Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bnde iyiyim canım...
sabah esim gidince geri uyuyamadım..şimdi esnemekten agzım ayrılcak..

uyumamak için direnen cocuklar gibiyim ama sanırım fazla dayanamıycammmm

Olsun canım bizim kuzucuk uyuyacak ki büyüsün annesi
Bende bu sabah 8de uyanıktım ya ufak ufak yoklamaya başladı ama çok daha iyi oldu çünkü 9 buçukta bile uyansam sersem gibi oluyordum. İnşallah düzene girer şu uyku düzenimizde daha etkili olur metabolizmamız

Eşim oyun konsolunda olmasaydı hadi yatmıyormuyuz diye sorar dururdu şimdilerde
Neyse bende yarım saate kalmaz yatarım herhalde yarın kızımla temizlik yapmayı düşünüyoruz hem işler biter hem hareket olur üstüne de az spor yaptıkmı tamamdır
Anannesi bir sürü kıyafet getirmiş cadılara onları valızlarden çıkartıp dolaplara yerleştireceğim birde. Kadıncağız son güne kadar aman boşver dursun sonra eve gidip dizersin dedi kaldı bir kısmı. Allahtan yarısından çoğunu geceden geceye yerleştirmiştim

guatr için ben geçen sene dere otuyla baş geldim bulabilirsen her öğün ye istersen baya dengeliyooo 60 lsrı görmüştün demi sen annamm baya aldırdı bu guatr sana hayırlısı olsun sağlık elden gittimi hsyst duruyo allah şifanı verir inşallah

ceco senin büyük çokmu kilolu kaç yaşında dyet yapıyo dr falan danıştınızmı sonra bilinçsiz alı vermekten hepten bizim gibi sapıtmasın

iyi geceler herkze ..uzun bir aradan sonra dönme kararı aldım sizlere çokda özledim hepinizi, ben bu yazı hasta olarak geçirdim sürekli yattım uyudum psikolojik ilaçlar dahada kilo aldırdı bana şu anda tam 122 kiloyumki ne güzel 108 kiloya inmiştim baharda...şu anda dr kullandığım ilaçları bıraktırdı ,4 tane hap alıyordum hergün ve yinede hastaydım, şimdi tek bir hap alıyorum bakalım nasıl gelecek şimdide depresyona girmişim,aslında kendi evimle ilgili sorunum yok ama çevre akrabalar yetti bana bu sıralar, herkezin söylediğini kafaya takıp hasta ettim kendimi..

neyse diyete başlama kararı aldım çünki kilo aldığımada aşırı üzülüyordum üzüldükçe yiyordum halbuki kışın ne güzel kilo vermiştim aynada kendimi çok beğeniyordum şimdi aynalara küstüm yine,sinir oluyorum fazlalıklarımı görünce..
dün akşam leslieye başlma kararı aldım çünki dışarı çıkamıyorum kızı anneme götür yürüyüşe git sonra dönüşte tekrar kızı al eve gel zor geliyor bazende kalmak istemiyor annemde çünki...şu anda yarım saatle başladım bugün ikinci günümde inşallah bırakmayacağım ..
bayramda herkez şok oldu beni görünce, nasıl bu kadar kilo alabildin diyeilaçlar ve sürekli yatmak mahvetti beni...

ceco senin büyük çokmu kilolu kaç yaşında dyet yapıyo dr falan danıştınızmı sonra bilinçsiz alı vermekten hepten bizim gibi sapıtmasın

Maşallahı var canım benimkininde 12 yaşında 1.54 boyunda ve bir ara 82 kiloya kadar cıkmıştı ama şu son bir kaç haftadır 79za düştü Aslında onu görenler kilosunu duyunca inanamıyorlar hadi canım yoktur bu kız bukadar diyorlar ama maalesef tartı acımasız o konuda
İnşallah yaza kadar oda bende baya bir farklı oluruz çünkü hanım bir aksilik olmazsa yaza okullar kapanır kapanmaz ingilizce eğitimi almak için Halasının yanına Singapura gitmek istiyor. Bir buçuk ay orada kaldıktan sonrada ailecek Almanyaya gideceğiz tabi bu durumda ikimizinde acilen kendimize gelmemiz şart millet acımasız kalkıp kızın kalbini kırarlar. Bırak laf sokanlara bizimki daha beter cevap verir ama ne gerek var Bana bile kesin kız hamile kadınlar gibisin derler eğer vermezsem o yüzden kesinlikle bariz bir fark olsun istiyorum
İnşallah bu sefer olucak

