Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yoğunmuşsın sende..

baklava güzel olmuşmu.? :)

Merhaba canlarım gece burda oldugunuzu bıldıgımden bır bakıyım dedım
Isten erken cıkıp 5 te yola cıktık ıyıkıde cıkmısız ızmıte 2 saate vardık ondan sonra falzla trafık yoktu ama ıftardan sonrta atasehırden taa duzceye kadar kılıtkenmıs trafık.

Bız ıftar ıcın bıle durmadık esıme arabada hazırladım atıstırdı.yoldayız hala arada durup hava alıyoruz. Yaklasık 2 saatlık yolumuz kaldı

Hayırlı yolculuklar dıleklerınız ıcın ALlah razı olsun
Dualareınızı eksık etmeyın opuldunuz

Buı arada fadıme abla ve yena yerlestırme sonuclarınız bellı olmus hayırlı olsun.
Telden yazıyorum kelımelhataları ıcın affola
Ugrarım yıne

Çok sağolasın tatlım...

Ne güzel az kaldı sılaya..dikkat edin kendinize..

wooer,

Yeni yaşın hayırlı olsun...Nice mutlu seneler diliyorum...

BEYZUŞŞ bir süre spor listesini yapamayacak..

asuuu, sen yardım edermisin gelinceye kadar..

mehtabb,neler yapıyorsun aşağıda.?
hiiç sesin soluğun çıkmıyor..
İyimi minik kuzenin.? kilon kaç bu arada..

Asuuu,bugün o duayla ilgili bilgi edindinmi.?
diğer topikteki kızların konuştuğu..

Benim görüşüm esas alınması gereken niyet ve inanç..Onlar sadece detay,ince ayrıntı..

bu ramazanın son davulu da çaldı az önce ben de gidip sahur soframızı hazırlayım
seneye de tekrar görürüz bugünleri inşallah hep beraber sağlıkla ve incecik olarak

bu ramazanın son davulu da çaldı az önce ben de gidip sahur soframızı hazırlayım
seneye de tekrar görürüz bugünleri inşallah hep beraber sağlıkla ve incecik olarak

Ne çabuk geçti değilmi bir ay..Çok duygulu.
Ve kocaman bir amiin diyorum...

Bizim davulcular parayı topladılar bugün sesleri çıkmıyor :)

Asuuu,bugün o duayla ilgili bilgi edindinmi.?
diğer topikteki kızların konuştuğu..

Benim görüşüm esas alınması gereken niyet ve inanç..Onlar sadece detay,ince ayrıntı..

haklısın canım ayetin meali konuyla alakalı olduğu için ciddiye alınabilir ama ben yapmadım cuma günü yazmak gerekiyormuş değil mi sadece ramazanda mı oluyormuş bir de
olmazsa haftaya cuma biz de yazalım belki vesile olur
rabbimden istemeyi bildikten sonra O her türlü bizleri rızıksız bırakmaz

Ne çabuk geçti değilmi bir ay..Çok duygulu.
Ve kocaman bir amiin diyorum...

Bizim davulcular parayı topladılar bugün sesleri çıkmıyor :)

bizimkiler 3kez geldiler :)
şimdi gitmem lazım eşim son sahuru hazırla der gibi bakıyor karşımda
tekrar uğramaya çalışırım
hayırlı sahurlar

ohhh ne güzel yapmışsın Yena cım...
insan arkadaslarıylayken hiç olmadıgı kadar rahat oluyor..senin adına sevindim

bu arada afiyet olsun diyoruz sana

ayy çok duygulandım bn
dogru diorsun ablacım bu gece son davul çalınacak...

son olan hersey bana çok hüzünlü gelir..

üniversitedeyken yurtta son gecemiz tatile giriliyor e 3 aydır görmedigin ailenin yanına gideceksin güzel bir şey yani..ama ben o son geceden bile duygulanırdım

ne duygulu ince naif bir insanım ben yafff

Yena cım ve Fadime ablacım sizleri ve evlatlarınızı tebrik ederim

inşallah daha nice sınavlar kazanır,hayatta istedikleri herseye muvaffak olurlar...

Nevincim sana da hayırlı yolculuklar ve iyi tatiller diliyorum..

memleketine ailene kavusacaksın oh ne mutlu sana

ben geldim uleeeeeeeeeeyynn,

hasta olan evlatlarınıza geçmiş olsun diliyorum. okudum geçmişi ah neler olmuş öyle omzu kırılan yüzü yanan. ah kıyamam ben onlaraa yeni doğan bir bebiş varmış allah analı babalı büyütsün. doğum günü olan arkadaşım iyiki doğdunn

bebeşimiz daha bugün eve geldi. neler olmuşta haberim yokmuş benim. ah bu annem sırf ben heyecan yapmıyım diye söylememiş. teyzem sabaha kadar doğum sancısı çekmiş miyomlar yüzünden doktorlar müdahele etmemiş. kendi kendine doğurmuş. doparken bebek nefessiz kalmış. doğmuş ağlamamış. mosmormuş. apar topar götürmüşler. havale geçirmesinden korkulmuş. küveze almışlar. buz torbaları etrafında ilaçlar felan. off ne çekmişler ya. beyninde hasar varmı felan diye baya kontrol etmişler çok şükür bişey yok. bide 2600 kg doğmuş. 2,60 yazdığı için bizimkiler 2,06 olarak düşünmüşler bende diyorumki nekadar zayıf. bizimkiler yanlış biliyormuş. bugün görebildim bende. çok tatlı ya. erkekim benim. saftirik saftirik uyuyor evde. teyzemin hali iyi değil ya. doğum yapmamış gibi duruyor. karnında kocaman 3 tane miyom var. berbat bişey arada agrıtıyor aglıyor kadıncagız anneme devir teslim yaptı bugün eve geldim. çok yoruldum oralarda uf. insanın evi gibisi yok valla oh be bebeğimizin adı belli olmadı hala. atahan diyorduk enişte begenmiyor. ayaz dedim onu ilk begendi sonra soguk dedi. herseye bişey buluyor napıosanız yapın be dedim aaaaaa sizi çok özledim evimi çok özledim.. kiloma daha bakmadım geldiğimden beri geçmiş okuyorum yazmısınızsa yazmısınız. fil mevzusuna koptum burda. bendede var hıh sizin varda benim yokmu
birdeeeee o yemek tarifleri neydi öyle. köfteler felan filan. çok ayıp bu topikte olmaz öyle şeyler ( bunu yazarken cartedor çikolata karnavalı yemek paha biçilemez )

yena ablaaaaaaaaaaaaa omleti kim yapcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…