Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın kalkalı 1 saat oluyor ama kendime gelemedim
derincim geçmiş olsun canım hoşgeldin
çok işim var tatil için hazırlık yapmam lazım evi derle topla valiz hazırla
önce bir markete çıkmalıyım ama
giyinip gideyim bari

Kolay gelsin dafii..

Oooo balkon keyfi yapılmaya başlamış bile..

günaydın kızlar ? nasılsınız ? herkese bol sabır ve giden kilolar dılıyorum bugun

Günaydın,

Kolay gelsin asucum,
iki gün sonra gidiyorsunuz değilmi.?
Allah içinize sindirsin.

Herkese Günaydınlar, İstanbul Avrupa yakasından yağmurlu bir güne başlamak kadar güzel bir şey yok =))

Günaydın,

Özel yer neresi fadime,havuzmu.?
PArdon yürüyüş demişsin..
Biraz şaşırdım aslında biliyormusun yürüyüş gibi açık yerlerinde kadın ayrı, erkek ayrı diye bölünmesine..
Bir yandan da böyle bir durumda hakkını savunmuşsun bravo diyorum.

bizim burda spor tesisi var sahanın içinde yürüyüşler yapılıyor haftanın 3 günü step yaparız hocamız var sabah 6.5 da erkekler yürüyor saat 8 de kadınlar yürür kural böyle fitness de öyle belirli saatler erkeklerin
bende poşet baglamıştım çok terliyeyim diye adamın yanından geçince rahatsız oluyordum söyledim ,kadın diyordiki kocam size bişe yapmıyor sadece yürüyor ne insanlar var bu dünyada

Selam şişmandaşlar.:)

Benim canım sıkkın azıcık..
1.si eşimin izni haftaya kaldı bende akşam bayağı çemkirdim. gerek yok artık izin almana okullar açılıyor nasılsa. biz böylede iyiyiz ,ayrıca ben söylemem çocuklara sen söyle deyip kızıma verdim telefonu.
Kızım ve oğlum da dört gözle bekliyorlar. izinde akua parkı olan bir yere gideceğimizi söylemiştik..Hatta internetten oteli ve havuzuna baktık oğlumda o yüzden havuz da havuz deyip duruyor..
Gününü bile ayarladık, perşembeden cumartesiye kadar kalacağız diye..OĞLum artık fenalık geçirecek onunla birlikte bende.. hiiç durmadan soruyor.Annee ne zaman gitçezzz,annee ne zaman gitçezzz..
İyiki abimlerin yanındayız da denize girdiğimizde susuyor arada..

2.si sanırım dünün gerginliğinden çok fena rüye gördüm yawww..Nerden baksan dram var rüyada elle tutulacak hiç bir yanı yok..
Ben hamileymişim.. hamile halimle eşimin kumar oynadığını öğreniyorum.
Nasıl öğreniyorum peki. çoraplarının azaldığını görünce.:) ağzını arıyorum eşimin,oda itiraf ediyor..
Kumarda kaybettiğini söylüyor.
Kavga ediyoruz çok fena ben sürekli ağlıyorum. artık boşanalım diyorum eşimde tamam diyor.
KAynanamı ve abimi arıyorum kaynanam geliyor ama abimi görmüyorum..
Sonra kaynanam da eşimin yaptıklarını anlatıyor meğer neler neler yapmış ta haberim yokmuş..
Kaynanam anlatırken eşim de anne sus.. diye kaş göz işareti yapıyor..
Ayyy iyiki uyanmışım yahu..
Uyandım karnımı yokladım önce, sonra gerçekmi diye öylece durdum tavana bakarak.:)
Birazdan eşimi arayacağım bakalım çoraplarıyla ilgili bir sorunu varmı.?

sizce meali nedir ki bu rüyanın.??
ayırca ''bir derdim var'' okumayacağuım artık..

Son düzenleme:

işte ondan görmüşsün rüyayıı

Kolay gelsin asucum,
iki gün sonra gidiyorsunuz değilmi.?
Allah içinize sindirsin.

,

sağol canım cumartesi sabah namazından sonra yola çıkacağız inşallah canım
ilk defa gideceğimiz bir yer o nedenle biraz tabak bardak felan da hazırlayıp götüreceğim ne var ne yok bilmiyorum tedbirli gidelim dedik 5 sene önce dalamana gitmiştik en son tatile geçen sene de çanakkale istanbul gezmiştik ama haziranda olduğundan denize girememiştik soğuktu inşallah iyi olacak
rüyan konusunda ben de bir derdim var okuma diyecektim ki zaten sen de doğa da söylemişsiniz rüya konuların burdakilerle paralel
eşinin izin konusu gerçekten siniz bozucu olmuş ama napsın adamcağız en azından yazlıktasınız mecbur idare edeceksiniz gari:)
markete gittim geldim çamaşır deterjanım bitmiş aldım kahvaltımızı yaptık bir de baktım bulaşık makinesinin deterjanı da bitmiş yaa gidio onu da alayım bari bir de sütlaç yapacağım küçük kızım istedi hem sütçüden aldığım sütü de bitireyim böylece

