inşallah hayırlı insanlarla karşılaşmak önemli olan]Hoşgeldin,yerleşmişsin eşyalarıda yenilemişsin.iyi olmuş bir yandan...
Biz iyice dağıldık..Motivasyon sıfır herkes izinli yenilerde pek uğramıyor.
Durum böyleyken böyle.:)
valla süper haftada 3-4 kiloda süper yetenek seninki bence ödemdir okadar almazsın sanmıyorum teşekkür ederim evime oratama alışmaya çalışıyoruznursenacim hosgeldin cnm oh tertemizdir evin yenide esyalar gule gule otur kilolara gelince benden cok kimse alamaz haftada 3.4kg almisim sastim heralde tiriodler calismadigindanmi anlamadim dun 40dakka yurudum gelinle 10dakkada trampolinde hopladik
teşekkür ederim buralar bingölden sonra cennet tabi ama hayatım tatil havasında şu an sanki tatile gelmiş gibiyim habire gezmek istiyorumElbette görürsünüz, ben gördüysem herkes görür :)) Benim epey uzun sürdü, gıdım gıdım gitti ama damlaay damlaya göl oldu sayılır. En azından gölet oldu :))
Allah kavuştursun canım, güle güle gitsinler.
Hoşgeldin canım :) Yeni yerinde, yeni evinde güle güle otur :) Nasıl ilk izlenimler, beğendin mi oraları?
.
evet ya yürümeyince salıyo hemen vücut darısı bana bende başlasam spora iyi olacak1 aydır yürümeyince bugün yürüyüş epeyce zorladı daha kendime gelemedim nerdeyse
vücut hemen hamlıyor salıyor kendini ne kötü
çizelgeler neden görünmüyor bende acaba diğer laptopta da yoktu
organik şey gibisi varmı allah buranın pazarıda öle ne varsa organik okadar lezettliki sanki meyve yeşillik hiç yememişim gibiCanım gerçektende bayıldım evinede bahçenede
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip eder inşallah ... Aminnnn
Eminim çok zordur ama o kendi emeğini toplayıp tüketmek bile büyük zevktir
Banada karşı komşum sağ olsun bu gece kendi annesinin bahçesinden taze taze toplanmış sebzeler getirmiş :122: mis gibi toprak kokuyor resmen. Artık yarın koca bir kase salata yaparımPatlıycan ve biberleride artık yarın veya öbür gün kullanırım inşallah
Rabbim hepimize hayırlı kılar inşallahda bizlerde ileride ufacıkta olsa birer bahçe sahibi olur organik organik yerik senin gibi domatlarıAminnnnnnnn
allah yavrucuna kavuşturur inşallah kalbini ferah tutGünaydın herkese,
4. kez düşük tehlikesiyle karşı karşıyayım.Maalesef size yine müjde veremicem
Tatile gitmeden önce doktora gittiğimde artık deneyebilirsiniz toparlanmışsın demişti.Bizde Altınoluk'ta başladık çalışmalara.Bi kaç aya kadar ancak olur diye.Ne bileyim hemen tutacağını.Tatilden döndüm reglim gecikti.İdrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı.Hemen doktorumu aradım bende.Kan testi istedi değer 92 çıktı.Gel akşam hemen tedavine başlayalım dedi.Gittim doktora cuma günü.Baktı ultrasonla bi terslik yok tedavine başlıoyruz dedi.Kese görünmedi tabi küçük daha.Kan pıhtılaşması için kan sulandırıcı iğnelerime başladım.Düşük için falan hap verdi.İki gün sonra yeniden test yaptır beni ara dedi.Bende pazar günü kan testi verdim tekrar.Değer 68 e düştü.Yani kimyasal gebelik olabilirmiş.Doktorum yinede salı günü kontrole gel bakalım alttan dedi ama hiç ümidim kalmadı.Biraz önce yine devlete kan verdim.Sonuç öğlen 2 de çıkıcak.Binbir türlü senaryo geçiyor aklımdan.Belki ikizdir biri düşmüştür değer azalmıştır.Belki hastanenin referans değerleri farklıdır.En çok da dış gebelikten korkuyorum.Psikolojim alt üst oldu.
