Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aman ben yazana kadar mehtap okumayı bitrmiş

cidden geldin topicigin neşesi geldi kız

bu arada gec kalmıs olsam da sana bir uyarı yapayım 'omlet' deme Yena ya..duyunca ağlıyor

Yena cım ve Fadime ablacım sizleri ve evlatlarınızı tebrik ederim

inşallah daha nice sınavlar kazanır,hayatta istedikleri herseye muvaffak olurlar...

Çook mersiiii ince ve naif anne mmery
Darısı senin başına...

Hoşgeldin mehtapçığım...

Omleti kim yapacak..?? tabiki ben..

kahve eşliğinde iyi gitti okumak :)

tartıldım şimdi hatırlamak istemiyorum.93,5 oha bana oha ohaa yuh banaa

Ben görmedim o rakamı.

aman ben yazana kadar mehtap okumayı bitrmiş

cidden geldin topicigin neşesi geldi kız

bu arada gec kalmıs olsam da sana bir uyarı yapayım 'omlet' deme Yena ya..duyunca ağlıyor

yena abla ağlama yumurtadan gözyaşları bunlar hadi hadii gidip yumurta kırıyım bari haha
bencede görmeyin hatta kapayın gözlerinizi. atacağum kendimi bi yerlerden abooooooooooooo netmişim ben. ama enişte obur ben obur. bir pideyi sahurda iki kişi yerse olcağı bu.

hoşbuldummmm.

kızlar iyi dilekleriniz için sagolun ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN
EV HALKI UYUYOR YEMEGİM DAHA PİŞMEDİ ONU BEKLİYORUM UYKUM KAÇSIN DİYE PC Yİ AÇTIM
SON SAHURLAR SENEYE İNŞALLAH HAYIRLI SAGLIKLI TUTMAYI Allah nasip eder

hoşgeldin canım özlemişiz valla
bu sene son kez böyle tok yatıyorumdur umarım bundan kelli akşam 8den sonra ağzına lokma koyanı yakarım

yarına çok iş var ezan okunsun namaz kılıp yatayım artık
ben yersem beni de vurmak serbest ona göre
bir de kaç gündür yarısı kıllı adam var ya reklam olarak görmemek için ne yapacağımı şaşırdım yaaa

Ben yine 3 lü hanelere geldim kendimi tebrik ediyorum..
İçimden sayıyorum birde şahsıma..
ellerine kollarına sağlık yenacım vedeee tebrik ederim 3lü gördüğün için değil tabiki sporda dereceye girdiğin için

Son düzenleme:
hoşgeldin canım özlemişiz valla
bu sene son kez böyle tok yatıyorumdur umarım bundan kelli akşam 8den sonra ağzına lokma koyanı yakarım

ağzımı burnumu dağıt işkence yap bana hatta.. offffffff 93 nerden çıktı yaa 92de azıcık bi umudum vardı böyle 93 çok geldi birden sinirlerim bozuldu

kahve eşliğinde iyi gitti okumak :)

tartıldım şimdi hatırlamak istemiyorum.93,5 oha bana oha ohaa yuh banaa
hahaaa o fil sizede uğramış canım

bir de kaç gündür yarısı kıllı adam var ya reklam olarak görmemek için ne yapacağımı şaşırdım yaaa
o ne be ben fransız kaldım
tv de birşeymi ben ramazan gireli hiiiçç açmadım

yazdıklarım gitti yaaaaa siznir olduuum bi dünya yazı yazmıştım offff neyse yarın yine yazarım inşallaahhh geceniz iii olsun

dafiii ii geceler datluummmm

hahaaa o fil sizede uğramış canım

o fil bu hafta kime uğramamış kiii

o ne be ben fransız kaldım
tv de birşeymi ben ramazan gireli hiiiçç açmadım

yok canım yukarıda reklam bölümünde çıkıyo ya bi adam sırt ense ful kıl maymundan 5dk önce doğmuş gibi
sanarım ondan bahsediliyor gerçekten iğrenç ötesii
lütfen böle şeyler yapmayınız arkadaşlar biz narin varlıklarızzz

tekrar tekrar teşekkür ederim kızlar tek tek alıntı yapamıyorum..
birinci olmuşum
yememenin sonuçlarını almak çok güzel bir şey.. bir de üstüne büyük gelen bedenlerin olması falan

aklımda bir fikir var ama ne kadar uygulanabilir bilemiyorum.
aslında kilo bildirimini resimli yapsak ne güzel olur di mi? tartıya çıkıp resmini çeksen buraya yüklesek daha gaza getirici olur belki.
resim yazıdan daha etkilidir her zaman.