CAnım çok geçmiş olsun
İlaçları azaltmış olman bile sağlığına kavuşmana az kaldığının bir işareti Rabbim tez zamanda o aldığın kiloları fazlasıyla vermeyi de nasip eder üzülme
Yarım saatte olsa spor güzel birşey Umarım hepimiz düzenli olarak spor yaptığımız günleride göreceğiz

saol canım iyi ya teyzemle takılıyorlarmıi evde resmlerini ekledim bak bi ara :)

hayırlı olsun yena ablacım. en güzel dönemini yaşayacak. bana verselerdi bin defa okurdum herhalde.

bide bazı alıntıları unutmusum ya birine geçmiş olsun dicektimde adını unuttum. sen kendini biliyorsun hatunumm

vee ben. nasılmıyım inanılmaz derece mutsuzum. çok yakın SANDIGIM bir arkadaşım öyle birşey yaptıki bana. ikimizde üni yıllarımzda kiloluyduk o bi senede kusa kusa zorla zayıflattı kendini bundan dolayı çeşitli rahatsızlıklarıda var. neyse bu şimdi zayıfladı ya 67 felan şu anda. sürekli böyle kıyafet almam lazım şu beden bol geliyor diye konuşmaya başladı ve bunu nispet olarak yapıyor insan farkediyor farketmemek imkansız ya. bende bakarız ederiz diyorum. senle kıyafet alışverişi yok artık dedi sen gibimiyim ben diyince ben küplere bindim zaten zor tutuyordum kendimi. haddini aşma yeter dedim. bu seferde ben şişko ve asabi olan arkadasa dönüştüm ona göre. yalanmıymış ne varmış bunda alıncak dedi. bir psikoloji bu ya sanki kendi hiç bilmiyor. bilmiyor gibi hala diretiyor. ben onun zayıf olmasını çekemiyormusum? ya ilk zayıfladıgı zaman hediyesini ben aldım onun. bukadarda olmaz dedim artık yaa. yani arkadaşız biz. kilo kavramına göre ölçmedimki ben arkadaşlıgımızı. diğer bir arkadaşım var gitmiş ona şikayet etmiş beni mehtap böyle böyle çekemedi çirkeflik yaptı demiş. o arkadaşımda mehtap değilde çirkefliği sen yapmadıysan bende ne olayım demiş. bana geldi. anlattım. kızın kucagında ağlamaktan helak oldum. insanın zorla moralini bozuyorlar ya. bunlar hırs yaptırıyor iyi birsey ama ben hırs yaptırmalarından ziyade destek görmek isterdim.

çok sağol banucum..inşallah sağlığıma biran önce kavuşurum ,yoruldum artık 9 aydır allah beterinden korusun yinede...yarım saatle başladım bakalım çünki ben sporsuz veremiyorum metabolizmam hiç çalışmıyor ,neyseki sizlerle birlikte vereceğim kilolarımıda hep beraber burdaki motivasyon başka ...

Canım inan seni çok iyi anlıyorum insana kırk kat yabancı okadar laf söylese umursamazsın ama can dediğinden gelince ben böyle dünyanın diye geçiyor insan içinden :26:
Demekki o arkadaş müsvettesi sadece kilolu olduğu dönem senden daha iyisini bulamayacağını düşünerek ( ki bence tam tersi senin gibi yüreği güzel insanı kaybetmemesi için elinden geleni yapması gerekirdi ) seninle dostluk yaşamış.
Şimdi bir nevi senle işi bitti haspamın seni üzüyor bu tip saçma şeylerle
Bende benzer şeyler yaşadım ama inan insan bu tip olayları yaşadıkca başkalarını daha güzel analiz edebiliyor
Umarım üzüntün bir an önce azalır hatta yok olur ve Rabbim o kızada karşılığını tez zamanda yaşatır

Allaha havale ettim hiçbişey demiyorum ben ona artık. dostluk kiloyla ölçülcekse benim maşallahım var ozaman
daha önceden tanısaymısım keşke diyorum ama bilemiyordumki işte. kalbimi çok kırdı. cidden dediğin gibi kırk kat yabancı dese he der geçerdim ama yakınım kardeşim dostum gözüyle baktıgım kişi yapınca cok zorumaa gitti. ama iyide oldu. gerçek yüzünü gördüm. böyle dostum olcagına hiç olmasın daha iyi.

