Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkesee merhabaa;

gelemiyorum bakamıyorum hatun kişiler. nasılsınız neler yaparsınız, umarım herkesin keyfi de sağlığı da yerindedir.
tatilden döndük iş başımızdan aşmış. evdeyken benim minnak cadı izin vermiyordu bakmama şimdide iş fırsat vermiyor.
en kısa zamanda toparlanıp dönerim sahalara ama şimdi böyle hal!

kilomu koruyorum çok lazımmış gibi
almıyorum da vermiyorum da. ama en kısa zamanda buna da dur demek lazım.

kuzu kızıma hala okul ya da bi çare bulamadım. annem giderse şapa oturacağız sanırım.
allahım bir kapı açsada dertlerimizin dermanı açılan kapının ardında olsa..

yanii hal böyleyken böyle hanımlar. dua edin bana bakalım neler olacak....

haa bu arada beynim de bir şey yokmuş. mr sonucumu aldım. doktor gerginliğe bağlı olabilir dedi. bir süre antidepresan kullanalım bakalım azalacak mı dedi. azalmazsa eğer yapacak bir şey yok çok ağrırsa ilaç alacaksınız dedi.

işteee böyleee. çok konuştum sanırım çok fazla kendimi anlattım kusuruma bakmayın :26::26:

hepinizi öpüyorum. yazamasam bile ara ara okumaya çalışacağım.

Ebru 2 gündür sen geliyordun aklıma..
cumartesi düğün vardı kosturdm gec geldm bakamadım.
dün gece dügünden gelince girdim topice geçmiş okudum..
yine sen yoktun..dedm bi kaç gündür nerde bu kız...

ben bunları düşünürken sen nelerle uğrasıyormuşsun

çok üzüldüm inan okurken gözyaşlarım hemen süzüldü..ne denir ne yapılır elden ne gelir bilmiyorum..
keşke senin için yapabilecek birseylerim olsaydı..

umarım düşündügün gibi kimyasal degildir..
bize hemen sonucunu bildir tamam mı?
iyi de olsa kötü de olsa uzaklaşma bizden..
dertler anlatrak azalır..

kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyor derler..
b, ayagı içinde mi kalırmış..umarım öyle de olur..
off aklımı toparlayaamadım..öyle de cok dua ediyorumki..
dün gece bile andım adını..ama inanıyorum az kaldı..
meleğin seni daha fazla yormayacak..bekletmeyecek..

sen de bizi habersiz bırakma..diet olmasa da gel..
tüm dualarım seninle canım

geçmiş olsun canım.. mr sonucunu bende merak etmiştim senin adına sevindim...
tatilden gelip işleri birikmiş görünce herkes dağılıyor bir an..
ama sen sıkı tutişlerini ama bizleride ihmal etme.

Netten bir doktora soru sormuştum aynen aktarıyorum cevabını.Artık olumlu düşünecek bir taraf kalmadı sanırım...

Ebru Hanim 98 den 62 ye düşmesi çok istenen bir durum değil maalesef . Bu degerlerde Vajinal ultrasonla görülmesi de çok zor. Bu degerlere göre ikiz başlayan ve teke inen bir gebelik yorumunu yapmak da zor, ikiz gebelikte genellikle daha yüksek degerler bekleriz. Bence de biyokimyasal gebelik durumu sozkonusu . Kolay gebe kalabildiginizi düşünüyorum ve verilen tedavi de gayet yeterli o yüzden bu gebelik kaybı muhtemelen bebeğin kendisinde mevcut bir sagliksizliktan kaynaklanıyordur. Biyokimyasal gebelik kaybını kendinize çok dert etmeyin, çok kederlenmeden tekrar en kısa zamanda tekrar deneyin ve hemen ilk pozitif testte ilaçlara başlayın .,
Gecmis oldun dileklerimle,

@mmery ; çok teşekkür ederim canım. iyiyim çok şükür ama kızdım azcık kendime. hiç geçmişe bakmadan okumadan direk yazdım diye.
@tomurcukkk ; allah yardımcın olsun. haber alır almaz haberdar et bizi de. rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin.

Ahh Meryemcim.Seni üzdüğüm için çok ama çok üzgünüm.Elden birşey gelmiyor.Ne yapsam ne etsem olmuyor.Artık psikolojim yerle bir oldu.Keşke böyle olmasaydı.Veysel beyi aradım pazar günü.O da üzüldü ama ilaçları bırakma salı günü bi daha göreyim dedi.Alt üst oldum şimdi sonuçları bekliyorum.Haber veririm.Kendimi iyi hissettiğim sürece kopmam sizden cnm

Aradım hastaneyi değer 48 e düşmüş.Artık hiç ümitlenecek bir durum kalmadı.Hayırlısı Allah'tan

yok canım sen üzülme sakın..çok zor seyler yasıyorsun zaten hiçbir sey için üzme kendini..

ama neye seviniyorum biliyomusun..hamile kalabilmene..pcos un bitmesine..
olacak ben cok inanıyorum..bu sefer degilse 2013 e kadar yine olacak...
bize mutlu haberlerini vereceksin..

bir arkadsım var bende onuVeysel Bey e götrecegim bugün..

ne eşinde ne kendinde hiçbir sorun olmasa da 3 yıldr hamile kalamıyor..
Funda Hanım a gidiyordu ne zamandır pcos tedavisi için..
dedim seni bnim doktoruma götüreyim..randevu aldım ona 17.30 da orda olacagız..

