Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

umutcummm cok sagol canim bende dün biraz internette okudum, kraker limon, ayva, leblebi, hep bunlar yaziyordu, dün zaten gittim kizkardesime tavsiye ettim bunlari,
yazik bütün aksam boyunca hep ögürüp durdu, bi ara cikarcak gibi oldu, kötüydü dün baya
bu arada ablam degil, kizkardesim kendisi benden nerdeyse 2 yas kücük :)))
benden erken davrandi evlenmekle de cocuklada
napalim kismeeet

kizlaar naptiniz yaa yeni girebildim ancak, gecmiside okudum
ben dün iftara kizkardesime gittim, esi yoktu camiye gitmisti,
iftari birlikte yaptik, sonra sahura da kaldim
bide arkadas cagirdik, ücümüz oturduk sohbet ettik yedik ictik felan
sabah 6 ya dogru geldim eve
herkes bayram hazirliklarina gömüldü sanirim,
bende biraz temizlik yapsam iyi olcak ama hiiiiiiiiiiic canim istemiyor yaaaaaaaa
annemde sarma sariyor,
bende yardim ediyim dedim ama, elim cok yandi yapamadim,
evelki gün parmagimi kestimde
hemde cok derin kestim, ay nasil agladim ya duramadim acimdan..

cecom o gelin nasil gelin yaaaaaaaaaaaa ? ay tuhafima gitti, ben oturacamda herseyimi kayinvalideme yaptircam, ayol yasli insan, yani öyle sey olurmuu :S :S

anaaaam 2. olmuşum herkese iyi bayramlar az tatlu yiyin tamammı .eşim gitti görümcemi getirmeye bütün bayram bizde kalıcakmış .anlaşılan bu bayram eve hapsolcaz
TEBRİKLER CANIM
ay kıyamam sana bu bayram görümce kurbanımı olcaksın al onuda gezdir

Canlarımmmmm ben geldimmmmmm :122: :122:

Maalesef yine kısa bir süreliğine geldim çünkü birazdan annemler bana yatıya gelicek : önümüzdeki cumartesi yada pazar zaten dönüyorlar ve ilk kez bizde kalacak
Kaç gündür çok gerginim ve gelebilseydimde zaten ancak canınızı sıkardım herhalde :26:
Dün gelin hanımın ailesi yemeğe gelmişti malum kim temizleyecek diye kardeşim kavga cıkarmıştı ve iki gündür tek bir kelime konuşmuyorum onunla Allah biliyor ya içim rahat çünkü haklıyım ne Annemi nede bizleri hizmetci yerine koyamaz kendi karısı malak gibi yatarken
Ailesi geldiğinde kardeşimin ortanca baldız zorla gelmiş annemlerde bir kavga çıkardı hepimiz şok olduk
Bas bas bağırdı ben gelmek istemedim ne işim var elalemin evinde hepinizden nefret ediyorum falan diye Kaçıp gitmeye kalkışınca kapıları kitlediler neymiş mecbur kalacakmış Annem ve babam zor tutular gelinin babasını. TAbi hepimiz şaşırdık sonuçta bizim ailede asla o şekilde bir şey yaşanmadı ama onlarda olağın bir durummuş anlaşılan. Onlar yemek yerken denyo baldız kapının ağzında yarım saat hiç kımıldamadan dikildi yemek faslı bitince gezmeye gideceklerdi oda o ara kaçmayı düşünüyormuş meğer. Kapını açılmasıyla denyo baldız resmen kaçtı babası da peşinden Annem ve babamda tabi onların peşinden.
Biz görmedik ama apartman içinde kızı tartaklamış babası sen nasıl böyle yaparsın diye sonrada apar topar gittiler evlerine. Aslında yatıya kalacaklardı ama kız öyle yapınca adam kızı aldığı gibi havaalanına götürmüş ve ilk uçakla Almanyaya göndermiş. Meğer kız zaten gelmek istememiş almanyada sevgilisi varmış evlenmeyi düşündüğü. Yazık o çocuğunda başı yanacak :26:
Biz aman kurtulduk şu insanlardan derken gelin hanım yine sabah telefon edip ille gelin diye davet etmiş onları Davet etmiş etmesine ama sonrada kardeşimle gezmeye gitmişler bizde enayi yerine konup yine temizlikten tut yemeğe kadar herşeyi yapmak zorunda kaldık

