Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

görünür oldun bak şimdi gördüm seni pizzamatik yazlıkta ben evdeyim evdeki pizzamatiği bayramda et pişirirken patlattım

iyi geceler güzeller
sohbet edesim var fakat uykum da var biraz da yorgunum sanırım pek bişey yapmadım ama sıcakta git gel bir de kalabalık sevmiyor bu kafa yaşlılık işte
yarın görüşmek üzere hoşçakalın

görünür oldun bak şimdi gördüm seni pizzamatik yazlıkta ben evdeyim evdeki pizzamatiği bayramda et pişirirken patlattım

Onlıneydim de geziyorum forumu.:)

sen çokmu seviyorsun pizzamatiği.?

halamın da vardı. büyük yuvarlak bişey yemek te yapılıyor içinde değilmi.?

Cantık yapılıyormu peki..

Hoşçakal yaşlı asuuu..

Dişlerim düzelsin diye tel tedavisi görüyorum Bugün doktora gittim, ağrısından uyuyamıyorum bile... Şayet çocuklarınıza tel takılması gerekiyorsa erken yaşta taktırın derim

Onlıneydim de geziyorum forumu.:)

sen çokmu seviyorsun pizzamatiği.?

halamın da vardı. büyük yuvarlak bişey yemek te yapılıyor içinde değilmi.?

Cantık yapılıyormu peki..
kullanışlı geliyor bana helede bizim gibi kalabalık ailelerde çok pratik sabahtan pişir kıs altını soğuycak diye korkma birde çabuk bozulmasa birkaçtane alıp tencere niyetine kullanıcam cantık cantıkcıda yenir fırındakinin yerini tutmaz

Son düzenleme:
Kızlar bende uyuyacağım sanırım...
Yanılmışım meğer,bende yaşlıyım..En gencimiz dafi. geç uyuyan o.:)

Allah rahatlık versin güzeller ..

Dişlerim düzelsin diye tel tedavisi görüyorum Bugün doktora gittim, ağrısından uyuyamıyorum bile... Şayet çocuklarınıza tel takılması gerekiyorsa erken yaşta taktırın derim

İki yıldır kızım da telli..Artık çıkarmak istiyor liseye telsiz başlamak istiyormuş..
Tedavisinin sonları ama dayanamıyorum artık diyor..
takibini yapan hekim de kendi başıma çıkaramam hocam görmeli falan diye erteliyor.:)
ama çok düzeldi iyiki böyle bişey var..

Sen kaç yaşındasın.?

teeezz bulduuumm çabuk kaybettiiimm
asucum çabuk kaçıyorsun

24 yaşındayım, 3 yıldır tedavi görüyorum.Benim dişlerim de düzeldi ama arada bir boşluklarım açılıyor o yüzden lastik tedavisine daha başlamadı. Umarım kısa zamanda çıkar telleri ama verecekleri damaklığı takmayı ihmal etmesin. Yeğenim takmadı gene kaymaya başladı dişleri.

Kızım lastik tedavisine geçti .
Sürekli ben hatırlatıyorum.
birşeyler yeyip içerken çıkarıyor sonra da unutuyor..
Bize de söyledi zaten diş hekimi geri dönüşümü olur rahatlıkla dikkat edilmeli diye...

Bu sefer gittim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…