- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
bnde iyiyim canım...
sabah esim gidince geri uyuyamadım..şimdi esnemekten agzım ayrılcak..
uyumamak için direnen cocuklar gibiyim ama sanırım fazla dayanamıycammmm
guatr için ben geçen sene dere otuyla baş geldim bulabilirsen her öğün ye istersen baya dengeliyooo 60 lsrı görmüştün demi sen annamm baya aldırdı bu guatr sana hayırlısı olsun sağlık elden gittimi hsyst duruyo allah şifanı verir inşallahnursenacim pek odem deil gibj ben cok yedim yalan yok ama 3.4kg acayip cok su an dr da bekliyom birazdan guatr icin ne diyecek belkide fircaliyacak ben kendim ilaca basladim ama su an guatrdan SIKILma yok iyiyim allahima bin sukur saglikli beslenmeye basladim insallah cumaya 73 kusurleri gorururum
yaz yaz gez cnm hak ettin oh yesillikleride ye filinta gibi ol
Olsun canım bizim kuzucuk uyuyacak ki büyüsün annesi
Bende bu sabah 8de uyanıktım ya ufak ufak yoklamaya başladıama çok daha iyi oldu çünkü 9 buçukta bile uyansam sersem gibi oluyordum. İnşallah düzene girer şu uyku düzenimizde daha etkili olur metabolizmamız
Eşim oyun konsolunda olmasaydı hadi yatmıyormuyuz diye sorar dururdu şimdilerde
Neyse bende yarım saate kalmaz yatarım herhaldeyarın kızımla temizlik yapmayı düşünüyoruz hem işler biter hem hareket olur üstüne de az spor yaptıkmı tamamdır
Anannesi bir sürü kıyafet getirmiş cadılara onları valızlarden çıkartıp dolaplara yerleştireceğim birde. Kadıncağız son güne kadar aman boşver dursun sonra eve gidip dizersin dedi kaldı bir kısmı. Allahtan yarısından çoğunu geceden geceye yerleştirmiştim
ceco senin büyük çokmu kilolu kaç yaşında dyet yapıyo dr falan danıştınızmı sonra bilinçsiz alı vermekten hepten bizim gibi sapıtmasın
iyi geceler herkze ..uzun bir aradan sonra dönme kararı aldım sizlere çokda özledim hepinizi, ben bu yazı hasta olarak geçirdim sürekli yattım uyudum psikolojik ilaçlar dahada kilo aldırdı bana şu anda tam 122 kiloyumki ne güzel 108 kiloya inmiştim baharda...şu anda dr kullandığım ilaçları bıraktırdı ,4 tane hap alıyordum hergün ve yinede hastaydım, şimdi tek bir hap alıyorum bakalım nasıl gelecek şimdide depresyona girmişim,aslında kendi evimle ilgili sorunum yok ama çevre akrabalar yetti bana bu sıralar, herkezin söylediğini kafaya takıp hasta ettim kendimi..
neyse diyete başlama kararı aldım çünki kilo aldığımada aşırı üzülüyordum üzüldükçe yiyordum halbuki kışın ne güzel kilo vermiştim aynada kendimi çok beğeniyordum şimdi aynalara küstüm yine,sinir oluyorum fazlalıklarımı görünce..
dün akşam leslieye başlma kararı aldım çünki dışarı çıkamıyorum kızı anneme götür yürüyüşe git sonra dönüşte tekrar kızı al eve gel zor geliyor bazende kalmak istemiyor annemde çünki...şu anda yarım saatle başladım bugün ikinci günümde inşallah bırakmayacağım ..
bayramda herkez şok oldu beni görünce, nasıl bu kadar kilo alabildin diyeilaçlar ve sürekli yatmak mahvetti beni...
Herkese selamlar, İyi bir hafta diliyorum hepimize...Geçen cuma günü bildiri veremedim özür dilerim. Çift anadal için koşturyorum. Tabi sevgili okulum benim 1885 doğumlu yaptığı için 1905 tarihinde de mezun olmuş oluyorum. Problemler çıktı vesaire. Bayram bana güzel pek bir yaramış dolunay gibi bir yüzüm varkilo almışım. Bu arada Mehtappppppppp nasılsın? Kuzenin nasıl bakalım ? =)
Mutlu haftalar diliyorum hepinize..
Kızım artık liseli :) Çook heyecanlı ve gurur verici bir durum..
Kayıttan geldik şimdi..Bayağı kalabalıktı çok bekledik..
Okul çok güzel ve büyük ilköğretimden sonra üniversite gibi geldi gözümüze.:)
seçmeli ders seçmemiz gerekiyormuş şimdiden 5 tane onları seçtik aleacele umarım doğru tercihlerde bulunmuşuzdur..
