ne ses ama yılların yıpratamadığı sesler bunlar.Çok güzel bir şarkı o..Çok severim..
Buyrun.. damara gel damara..
EMEL SAYIN GEÇ BULDUM ÇABUK KAYBETTİM.wmv - YouTube
yok kız ben burdayım biryere gitmedimhıhhhh bir geldim pir geldim dağıttım ortalığı
topic bana kaldı heyoooo
yok be canım uyuşuğun tekiyimdir öyle olmasam böyle kilo alırmıyım yaktım adamın başını iştedafi ablam sen ne hamarat hatunsun yahuuuu...
seni okuyorumya,yaptıkların gözümde canlanıyor vallahi yattıgım yerden yoruluyorum
sen ben gibi nicesini cebinden cıkarırsın vallahi
ne yağmuru kız burda yağmur falan yok ama çok güzel esiyor perdeler uçuşuyor.offffffffff yanıyorumya..uykumdan uyandım bu ne böle((
yağmur yağdı durdu hala serinlik yokhani 10 derece düşücekti..
bi bizim mahalledemi düşmüyor bu meret
üşüyerek uyumak istiyorum..hoş ben zor üşürüm..
avuçlarım,ayaklarımın altı yanıyor..hem nasıl varya...
sanki acı biber avuçlamışım gibi acısıyla yanıyorum..3 kere duş aldım yokkkkkkkkkk
korkma korkma yalnız değilsin bak sultanda geldihee iyi bari bende yalnız kaldım sandım...ayy cokda korkarım haa:18::18:
ne yağmuru kız burda yağmur falan yok ama çok güzel esiyor perdeler uçuşuyor.
korkma korkma yalnız değilsin bak sultanda geldi
teheccüt namazı canım gecenin yarısından sonra imsak kesilene kadar olan zaman içinde kılınırtecehhür vakti de nee:26:
bende bir duş daha alayım da geleyim.. inşallah bugünlük son olur
hee biraz öyle oldu yantarafada tüylü adamın reklamını koymuşlarduşumu aldım geldim..odam da beklıyorum
ayy bu tostumu yedim gibi sempatik olmadı...sanki biraz sey gibi olduu +18
konuş konuş hiç çekinme konuş canım yabancı yok burdaoffffff beni sıcak carptı kesin neler d,yorum..
2. bi emre kadar tıp
boşver terbiyesizlik yapmış eski arkadaşınvee ben. nasılmıyım inanılmaz derece mutsuzum. çok yakın SANDIGIM bir arkadaşım öyle birşey yaptıki bana. ikimizde üni yıllarımzda kiloluyduk o bi senede kusa kusa zorla zayıflattı kendini bundan dolayı çeşitli rahatsızlıklarıda var. neyse bu şimdi zayıfladı ya 67 felan şu anda. sürekli böyle kıyafet almam lazım şu beden bol geliyor diye konuşmaya başladı ve bunu nispet olarak yapıyor insan farkediyor farketmemek imkansız ya. bende bakarız ederiz diyorum. senle kıyafet alışverişi yok artık dedi sen gibimiyim ben diyince ben küplere bindim zaten zor tutuyordum kendimi. haddini aşma yeter dedim. bu seferde ben şişko ve asabi olan arkadasa dönüştüm ona göre. yalanmıymış ne varmış bunda alıncak dedi. bir psikoloji bu ya sanki kendi hiç bilmiyor. bilmiyor gibi hala diretiyor. ben onun zayıf olmasını çekemiyormusum?ya ilk zayıfladıgı zaman hediyesini ben aldım onun. bukadarda olmaz dedim artık yaa. yani arkadaşız biz. kilo kavramına göre ölçmedimki ben arkadaşlıgımızı. diğer bir arkadaşım var gitmiş ona şikayet etmiş beni mehtap böyle böyle çekemedi çirkeflik yaptı demiş. o arkadaşımda mehtap değilde çirkefliği sen yapmadıysan bende ne olayım demiş. bana geldi. anlattım. kızın kucagında ağlamaktan helak oldum. insanın zorla moralini bozuyorlar ya. bunlar hırs yaptırıyor iyi birsey ama ben hırs yaptırmalarından ziyade destek görmek isterdim.
kürkcü dükkanına dönüyoruz derincim geçmiş olsuniyi geceler herkze ..uzun bir aradan sonra dönme kararı aldım sizlere çokda özledim hepinizi, ben bu yazı hasta olarak geçirdim sürekli yattım uyudum psikolojik ilaçlar dahada kilo aldırdı bana şu anda tam 122 kiloyumki ne güzel 108 kiloya inmiştim baharda...şu anda dr kullandığım ilaçları bıraktırdı ,4 tane hap alıyordum hergün ve yinede hastaydım, şimdi tek bir hap alıyorum bakalım nasıl gelecek şimdide depresyona girmişim,aslında kendi evimle ilgili sorunum yok ama çevre akrabalar yetti bana bu sıralar, herkezin söylediğini kafaya takıp hasta ettim kendimi..
neyse diyete başlama kararı aldım çünki kilo aldığımada aşırı üzülüyordum üzüldükçe yiyordum halbuki kışın ne güzel kilo vermiştim aynada kendimi çok beğeniyordum şimdi aynalara küstüm yine,sinir oluyorum fazlalıklarımı görünce..
dün akşam leslieye başlma kararı aldım çünki dışarı çıkamıyorum kızı anneme götür yürüyüşe git sonra dönüşte tekrar kızı al eve gel zor geliyor bazende kalmak istemiyor annemde çünki...şu anda yarım saatle başladım bugün ikinci günümde inşallah bırakmayacağım ..
bayramda herkez şok oldu beni görünce, nasıl bu kadar kilo alabildin diyeilaçlar ve sürekli yatmak mahvetti beni...
maşallah beni rahat bıraksahoş safa geldin canım boşver uykun gelince uyursun kendini şartlandırma
ben birazcık kaçayım sonra yine uğrarım teheccüt vakti gelmiş
ooo taşınılmış yerleşilmiş hayırlı olsungünayydınnnn eşimi işe ylladım 1 çay bardağı nescafe yudumladım balkonda geri uykumda geldiii ev ahalisi uyuo başka zaman sıpalar uyanır erkenden bugün uyucakları tuttu 10 gün var kaynımın düğüne 80 olsm o zamana kadar yeter bugün denize gidicez denizden sonra deli gibi acıkmasam spor olcak banada şuurumu kaybediyorum hayırlısı şimdilik iyii kalorisizz günlerrr dilerimm
günaydınlargünaydın kızlar ? nasılsınız ? herkese bol sabır ve giden kilolar dılıyorum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?