ben bugün pek iş yapmadım ayılamadım sabah bir türlü sonra eşimle dışarı çıktık 1.5luk sulardan aldık stokladık enişte de 20 tane 5lik almış uzun süre damacanayla işim olmaz artık
yeğenimi çok özlemiştim eşim de yoktu iftarda zaten 4 de onu aldık kreşten annesii de işten çıkınca geldi onunla vakit geçirdik öptüm kokladım paaaka gittik sonra donmaaa aldık iftardan sonra da onları gönderdim teravih çay faslı malesef arkadşın yaptığı baklavayla oldu sonra da dünkü insanlar alemi ve işler güçleri seyrettik sahur oldu bile nerdeyse
Merhaba canlarım gece burda oldugunuzu bıldıgımden bır bakıyım dedım
Isten erken cıkıp 5 te yola cıktık ıyıkıde cıkmısız ızmıte 2 saate vardık ondan sonra falzla trafık yoktu ama ıftardan sonrta atasehırden taa duzceye kadar kılıtkenmıs trafık.
Bız ıftar ıcın bıle durmadık esıme arabada hazırladım atıstırdı.yoldayız hala arada durup hava alıyoruz. Yaklasık 2 saatlık yolumuz kaldı
Hayırlı yolculuklar dıleklerınız ıcın ALlah razı olsun
Dualareınızı eksık etmeyın opuldunuz
Buı arada fadıme abla ve yena yerlestırme sonuclarınız bellı olmus hayırlı olsun.
Telden yazıyorum kelımelhataları ıcın affola
Ugrarım yıne
yoğunmuşsın sende..
baklava güzel olmuşmu.? :)
BEYZUŞŞ bir süre spor listesini yapamayacak..
asuuu, sen yardım edermisin gelinceye kadar..
tabii canım elimden geldiğince
yaparım ne istersen:)
Anlaştık o zaman..BEYZUŞŞ gelinceye kadar spor listesi senden soruluyor..
Bu arada teşekkür ederim şimdiden..
bu ramazanın son davulu da çaldı az önce ben de gidip sahur soframızı hazırlayım
seneye de tekrar görürüz bugünleri inşallah hep beraber sağlıkla ve incecik olarak
Asuuu,bugün o duayla ilgili bilgi edindinmi.?
diğer topikteki kızların konuştuğu..
Benim görüşüm esas alınması gereken niyet ve inanç..Onlar sadece detay,ince ayrıntı..
Ne çabuk geçti değilmi bir ay..Çok duygulu.
Ve kocaman bir amiin diyorum...
Bizim davulcular parayı topladılar bugün sesleri çıkmıyor :)
ohhh ne güzel yapmışsın Yena cım...3 arkadaş dışarıdaydık..püfür püfür esen,tenha,mütevazi bir mekan da..
İki lafın belini,bacağını her bişeyini kırdık:)) Muhabbetin dibine vurduk..
Çook iyiydi..3 hatun olunca,birde anne olunca araya ağlamayı da sıkıştırdık,gülmeyi de..
velhasıl kelam güzeldi. tek kötü yanı künefe yedim ben..az tatlı yedim diye hava atarken tatlıların babasını yedim yaw..
Hayallerimin datlusu .:) Çook güzeldi ama, beeeyyle peyniri uzuyoduu.:)
bu ramazanın son davulu da çaldı az önce ben de gidip sahur soframızı hazırlayım
seneye de tekrar görürüz bugünleri inşallah hep beraber sağlıkla ve incecik olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?