Bir yandan işleri yaparken bir yandan sinirimden ağladım resmen nasıl böyle bir insan olabilir diye. Annem zavallım yalvarıyor ne olur benim hatırım için idare edin diye babam desen ne olur ağlama dayanamıyorum gözyaşlarına diyip durdu
Anneleri geldiğinde desen bütün gün rus askeri gibi somurtan gelin hanım kahkahalar atıp durdu ama tabi kıçı koltuğa yapışıktı yine.
Birde bugün annemle baklava yaptık oda felaket yordu tabi.
Bizim gerizekalı desen Annelerine yatıya kalmaları için ısrar etti birde utanmadan kardeşime Annenlere söyle ablanlardan birinde kalsın demiş herhalde ki kardeşim bu gece siz evde kalmayın demiş kadıncağıza. Sinirden zor tuttum kendimi ama ben bu yaptıklarının hesabını onlara annem gidince soracağım

Yarın sabah kadıncağız birde Bayram namazına kalkıp kendi evine gidip onlara kahvaltı hazırlayacakmış. Ondan sonra büyük ihtimal kardeşim ve uyuz karısı Kayınvalideleriyle birlikte bir iki günlüğüne gezmeye gideceklermiş. İnşallah giderlerde bizde son günlerimizde bari annemlerle rahat ederiz

Anam sizlerinde başını şişirdim ama inanın içimi dökecek yer arıyorum yoksa cıldırabilirim.
Babamada dedim siz gittiğiniz an asla o eve uğrarmam ne yaparlarsa yapsınlar diye. Artık annemler gittikten sonra benim stres atmak için bir tatile ihtiyacım olucak Ajda pekkan bile benim kadar gerilmemiştir

Allah razı olsun
Rabbim inşallah gönlünden geçenleri gerçekleştirmeyi nasip eder Yüreği güzel insan

HAFTANIN 1.si ________ - 2 kg. ____________________ wooer :119:

HAFTANIN 2.si ________ - 1.1 kg. _________________ fadime02 :81:

HAFTANIN 3.leri _______ - 1 kg. ______ Zeynep957 & egedeniz03

Sporcular..

ttk................. 420 dk.

YENA...............160 dk.

asumanzeynep..100 dk.

umuttt............ 60 dk.

eriny............... 60 dk.

egedeniz03.......40 dk.

Harikasınız kızlarrrrrrrrrrrr
Darısı bizlerinde başına
ellerine ve emeğine sağlık Hakkınız helal et gece gece uğraştırdık senide Yenacığım

cecom o gelin nasil gelin yaaaaaaaaaaaa ? ay tuhafima gitti, ben oturacamda herseyimi kayinvalideme yaptircam, ayol yasli insan, yani öyle sey olurmuu :S :S[/COLOR][/B]

Sorma canım Anneminde bu dünyadaki sınavı gelini ki bu güne kadar ne kimseyi kınamıştır nede insanlara karşı saygısızca davranmıştır. Bırak bizde sırf Anne ve Babamın yüzünden bazı şeylere sessiz kalmak zorunda kalıyoruz yoksa ben şimdiye kadar çoktan yolmuştum onu

kıyamam sana canım yaa nasılda dolmuşsun Allah kötülerin şerrinden muhafaza eylesin
annende en azından gidip kahvaltı hazırlamasın anneni evinde istemeyen sabah kalkıp kahvaltıyı hazırlamayıda bilsin
kahvaltıyı hazırlasında gelin anneni kahvaltıya çağırsın bu ne yaa
bunun annesidemi demiyor kalk kızım yardım et diye
sen arasıra görüyorsun Allah annene sabırlar versin

Umuttçuğum evet izinli çok fazla..Geriye kalanlarımız ramazan dolayısyla iyice gevşedik..
Bayramdan sonra Mutlu'nun deyimiyle miladımız olsun.:)
Allah bana da akıl fikir versin inşallah..

Geçmiş olsun canım...
Bende iki gebeliğimde 12-13 hafta çekmiştim...Bulantı artı kokuya aşırı hassasiyet her şey soğan kokuyordu özellikle buzdolabı ve insanlar.:)
eşime bile yaklaşamıyordum kokuyordu çok.:)

Allah sabır versin annene ve babana..Almanya'da yakınmı oturuyorlar.?
KArdeşinde hanım köylülükte sınır tanımıyor..
Çok gıcık bir durum sinir olmakta haklısın canım ..
ama ailen için biraz daha sabırlı olmaya çalış veya bir şekilde konuşsan anlamazlarmı acaba..:26:
Gerçi gelinin ailesinide maşallahı varmış..

