Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bizde de durum farksız
Eşim halıya uzandı hesapta film seyrediyor ama tek göz başladı kaykılmaya küçük cadı zaten direk koltuktaki her zamanki köşesine geçip uyudu bile
Bende hesapta daha duşa gireceğim ama hiç halim yok sabahamı bıraksam diye düşünüp duruyorum

Kimsecikler de kalmamış neyse herkese iyi geceler diliyorum ( gelen olursa )
Bende yatayım bari yarın yine baya yoğun olucak

Son düzenleme:

neler yedin itiraf et

canlarrrr hayırlı bayramlarr :)

bu benim güzel kızımla geçirdiğim ilk bayramım onun sayesindede evim misafirlerle doldu taştı :) çok yoğun ama güzel günler geçiriyorum..çok mutluyumm rabbim bozmasın amin.cümlemizi ailemizle birlikte mutlu etsin ...

buarada bugün yediğim çikolataları saymadım bile:)acaba potansiyel kaçtane yemiş olabilirim :)

hayırlı güzel bayramlarrrrr

İYİ GECELER KIZLAARR
ben gelene kadar kismecikler kalmamış
ee 11 den sonra gezmeye çıkılırsa böyle geç kalınır sabahtan beri fuldüm kızlar.kapı dışarı çıkacak zaman kalmadı akşam ezanı okunurken kp. ye el öpmeye gidelim dedik eve gittik yok büyük eltime çıktık bayramlaşıp hemen namaza durduk namaz bitene kar kp gelmeyince caminin önüne indik. iyikide inmişiz yatsıyı kılıp gelicekmiş evine.cami önünde bayramlaşıp öbür eltime gittik. kapıdan onlarlada bayramlaştık ikramı bile beklemeden çıktık. sonra bir hasata vardı kızının evinde (bize yakın) onu ziyaret edlim dedik tam kapının önüne geldik arkadaşlar aradı sizin kapının önündeyiz dediler . arabayı hiç yanaştırmadan eve geldik onlarla otururken yeğenlerim geldi. yeni gelinimiz geldi. onları uğurladık saat 11 oldu ondan sonra eşim hastanın olduğu arkadaşı aradı oturuyoruz gelin dediler. ben geç oldu dedim ama eşim birdaha fırsat olmaz hasta geçer odasına yatar biz biraz oturur geliriz dedi ( hastanın damadı hem akrabamız hem çok iyi görüştüğümüz gece gündüz gelip gittiğimiz birileri ) oraya gittik onlarda epeydir görüşmemiştik muhabbetleri bitmek bilmedi. bir türlü bırakmadılar. eve geldik bu saat oldu. haliyle topikte kimse kalmadı.
rahatlamana sevindim canım sen üzme kendini herkes bir şekilde birbiriyle anlaşma yolu bulur sen üzüldüğünle kalırsın.bazen annemde gelinden dertlenir biz geline kızacak olsak hemen gelini savunmaya geçer bize laf söyletmez. bizde madem neden şikayet ediyorsun deriz ben biraz dertlendim şikayet ettim siz girmeyin bizim aramıza der bende birdaha hiç girmedim aralarına hatta annem gelinden dert yansa ben gelini savunurum yazık oda annemden dertlenecek olsa gelir bana anlatır ikimiz bir kızarız anneme ne yapsın dertleşecek kimsesi yok bende ona canyoldaşı olmaya çalışıyorum . ama bizim gelinimiz çok iyi Allah razı olsun

al bendende o kadar bu saat oldu hiç uykum yok sabah nasıl kalkar giderim köye bilmiyorum

gunaydin kizlarrrr
bende cok yorulmussum zorla kalktim buzdolapci geldi tamire tamirci ugrasirken bende size bakim dedim kimsecikler yok kalkin kizlarrr misafirler uyurken yakalayacak sizleriiii