( asuuu sizinde öylemiydi.?)
Daha bir sürü iş var okul kıyafetleri, oğlanın malzemeleri .:)
Maşallahı var canım benimkininde12 yaşında 1.54 boyunda ve bir ara 82 kiloya kadar cıkmıştı ama şu son bir kaç haftadır 79za düştü Aslında onu görenler kilosunu duyunca inanamıyorlar hadi canım yoktur bu kız bukadar diyorlar ama maalesef tartı acımasız o konuda
İnşallah yaza kadar oda bende baya bir farklı oluruz çünkü hanım bir aksilik olmazsa yaza okullar kapanır kapanmaz ingilizce eğitimi almak için Halasının yanına Singapura gitmek istiyor. Bir buçuk ay orada kaldıktan sonrada ailecek Almanyaya gideceğiz tabi bu durumda ikimizinde acilen kendimize gelmemiz şartmillet acımasız kalkıp kızın kalbini kırarlar. Bırak laf sokanlara bizimki daha beter cevap verir ama ne gerek var Bana bile kesin kız hamile kadınlar gibisin derler eğer vermezsem o yüzden kesinlikle bariz bir fark olsun istiyorum
İnşallah bu sefer olucak
CAnım çok geçmiş olsun
İlaçları azaltmış olman bile sağlığına kavuşmana az kaldığının bir işaretiRabbim tez zamanda o aldığın kiloları fazlasıyla vermeyi de nasip eder üzülme
Yarım saatte olsa spor güzel birşeyUmarım hepimiz düzenli olarak spor yaptığımız günleride göreceğiz
saol canım iyi ya teyzemle takılıyorlarmıi evde resmlerini ekledim bak bi ara :)
hayırlı olsun yena ablacım. en güzel dönemini yaşayacak. bana verselerdi bin defa okurdum herhalde.
bide bazı alıntıları unutmusum ya birine geçmiş olsun dicektimde adını unuttum. sen kendini biliyorsun hatunumm
vee ben. nasılmıyım inanılmaz derece mutsuzum. çok yakın SANDIGIM bir arkadaşım öyle birşey yaptıki bana. ikimizde üni yıllarımzda kiloluyduk o bi senede kusa kusa zorla zayıflattı kendini bundan dolayı çeşitli rahatsızlıklarıda var. neyse bu şimdi zayıfladı ya 67 felan şu anda. sürekli böyle kıyafet almam lazım şu beden bol geliyor diye konuşmaya başladı ve bunu nispet olarak yapıyor insan farkediyor farketmemek imkansız ya. bende bakarız ederiz diyorum. senle kıyafet alışverişi yok artık dedi sen gibimiyim ben diyince ben küplere bindim zaten zor tutuyordum kendimi. haddini aşma yeter dedim. bu seferde ben şişko ve asabi olan arkadasa dönüştüm ona göre. yalanmıymış ne varmış bunda alıncak dedi. bir psikoloji bu ya sanki kendi hiç bilmiyor. bilmiyor gibi hala diretiyor. ben onun zayıf olmasını çekemiyormusum?ya ilk zayıfladıgı zaman hediyesini ben aldım onun. bukadarda olmaz dedim artık yaa. yani arkadaşız biz. kilo kavramına göre ölçmedimki ben arkadaşlıgımızı. diğer bir arkadaşım var gitmiş ona şikayet etmiş beni mehtap böyle böyle çekemedi çirkeflik yaptı demiş. o arkadaşımda mehtap değilde çirkefliği sen yapmadıysan bende ne olayım demiş. bana geldi. anlattım. kızın kucagında ağlamaktan helak oldum. insanın zorla moralini bozuyorlar ya. bunlar hırs yaptırıyor iyi birsey ama ben hırs yaptırmalarından ziyade destek görmek isterdim.
Canım inan seni çok iyi anlıyorum insana kırk kat yabancı okadar laf söylese umursamazsın ama can dediğinden gelince ben böyle dünyanın diye geçiyor insan içinden :26:
Demekki o arkadaş müsvettesi sadece kilolu olduğu dönem senden daha iyisini bulamayacağını düşünerek ( ki bence tam tersi senin gibi yüreği güzel insanı kaybetmemesi için elinden geleni yapması gerekirdi ) seninle dostluk yaşamış.
