Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok güzel bir şarkı o..Çok severim..

Buyrun.. damara gel damara..

EMEL SAYIN GEÇ BULDUM ÇABUK KAYBETTİM.wmv - YouTube
ne ses ama yılların yıpratamadığı sesler bunlar.
bizim köyde birisi vardı rahmetli oldu. köyün karşısındaki tarlada orak biçerken bir başlardı hamiyet yücesesin şarkılarını söylemeye herkes işini bırakır onu dinlerdi. biz daha çocuktuk o zamanlar.ama adamın sesi hâlâ kulaklarımda

dafi ablam sen ne hamarat hatunsun yahuuuu...

seni okuyorumya,yaptıkların gözümde canlanıyor vallahi yattıgım yerden yoruluyorum

sen ben gibi nicesini cebinden cıkarırsın vallahi

dafi ablam sen ne hamarat hatunsun yahuuuu...

seni okuyorumya,yaptıkların gözümde canlanıyor vallahi yattıgım yerden yoruluyorum

sen ben gibi nicesini cebinden cıkarırsın vallahi
yok be canım uyuşuğun tekiyimdir öyle olmasam böyle kilo alırmıyım yaktım adamın başını işte

offffffffff yanıyorumya...uykumdan uyandım bu ne böle((

yağmur yağdı durdu hala serinlik yok hani 10 derece düşücekti..
bi bizim mahalledemi düşmüyor bu meret

üşüyerek uyumak istiyorum..hoş ben zor üşürüm..

avuçlarım,ayaklarımın altı yanıyor..hem nasıl varya...
sanki acı biber avuçlamışım gibi acısıyla yanıyorum..3 kere duş aldım yokkkkkkkkkk

ne yağmuru kız burda yağmur falan yok ama çok güzel esiyor perdeler uçuşuyor.

hee iyi bari bende yalnız kaldım sandım...ayy cokda korkarım haa:18::18:
korkma korkma yalnız değilsin bak sultanda geldi

hoş safa geldin canım boşver uykun gelince uyursun kendini şartlandırma
ben birazcık kaçayım sonra yine uğrarım teheccüt vakti gelmiş

duşumu aldım geldim..odam da beklıyorum

ayy bu tostumu yedim gibi sempatik olmadı...sanki biraz sey gibi olduu +18

tecehhür vakti de nee:26:

bende bir duş daha alayım da geleyim.. inşallah bugünlük son olur
teheccüt namazı canım gecenin yarısından sonra imsak kesilene kadar olan zaman içinde kılınır biliyorsun eminim ama beni yokluyorsun geldimi diye

duşumu aldım geldim..odam da beklıyorum

ayy bu tostumu yedim gibi sempatik olmadı...sanki biraz sey gibi olduu +18
hee biraz öyle oldu yantarafada tüylü adamın reklamını koymuşlar

offffff beni sıcak carptı kesin neler d,yorum..

2. bi emre kadar tıp
konuş konuş hiç çekinme konuş canım yabancı yok burda

günaydın kızlaaarrr daha kalkmadınızmıııı
çok uyku kilo aldırır hadi kalkın bakayım
gidip bendemi yatsam biraz
nasıl yatayım anacım biraz sonra çıkıcam :44::44:
kızlar bu hafta sonu sünnet cemiyetimiz var bu gün yatak süslemeye gidicem akşam erkenmi dönerim geçmi bilmiyorum torunları evde bırakırsam erken dönerim herhalde hadi size hayırlı günler

günayydınnnn eşimi işe ylladım 1 çay bardağı nescafe yudumladım balkonda geri uykumda geldiii ev ahalisi uyuo başka zaman sıpalar uyanır erkenden bugün uyucakları tuttu 10 gün var kaynımın düğüne 80 olsm o zamana kadar yeter bugün denize gidicez denizden sonra deli gibi acıkmasam spor olcak banada şuurumu kaybediyorum hayırlısı şimdilik iyii kalorisizz günlerrr dilerimm

boşver terbiyesizlik yapmış eski arkadaşın
kürkcü dükkanına dönüyoruz derincim geçmiş olsun
hoş safa geldin canım boşver uykun gelince uyursun kendini şartlandırma
ben birazcık kaçayım sonra yine uğrarım teheccüt vakti gelmiş
maşallah beni rahat bıraksa bende başlıycam inşallah
ooo taşınılmış yerleşilmiş hayırlı olsun
günaydın kızlar ? nasılsınız ? herkese bol sabır ve giden kilolar dılıyorum bugun
günaydınlar

Son düzenleme:
günaydınnn...

serinledi biraz hava çok şükür...

kızlar ben bu sabah tartıya bi çıktım 96 küsür bir günde 2 kg civarı alamam akşam yemek bile yemedim doğru düzgün ve eve gittim saat 6 gibi gece 12 ye kadar ayaktaydım...ne dicemi şaşrdım belkide asıl kilom budurbir haftada bu kadar kilo nasıl alıyorumyaa ohaa demek istiyorum kendime müsadenizle...

yorgunum yine gece yarısına kadar malum anacımın bahçesinden getirdiklerimi temizledim ayıkladım dipfirize kaldırdım. zaten çoğu şeyi dağıttım iyide oldu... bu akşam yapabilirsem temizlik yaparım bir sürü çamaşır var yıkanıcak ve aşırı yorgun hissediyorum...

Mehtap
canım seni çok iyi anlıyorum aynı sayılmasada en yakınım sandığım arkadaşımdan yedim yalnız kendisi zaten 1.55 cm 50 kg geçmez ama sürekli diyet modundadır...sürekli diyet konuşulur neyse bunları kulak arkası ettim.. yeni evlendiğim zaman annesi babası kendisi bana geldiler ağırladım onları 1 gece kaldılar samsuna gidince anneme bir anlatmışlar ki ben sanki olmuşum 200 kg ki insanın başına herşey gelebilir... annemde çok üzülmüş ee görmüyorda kadıncağız...insanlar sadece görünüşe bakar olmuş...boşver...

Yena ve Fadime abla kayıtlarınızı yaptırmışsınız hayırlı olsun inşallah başarılı ve mutlu geçsin okul yılları...

Derin hoşgeldin...kilo aldımda diye üzülme lütfen o ilaçlar kilo yapıyor malesef sürekli bir uyuşukluk hali yaratıyor annemden biliyorum ama verecepğiz inşallah bende aynı yerde sayıyorum şimdi bayramda 9 gün tatilde anamın yanındaydım sanırım 3 kg filan almışım...

hepimiz için Rabbim gönlümüzden geçenleri bizim için hayırlı etsin...

Ebru nasıl oldun canım???

slm kızlar sporumu yapıp duşumu aldım şimdi çaysız kahvaltımı yapıp arada yazı yazıyorum
şekeri kesmem için çaydan vazgeçtim ama hiç çaysız kahvaltı güzel olmuyor alışırım inşallah
sahanın içinde biriyle tartıştım kadınlara özel yerde erkegin karısıyla yürüyüş yaptıgını görünce rahatsız oldugumu söyledim kadın cazgır çıktı bagırdı burdan eşimi çıkaramasın dedi bende eşinin buraya girmesinin yasak oldugunu defalarca söyledigime ragmen kadın anlamadı.bende şikayet edicegimi söyledim kadın istersen başbakana şikayet et dedi ben çıkmam .ama şikayet ettim 2 dakkika sonra kadın kocasını aldı tıpış tıpış çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…