Arkadaşlar iyi bayramlar diliyorum..
sevdiklerinizle,ailenizle huzurlu mutlu nice bayramlar görmeniz dileğiyle...

İnşallah kurban bayramında en az 10 kg. eksik oluruz..

Son düzenleme:

Haklısın bazan benimde kendisinden şanslı olduğumu hatırlatan arkadaşlarım var..O zaman hayat sanki daha sürdürülebilir geliyor.
bir gün nasılsa yuvadan uçacaklar..ama allah her işte hayırlı kapılar açsın..hepimiz için..şimdi ne kadar zorlansanda bir gün bunların en mutlu günlerin olduğunu
düşüneceksin..çünkü yanındalar..her an sarılabiliyorsun..rabbim hayırlı işler hayırlı eşler nasip etsin..sağlıkla ve mutlulukla..
tüm topik arkadaşlarım için aynı dualarım geçerli..
oğlum için işkembe dolması yaptım..daha yeni pişti.sütlacı da hazır.gelin iki gün sonra gelecek.o zaman da onun sevdiklerini hazırlarım..

hepinizin bayramını kutlarım..Allah ailelerimizi ve bizleri sağlık,huzur mutluluk ve hayırlarla dolu nice bayramlar nasip etsin...razı olduğu kullarından eykesin..amin..

sevgili hatunlarım canlarım ,

ramazan bayramınız mübarek olsun.. ailenizle geçireceğiniz mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim.

Arkadaşlar iyi bayramlar diliyorum..
sevdiklerinizle,ailenizle huzurlu mutlu nice bayramlar görmeniz dileğiyle...

İnşallah kurban bayramında en az 10 kg. eksik oluruz..

hepinizin bayramını kutlarım..Allah ailelerimizi ve bizleri sağlık,huzur mutluluk ve hayırlarla dolu nice bayramlar nasip etsin...razı olduğu kullarından eykesin..amin..

sevgili hatunlarım canlarım ,

ramazan bayramınız mübarek olsun.. ailenizle geçireceğiniz mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim.

amiiinnn
hepinizin bayramı mübarek duaları kabul olsun

Son düzenleme:
slm kizlarrrrr
ramazan bayramimiz cumlemizin mubarek olsun nice saglikli mutlu huzurlu ailecek ramazan bayramlara

bende bu gun cok mutluydum ben yemekleri yapiyordum buyuk kizim elektrikli arabasina bindi minikte ablasina yardimci oluyordu ablasi baba sunu yap felan diyor papatyamda dur abla ben anneyim ben yapcam deyip kosuyor kapisini aciyor felan bahcede onlari gorunce cok mutlu oldum sonrada belkide bir dahaki bayramda hepimiz bir arada olamayabiliriz diye dusundum rabbime cok sukur ettimmm (enistemizin yasadagi olay hic aklimdan cikmiyor ondan araba kullanirken evden cikinca belkide bir daha eve gelemiyecem diye dusunuyorum)

her gunumuzu son gunumuz gibi yasayalim hepinizi seviyorum

seninde bayramın mübarek olsun
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım

canım topik arkadaşlarım hepinizin ramazan bayramı mübarek olsun Allah tekrarını görmeyi nasip etsin sağlıkla ve sevdiklerinizle inşallah

Canlarımmmm şükür kavuşturana :122: :122:

Hepinizin Ramazan Bayramı Mübarek olsun
Rabbim Aileniz ve tüm sevdiklerinizle nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar nasip eder inşallah Aminnn

Bugün bir kaç güne kıyasla çok daha rahattım
Kahvaltıdan sonra kardeşim ve karısı kayınvalideleriyle birlikte tatile gittiler şükür Pazar günü annemler Almanyaya gidene kadar gerginlik olmadan güzel bir hafta geçiririz inşallahhhhh
Ondan sonrada bir sene boyunca inşallah devamlı olarak aranızdayım ve Yenanında dediği gibi miladımızı ilan edip çok daha bilinçli ve istikrarlı beslenme ve spora sarılacağım bende sizler gibi

