Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

rabbim kucagina almayi nasip etsin en kisa zamanda kurtulur insallah aminnn

Son düzenleme:
KIZLAR tam yazdım çıktım aradılar bebişimiz doğmuş yarım saat önce normal doğum olmuş çok şükürsaprasırıymış ''aynı annesi gibi kaşı kipriği yok ''diyo annemrabbim isteyen herkese versin bu duygudan mahrum bırakmasın inşallahh :119: :119: :119: :119:

kız nurgu bak senı burdada buldummm gözünüz aydııınnnnn allahh saglık versınnnn teyzesiiiiii :)

gözünüz aydın canım güle güle büyütün sağlıkla inşallah

Evet gelsin artık Eylül. Sen gene arada yürüyebiliyordun, ben hiç yürüyemedim bızdıklar yüzünden. Gerçi sen de sıcaklar ve oruç yüzünden bu ay epey azalttın değil mi? Yürüyüşleri tavsatınca yemek işini de saldım gibi. Yürüyüş yapıp çaba gösterince kalorili şeylere gömülmeye kıyamıyordum pek. Yenince yeniyor gene ama daha fazla frenliyordum kendimi. O kadar ter döküyorum diyerekten :)) Kışın havalar soğukken yaz gelse de rahat rahat yürüsek diyordum geri aldım sözümü, soğuklarda daha iyi yürünüyormuş :))

Ispanağı 10 su filan yıkıyordum ben, semizotu kumsuz diye bu kadarla kurtardı Fazla yıkamak da sebzelerin besin değerini öldürüyor tabii, tarım ilacı vb. korkusu olmasa bu kadar abartmam herhalde :)) Hakkını yemeyeyim; yardımcım da çok temiz yıkar benim. Ondan önce kimseye yıkatmazdım hep kendim yıkardım sebzemi meyvemi, bir tek o benim gibi yıkıyor. Bir de annem tabii.
İyi yolculuklar Nevin, iyi bayramlar, güle güle kavuşun.

Elif merhaba, hoşgeldin, bundan sonra sık uğrarsın umarım. Çok sakinledi buralar. Eylül'de hareketlenelim :)

Çok tebrik ederim. Ailenizin gözü aydın. Analı babalı büyüsün, şanslı bahtlı olsun :)
olllllllllllllley ikizlerim anadolu imam hatip okulunu kazanmışlar bize 20 dakika mesafede
ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN
Tebrikler, başarılar. Hırsız korkusunun üzerine, iyi bir haber almışsın ne güzel :)
Sabah heyecandan uyuyamadım hemen uyandım tabii:)
Açıklanmış. istediği ilk üç lisenin ikisinde yedek listesinde diğerini asil olarak kazanmış..
Hayırlısı olsun...
..
Tebrikler kızına başarılarının devamını dilerim.

...

Benim de çok yakın arkadaşımın bebeği oldu dün. Hamileliğinde yazmıştım, biraz sorunlu geçen bir dönemi olmuştu. Son 1 aydır Fransa'daydı. Normal doğum olacağından bekleyip duruyorduk. Veee nihayet dün doğdu. Resmini görebildim ancak O kadar tatlı, o kadar tatlı ki. Tombiş yanakları, pırıl pırıl cildi, minicik ağzı ile hiç yenidoğana benzemiyor. 41 kere maşallah. Şansı da kendi gibi güzel olur inşallah. Arkadaşımı da cesaretinden dolayı tebrik ediyorum, 4'ledi resmen. Bebiş kız, ilki de kız olduğu için 9 sene aradan sonra tekrar kız bebek onlara çok iyi geldi. Tüm isteyenlere hayırlı evlat diliyorum, çok güzel bir şey. Öyle resmini görünce ben bile heveslendim; asla düşünmesem isterdim vallahi. (heheheh bu da çok saçma bir cümle oldu, uzaktan sevmek-heveslenmek anlamında işte)

Son düzenleme:

canım allah analı babalı büyütsün iyişaallah

umutcum ramazanda haftada 1 kez ancak yürüyebildim başka türlü sıcak soğuk dinlemem de oruçken zorluyor pek vakit de bulamadım aslında
ben bayram sonu hemen başlarım inşallah yürüyüşlerime
1 eylülde tatile gideceğiz 10 günlüğüne orda hareket bol olsa da beslenme düzensiz olur herhalde
ama gitmeden 7lere dönmeyi hedefledim
bebek görünce insanın canı çekiyor işte
güle güle büyütsün arkadaşın da bebişini inşallah

Son düzenleme:
gözünüz aydın nurgucum analı babalı büyüsün sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat hayırlı insan olsun inşaAllah
kavuştunuz pipicanınıza ama mehtap gibi pipicanı görünce bizi unutma

hayırdır inşaAllah kızlar buraya yazarken evin içinde pırpır diye birses oldu minik bir yavru kuş odanın içinde uçmaya başladı bugünde misafirim var yavrum korkmuş herhalde kalbi nasılda pırpır atıyor çok tatlı yaaa

Son düzenleme:

bugün de misafrisiz kalmadın demek sarmaların kokusunu aldı bayramı bekleyemedi yavru kuş

geçmiş olsun ve iyi dilekleriniz için teşekürler kızlar.
yenacım azrasıla benim reel de görüştügüm bir arkadaş bende ondan gördüm duydum
ve oldum
aynen büyük cesaret ben bile hala inanamıyorum bunu yaptıgıma
bakalım hayırlısı artık
gelişmeleri yazarım sizlere

Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi..

Yena'cım 2007 Aralık sonu benim oğlum, yani 1 hafta beklesem 2008 olacaktı aslında :)
sizin de hayırlı olsun okulunuz, sizde var mı daha önce bir kreş deneyimi falan?
....

KEşke bekleseydin.:) sene sonu doğanların kaybı oluyor..
bizimde kreş denememiz olmadı ben çalışmadığım için düşünmedim hiç..
Aslında yarımşar günden haftada bir kaç gün göndersek iyi olurdu.
Maddi boyutuda var işin ev kredisi ödüyoruz..Birde kızımda kötü tecrübelerim oldu kreşle ilgili oda cabası...

bugün de misafrisiz kalmadın demek sarmaların kokusunu aldı bayramı bekleyemedi yavru kuş
yok kalmadım kalmadım ikinci misafirimde teşrif etti
bunada yavru kuş diyebilirim bugün yavru kuşlardan zenginiz bakarmısın şuna
annesi çarşıya gitti bu benim misafir

merhaba kızlar, bir bildirim gününe daha geldik. bu hafta hem regl şişkinliğim var hem ben bu karatay diyetindeki kuruyemişleri abarttım galiba hem de çayıma yine şeker atmaya başladım. dayanamıyorum. hep patak bana bu hafta valla

0.5 kilo vererek 96 kilodan 95.5 olmuşum.
spor da günde bir saatten her gün yaptım bu hafta aksatmadım. 420dk.

karar verdim artık günde 1 kez çıkıcam tartıya. tartılmaktan kafayı yicem yoksa.
kilo bildirimimi yapıp hemen kaçmam lazım. kilom 95.5 çok mutluyum.. seksenleri de görebilirim umarım..
spor pek yok maalesef. yürümelerim var sadece onları da ben saymıyorum.
kaçmadan önce bir şey sorayım. bugün 1 dilim yaş pasta yesem mi napsam? yaşgünüm de.. yemesem daha iyi aslında ama bilemedim. yaş pasta çok kalorili..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…