Şimdi bir nevi senle işi bitti haspamın seni üzüyor bu tip saçma şeylerle
Bende benzer şeyler yaşadım ama inan insan bu tip olayları yaşadıkca başkalarını daha güzel analiz edebiliyor
Umarım üzüntün bir an önce azalır hatta yok olur ve Rabbim o kızada karşılığını tez zamanda yaşatır
mehtapcim hic takma canim üzme kendini, arkadasin densizin tekiymis, lafini bilmiyor.
ayrica ne oldum delisi olmus, sanki kendi eskiden sisko degildi
insanin dis görünüsüyle yargiliyormus demekki,
siskoysak ölelimmi anlamadimki ben
hiic üzülme, bizde vercez kilolarimizi ve eminimki daha güzel olcaz oh iste
Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122:
Eşim bu akşam getiremem laptobu diyordu ama işlerini ayarlayabilince kapmış gelmiş
Aslında adamcağızda haklı sonuçta metrodan inip birde minibüse biniyor işkence geliyordur o laptobu taşımak yorgun yorgun
Belli etmedim ama inanılmaz sevindimsizlerle rahat rahat sohbet edebileceğim için
Oda Allahtan bir filme daldı da hiç dönüp kıskançlık yapmıyor yine beni ihmal ediyorsun diye
Bugün gerçektende doğru beslendiğimi hissettim çünkü açımmmmmmmmmm
Baya uzun zamandır hep geç yiyorduk tabi annemler gelincede şunuda yapalım bunuda yapalım falan oluyorduk ama bu akşam şükür 18:30u geçirmeden yemeğimizi yemiştik
Kızım daha ilk günden başladı çamura yatmayasporunu yaptı ama biraz evvel söyleniyordu bu kadarcıkmı yiyeceğiz şimdi sabaha kadar birşey yokmu diye iki pirinç patlağı yedide biraz huysuzluğu azaldı
Valla istediği kadar huysuzlansın artık ikimizede taviz yoksonuçta ikimizinden iyiliği için
İnşallah başaracağız
Bu arada mezurayla ölçülerimizide aldık sonuçta tartıya yansımazsa mezuraya yansırHaftadan haftaya farkı gördüğünde eminim oda huysuzluğu kesecektir
dafi çok tempolusun maşalalh böyle gidersen kilo felan dayanmaz sana
yenacım hayırlı olsun okulunuz canım biz bu sene seçtik seçmeli ders ama sistem değişti ondan olabilir canım
ben de bugün yeğenlerimin doğumgününde salata ağırlıklı yedim ama pasta yedim tabii ince bir dilim
Nerelere kayboldunuz kızlarrrrrrrrrrr
Elma dersem çıkın armut dersem cıkmayın
Elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
iyi geceler herkze ..uzun bir aradan sonra dönme kararı aldım sizlere çokda özledim hepinizi, ben bu yazı hasta olarak geçirdim sürekli yattım uyudum psikolojik ilaçlar dahada kilo aldırdı bana şu anda tam 122 kiloyumki ne güzel 108 kiloya inmiştim baharda...şu anda dr kullandığım ilaçları bıraktırdı ,4 tane hap alıyordum hergün ve yinede hastaydım, şimdi tek bir hap alıyorum bakalım nasıl gelecek şimdide depresyona girmişim,aslında kendi evimle ilgili sorunum yok ama çevre akrabalar yetti bana bu sıralar, herkezin söylediğini kafaya takıp hasta ettim kendimi..
neyse diyete başlama kararı aldım çünki kilo aldığımada aşırı üzülüyordum üzüldükçe yiyordum halbuki kışın ne güzel kilo vermiştim aynada kendimi çok beğeniyordum şimdi aynalara küstüm yine,sinir oluyorum fazlalıklarımı görünce..
dün akşam leslieye başlma kararı aldım çünki dışarı çıkamıyorum kızı anneme götür yürüyüşe git sonra dönüşte tekrar kızı al eve gel zor geliyor bazende kalmak istemiyor annemde çünki...şu anda yarım saatle başladım bugün ikinci günümde inşallah bırakmayacağım ..
bayramda herkez şok oldu beni görünce, nasıl bu kadar kilo alabildin diyeilaçlar ve sürekli yatmak mahvetti beni...
