- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
O kadar yoruldukki..Sabahtan beri yollardayız..
Çok geç geldik eve..duşuda alınca iyice mayıştım...Eşim ve oğlum uyudu biz ana kız ayaktayız yine..
sahura kadar uyumama alışkanlık yaptı.:) yorgunum ama gram uykum yok...Erken uyanmama rağmen.
annem de mumbar dolması yapardı hatırlıyorum..
ama ben ağzıma koymazdım..nefret ediyorum sakatattan..Eşim mesela bayılır kokoreç vb.nerde pis şey varsa yer.:)
Gelinin iki gün sonra gelmesi daha iyi :) İyice hasret giderirsiniz oğlunla..:)
Hem şişkoyum hem kötüyüm değilmi.)
bu arada mesajlarını görmek beni çok mutlu ediyor..
Geç kaldın sultancığım kaçırdım bile..
rahatlamana sevindim canım sen üzme kendini herkes bir şekilde birbiriyle anlaşma yolu bulur sen üzüldüğünle kalırsın.bazen annemde gelinden dertlenir biz geline kızacak olsak hemen gelini savunmaya geçer bize laf söyletmez. bizde madem neden şikayet ediyorsun deriz ben biraz dertlendim şikayet ettim siz girmeyin bizim aramıza derCanlarımmmm şükür kavuşturana :122: :122:
Hepinizin Ramazan Bayramı Mübarek olsun
Rabbim Aileniz ve tüm sevdiklerinizle nice sağlıklı ve huzurlu bayramlar nasip eder inşallahAminnn
Bugün bir kaç güne kıyasla çok daha rahattım
Kahvaltıdan sonra kardeşim ve karısı kayınvalideleriyle birlikte tatile gittiler şükürPazar günü annemler Almanyaya gidene kadar gerginlik olmadan güzel bir hafta geçiririz inşallahhhhh
Ondan sonrada bir sene boyunca inşallah devamlı olarak aranızdayım ve Yenanında dediği gibi miladımızı ilan edip çok daha bilinçli ve istikrarlı beslenme ve spora sarılacağım bende sizler gibi
Sizlerle hoş sohbet etmeyi çok ama çooook özledimmm
İnanılmaz doldum aslında dedim ya dün artık nasıl sinirlerim bozulduysa mutfakta hazırlık yaparken ağladım nasıl insan bunlar diye :26:
Annem maalesef onların yaptığını yapamıyor umursamadan duramıyor. Sabah 6 buçukta onları Bayram namazı için uyandırıp hemen kahvaltı hazırlıklarına başlamış. İşler bitmeden uyanmayan gelin hanım Anneleriyle tatile gidecek diye erkenden kalkmış Annemde şunu al bunu al diye sofra kurmasına yardım ettirmiş nasıl olduysa
Dediğin gibi benim senede birkaç günde bile sinirlerim bozuluyor Annemi düşünemiyorum bile :26: Nasıl sinirlerim bozulduysa artık Anneme bile sataştım sen taviz veriyorsun, sen izin veriyorsun bunlara diye. Sonuçta biraz daha şartlı olsa onlara karşı belki bukadar parmağında oynatamıyacaklar kadıncağızı. Yürüyen Banka kartı yerine koyuyorlar resmen istediklerini elde etmek için sonrada değil saygı göstermek doğru dürüst yüzüne bile bakmıyorlar :26: benimde sinirlendiğim nokta o zaten.
Neyse şükür şimdilik tatile gittilerde rahatız. Anneme de dedim sen döndükten sonra o eve asla uğramam hizmetcileri yok diye. Normalde Almanyada nasıl yaşıyorlarsa burada öyle yapsınlar; gidip her gün temizliklerini, çamaşırlarını ve yemeklerini yapmayla uğraşamam iki çocukla.
İnan saygılı davransalar kırk kat yabancı olsa hiç üşenmeden hizmet ederim ama saygıda yoksa niye kendimi paralıyayım ki
Allah islah etsin ....Aminnnnnnnn
Canım maalesef annemlerin camdan bakınca çaprazda onların apartman görünüyor ve kadıncağız senede 1 kere ancak evine girebiliyor. Neymiş efendim karısı temizlik yapmıyor diye annemi eve sokmuyorlarmışUlen dedim bende titzlik abidesi değilim ama asla evimede girilmeyecek derece dağınıklık olmaz. Çat kapı gelende olsa gönül rahatlığı ile buyur edebilirim ama onlar kadın kapıya yemek bile götürse ( çoğu zaman annem yapar götürür ) kapıdan sokmazlar hatta bazen evde olsalar bile kapıyı açmaz sonradanda uyuyorduk duymadık derler
Valla bu benim sabırlı halim diyeyim çünkü emin ol yoksa onu çoktannnnnnnnnn pataklamam gerekirdi
İnan 3 seneyi bitirdiler evlilikte ama defalarca konuşmamıza rağmen değişen bir şey yok. Bazen kabul ediyordu çok yanlış bir durum olduğunu ama çoğu zamanda kendini haklı görüyor. Daha doğrusu ne yapayım benimde piskolojim bozuldu bahanesi adı altında herkesi parmağında oynatmaya çalışıyor. Eşinin ailesiyle neredeyse her gün bir araya gelir ama annemi ancak haftada iki kere arar oda birşeyler lazım olursa. Körle yatan şaşı kalkar misali saygısız insanlarla görüşe görüşe onda da saygı namına birşey kalmadı maalesef :26:
RAbbim akıl fikir versin umarım Annemle babamın kıymetini çok geç olmadan anlarda onları üzmekten vazgeçer. SEs etmiyorlar ama biz biliyoruz nekadar üzüldüklerini
al bendende o kadar bu saat oldu hiç uykum yok sabah nasıl kalkar giderim köye bilmiyorumO kadar yoruldukki..Sabahtan beri yollardayız..