Basküldeki rakamımı diyorsun..
Olur neden olmasın..
ayrılan bir arkadaşımız öyle yapıyordu...
İsteyen ekler tabiii.

beybilerrr nasılsınızzz

benden iyilik , annemlerin yanındayım , bayram için hummalı bir çalışma başlamış durumda

muhtemelen çok yoğun olurum , şimdiden herkesin
Mübarek Ramazan Bayramı Kutlu ve Mutlu Olsunn şekerlerrimm

Allaha emanet olun , herkesi çook çoook öpüyorumm

HAFTANIN 1.si ________ - 2 kg. ____________________ wooer :119:

HAFTANIN 2.si ________ - 1.1 kg. _________________ fadime02 :81:

HAFTANIN 3.leri _______ - 1 kg. ______ Zeynep957 & egedeniz03

buarada kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesiii tebrik ederiimm

YENAcım & BEYZUŞcum elleriniz dert görmesinn

hıımm:44:bak o benim hiiiçç dikkatimi çekmemişti accuk bakar körümdür ben
benim yazdıklarımda hep gidiyor dadlum ben göndermeden önce kopyalıyorum giderse hemen yapıştırıyorum

Son düzenleme:
Kızlar iyi bayramlar dilemek için geldim :) Eşimin uyanmasını bekliyorum, gezmeye gideceğiz :) Bu bayram İstanbul'dayız, ilk defa, bizim eve de pek giden gelen olmaz. Sakin biraz da yalnız geçireceğiz galiba bayramı... İlk gün annemlere gideriz, onlar sonra Eskişehir'e gider, eşimin babaannesi ve dayısına gideriz, bu kadar. Diğer yakınlarımız ve arkadaşlarımız hep İstanbul dışına gittiler.

Sizlere sevdiklerinizle bir arada, neşeli, huzurlu bayramlar diliyorum. Hafif yiyelim, ağır tatlıların bir çatal tadına bakalım, kilo almadan tamamlayalım.

Sağol canım, yeni resmi de geldi, ekranı yiyeceğim neredeyse. Hepsi tatlıdır çocuklarının ama bu diğerlerinin papucunu dama atacak bence :) Kız çocuklarına bayılıyorum zaten ben. Kardeşim evlense de bir kızı olsa, hala olsam bari, kendi kızımdan alamadım yeterince hevesimi, yeğenimden alırım artık :))

Bayram dönüşü bizim için yeni sezon başlangıcı olsun artık Asumancım. Ben de epey gevşedim, hala kiloluyum ama hiç çaba göstermiyorum. Sıkıya alalım hem beslenmeyi hem yürüyüşleri. Dediğin gibi akşamları yemeyelim kesinlikle. Yürüyüşler de oldu mu yavaş bile olsa kesin veririz bence

Canım, bir ara bir bebek sitesi için çalışmalar yapmıştım, annelerdne gelen öneriler yer alıyordu orada; aklımda kalan önerileri yazıyorum:
Aç karnına kraker-galeta tipi şeyler yemek (bu en klasik olanı)
Öğün aralarında beyaz ve/veya sarı leblebi yemek (bu benim biraz işime yarardı)
Kırılmış buz emmek,
Ayva yemek,
Sabah uyanınca bir çy kaşığı limon suyu içmek

Ablana geçmiş olsun, her iki bebeğimde aylarca bulantı çekmiş, kan görene kadar devamlı kusmuş biri olarak geçeceğini söyleyebilirim yalnızca. Bu yazdıklarımı denedim, leblebi ve ayva biraz işe yaramıştı ama 2-3 dakika sonra gene başlıyordu bulantı. Yani sabırdan başka ilacı yok pek; 12. haftadan sonra hafifler, 16. haftadan sonra tamamen geçer "büyük ihtimalle" demişti doktorum bana. Benimki daha uzamıştı ama geçmişti sonunda :))
HAFTANIN 1.si ________ - 2 kg. ____________________ wooer :119:

HAFTANIN 2.si ________ - 1.1 kg. _________________ fadime02 :81:

HAFTANIN 3.leri _______ - 1 kg. ______ Zeynep957 & egedeniz03
Tebrikler arkadaşlar :) Yenacığım sna ada teşekkürler, hem spor hem kilo listesi için.
Bana mı öyle geldi bu hafta bildirimler de çok mu azdı? İzinli arkadaşımız çok ama motivasyon hiç bu kadar yerlerde olmamıştı herhalde topiğimizde, kilo veren, moral veren, bildirim yapan, kilo konusunda paylaşım yapan çok azaldı. Ya da bana öyle geliyor? Bayram sonrası yeni bir dönem olur umarım hepimiz için, daha hevesli oluruz, daha iyi sonuçlar alırız :)))

Hoşgeldin canım. Ailenizin gözü aydın, analı babalı büyüsün bebişiniz. Teyzene de geçmiş olsun.

Son düzenleme:
anaaaam 2. olmuşum herkese iyi bayramlar az tatlu yiyin tamammı .eşim gitti görümcemi getirmeye bütün bayram bizde kalıcakmış .anlaşılan bu bayram eve hapsolcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…