Maşallahı var canım benimkininde12 yaşında 1.54 boyunda ve bir ara 82 kiloya kadar cıkmıştı ama şu son bir kaç haftadır 79za düştü Aslında onu görenler kilosunu duyunca inanamıyorlar hadi canım yoktur bu kız bukadar diyorlar ama maalesef tartı acımasız o konuda
İnşallah yaza kadar oda bende baya bir farklı oluruz çünkü hanım bir aksilik olmazsa yaza okullar kapanır kapanmaz ingilizce eğitimi almak için Halasının yanına Singapura gitmek istiyor. Bir buçuk ay orada kaldıktan sonrada ailecek Almanyaya gideceğiz tabi bu durumda ikimizinde acilen kendimize gelmemiz şartmillet acımasız kalkıp kızın kalbini kırarlar. Bırak laf sokanlara bizimki daha beter cevap verir ama ne gerek var Bana bile kesin kız hamile kadınlar gibisin derler eğer vermezsem o yüzden kesinlikle bariz bir fark olsun istiyorum
İnşallah bu sefer olucak
CAnım çok geçmiş olsun
İlaçları azaltmış olman bile sağlığına kavuşmana az kaldığının bir işaretiRabbim tez zamanda o aldığın kiloları fazlasıyla vermeyi de nasip eder üzülme
Yarım saatte olsa spor güzel birşeyUmarım hepimiz düzenli olarak spor yaptığımız günleride göreceğiz
saol canım iyi ya teyzemle takılıyorlarmıi evde resmlerini ekledim bak bi ara :)
hayırlı olsun yena ablacım. en güzel dönemini yaşayacak. bana verselerdi bin defa okurdum herhalde.
bide bazı alıntıları unutmusum ya birine geçmiş olsun dicektimde adını unuttum. sen kendini biliyorsun hatunumm
vee ben. nasılmıyım inanılmaz derece mutsuzum. çok yakın SANDIGIM bir arkadaşım öyle birşey yaptıki bana. ikimizde üni yıllarımzda kiloluyduk o bi senede kusa kusa zorla zayıflattı kendini bundan dolayı çeşitli rahatsızlıklarıda var. neyse bu şimdi zayıfladı ya 67 felan şu anda. sürekli böyle kıyafet almam lazım şu beden bol geliyor diye konuşmaya başladı ve bunu nispet olarak yapıyor insan farkediyor farketmemek imkansız ya. bende bakarız ederiz diyorum. senle kıyafet alışverişi yok artık dedi sen gibimiyim ben diyince ben küplere bindim zaten zor tutuyordum kendimi. haddini aşma yeter dedim. bu seferde ben şişko ve asabi olan arkadasa dönüştüm ona göre. yalanmıymış ne varmış bunda alıncak dedi. bir psikoloji bu ya sanki kendi hiç bilmiyor. bilmiyor gibi hala diretiyor. ben onun zayıf olmasını çekemiyormusum?ya ilk zayıfladıgı zaman hediyesini ben aldım onun. bukadarda olmaz dedim artık yaa. yani arkadaşız biz. kilo kavramına göre ölçmedimki ben arkadaşlıgımızı. diğer bir arkadaşım var gitmiş ona şikayet etmiş beni mehtap böyle böyle çekemedi çirkeflik yaptı demiş. o arkadaşımda mehtap değilde çirkefliği sen yapmadıysan bende ne olayım demiş. bana geldi. anlattım. kızın kucagında ağlamaktan helak oldum. insanın zorla moralini bozuyorlar ya. bunlar hırs yaptırıyor iyi birsey ama ben hırs yaptırmalarından ziyade destek görmek isterdim.
henüz görünürde birşey yok asucumdafi çok tempolusun maşalalh böyle gidersen kilo felan dayanmaz sana
yenacım hayırlı olsun okulunuz canım biz bu sene seçtik seçmeli ders ama sistem değişti ondan olabilir canım
ben de bugün yeğenlerimin doğumgününde salata ağırlıklı yedim ama pasta yedim tabii ince bir dilim
Mehtap o arkadaşını bana yollar mısın? Kusmaktan beyni için faydalı olanları da çıkarmış... Sakın kafana takıp da sinirlenme çünkü değmez. Kilo verince kendini kaf dağında görmüş peh peh !!! Bazen insanlar harbiden nankör oluyor, hiç düşünmeden dostlarının kalbini kırıyor. Allahım sen çok büyüksün gerçekten ve bu olayda onun yanına kar kalmayacak...
faydalı olanları cıkarmıs he hahaa güzelmiş. şurda sanalız ama o dost gördüklerimden daha yakınsınız hepinizi cok seviyorum. şimdi müsadenizle uyucam. sizi cokkkkk seeviyorum iyigeceler
faydalı olanları cıkarmıs he hahaa güzelmiş. şurda sanalız ama o dost gördüklerimden daha yakınsınız hepinizi cok seviyorum. şimdi müsadenizle uyucam. sizi cokkkkk seeviyorum iyigeceler
üç kere yazdım gitti bende kısacık yazdım ben yazana kadar sen gelip yazıp gitmişsin bu ne hız kıızzfaydalı olanları cıkarmıs he hahaa güzelmiş. şurda sanalız ama o dost gördüklerimden daha yakınsınız hepinizi cok seviyorum. şimdi müsadenizle uyucam. sizi cokkkkk seeviyorum iyigeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?