Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dün iftardan önce tartıldım 92.9 çıktım
şimdiden ellerinize saglık bugün iftardan önce kesin eksik çıkarım çok işim var çok terlicem

Hayırlı uğurlu olsun. Kaderi güzel olsun. Allah onu nazarlardan korusun

Herkese günaydın ve Hayırlı cumalar dilerim

Şeker bayramınızı şimdiden tüm içtenliğimle kutlarım. Gerçekten de şeker tadında bir bayram yaşarsınız inş...

Bildirim:
sporum yok ((
96.200 fark 200 gram Buna da şükür =)

günaydın güzel hatunlar...

temizlikler yapılmış hazırlıklar yapılıyor ne güzel bayram heyecanı eskisi gibi olmasada var içimizde..

ben de akşam ütülerimi yaptım valizlerimi hazır ettim zaten 1 valiz yaptım kıyafet 1 valiz minik iççamaşır.fazla eşya almam yanıma onun dışında götürceklerim vardı onlarıda hazırladım ...duş alıp yattığımda saat 1 di.

sahura kalkamamışım eşim kendi uyanmış saat sesine yemiş öyle üzüldümki...yorgunluktan hiç duymadım malum ben regl olduğumdan tutmuyorum diye bana hiç dokunmamış...

şimdi gelelim kilomuza sabah tartıldım aslında hiç kilo verememiş olduğumu gördüm
kilom 93
ee yersen tatlıları alırsın kiloları...bayram sonrası kayınımın düğününe kadar verebildiğim kadar veririm inşallah...

Nurgu
bebeğiniz sağlıkla doğsun inşallah...

canlarım ben bir daha giremeyebilirim bugün...gece yolcuyuz Allah nasib ederse...Hakkınızı helal edin...Dualarınızı eksik etmeyin... kazasız belasız gidip geliriz inşallah..

Yenacım ben haftaya cumaya tartı bulamayabilirim ben izinli yazarsan çok sevinirim..

öpüyorum Allah'a emanet olsun...herkese hayırlı bayramlar şimdiden...

selam tontişlerimm
2009 un şubatında glmiştim ilk buraya sonra bıraktım
geri geldim
tekrar bıraktım
yani hiç bir zaman istkrarlı biri olmadım bu kilo verme olaynda
arada bir girer yorumlara bakar eskilerden
kim var diye inceler giderim
9 agustosta 115 kilo ile tüp mide ameliyatına girdim
çok şükür 3 gündür evimdeyim
iyiyim
aranıza ugramak istiyorum sıksık
durumumu bildirmek için
grşzmk üzere

Sabah heyecandan uyuyamadım hemen uyandım tabii:)
Açıklanmış. istediği ilk üç lisenin ikisinde yedek listesinde diğerini asil olarak kazanmış..
Hayırlısı olsun...

Sağlıkla kucağına alır inşallah..
Bayram bebeği.:)

olllllllllllllley ikizlerim anadolu imam hatip okulunu kazanmışlar bize 20 dakika mesafede
ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN

Fadimeciğim hayırlı olsun..
eve yakın oluşu çok iyi..

selam citol..
geçmiş olsun..
Ne cesaret tebrik ederim seni..
Nerede oldun peki.?
AZRASILAM diye bir üye vardı sanırım onun yaptığından yaptın..
umarım sonuç istediğin şekilde gelişir..

Son düzenleme:

geçmiş olsun allah tez zamanda saglıgına kavuştursun

günaydın herkese.

dün gelemedim hiç oğlumu anaokuluna kayıt ettirdik, öğlen işe gelebildim, yarım günde 48 tane e-mail birikmiş, dolayısıyla gelir gelmez işlere gömüldüm.

inşallah kolay adapte olur oğluşum okula, ilk defa gidecekdaha önce kreş vs. deneyimimiz de olmadığı için endişeliyiz biraz. bakalım Allah kolaylık versin hem ona hem bize

kilo bildirimimi az sonra yapıcam ama ben bu hafta (-) çıkmıycam maalesef (+) olucam herhalde çünkü pazar gününden beri iştahım sonnnnn derece açık yemeği fazla kaçırmıyorum ama arkasından dondurma, kurabiye.. . kan ilacına başladım sanırım o açtı iştahımı ama içmesem de çok aşırı kansızım, artık belirtiler iyice ayyuka çıktı, doktor "nasıl ayakta durduğuna şaşırıyorum şu an" dedi.
revirde tartılıp geleyim.

aa bu arada kızlar ben bayramdan sonraki 3 günü de izin olarak kullanıyorum yani önümüzdeeki hafta komple yokum, evden girmeye çalışırım ama belki biryerlere de gidebilirsek giremem. haberiniz olsun, beni yok yazmayın hee

tartılıp büyük şokla karşılaşıp geliyorummm ...
.........

Hayırlı olsun okulunuz..
Kaç doğumlu oğlun.?

