kalkar, pek umursamaz, kanamalı yaraları bile iki dakikada unutur. Ama bu sefer gerçekten acımış belli ki, ağlaya ağlaya uyuyakaldı. Soğuk suyla ıslattığım bez koymuştum yanan yerin üzerine, o elinden kaydıkça uykusundan sıçrayıp "ıslak bess" diye bağrındı yavrum. Gözünün içi de yanmış, onu o akşam bilmiyorduk, o da çok canını yakmış tabii. Aslında gene de ucuz atlattık; göz içi daha fazla yansaydı ya da kapak bölgesine daha ince deriye gelseydi daha kötü olurdu. Çocuklara çok dikkat etmek gerek gerçekten de, bana iyi bir ders oldu bu.Umutcum cok gecmis olsun ogluna, ay nasil cani yanmistir birden,
ama insallah izi kalmaz sanmiyorum bende
Bu aralar herkes keyifsizmi, yoksa banami öyle geliyor ??
Nazarmi deydi bize nedir,
rabbim gönlümüzdeki sIKintilari gidersin insallahhhhhhhh en kisa zamanda..
Sağol canım, hoşbulduk. Evet almadığım gibi 1 kg kadar vermişim. Evde hemen telafi etmeye başladım ama bu durumu. Malzeme az olduğu için, biraz da sıkıntıdan kalorili şeyler yiyorum geldiğimden beri...hayirli geceler
umutcum hosgeldin ogluna gecmis olsun insallah hic iz kalmaz tatildenn kg almadan geldin superrr
...
Teşekkürler canım. Eğer gerçekten bir sıkıntın olmadığı halde varmış gibi hissediyorsan psikolojiktir. Birçok insanda oluyor bence, benim akrabalarda en az 3 kişi var, hastalık haber alınca kötü olan, etkilenen. Eğer sende çok fazla olduğunu düşünüyorsan nette hipokondriyazis ile ilgili makalaler okuyup bilgi alabilirsin :) Gene de ağrını sızını hafife alma, dinlen bence, gerekirse doktora da git. Geçmiş olsun sana da.Ceco, Umutt çok geçmiş olsun ,böyle hastalıkla ilgili şeyler duyduğumda dayanamıyorum,çok kötü oluyorum.Vücudumdan sanki bir şeyler eriyo kemiklerimin sızladığını hissediyorum.Acaba bir doktara mı gitsem ,psikolojik belkide
teşekkür ederim. Sana da çok geçmiş olsun. Umarım bugün dinlenmek iyi gelir, atlatırsın çabucak. Bilgiler için de teşekkürler, enfeksiyon kapabilir korkusuyla cilt hekiminin verdiği ilaçlardan başkasını uygulayamadım. Hem gözüne kaçmasın hem açılan yara enfekte olmasın diye. Bir de yüzde olunca korktum, kahverengi iz bırakırsa diye. Üzerinden 10 gün geçti, artık fayda etmez herhalde, evde organik tahinim var, kendim yapmıştım, yağı da üzerinde, bilsem -ve de yanımda olsa- sürerdim....merhaba fıstıklar..
üç-dört gündür çok kötü bir grip geçiriyorum. yerime çalışacak kimse de olmadığından çoğu gece 38 derece ateş ve kolumda serum ile nöbet tuttum. bu gün evdeyim.. biraz yatıp dinlensem diyorum ama ev de de iş çok..
...
umuttt.. sen de hoş geldin.. yanığa susam yağı iyi gelir. şu tahinin üzerinde biriken yağ... yumurtanın beyazını iyice çırparak kar haline getirerek sürebiilirsin..yumurtanın sarısının yağı kullanılır. onun hazırlanması biraz eziyetli..yumurta sarısını gözden çıkardığın bir tencerede yada konserve kutusunda iyice yanıp kararana dek pişiriyorsun. ama bu açık havada yapılmalı çünkü çıkardığı koku iğrenç ve evden çıkmıyor.. yumurta sarısı iyice yandğında toparlanıyor ve bir yağ çıkarıyor..çok da değil az birşey tabii ki... soğuyunca bu yağı sürmen de tedavi eder.. çok geçmiş olsun
günaydın hanımlar.
ceco, umut geçmiş olsun ikinize de .
umut çocuklar da yormuş seni iyicene, neyse ki sonradan durulmuşlar biraz bari. ben de oğlum söz dinlemediği zaman 1-2 kere oturup sinirden ağladım.