slm kizlarrr

asucum eger kendin pisirip yiyeceksen bulasik sungeri tuz bulasik ilaci cay seker sabun wc kagidi felan bizim bunlara ihtiyacimiz cok olmustu simdilik aklima gelenler heeee igne iplik sart pardusemin dugmesi kopmustu mecbur ordan almistim

yenacim toton acikta kalmis birde esine kizgindin diye bence
gecende biz panayira gitcez esim yeni yaptigi kulubesinde caliscakmis bende kizdim herseyi benmi yapcam buyuk kizimin istegi butun stresi benmi yasicam felan sonra geldi cok ta guzel oldu papatyamla hep esim ilgilendi hatta arada buyuklede ilgilendi bende sensiz bidaha biyere gitmem dedim

aklımda hepsi canım iğne iplik hariç :)
sağol hatırlattığın için
eşine de iyi yapmışın bak sonuç güzel olmuş bundan sonra hep beraber gidersiniz her yere eee hayat müşterek canım

Yenacım üzücü eşinin izin olayı sanırım takmışsın baya ki rüyana girmiş. bende çok okuyorum derdim var köşesini uff nolcak bu halimiz...

aklımda hepsi canım iğne iplik hariç :)
sağol hatırlattığın için
eşine de iyi yapmışın bak sonuç güzel olmuş bundan sonra hep beraber gidersiniz her yere eee hayat müşterek canım

ablacım tail hazırlıklarına başladın demek ne güzel..biz tatili bitirdik geldik şimdi kurban bayramını bekleyeceğiz...şimdiden iyi tatilller...

ablacım tail hazırlıklarına başladın demek ne güzel..biz tatili bitirdik geldik şimdi kurban bayramını bekleyeceğiz...şimdiden iyi tatilller...

sağol canım başladım işte 3 gün kaldı ancak hallederim son gün yolluk bişeyler hazırlayım diyorum kaldı 2 gün bişey unutmaktan korkuyorum 10 gün herşeye ihtiyaç olur haliyle tatil konusunda tecrübesizim ama güzel geçeceğine eminim ben çok iyi gelecek ailecek hepimize

Günaydin kizlaaaaaaaar gün coktan aydi ama olsun
bende kalktim kahvaltimi yaptim, abartmadan yedim, dünde abartmadan yemistim, artik normale dönmeye basliyorum sanirim mutluyummm
ve bu hafta biraz daha uzun calisiyorum, insallah kalorileride yakarim böylece, faydasini görmek istiyorummm..

Yena rüyana güldüm yaaaaaaaa
kumarda coraplarini mi kaybetmis esin

bencede esine kizdin, bide "bir derdim var" da kumarbaz koca konusu varya, sende onu okuyosun sanirim, aklina takilmistir :))

tatil konusuda kötü olmus
ama tam anlamadim
haftayami gitceksiniz ozaman ?
yoksa komplemi iptal oldu tatil?
insallah haftaya gidersiniz en azindan, yoksa heves kursakta kaliyor

Canım denize gidicez demişsiniz. Akbük'e gitmediyseniz gidin mutlaka. Harika bir denizi var mest olursunuz.

dafi gecende salvar felan konusmustuk gelin gelirken yigenimin küyük gelen salvarini papatyama getirmis cok guzel oluyor kuyrugunu sallaya sallaya kosuyor birazdan telden becerebilirsem salvarli resim eklicem
sonrada kalkmam gerek mangala gelcekler kardesim ve görümcem etler hazirda evi az toplayayim

Merhabalar arkadaşlar. Utanmasam "Günaydın" diyecektim. Öyle geç uyandım ki bugün, hala sabah gibi geliyor. Sabah erkenden kızımı uyandırdım, hafif yedirip tenise yolladım. Ben tekrar uyumuşum oğlanla. Sonra o geldi, tv karşısına oturdu, onun yanında yarım saat daha uyumuşum. Bu arada oğlan hala uyuyor, oldu mu saat 11.00

Uyku düzeni diye br şey kalmadı evimizde. Kızımı zorla da olsa tenise tekrar başlattım. Sabahları geç saate kadar yatmaktansa erken kalkıp spor yapsın biraz diye. Oğlum da kreşe geri döndü mü düzenimiz yerine gelecek inşallah. Çok sıkıldım ama ben çooook. Resmen zor sıkıyorum dişimi. Bazı günler esip gürlemeye yer arıyorum. Sabah erken uyanıp yürüyüş yapmak, kahvaltımı yapmak, düzenli yemek, düzenli uyumak istiyorum. Mecburiyetler olmayınca (okul, iş vb.) disipline sokamıyorum ben ev halkını da kendimi de. Öffff.