Çok geç geldik eve..duşuda alınca iyice mayıştım...Eşim ve oğlum uyudu biz ana kız ayaktayız yine..
sahura kadar uyumama alışkanlık yaptı.:) yorgunum ama gram uykum yok erken uyanmama rağmen.
cnm gecmis olsun gorunmez kazalargünaydın canım buzdolbınmı bozuldu
bende dün bir kaza atlattım
çocuklar gelir şimdi biraz et kavurayım dedim sıcak kalsın diye pizzamatiğe koydum biraz fazla gelmiş herhalde sulanınca suyu elektrik girişine akmış.
ben diğer hazırlıkları yapıyordum kısık diye ona bakmamıştım. birden bir patlama oldu koşturdum mutfağa bir koku bir koku heryer yanık kablo koktu. hemen evi havalandırdım etleri tavaya tencereye aldım. şükürki ete sinmemiş koku hiç anlamadılar yerkengelinlerden birisi yeme konusunda çok hassastır o anlar dedim ama anlamadı et çok güzel pişmiş ellerine sağlık yenge dedi bir tabak dolusu yediler
günaydın canım buzdolbınmı bozuldu
bende dün bir kaza atlattım
çocuklar gelir şimdi biraz et kavurayım dedim sıcak kalsın diye pizzamatiğe koydum biraz fazla gelmiş herhalde sulanınca suyu elektrik girişine akmış.
ben diğer hazırlıkları yapıyordum kısık diye ona bakmamıştım. birden bir patlama oldu koşturdum mutfağa bir koku bir koku heryer yanık kablo koktu. hemen evi havalandırdım etleri tavaya tencereye aldım. şükürki ete sinmemiş koku hiç anlamadılar yerkengelinlerden birisi yeme konusunda çok hassastır o anlar dedim ama anlamadı et çok güzel pişmiş ellerine sağlık yenge dedi bir tabak dolusu yediler
Merhaba arkadaşlar ben bundan 1.5 ay önce burada isveç diyeti yapmaya başlamıştım 116kilodan 110 a düşünce saldım kendımı tabi kiloları tekrar aldım geri... Ama inanın kilomla ilgili bayram nedeniyle gelen akrabalardan bir sürü nasihat dinlemekten bıktımm. yardım edin de beraber zayıflayalımm
selam kızlar. hepicinizin ramazan bayramı kutlu, mutlu, umutlu olsun :) baktım tek başına kg vermek cidden sıkıo insanı, hazır takipteyim de sizi, ben de katılıveriim aranıza :) yaşım 24, boyum 1.76 ve kgm maalesef 110ocak ayında 125 kgyla diyete başlayıp 2 ayda 15 kg verdim. ama marttan beri ne aldım ne de verdim kg (( devam etmem lazım, çünkü ideal kgm 67 (bana göre ideal, bilimsel olarak 62 aslında hihi :)) gel gelelim ki ben en son 60'lı kgları ilkokulda falan gördüm. acelem yok kg vermek konusunda, 1 senede de verebilirim, 6 ayda da. zaten ne kdar uzun sürerse o kadar kalıcı oluo. beni de aranıza alırsanız gerçekten çoookk mutlu olcam kızlarr. görüşmek üzeree :)
benle ayni yastasin :) ama benden baya uzunsunn, ben 165 im kilomda 99 sayilir bak 2 ayda nekadar güzel kilo vermissin yaa, nasil verdin onu, özel bir diyetmi uyguladin ?? e geride almamissin ne güzel ?? spor filan yapiyormusun sürekli?[/COLOR][/B]
selam canımm :) memnun oldum yaşıtım birisini gördüğüme :) ben sadece diyetle veremiorum kuzum ya, özellikle kilom basen ve bacak bölgemde olduğundan spor şart bnm kg vermem için!! :) valla marttan beri spora dair pek bir şey yaptığım söylenemez. arada, estiğinde leslie 3 / 4 miles yapıorum. ama artık ciddi anlamda yürüyüş, leslie ve fitnessa başlamam lazım. sanırım spor salonuna başlıcam daha kesin değil ama... öyle iştecimine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?