Sizleri de üzmek istemezdim ama bir süre faal olamıcam burda.Ne diyet düşünecek psikolojim ne de bişey yiyip içecek halim kaldı.Çok yıprandım artık çok.Rabbim yinede hayırlısını versin.O herşeyin iyisini bilir.Nasibimde varsa devam eder yoksa sonlanır.
YENA cım beni bikaç hafta daha izinli yazabilirsen çok mutlu olurum.Olumlu bir gelişme olursa paylaşırım sizle.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
hoşgeldin inşallah veririz hep bu minkler kilo yaptı bizlere zatenkızlar masallah ne guzel kılo vermışsınız. lütfen bana da destek olun . nasıl yaptınız. geçmışe bakamadım. 7 aylık kızım var. 87 ıle hamıle kaldım 97 oldum ve emzırmeme ragmen tek gram kılo gıtmedı. şimdi okullar acılıyor. öğretmenım. kızıma halası bakacak. bıraz ev yukumde hafıfleyecek görumcem yanımda kalacağı için. acıl beslenmemı düzene koymam ve ocağa kadar en az 15 kılo vermem lazım. kısaca sı motıvasyona ıhtıyacım var.( bana da yardımcı olun. daha oncede dıyet deneyımım olmuştu. dıyetısyende 3 yada 9 kılo vermıştım. şimdi tek eksığım motıvasyon
Mutlu haftalar diliyorum hepinize..
Kızım artık liseli :) Çook heyecanlı ve gurur verici bir durum..
Kayıttan geldik şimdi..Bayağı kalabalıktı çok bekledik..
Okul çok güzel ve büyük ilköğretimden sonra üniversite gibi geldi gözümüze.:)
seçmeli ders seçmemiz gerekiyormuş şimdiden 5 tane onları seçtik aleacele umarım doğru tercihlerde bulunmuşuzdur..
( asuuu sizinde öylemiydi.?)
Daha bir sürü iş var okul kıyafetleri, oğlanın malzemeleri .:)
yenacım kızının yeni okulu hayırlı olsun mezun olup meslegini eline almış hayırlı bir evlilik görmeyi ,annane olmayı ALLAH NASİP ETSİNCanım hoşgeldin,
hala halledemediniz demek okul işini..
Telefonda dediğim gibi bence annen kalacak.:)
Çok sağol umuttçuğum..İnşallah önce mutlu ve huzurlu sonra çok başarılı insanlar olurlar..
Aletinide iyi günlerde kullan.:) dün forumda dolaşırken tesadüfen gördüm yazını.:)
Çok istediğin bişeymiş iyiki olmuş..
Fadime kayıt ettinizmi sizde.Hadi hayırlı olsun bizde bugün hallettik..
Hoşgeldin...
yena hayırlı olsun kızının okul işi hallolmuş. meslek lisesi mi yoksa kazandı mı bi yeri, şimdi kayıtlar nasıl oluyor hiç bilmiyorum ki.. okul işlerinden o kadar uzağım. ailede lise çağında kimse kalmadı. oğlan da bu sene anaokulu ile başlayacak bakalım :)
oğluşunu da kayıt ettirmiştin galiba di mi?