Sizlerle hoş sohbet etmeyi çok ama çooook özledimmm

İnanılmaz doldum aslında dedim ya dün artık nasıl sinirlerim bozulduysa mutfakta hazırlık yaparken ağladım nasıl insan bunlar diye :26:
Annem maalesef onların yaptığını yapamıyor umursamadan duramıyor. Sabah 6 buçukta onları Bayram namazı için uyandırıp hemen kahvaltı hazırlıklarına başlamış. İşler bitmeden uyanmayan gelin hanım Anneleriyle tatile gidecek diye erkenden kalkmış Annemde şunu al bunu al diye sofra kurmasına yardım ettirmiş nasıl olduysa
Dediğin gibi benim senede birkaç günde bile sinirlerim bozuluyor Annemi düşünemiyorum bile :26: Nasıl sinirlerim bozulduysa artık Anneme bile sataştım sen taviz veriyorsun, sen izin veriyorsun bunlara diye. Sonuçta biraz daha şartlı olsa onlara karşı belki bukadar parmağında oynatamıyacaklar kadıncağızı. Yürüyen Banka kartı yerine koyuyorlar resmen istediklerini elde etmek için sonrada değil saygı göstermek doğru dürüst yüzüne bile bakmıyorlar :26: benimde sinirlendiğim nokta o zaten.
Neyse şükür şimdilik tatile gittilerde rahatız. Anneme de dedim sen döndükten sonra o eve asla uğramam hizmetcileri yok diye. Normalde Almanyada nasıl yaşıyorlarsa burada öyle yapsınlar; gidip her gün temizliklerini, çamaşırlarını ve yemeklerini yapmayla uğraşamam iki çocukla.

İnan saygılı davransalar kırk kat yabancı olsa hiç üşenmeden hizmet ederim ama saygıda yoksa niye kendimi paralıyayım ki
Allah islah etsin ....Aminnnnnnnn

Canım maalesef annemlerin camdan bakınca çaprazda onların apartman görünüyor ve kadıncağız senede 1 kere ancak evine girebiliyor. Neymiş efendim karısı temizlik yapmıyor diye annemi eve sokmuyorlarmış Ulen dedim bende titzlik abidesi değilim ama asla evimede girilmeyecek derece dağınıklık olmaz. Çat kapı gelende olsa gönül rahatlığı ile buyur edebilirim ama onlar kadın kapıya yemek bile götürse ( çoğu zaman annem yapar götürür ) kapıdan sokmazlar hatta bazen evde olsalar bile kapıyı açmaz sonradanda uyuyorduk duymadık derler
Valla bu benim sabırlı halim diyeyim çünkü emin ol yoksa onu çoktannnnnnnnnn pataklamam gerekirdi
İnan 3 seneyi bitirdiler evlilikte ama defalarca konuşmamıza rağmen değişen bir şey yok. Bazen kabul ediyordu çok yanlış bir durum olduğunu ama çoğu zamanda kendini haklı görüyor. Daha doğrusu ne yapayım benimde piskolojim bozuldu bahanesi adı altında herkesi parmağında oynatmaya çalışıyor. Eşinin ailesiyle neredeyse her gün bir araya gelir ama annemi ancak haftada iki kere arar oda birşeyler lazım olursa. Körle yatan şaşı kalkar misali saygısız insanlarla görüşe görüşe onda da saygı namına birşey kalmadı maalesef :26:

RAbbim akıl fikir versin umarım Annemle babamın kıymetini çok geç olmadan anlarda onları üzmekten vazgeçer. SEs etmiyorlar ama biz biliyoruz nekadar üzüldüklerini

annem de mumbar dolması yapardı hatırlıyorum..
ama ben ağzıma koymazdım..nefret ediyorum sakatattan..Eşim mesela bayılır kokoreç vb.nerde pis şey varsa yer.:)
Gelinin iki gün sonra gelmesi daha iyi :) İyice hasret giderirsiniz oğlunla..:)

Hem şişkoyum hem kötüyüm değilmi.)
bu arada mesajlarını görmek beni çok mutlu ediyor..

Ramazan bayramimiz mübarek olsun kizlaaaaaaaaaaaaaaaar
tatliyi asiriya kacirmamak dilegiyle

Geç kaldın sultancığım kaçırdım bile..

Çok haklısın gerçekten üzülmekte...İnşallah zamanla,yaş aldıkça düzelir ikiside...
Birde son dediğin konuda o kadar haklısınki kardeşin konusunda...

Umarım ana babasını kaybetmeden anlar kıymetini.

O kadar yoruldukki..Sabahtan beri yollardayız..

Çok geç geldik eve..duşuda alınca iyice mayıştım...Eşim ve oğlum uyudu biz ana kız ayaktayız yine..

sahura kadar uyumama alışkanlık yaptı.:) yorgunum ama gram uykum yok erken uyanmama rağmen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…