Benim oğlum 4 yaşında 2008 doğumlu bizde kayıt ettik..

benim anladığım şeymi geciken
yeğen geliyor olmasın

Evet anladığın şey.:)

Sene başından beri yaşadığım sorun.
Faka son bir kaç aydır kötü epey..
Doktor kilo yla alakalı bir durum..zayıflamalı ve yürüyüş yapmalısınız hanfendüü dedi..

Bayramdan sonra olmadı tekrar bi gidip gösterip geleyim.:)

Son düzenleme:
aynıyım kızlar.. 90,6...
hiç yoktan iyidir di mi bu kadar kan ilacı, iştah açılması ve hem ramazan hem kan ilacı ortak çalışması olan kabızlık sorununa rağmen
"8" göremedik bayramda , bakalım bayramı da layikiyle geçirebilirsek, artık kısmet ay sonuna

Yena'cım 2007 Aralık sonu benim oğlum, yani 1 hafta beklesem 2008 olacaktı aslında :)
sizin de hayırlı olsun okulunuz, sizde var mı daha önce bir kreş deneyimi falan?
....

olllllllllllllley ikizlerim anadolu imam hatip okulunu kazanmışlar bize 20 dakika mesafede
gözün aydın fadimecim hayırlı olsun

hayırlı bayramlar canım hayırlısıyla kazasız belasız git kilo almadan gel

Sabah heyecandan uyuyamadım hemen uyandım tabii:)
Açıklanmış. istediği ilk üç lisenin ikisinde yedek listesinde diğerini asil olarak kazanmış..
Hayırlısı olsun...
hayırlı olsun canım

kolay gelsin canım oluşun hiç sorunsuz çabucak alışır inşaAllah

bu hafta hepimiz aynıyız herhalde içimizdeki fillere dur diyemedik 8 ucundan görüp kaçırdık ama duuurr bayram bir geçsin canına okuycam o dokuzun birdaha dönmemek üzere gitsin istemiyorum artık istenmediği yerede gelmesin lütfen

Allah sağlıkla kolaylıkla kurtarsın inşallah
gözünüz aydın ne güzel

gözünüz aydın yenam tebrik ederim

Yenacım

kilom 89,1

spor yok,fakat benim oğlan 4 günde beni bitirdi,sabah 5 de kalk mamasını yap,altını değiştir.tekrar 7,30 a kadar uyuyoruz,7,30 da kalk banyo yaptır,kurula ,burnunu temizle ,üstünü giydir,yoğurdunu ,kahvaltısını,çorbasını yap,(kızkardeşime yapıp bırakıyorum o gün içerisinde yediriyor) tekrar mama hazırla yedir,kardeşimle eşime kahvaltı hazırla,üstümü giyiniyorum,bu arada evide toparlıyorum ufak tefek,evden işe git,off yazarken bile yoruldum,valla işte rahat ediyorum.akşam 8 de eve git oğlanla 1 saat ilgilen,onu uyut ,yemek hazırla ,toparla yani oğlan benim yanımda 1 ay daha kalsa eminim 5-6 kilo veririm.

slm kizlarr
nurguu cnm bebisiniz insallah sorunsuz dogmustur pipicannn cok tatli oluyorlar bebeklerrr dun cocuk dr unda gordum 9gunluk bebis cok tatliydi

fadime ogullarin istedigi okulu kazanmislar hayirlisi olsun
yenacim gozun aydin insallah hayirli olur

citol cnm hosgeldin insallah hayirli olur senin icin hedefine ulasirsin

Merhaba Arkadaşlar, ben de bildirimimi yapayım. Tam tahmin ettiğim gibi kilo almışım, artık tartılmadan da kolayca anlayabiliyorum, giydiklerim ve şişkinlik hissi ya da tam tersi hafiflik hissi varip aldığımı anlatıyor bana. Ya da tahminlerim hep tutuyor :)) Tatil sonrası tartıldığımda 1.2 kg vermiştim, 900 gr geri almışım Evde geçirdiğim 5 gün hemen artı olarak yansımış bana Diyetisyene hiç gitmiyorum artık Hevesim de verdiğim önem de azaldı bu aralar zayıflama işinde... Gene de son bildirimime göre 300 gr eksideyim.

Son bildirimim: 74.4 kg
Bu hafta: 74.1 kg

Spor yok sayılır, toplamda 60 dk. yüzme...

Nurgucummm allah kurtarsin canim,saglikla dogar insallah :)):))
ALLAH BİR SANCIDA KURTARSIN HAYIRLI EVLAT OLUR İNŞALLAH
Hayırlı uğurlu olsun. Kaderi güzel olsun. Allah onu nazarlardan korusun
Allah sağlıkla kolaylıkla kurtarsın inşallah
slm kizlarrnurguu cnm bebisiniz insallah sorunsuz dogmustur pipicannn cok tatli oluyorlar bebeklerrr dun cocuk dr unda gordum 9gunluk bebis cok tatliydi
Güzel dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun şimdilik haber yok hala bekliyorlarmış ablamdada pıhtılaşma olduğu için riskli gebelik o yüzden sabah 6da yatırdılar hala bekliyolar allah yardımcısı olsun yüzüne baksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…