hpşgeldin aradığın motivasyon tam da burada:))kızlar masallah ne guzel kılo vermışsınız. lütfen bana da destek olun . nasıl yaptınız. geçmışe bakamadım. 7 aylık kızım var. 87 ıle hamıle kaldım 97 oldum ve emzırmeme ragmen tek gram kılo gıtmedı. şimdi okullar acılıyor. öğretmenım. kızıma halası bakacak. bıraz ev yukumde hafıfleyecek görumcem yanımda kalacağı için. acıl beslenmemı düzene koymam ve ocağa kadar en az 15 kılo vermem lazım. kısaca sı motıvasyona ıhtıyacım var.( bana da yardımcı olun. daha oncede dıyet deneyımım olmuştu. dıyetısyende 3 yada 9 kılo vermıştım. şimdi tek eksığım motıvasyon
Günaydın herkese,
4. kez düşük tehlikesiyle karşı karşıyayım.Maalesef size yine müjde veremicem
Tatile gitmeden önce doktora gittiğimde artık deneyebilirsiniz toparlanmışsın demişti.Bizde Altınoluk'ta başladık çalışmalara.Bi kaç aya kadar ancak olur diye.Ne bileyim hemen tutacağını.Tatilden döndüm reglim gecikti.İdrar testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı.Hemen doktorumu aradım bende.Kan testi istedi değer 92 çıktı.Gel akşam hemen tedavine başlayalım dedi.Gittim doktora cuma günü.Baktı ultrasonla bi terslik yok tedavine başlıoyruz dedi.Kese görünmedi tabi küçük daha.Kan pıhtılaşması için kan sulandırıcı iğnelerime başladım.Düşük için falan hap verdi.İki gün sonra yeniden test yaptır beni ara dedi.Bende pazar günü kan testi verdim tekrar.Değer 68 e düştü.Yani kimyasal gebelik olabilirmiş.Doktorum yinede salı günü kontrole gel bakalım alttan dedi ama hiç ümidim kalmadı.Biraz önce yine devlete kan verdim.Sonuç öğlen 2 de çıkıcak.Binbir türlü senaryo geçiyor aklımdan.Belki ikizdir biri düşmüştür değer azalmıştır.Belki hastanenin referans değerleri farklıdır.En çok da dış gebelikten korkuyorum.Psikolojim alt üst oldu.
Sizleri de üzmek istemezdim ama bir süre faal olamıcam burda.Ne diyet düşünecek psikolojim ne de bişey yiyip içecek halim kaldı.Çok yıprandım artık çok.Rabbim yinede hayırlısını versin.O herşeyin iyisini bilir.Nasibimde varsa devam eder yoksa sonlanır.
YENA cım beni bikaç hafta daha izinli yazabilirsen çok mutlu olurum.Olumlu bir gelişme olursa paylaşırım sizle.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin...
Aradım hastaneyi değer 48 e düşmüş.Artık hiç ümitlenecek bir durum kalmadı.Hayırlısı Allah'tan
slm kizlarrr
dr kan aldi memnun olmadi ilaca baslamama ama cok fenaydim dedim bisey demedi carsamba aricam sonucu soylicek ilacini 2gun daha kullan carsamba ne yapcagini soylerim dedi ilac kullandigimdan carpintin varmi dedi yok dedim kalbimi ultraschalle bakti normel dedi iste boyle
sonra wve gelsim hemen gelinle yollara dustuk 1saat yuruduk gelin stevyali dondurma diye organik dondurma almis yanlislikla bende yerken allah allah neden organik yaziyor diye inceledim yuruduklerimiz bosa gitti yani ufff ama sonra trampolinde 10 dakka hopladik gelinde abla saglikli iste organik diyor gulustuk
cnm bakalim bu dr ne dicek ic hastaliklar uzmaniCanım inşallah iki gün sonra sonuçun güzel çıkar
Ben ilaç kullanmadığım halde deli gibi kalp çarpıntısı yaşıyorum uzun zamandır ama hala gidipte göstermedim :26: anam evdekilerden bana sıra gelmedi ki şu son bir aydır.
Umarım guatrn da düzelir bir an önce
Sorma bir dondurma krizide bizde yaşanıyor :26:
Kızım deminden beri yalvaracak neredeyse dondurma diye :26: tabi evde olunca rahatsız ediyor
Maraş usulü olanlardan kaç kaloridir bilmiyorum ama oldukca fazladır herhalde
Aklı çıkıyor yediklerine sınırlama getirdim diye :26:
Tamam desem bir dert olmaz desem ayrı dertAnne olmak ne zormuş yaaaa
Bu küçücük olay bile beni inanılmaz etkiliyor çünkü kıyamıyorum cadıya ama sağlığı içinde sınırlamam şart yoksa ona kalsa ohoooo beni bile yer
bnde iyiyim canım...Meryemciğim şükür geçti çok iyiyim
umarım sende iyisindir.
Nerelere kayboldunuz kızlarrrrrrrrrrr
Elma dersem çıkın armut dersem cıkmayın
Elmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?