Allah ım sen tüm kullarına nasip et Yarabbim diye her zaman dua ediyorum..

tomurcuk çok üzüldüm gebelik değeri daha da düşmüş demek. geçmiş sayfalara bakarken okumuştum pozitif çıktığını ama düşük değerli olduğunu.
herşeyin hayırlısı Allah'tan.. böyle ise mutlaka vardır bir sebebi, doktorun dediği gibi sağlıklı değildir ya da başka bir sorun.
en azından hamile kalabiliyorsun buna da çok şükür, yani hep bir umut var olacak senin için.
hiç umudu olamayanlar var, bir şekilde rahim sorunu olanlar ya da eşinde problem olanlar.
çok şükür ki sağlığın yerinde, evet yıpratıcı bir süreç belki ama eminim ki sağlıklı bir şekilde kavuşacaksın bebeğine.
Allah aratmadan nasip etsin inşallah isteyen herkese.

Bu arada eski sayfalara bakarken cuma listesini de gördüm.
Fena şekilde yerlerde, ama neyse artık bahanemiz kalmadı. Ramazan, bayram derken hayırlısıyla atlattık hepsini çok şükür..
şimdiki hedefim eylül sonu 85. :26:
Bakalım inşallah görürüm.
Dün akşam üzeri karatay diyetinin kitabını aldım. Okuyup özümseyip biraz o yoldan gitmek istiyorum. Yalnız pek balıkla aram yok. örnek menüsünde de genelde akşamları balık var. Iyice bi okuyayım da balığı neyle ikame edebiliriz diye...
...

Aradım hastaneyi değer 48 e düşmüş.Artık hiç ümitlenecek bir durum kalmadı.Hayırlısı Allah'tan

canımm çok çok geçmiş olsun, allah yardımcın olsun en kısa zamanda hayırlı haberler de ver dilerim.
mmery'ye katılıyorum ben de en kısa zamanda güzel haberler alacağız. sen bile inanamayacaksın.

kızlar
500 m. yürüyüp geldim ama nasıl terledim sormayın. ben hiç terlemezdim bu sene ter bezlerimde iyi çalışmaya başladı sanırım
daficim masallah ne hamaratsin kiz bu hafta ggaranti 1kg verirsin ben okurken yoruldum
yok canım hamaratlık değil mecburiyet ister istemez yapmak zorunda kalıyorsun ama bir yandanda iyi oluyor dün çok ter attım

yaa yenacım ne kadar gurur verici değilmi ben bir yandanda hüzünleniyorum elime doğanlar çoluk çocuk sahibi oldular buda demek oluyorki ben yaşlanıyorum. ama olsun insan her yaşta güzel yeterki Rabbim sağlık sıhhat versin. bugün liseli göz açıp kapayana kadar bir bakmışsın üniversiteli vee birde bakmışsın yuvadan uçmuş kendi yuvasını kurmuş. sonra yavru kuşlarıda alıp ziyarete gelmiş . amaaann bende arabeske bağladım işi biran nerelere gittim öylee sen beni dinleme canım bugünün tadını çıkar

Rabbim herşeyin hayırlısını versin
hayatında, ölümünde, evladında , ebeveyninde, akrabanında, komşununda, Rabbim gönlünden geçeni sana hayırlı kılsın. üzüntünün kat kat fazlasıyla mutluluk versin canım.üzülme bu kadar bu kadarcıkta olsa tattıran mevlam kucağına almayıda nasibeder inşaAllah
.

selamlar hanımlarr

geçen hafta izinliydim. evdeydik bir yere gitmedik ama evdeki laptop bozuk olduğu için açamadım hiç bilgisayarı da.
cuma bildirim de yapamadım ama inşallah izinli yazılmışımdır :)

Hoşgeldiniz hanımlar :) Tatil dönüşü yerleşme telaşesi, bir dünya iş sizleri bekliyor gibi. Kolay gelsin.

