Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlaar bende kilo bildirimimi yapayim yine pek bi fark yok bakalim yarin son gun ramazan sonrasinda umutluyum 109.7 gecen haftayla 100 veya 200 gr. fark fark var tam olarak hatirliyamiyorum 60dk spor

yasgununde yemelisin bence canm

mutlu saglıklı nice yıllara canım.bence ye ama öncesinde ya salatalık elma vs lifli şeyler yeki kana çabuk karışmasın ardından 1 bardaga yarım limon sık iç bence bişe olmaz senede 1kez olur böyle şeyler .ben bayramda biraz tatlı yerim belki ama az

kilo bildirimi yapıp kaçanlardan oldum.ama inanın geçen gece iki tane dolu dolu yazmıştım.çıkmamış.
bir yandan sevindim.bazan zayıf bir anımda bayağı açılıyorum..
ama aklımda kalan bir cümle vardı.''sevgili Yena''bana omlet pişirirmisin diyen birisi olduğu için çok şanslısın..
yarın bizimkiler geliyor.hafta sonuna kadar kalacaklar..daha temizlik bitmedi.
<YENACIĞIM Kilom;97.2
spor yok.
geçmişi sonra okurum..gelin gelince evde kusur bulmasın..daha yaprak saracağım..
hayırlı cumalar..kadir gecesi hepiniz için dua ettim.rabbim kabul etmek lutfunda bulunur inşallah...

olllllllllllllley ikizlerim anadolu imam hatip okulunu kazanmışlar bize 20 dakika mesafede
ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN

tebrikler canimmm, hayirli olsun insallahh

günaydın güzel hatunlar...

hayirli yolculuklar canimmm, iyi bayramlar simdiden..

ayyyy cok sevindim canim yaaaaaaaa, allah anali babali büyütsün. ay sevinc olustu suan icimde :)))) benimde yegenimm olcak ama subatta dogcak insallah, teyzesi yer onu yeeer

dogum günün kutlu olsun canimmmm :))) minicik ye pastadan bari

kizlar ben aksama tartilcam ya suan korkuyorum :18:
ama artidayim onuda biliyorum..:18:

yok kalmadım kalmadım ikinci misafirimde teşrif etti
bunada yavru kuş diyebilirim bugün yavru kuşlardan zenginiz bakarmısın şunaEki Görüntüle 491297
annesi çarşıya gitti bu benim misafir
oy maşallah çok tatlıymış bu yavru kuş

ince bir dilim ye canım
doğumgünün kutlu olsun

herkese merhabalar.bayram sabahı tatile gidicez o yüzden 2 hafta izin istiycektim buralara pek giremem herhalde orda.bu arada kilo bildirimimi de yapayım kilom bu hafta aynı inşallah tatil dönüşü zayıflamış olurum şimdiden hepinize iyi bayramlar

kizlar cogunuz tecrübelisiniz, size sorayim dedim
kardesim hamile ya cok midesi bulaniyor,
bugun özellikle cok fena bulaniyormus, sabahi aksami yok yani bulantilarin
cikarmis hatta, hala gecmemis bulanti,
ne iyi gelir ?? limon felan biliyorum, baskada bisey bilmiyorum ??

doğum günü dilekleriniz için çook teşekkür ederim kızlar
söylediklerinizin hepsi aklımda. belki pasta yerim belki yemem bilmiyorum. buna pastayı görünce karar vericem.

bir de ben size söylemeyi unuttum. ben buraya gelmeden 1-2 ay önce 104 kiloydum. diyete o kiloyla başlamıştım. sanırım artık su değil yağlarım gidiyor

Yenacım;

ben bayramdan sonraki 2 hafta yıllık iznimi kullanıyorum canım, beni izinli sayarsan sevinirim.

Arkadaşlar hepinize şimdiden iyi bayramlar diliyorum,3 hafta sonra görüşmek dileğiyle

dogum gunun kutlu olsun cnm nice saglikli mutlu hayirli yillara

dafi bebis cok tatli

kız nurgu bak senı burdada buldummm gözünüz aydııınnnnn allahh saglık versınnnn teyzesiiiiii :)
hoşgeldin datluuum hayırdır zayıflamayamı geldin
gözünüz aydın canım güle güle büyütün sağlıkla inşallah

Çok tebrik ederim. Ailenizin gözü aydın. Analı babalı büyüsün, şanslı bahtlı olsun :)

canım allah analı babalı büyütsün iyişaallah

nurgu gozun aydin rabbim hayirli uzun omurler versin

gözünüz aydın nurgucum analı babalı büyüsün sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat hayırlı insan olsun inşaAllah
kavuştunuz pipicanınıza ama mehtap gibi pipicanı görünce bizi unutma

Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi..

yaşında değil canım 15 ocak doğumlu yakından çektim ondan biraz olduğundan tombik çıktı
resmini çekerken anneside yanımdaydı izinsiz çekmedim

tosuncuk ya maşallah suphan allah tam ısırmalık sewmelikkk ıyyy dişlerimi sıktım haaa

adet düzensizliğinden dolayı tartı sonucu iğrenççç(47:
herkes içindeki file atmış suçu bari bende ona atıymm malesef bu hafta çok abarttım yine buna şükür
hayırlısıyla orucu atlatıyoruz kendimi toparlarım hemen
geçen hafta :84.9
bu hafta :85
gelen gr :100gr zaten hep gelen var hiç gideni göremiyoruzz
hadi bakalım bununla geçmiş olsun ben 100 grmla atlattım darısı sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…