Güzel dualarınız için hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun şimdilik haber yok hala bekliyorlarmış ablamdada pıhtılaşma olduğu için riskli gebelik o yüzden sabah 6da yatırdılar hala bekliyolar allah yardımcısı olsun yüzüne baksın inşallah
KIZLAR tam yazdım çıktım aradılar bebişimiz doğmuş yarım saat önce normal doğum olmuş çok şükürsaprasırıymış ''aynı annesi gibi kaşı kipriği yok ''diyo annem rabbim isteyen herkese versin bu duygudan mahrum bırakmasın inşallahh :119: :119: :119: :119:
KIZLAR tam yazdım çıktım aradılar bebişimiz doğmuş yarım saat önce normal doğum olmuş çok şükürsaprasırıymış ''aynı annesi gibi kaşı kipriği yok ''diyo annem rabbim isteyen herkese versin bu duygudan mahrum bırakmasın inşallahh :119: :119: :119: :119:
Evet gelsin artık Eylül. Sen gene arada yürüyebiliyordun, ben hiç yürüyemedim bızdıklar yüzünden. Gerçi sen de sıcaklar ve oruç yüzünden bu ay epey azalttın değil mi? Yürüyüşleri tavsatınca yemek işini de saldım gibi. Yürüyüş yapıp çaba gösterince kalorili şeylere gömülmeye kıyamıyordum pek. Yenince yeniyor gene ama daha fazla frenliyordum kendimi. O kadar ter döküyorum diyerekten :)) Kışın havalar soğukken yaz gelse de rahat rahat yürüsek diyordum geri aldım sözümü, soğuklarda daha iyi yürünüyormuş :))...umutt senin titizlik de maşallah biraz ileri derecede ben rahatım biraz o konularda suda ıslatıp suyun durumuna göre bikaç su değiştirip yıkarım semiotunu bir tek ıspanağı tek tek yıkarım ben
ben de eylül gelsin bol bol yürüyelim istiyorum az kaldı şükür sağlıklı beslenme zamanımız geliyor
düşünsenize 1 aydır hergün evde tatlı var ve ben nerdeyse hergün yedim az çok
İyi yolculuklar Nevin, iyi bayramlar, güle güle kavuşun.saol canım evet acayip bir his var içimde uzun yol araba ile gözümde büyüyor kısa süreli olunca uçakla gidip geliyordum şimdi yaklaşık 10 saat yol...Bayram salı bitiyor biz öbür hafta pazartesi iş başı yapıyoruz.bir haftadan fazla.. Yıllık iznim yok aslında bu seneninkini haketmedim ama müdürümle anlaştım yıllık iznimden düşecek..son anda gıcıklık yapmazsa yapsada çeker giderim vallahi..uzun süre önce izin zamanını bilipte plan yapanlara hep özenmişimdir...benim hep acele ile oluyor çünkü ne yapalım sağlık olsun...
Annem hergün arıyordu gelcekmisiniz diye bir yandan da diyorki "kızım gelmeyin uzun yol yorulursunuz diyor" ama biliyorum çok istiyor gelebiliriz dedim nasıl sevindi.eşimde istiyor malum onun memleketide Rize belki geçeriz o tarafa belli olmaz.. Abimde gidemiyor emniyet mensubu bayramda seyranda izni yok... Hakkımızda hayırlısı...
selam kızlarr
çooook uzun bir ara oldu ne haber verebildim ne de nete girebildim
istanbuldan döndüktn sonra kpss maratonuna hızla başladım gerçi sonucunda bir şey çıkmadı
daha sonra özel işler çıktı yine girmeye fırsat bulamadım
o yüzdende habeer veremedim
Tebrikler, başarılar. Hırsız korkusunun üzerine, iyi bir haber almışsın ne güzel :)olllllllllllllley ikizlerim anadolu imam hatip okulunu kazanmışlar bize 20 dakika mesafede
ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN
Tebrikler kızına başarılarının devamını dilerim.Sabah heyecandan uyuyamadım hemen uyandım tabii:)
Açıklanmış. istediği ilk üç lisenin ikisinde yedek listesinde diğerini asil olarak kazanmış..
Hayırlısı olsun...
..
kızlar tam yazdım çıktım aradılar bebişimiz doğmuş yarım saat önce normal doğum olmuş çok şükürsaprasırıymış ''aynı annesi gibi kaşı kipriği yok ''diyo annem rabbim isteyen herkese versin bu duygudan mahrum bırakmasın inşallahh :119: :119: :119: :119:
gözünüz aydın nurgucum analı babalı büyüsün sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat hayırlı insan olsun inşaAllahKIZLAR tam yazdım çıktım aradılar bebişimiz doğmuş yarım saat önce normal doğum olmuş çok şükürsaprasırıymış ''aynı annesi gibi kaşı kipriği yok ''diyo annem rabbim isteyen herkese versin bu duygudan mahrum bırakmasın inşallahh :119: :119: :119: :119:
hayırdır inşaAllah kızlar buraya yazarken evin içinde pırpır birses oldu minik bir yavru kuş oanın içinde uçmaya başladı bugünde misafirim varyavrum korkmuş herhalde kalbi nasılda pırpır atıyor çok tatlı yaaa
KIZLAR tam yazdım çıktım aradılar bebişimiz doğmuş yarım saat önce normal doğum olmuş çok şükürsaprasırıymış ''aynı annesi gibi kaşı kipriği yok ''diyo annem rabbim isteyen herkese versin bu duygudan mahrum bırakmasın inşallahh :119: :119: :119:
:119:
Yena'cım 2007 Aralık sonu benim oğlum, yani 1 hafta beklesem 2008 olacaktı aslında :)
sizin de hayırlı olsun okulunuz, sizde var mı daha önce bir kreş deneyimi falan?
....
yok kalmadım kalmadım ikinci misafirimde teşrif etti
bunada yavru kuş diyebilirim bugün yavru kuşlardan zenginiz bakarmısın şunaEki Görüntüle 491297
annesi çarşıya gitti bu benim misafir
yaşında değil canım 15 ocak doğumlu yakından çektim ondan biraz olduğundan tombik çıktıay çok tatlı maşallah ,kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?