günaydın canım buzdolbınmı bozuldu
bende dün bir kaza atlattım
çocuklar gelir şimdi biraz et kavurayım dedim sıcak kalsın diye pizzamatiğe koydum biraz fazla gelmiş herhalde sulanınca suyu elektrik girişine akmış.
ben diğer hazırlıkları yapıyordum kısık diye ona bakmamıştım. birden bir patlama oldu koşturdum mutfağa bir koku bir koku heryer yanık kablo koktu. hemen evi havalandırdım etleri tavaya tencereye aldım. şükürki ete sinmemiş koku hiç anlamadılar yerken gelinlerden birisi yeme konusunda çok hassastır o anlar dedim ama anlamadı et çok güzel pişmiş ellerine sağlık yenge dedi bir tabak dolusu yediler

Son düzenleme:
cnm gecmis olsun gorunmez kazalar
sabahin korunde geldi tamir yapti gitti calisiyor 1bucuk haftadir bozuktu hem derindoruncusu hemde buzdolabi allahtan 2.derindondurucum vardi oraya aktardim buzdolabinida su aiselerini buzlatip dolaba koattimki icindekiler bozulmasin diye normalde cabuk geliyorlardi ama tatil zamani olunca geciktiler
simdide kizimi uyutayimda bende yatayim guatrim SIKIYor midem bulaniyor uyuyunca gecer belki

daficiğim geçmşi olsun...

Merhaba arkadaşlar ben bundan 1.5 ay önce burada isveç diyeti yapmaya başlamıştım 116kilodan 110 a düşünce saldım kendımı tabi kiloları tekrar aldım geri... Ama inanın kilomla ilgili bayram nedeniyle gelen akrabalardan bir sürü nasihat dinlemekten bıktımm. yardım edin de beraber zayıflayalımm

selam kızlar. hepicinizin ramazan bayramı kutlu, mutlu, umutlu olsun :) baktım tek başına kg vermek cidden sıkıo insanı, hazır takipteyim de sizi, ben de katılıveriim aranıza :) yaşım 24, boyum 1.76 ve kgm maalesef 110 ocak ayında 125 kgyla diyete başlayıp 2 ayda 15 kg verdim. ama marttan beri ne aldım ne de verdim kg (( devam etmem lazım, çünkü ideal kgm 67 (bana göre ideal, bilimsel olarak 62 aslında hihi :)) gel gelelim ki ben en son 60'lı kgları ilkokulda falan gördüm. acelem yok kg vermek konusunda, 1 senede de verebilirim, 6 ayda da. zaten ne kdar uzun sürerse o kadar kalıcı oluo. beni de aranıza alırsanız gerçekten çoookk mutlu olcam kızlarr. görüşmek üzeree :)

Selam kizlaaaaaaar
yeniler aramiza hosgeldiniz
bize katilin en azindan motivasyon oluyor, cok ise yariyor, yanliz basina hic olmuyor yaa

ne güzel 6 kilo vermissin, demekki kilo verebiliyorsun gördügün gibi, insallah sIki sIki saril yine verirsin zaten
o nasihatlardan hepimiz biktik gercekten

benle ayni yastasin :) ama benden baya uzunsunn, ben 165 im kilomda 99 sayilir

bak 2 ayda nekadar güzel kilo vermissin yaa, nasil verdin onu, özel bir diyetmi uyguladin ?? e geride almamissin ne güzel ??
spor filan yapiyormusun sürekli?