elimde değildi arka odaya kaçtım ama. gelip beni o halde görünce oturup o da ağlamıştı
uff akşam kuskus salatasını yiyince bu sabah 91,0 çıktım gene
Rüyan hayır olsun canım. Umarım güzel haberler verirsin bize :)unutmadan anlatıyım güzel bi rüyadan uyandım
hayır olsun sabaha karşı gördüm.. tabı adet düzensizliğinden dolayı kafayı ona taktım ya psikolojik olarak galaba
idrar testi yapıyorumo kadar gelişmiş bi testki üzrinde kademeler var benımkını yapıyorum 3üz olacak diyo
sewıneyımmı üzüleyimmi şok oluyorum koşa koşa ablama gidıyorum sewıınıyor çığlık falan atıyor
test yapmadım ya içimde kaldı bugun alayımda yapayım bari
Ayy, çok sevinirim Özlemciğim, eşinin tanıdıkları varsa ilet lütfen. Ben özelden bizim şirketin adını mesaj atarım sana, bilgi soran olur belki. Ayrıca sağol geçmiş olsun dileklerin için.Umutcum benim eşim devlette memur olmasaydı yönlendirirdim çelik işinde çalıştı yurtdışında:) şaka bi yana ben sorarım tanıdık varsa
Selam yavrukuşlaarrr
keyifler nasıl? benden iyilik , şafak saymaya balladım artıkın
gezme eylemlerime son verdim , mersinde yaylada annemlerin yanındayım , hakkaten zormuş evlendikten sonra kocayı askere göndermek , o yüzden bekar bacılarıma itinayla duyurulur , heriflerinizi askerliğini yapmış olanından alın
Rüyan hayır olsun canım. Umarım güzel haberler verirsin bize :)
Ayy, çok sevinirim Özlemciğim, eşinin tanıdıkları varsa ilet lütfen. Ben özelden bizim şirketin adını mesaj atarım sana, bilgi soran olur belki. Ayrıca sağol geçmiş olsun dileklerin için.
Ben de sana geçmiş olsun diyeyim. Sınav istediğin gibi geçmemiş, üzüldüm. Ama her işte bir hayır vardır derler. Gitmeden vaktim olamadı yazamadım, anneliğin ilk yılı çok zor Özlemciğim, bana sorarsan 2 yılı bile diyebilirim. Bu iki yıl bebeğin yanında olman, senin büyütmen çok daha iyi olur belki. Anneleriniz de yakında değildi hatırladığım kadarıyla, kazandığını bakıcıya verip gözün arkada çalışmaktansa rahat rahat bebeğini büyütebilirsin böylece? Senin yerinde olsam proje bazlı işleri kabul eder, oradan kazandığım paraya mümkün mertebe dokunmadan biriktirir, doğum ve bebek masrafları için bir fon oluştururdum. Hem de ayak bağın olmadan bebek geldiğinde işten ayrılır, onu büyütürsün?
Canım, Allah kavuştursun. Haklısın zor ama 5,5 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçer. Hayırlı tezkereler :))
Umutcuğum msj attım eşime toplantıdaymış, soruup soruşturacak bakalım bişey çıkarsa msj atarım sana özelden
Proje bazlı işleri kabul edicem mecburen çünkü başka seçeneğim yok canım. Yalnız ben bu sene sonu çocuk düşünüyordum fakat dediğin gibi para biriktirebilmek için 2013 yazına kadar çalışmam gerekecek. Zaten bu tarz işlerde işe alırken çocukluysan ya da çocuk yapacaksan seni tercih etmiyorlar. Ben çocuk düşünmüyorum diyip işe alınmaya çalışıcam fakat bu geçici çözüm. Bebeğüme 1 yıle vde baktım diyelim sonrasında çocuklu olduğum için hiç işe almıyacaklar bu tarz işlerde. Benim sektör değiştirmem ya da kurumsal büyük bir firmaya girmem gerekiyor. Bu işlerde de malesef torpil var.
bebeğin nasıl oldu iyileştimi.??
Umarım daha iyidir..
Sağol canım :) Sektör acımasız haklısınKadın olup çalışmak, çocuklarını uygun şartlarda büyütmek, kariyerine uygun part time çalışma seçenekleri bulmak bizim sistemimizde pek mümkün değil Gene de ilk 6 ay çalışıp birikim yaparsan, sonraki 6 ay hamile olsan bile işine devam edebilirsin belki? Baştan bebek düşünenleri istemeseler bile hamile kalır kalmaz işten çıkaramzlar elbet :)) Hayırlısı olsun sizin için, umarım önlündeki gibi bir iş denk gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?