mehtapcim hic takma canim üzme kendini, arkadasin densizin tekiymis, lafini bilmiyor.
ayrica ne oldum delisi olmus, sanki kendi eskiden sisko degildi
insanin dis görünüsüyle yargiliyormus demekki,
siskoysak ölelimmi anlamadimki ben
hiic üzülme, bizde vercez kilolarimizi ve eminimki daha güzel olcaz oh iste

vercez tabi. dua ediyorum Allahım kalbime kötülük vermesin. öyle biri olamam olmak istemem. psikolojik olarak etkilendim cok. acaba böyle mi oluyor herkes diye ama yok saçmaladım yani kilo verince insanlık gitmez ya. kalbimiz güzel olsun sultanım. biz hep güzeliz zaten hıh

MAşallah ikinize..İnşallah fire vermeden hedefe varırsınız..
darısı benim başıma şu an bunları yazarken herkes gibi dondurma kaşıklıyorum..

Nice yaşlarını görün asucum yeğenlerin...

Nerelere kayboldunuz kızlarrrrrrrrrrr
Elma dersem çıkın armut dersem cıkmayın

Elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ELMAAAAAAAAAA

Derin gelmiş hoş gelmiş..Yaşasın döndün nihayet..

herşey çok güzel olacak Derinciğim ..Bu kış esip kavuracağız ortalığı..

ben o kadar fazla olduğunu bilmiyordum fotolarında hiiç öyle görünmüyor..Tabi yaşı küçük olduğundan etleri sıkıdır, o yüzden muhtemelen..

Valla bende çocukken çok üzülürdüm mahalle de oyun oynarken dalga geçerdi bazı erkek çocuklar çok üzülürdüm.
Hatta birinin kafasına taş atmıştım dalga geçiyor diye..
KAfasını kırmıştım çocuğun yaaa..KAnlar içinde eve gitti ben topuk eve bir girişim var korkudan yatağa girip uyuyor numarası yaptım...
Tabii ailecek şikayete geldiler ama ben uyuyordum.:) annem babam özür dilemişti duyuyordum seslerini.:)
Sonra uyanınca bende okkalı bir tokat yemiştim babamdan..
Şimdi düşünüyorum da günümüzde olsa öyle şey mahkemelik olunurdu heralde..eskiden bir çok şey komşuluk hatırına tolore edilebiliyordu...

Mehtapçığım canım benim..Hatırlıyorum kusmuklu arkadaşından daha yeni bahsetmiştin...
Amaan boşver hep kusuyormuş zaten üzerine sıçrar..
bende acaip kıl olurum yanımda zayıf insanların ha bire diyetten veya spor dan bahsetmelerine...

Son düzenleme:
Mehtap o arkadaşını bana yollar mısın? Kusmaktan beyni için faydalı olanları da çıkarmış... Sakın kafana takıp da sinirlenme çünkü değmez. Kilo verince kendini kaf dağında görmüş peh peh !!! Bazen insanlar harbiden nankör oluyor, hiç düşünmeden dostlarının kalbini kırıyor. Allahım sen çok büyüksün gerçekten ve bu olayda onun yanına kar kalmayacak...

henüz görünürde birşey yok asucum bayramın getirdiğini atamadım.ama yılmak yok devaaammm

faydalı olanları cıkarmıs he hahaa güzelmiş. şurda sanalız ama o dost gördüklerimden daha yakınsınız hepinizi cok seviyorum. şimdi müsadenizle uyucam. sizi cokkkkk seeviyorum iyigeceler

mehtapcım boşver canım kafana toka tak toka kadar değeri olmayanları takma

faydalı olanları cıkarmıs he hahaa güzelmiş. şurda sanalız ama o dost gördüklerimden daha yakınsınız hepinizi cok seviyorum. şimdi müsadenizle uyucam. sizi cokkkkk seeviyorum iyigeceler

İyi geceler mehtapçığım..
bizde seni çok sevdik..Samimi ve çok iyi bir insan olduğun o kadar belliki..

üç kere yazdım gitti bende kısacık yazdım ben yazana kadar sen gelip yazıp gitmişsin bu ne hız kıızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…