sağol canım gerçekten çok tatlı canıma okudu bugün benimdafi bebis cok tatli
bayram geçsin hep birlikte kovalayacaz o fili gitsin ait olduğu ormanakizlar tartildim sinirrrrrrrrrr
gecen cuma 97.7 kg
bugun 98.4 kg
gelen 700 gram
icimdeki fil yine durmadiii
sorma ısıttırmıyorda kendini, canı çok kıymetli küçücük birşeyde kıyameti kopartıyortosuncuk ya maşallah suphan allahtam ısırmalık sewmelikkk ıyyy dişlerimi sıktım haaa
rekor sende olabilir canım bu hafta herkes ya aynı ya artılardaFistiklar nasılsanız. Ben izmire geldim. Oğlanlarımi almaya. Özlemiştim bebeklerimi. Kardesimin telindenyaziyorum şimdi . Acemiym zor geldi. Kilomu bildireyim dedim. Gecen hafta84.7 idi bu hafta 83.7. Tam 1 kilo yani 4 margarin :)spor 40 dakika. HEpinize İyi Bayramlar
oy cecoşum gelsin misafir edelim kocişini takıl peşine sende gel
Bizde seni özleyecegiz cecoşummmm..
yaa neden verdin kardeşine laptopunu insan Alamanya dan gelirken getirir kendininkini
aaa senle muhabbet etmek isterdim şimdiiiii
Yena cım neler yapmışsın öyle...bugün tüm gün hiç oturmadın mı??
ah nasıl dayanıyorsun...
vallahi sen saydın ben yoruldum..benm yaklaşık 1 hafta da yapacagım seyler bunlar..
belki de 10gün..yalan olmasın:44::44::44:
ama yarın bitirecek olman güzel..
bayramdan 1 gün önce belki biraz kendine zaman ayırabilirsin
gel canım inan ciddiyim kalacak yer düşünme evim 140 mk.3+1 yerim musait seve seve misafir ederim.Aslında eşimle benim bir hayalimiz vardı. diğer evin tarasına misafirhene yapıp ,bursaya gelip kalıcak yeri olmayanlara buyurun kaldığınız sürece burası sizin demek istiyorduk ama bir türlü kısmet olmadıKeşkeeee ama nerde adamcağız şirketten bir arkadaşıyla daha gitti hatta geldikten sonra bile benide götürseydin ölürmüydün diye ufaktan trip yaptımtabi şaka olduğunu biliyordu o yüzden pek umursamadı oda çünkü bende biliyorum mümkün olsaydı zaten gidelim derdi
Neyse nasip kısmet belki ilerde fırsat olur nasılsa şimdi bir kaç kere daha bursaya gidecek aldıkları iş icinbelki o zaman götürür
kilo bildirimi yapıp kaçanlardan oldum.ama inanın geçen gece iki tane dolu dolu yazmıştım.çıkmamış.
bir yandan sevindim.bazan zayıf bir anımda bayağı açılıyorum..
ama aklımda kalan bir cümle vardı.''sevgili Yena''bana omlet pişirirmisin diyen birisi olduğu için çok şanslısın..
yarın bizimkiler geliyor.hafta sonuna kadar kalacaklar..daha temizlik bitmedi.
<YENACIĞIM Kilom;97.2
spor yok.
geçmişi sonra okurum..gelin gelince evde kusur bulmasın..daha yaprak saracağım..
hayırlı cumalar..kadir gecesi hepiniz için dua ettim.rabbim kabul etmek lutfunda bulunur inşallah...
--
OĞlum rüya görüyor elini kaldırıp ''çiyuuuu çiyuuuu'' deyip duruyor. yarıldık gülmekten...
kıskandım valla ben sizi3 arkadaş dışarıdaydık..püfür püfür esen,tenha,mütevazi bir mekan da..
İki lafın belini,bacağını her bişeyini kırdık:)) Muhabbetin dibine vurduk..
Çook iyiydi..3 hatun olunca,birde anne olunca araya ağlamayı da sıkıştırdık,gülmeyi de..
velhasıl kelam güzeldi. tek kötü yanı künefe yedim ben..az tatlı yedim diye hava atarken tatlıların babasını yedim yaw..
Hayallerimin datlusu .:) Çook güzeldi ama, beeeyyle peyniri uzuyoduu.:)
NAsıl duygulandım biliyormusunOkuduktan sonra oturdum bir güzel ağladım,bu ara zırt pırt ağlıyorum zaten..
Bazı şeyleri, hatta çoğunu görmemiz için. karşıdan birinin göstermesi,hatırlatması nasıl tesirli anlatamam...
Ne büyük saadet ve mutluluk her an yanımda olmaları,birlikte olmamız aslında değilmi.? Bunu bana hatırlattığın için teşekkür ederim..
Kızım yavaş yavaş bağımsızlığını kurmaya başlıyor gibi bugün lise yarın belki başka şehirde üniversite.
hepsini yaşayacağız,göreceğiz Allah sağlıklı ömür versin...
Sana kolay gelsin..Çok yorma kendini..
Bu ara hep sarma muhabbeti bende yapmadım inadına.yapsam hepsini ben yiyeceğim çünkü misafirlere kalmadan..:)
Ben yine 3 lü hanelere geldim kendimi tebrik ediyorum..
İçimden sayıyorum birde şahsıma..
kıskandım valla ben siziafiyet olsun kapanışı iyi yapmışın
:
haftaya görmeyeceğim o 3lüleri anlaştık mı
hehe ağzımın tadını biliyorum değilmi.??
sen neler yaptın asucum..
Kızzz haftaya daha kötü olacak bayram dolayısyla..
Offffff..
cuma takımları bayram nedeniyle bildirim yapmayacaklarmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?