Yenacim hic dert etme inan hepimiz deli gibi tikiniyoruz buna eminim

wooeercim aynen bende öyle, dün gece biraz gec geldim eve
ve o saatte asla hicbisey agzina sürmeyen ben
nekadar cok sey yedim sandwichler hazirladim, gercekten hala sasiriyorum kendime
ve cok kiziyorummm

artik düzene girmem lazim yeniden, resmen nekadar kilo aldim yaaa

selam canımm :) memnun oldum yaşıtım birisini gördüğüme :) ben sadece diyetle veremiorum kuzum ya, özellikle kilom basen ve bacak bölgemde olduğundan spor şart bnm kg vermem için!! :) valla marttan beri spora dair pek bir şey yaptığım söylenemez. arada, estiğinde leslie 3 / 4 miles yapıorum. ama artık ciddi anlamda yürüyüş, leslie ve fitnessa başlamam lazım. sanırım spor salonuna başlıcam daha kesin değil ama... öyle iştecimine :)

basen bacak
sorunlarimiz ayni
ama bende göbekte var biraz, hatta birazdan fazla
ve kollarimin kalinligida beni cok rahatsiz ediyor
sporsuz olmiyacak sanirim,
sinirrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben geldim kızlar..aslında hep evdeydim ama dısardan okudum sizleri...

bende hepinizin bayramını kutlarım sevdiklerinizle nice bayramlara...

eşim dün ve bugün çalışıyor bende evdeyim..yani bayram namına hiçbirsey yaşamadım..
çok kötüyüm..çok mutsuzum bu aralar...
bayramda yalnız olmak çok zormuş..

zaten bayram gelmeden gelmişti benim derdim..kv 2 gün boyuncA evde tek oldugumu bildigi halde bana gel yalnız kalma demedi..öle taktım ki buna...

o da benim annemmiş..hadi gel de inan..benim annem burda olsa ben böle öksüz gibi kalırmıydım tek başıma.buna taktıgım için sanırım bayram gelmeden benim ağlamalarım başlamıştı..

şimdi de kat kat arttı..öle yalnız hissediyorum ki..neden bu kadar zayıf,ağlak bir insan oldumki.

daha bir şeker bile yemedim..buna bile ağlar oldum...

dün aksam 9da cıktı eşim geldi 1 saat annesine gittik o kadar...zaten gtmesem daha iiydi daha da doldum geldim oradan da..
sürekli eşime dadanıyorum..biliyor anlıyor beni ama naapsın..aslında yapmasam ii ama dayanamıorum.

burdaki yigenlere kuzenlere pek birsey diyemıyorum..sonuçta yengesi halası hepsinin..

ne de anneme bişe diyebiliyorum..üzülmesin diye..
dün tüm gün kv deyim numarası yaptım..aradı bikaç kez hep anne gelen giden cok fazla konusamıorum deyip kapattım..onunda içi rahat etsin,yalnızım die üzülmesin istedim...

işte bende gelip gelip sizlere yazıyorum..diyet topici degil sanki bir derdim var köşesi..
ama derdim olunca sizlere anlatmak en güzeli..iiki varsınız

Ay merrycim üzülme yaaaaaa
bak hamilesin hassasin ondan böyle üzülüyorsun
yoksa aslinda kv seni bütün gün kendi evinde yaninda oturmaya zorlarsa sIkilirdin dimiii
yani ben olsam sIkilirdim, kendi evimde oturup kitabimi okumayi , ayaklarimi uzatip televizyon izlemeyi
ve canim istedikce tikinmayida rahat rahat yapabilirim diyee e hamilesin sonucta rahat etmen lazim

kafani takma canim bak ben almanyadayim
bizdede bayram namina inan cok bisey yok
bikac uzaktan akraba tanidik, hepsi türkiyeye gitti izine,
inanki dün sabah kahvalti yaptik sadece, bayram kahvaltisi
kizkardesimle esi geldi,
baskada hicbisey yok bayram namina
öyle normal gün gibi oturup gidiyoz :) napalim

zaten hava cok sicak kim ugrascak amaaan

ne güzel 6 kilo vermissin, demekki kilo verebiliyorsun gördügün gibi, insallah sIki sIki saril yine verirsin zaten
o nasihatlardan hepimiz biktik gercekten

çok sağ ol sultancım bakalım başladım bugün inşallah devamı geleceek:) bayramını kutlarımmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…