...
Yenacığım sizin de yeni okulunuz hayırlı olsun. Biz de görürüz o günleri inşallah. Kızım da bu snee ilkokula başlayacak, resmi olarak okullu oluyor artık. Ama geçen sene de aynı okulun ana sınıfına gittiği için, uzun zaman önce okuma yazmayı kendi kendine söktüğü için bizde henüz heyecan başlamadı. Bir başlangıçmış gibi algılayamadık herhalde :)) Belki başlayınca farklı hissederiz. Oğlumu da kreşe geri döndürme çalışmalarına yarın başlayacağım artık. Uyku düzenleri, huyları suları hep değişti. Okul ne kadar olumlu etki yapıyormuş hayatlarında.
Sizde hem oğluş ilk defa okula başlayacak hem ablası liseye başlayacak, büyük değişiklikler var yani. Heyecan dorukta olmalı :))
...

Uzun zamandır istediğim bir mutfak aleti aldım bayramda. Büyük indirim vardı. Şimdi her gün o alette farklı bir şeyler deniyorum. Halim parlak değil arkadaşlar. Göbeğim kiloma göre çok büyük. En kısa sürede diyetisyene gidip yağ oranımı ölçtüreceğim. Bu gidişe acilen bir dur demem gerekiyor

Umut, aldığın alet tefal actıfry mı? :)
benim uzun zamandır istediğim bir alet ama cesaret edip alamadım.
Bir arkadaşımda var çok memnun. Herşeyi yapıyorum içinde diyor ..

Güle güle kullan bu arada. Içinde sağlıklı yemekler pişirmen ve kilo almaman dileğiyle :)
..

simdilik tek istegim hemen unutmak dafim,
hatta bugun cok iyim cok sükür :)
rüyamda cok yakisikli bi sevgilim vardi
gülüyorum suan, rabbim yardim ediyor..

Canim üzme kendini sakin,
biliyorum umutlar tükeniyor sanki ama Allahtan umut kesilmez,
kac darbe yiyip yine yikilmayan siskolariz biz :))
Bak arkadaslar ne güzel demis, en azindan Pco yu yenmissin, hamile kalabiliyorsun,
biraz toparlanip insallah hamile kalcaksin ve coook güzel bir bebegin olcak,
Allah yardimcin olsun, hepimizin yardimcisi olsun
Bu arada bu PCO illeti bendede var.. :S

Bu arada bugun adetlendim kizlar,
sabahtan beri nasil karnim agriyor offf
bide böyle ise gidecem
bi hap atmadan gidemem sanirim :S kasiliyorum yaa

selam kızlar misafirim vardı 1 saatlik yoldan gelen görümcem 10 gündür hayatı zindan etti bana verdigim kiloları geri aldım stresliydim habire yedim nihayet dün gitti ama onun bebegin sesi halen kullagımın içinde sanki
alt katımda başka yengesi varken 10 gün bizden çıkmadı
kurban bayramında inşallah bir engel çıkarda gelmez gelip 2, 3 gün kalıp gitse bişe demem ama 10 gün çok fazla geldi bana
yarın tam diyet listeme uymayı planlıyorum
bu gün ikizleri okula kayıt için gittim daha yeni geldim

slm bugun sızlere katıldım. 15 dk yuruyus 5 dakıka cımlastıkle basladım seruvene. gun gun arttıracğım spor saatlerını. sabah pek programlı olmasamda öğleyın bır kase yoğurt ve 2 kasık yulaf ezmesı ıle ıse basladım. 2 yıl once gıttığım dıyetısyenımı aradım. hemencık tanıdı. 87 ıdım 97 oldum doğum yaptım deyınce çok kızdı bana . nasıl aldın dıye. saat 4 te onu aramamı ıstedı. bana uygun bır program vermesını sıtedım ondan. bulunduğum yerde dıyetısyen yok. o da erzıncanda. benım bunyemı bıldığı ıçın en çok o yardımcı olabılır bana. şimdilik ılk dıyet gunluğum boyle...

bu arada bebek konusunda hayal kırıklığı yasama tohumcuk. rabbım en guzelını en ıyısını hayırlı zamanda nasıp etsın sana. benımde bır kızım var 7 aylık. bana armağan olarak 10 kıloyu bırakan mınık bır yaramaz...ınş rabbım anne duasını kabul edermış kızımın yuzu suyu hürmetıne rabbım sana bır mınık dunya versın. sevgıler canım

Canım hoşgeldin,
hala halledemediniz demek okul işini..
Telefonda dediğim gibi bence annen kalacak.:)

Çok sağol umuttçuğum..İnşallah önce mutlu ve huzurlu sonra çok başarılı insanlar olurlar..

Aletinide iyi günlerde kullan.:) dün forumda dolaşırken tesadüfen gördüm yazını.:)
Çok istediğin bişeymiş iyiki olmuş..

Fadime kayıt ettinizmi sizde.Hadi hayırlı olsun bizde bugün hallettik..

Hoşgeldin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…