yasgununde yemelisin bence canmkarar verdim artık günde 1 kez çıkıcam tartıya. tartılmaktan kafayı yicem yoksa.
kilo bildirimimi yapıp hemen kaçmam lazım. kilom 95.5çok mutluyum.. seksenleri de görebilirim umarım..
spor pek yok maalesef. yürümelerim var sadece onları da ben saymıyorum.
kaçmadan önce bir şey sorayım. bugün 1 dilim yaş pasta yesem mi napsam? yaşgünüm de.. yemesem daha iyi aslında ama bilemedim. yaş pasta çok kalorili..
karar verdim artık günde 1 kez çıkıcam tartıya. tartılmaktan kafayı yicem yoksa.
kilo bildirimimi yapıp hemen kaçmam lazım. kilom 95.5çok mutluyum.. seksenleri de görebilirim umarım..
kaçmadan önce bir şey sorayım. bugün 1 dilim yaş pasta yesem mi napsam? yaşgünüm de.. yemesem daha iyi aslında ama bilemedim. yaş pasta çok kalorili..
olllllllllllllley ikizlerim anadolu imam hatip okulunu kazanmışlar bize 20 dakika mesafede
ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN
günaydın güzel hatunlar...
KIZLAR tam yazdım çıktım aradılar bebişimiz doğmuş yarım saat önce normal doğum olmuş çok şükürsaprasırıymış ''aynı annesi gibi kaşı kipriği yok ''diyo annem rabbim isteyen herkese versin bu duygudan mahrum bırakmasın inşallahh :119: :119: :119: :119:
karar verdim artık günde 1 kez çıkıcam tartıya. tartılmaktan kafayı yicem yoksa.
oy maşallah çok tatlıymış bu yavru kuşyok kalmadım kalmadım ikinci misafirimde teşrif etti
bunada yavru kuş diyebilirim bugün yavru kuşlardan zenginiz bakarmısın şunaEki Görüntüle 491297
annesi çarşıya gitti bu benim misafir
doğum günü dilekleriniz için çook teşekkür ederim kızlar
söylediklerinizin hepsi aklımda. belki pasta yerim belki yemem bilmiyorum. buna pastayı görünce karar vericem.
bir de ben size söylemeyi unuttum. ben buraya gelmeden 1-2 ay önce 104 kiloydum. diyete o kiloyla başlamıştım. sanırım artık su değil yağlarım gidiyor
hoşgeldin datluuum hayırdır zayıflamayamı geldinkız nurgu bak senı burdada buldummmgözünüz aydııınnnnn allahh saglık versınnnn teyzesiiiiii :)
gözünüz aydın canım güle güle büyütün sağlıkla inşallah
Çok tebrik ederim. Ailenizin gözü aydın. Analı babalı büyüsün, şanslı bahtlı olsun :)
canım allah analı babalı büyütsün iyişaallah
nurgu gozun aydin rabbim hayirli uzun omurler versin
gözünüz aydın nurgucum analı babalı büyüsün sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat hayırlı insan olsun inşaAllah
kavuştunuz pipicanınıza ama mehtap gibi pipicanı görünce bizi unutma
Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi..
yaşında değil canım 15 ocak doğumlu yakından çektim ondan biraz olduğundan tombik çıktı
resmini çekerken anneside yanımdaydı izinsiz çekmedim
tebrikler canimmm, hayirli olsun insallahh
ayyyy cok sevindim canim yaaaaaaaa, allah anali babali büyütsün. ay sevinc olustu suan icimde :)))) benimde yegenimm olcak ama subatta dogcak insallah, teyzesi yer onu yeeer
sağolun kızlar takrardan allah razı olsun rabbim gönlünüze göre versin, birbirinden güzel dualarınız için neşeme neşe kattınız
sizi çok sewiyoooreeeeeee
daficim ben sürekli gidemem uzağız tatlım hem bekar değilim malesef yoksa teyzoşu onun yanından ayrılmazdı hiç
kizlar cogunuz tecrübelisiniz, size sorayim dedim
kardesim hamile ya cok midesi bulaniyor,
bugun özellikle cok fena bulaniyormus, sabahi aksami yok yani bulantilarin
cikarmis hatta, hala gecmemis bulanti,
ne iyi gelir ?? limon felan biliyorum, baskada bisey bilmiyorum ??
ben naneli sakız çiğniyordum sürekli yada naneli şeker o çok ii geliyor
bide çok aç kalmasın arada kraker falan bir iki aparatif şeyler tüketsin
inşallah tez zamanda geçer berbat bişey
hoşgeldin datluuum hayırdır zayıflamayamı geldin
:
tosuncuk ya maşallah suphan allahtam ısırmalık sewmelikkk ıyyy dişlerimi sıktım haaa
ayyyy cok sevindim canim yaaaaaaaa, allah anali babali büyütsün. ay sevinc olustu suan icimde :)))) benimde yegenimm olcak ama subatta dogcak insallah, teyzesi yer onu yeeer
sağolun kızlar takrardan allah razı olsun rabbim gönlünüze göre versin, birbirinden güzel dualarınız için neşeme neşe kattınız
daficim ben sürekli gidemem uzağız tatlım hem bekar değilim malesef yoksa teyzoşu onun yanından ayrılmazdı hiç
yok kuzum ya senı gordum gecerken nurgume bı selam verım dedımben 57 kıloyum 5 kılo fazlam var :1
hoşgeldin datluuum hayırdır zayıflamayamı geldin
tosuncuk ya maşallah suphan allahtam ısırmalık sewmelikkk ıyyy dişlerimi sıktım haaa
yok kuzum ya senı gordum gecerken nurgume bı selam verım dedım ben 57 kıloyum 5 kılo fazlam var :1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?