Çok teşekkür ederim ama güzel temennilerine uyamadım ne yazık ki Hamur işleri yapıp duruyorum ve 1 kg almışım geçen Cuma'dan beri
Actifry değil canım :) İlk çıktığında incelemiştim, fiyat-performans dengesine değmeyeceğine karar vermiştim. Ben zaten fırınlama ve tost makinesinde ızgara etme yöntemi ile kızartma yapıyorum. Actifry kaşığına denk 1 kaşık yağ kullanıyorum ben de. Yumurta fırçası ile sebzeleri iyice yağlayıp elimle de harmanlıyorum, gayet güzel ve hafif oluyor. Onu bile nadir yiyoruz. Actifry hakkında yorumları okuyunca kızartmanın 1-1.5 saat sürdüğünü, bir seferde 1 tabak patates kızarttığını görünce niyetlenmedim bile. Sonradan Philips'in de benzer bir ürün çıkardığını, onun daha fazla sebzeyi daha kısa sürede kızarttığını duydum. Gerçi epey zaman geçti şimdi hem fiyatı yarıya düştü hem özellikleri gelişmiştir belki...
İnşallah Yenacığım. Ben oğlanı gönderemedim dün kreşe. Benim de onunla gitmem gerekecek, en azından ilk gün. Kızımı bırakacak kimsem olmadığı için gidemedim. Annemler bugün dönerse yarın başlatacağım. Ne güzel alıştırmıştım, şimdi sil baştan yapmak zorunda kalmam umarım
Demek gördün çeyiz kısmındaki yazışmaları :)) Senden de bir şey kaçmıyor gerçekten :)) Teşekkür ederim canım. Evet neredeyse 2 senedir istiyordum. Sayfa sayfa yazı okumuştum yemek sitelerinde :) Evde üretimlere hız verdim o geldiğinden beri. Bir süredir tereyağı yapmıyordum mesela, hemen tereyağı yaptım. Uzuuuun süredir mayonez yapmıyordum, mayonez yaptım. Sonra ziyan olmasın diye o mayonezle kuskus salatası yaptım Yaptığım klasik ekmek 3 gün giderken bize, gurme ekmekler yaptım soğanlı-baharatlı, 1 öğünde yendi bitti. "Görmemişin oğlu olmuş" modundayım yani şu anda :)) Ya da "Arap yağı bol bulunca" mı desem. Ay çok avam oldu bu sonuncusu da... Salon kadını çizgimden kaydım sanki
Banucuğum kızını da seni de tebrik ederim. Böyle kararlı olduğunuz için. Umarım çok güzel ve kalıcı sonuçlar alırsınız. Ama alınmazsan ben fikrimi söyleyeceğim. Eğer aç olduğunu hiisediyorsan doğru değil yanlış beslendiğinin bir işaretidir bence canım. Doğrusu aç kalmadan sağlıklı ve yeterli şekilde beslenmek demişti bana ilk gittiğim diyetisyen. Tabii ki büyük porsiyonlardan küçük porsiyonlara geçmek, devamlı atıştırmaya alıştıysak bunu birakmak insanı etkiliyor. Ama bu da gerçek açlık değil, alışkanlık. Bir nevi psikolojik açlık. Ki hatırladığım kadarıyla sen çok da yemiyorsun, sık da yemiyorsun. O zaman açlık hissettiysen iki temel sebebi olabilir: Ya gereğinden az yemişsin ya da seni acıktıracak yiyecekleri yemişsin. Patates, beyaz ekmek, pirinç, karpuz, üzüm, nişastalı besnler vb. vb.

Bir diğer şey de 18.30 çok erken bence. Evet gece yemek hele de ağır yemek çok zararlı ama bu saat de çok erken değil mi? Sonlarında olsak da hala yaz mevsimindeyiz, günler uzun sayılır, geç yatılıyor. Bu saatte yemek yerseniz ve sonra hiç bir ara öğün yapmazsanız acıkırsınız doğal olarak. Özellikle de kızında insülin direnci gelişmemesi ve kalorili şeylere eğilmemesi için sık ve sağlıklı öğünler yapmalı diye düşünüyorum. Akşam 19.30'da yemek yese, sonra 21.00 civarı bir ara öğün, 22.30 civarı daha hafif bir ara öğün yapsa daha iyi kilo vermez mi? (Saat 24.00 civarı yattığını varsaydım yazışmalarından) Ara öğünlerde 1 porsiyon meyve+ 1 küçük bardak süt, yoğurda doğranmış 3-4 adet kuru kayısı, yarım paket diyet bisküvi+meyve çayı, 8-9 adet çiğ bademy da 3 adet ceviz gibi alternatifler verebilirsin. Aroma verici şeylerle yediklerini tatlandırısın, arada bol içecek verirsin. Böğürtlen çayı, çilek çayı gibi şeyleri seviyor çocuklar. Ben evde ice tea yapıyorum, sabahki çay ılınınca az stevia, 1 limonun kabukları, limon suyu, az tarçın, az karanfil koyuyorum, tadına baka baka ayarlıyorum lezzetini.
Böyle çok bilmiş gibi anlattım ama seni çok sevdiğim için düşüncelerimi söylemek istedim. Böyle yazıyorum ama bu aralar ben de bunların hiçbirini uygulayamıyorum. Bir bıkkınlık var üzerimde. Ama siz hazır böyle hevesli başlamışsınız, çok güzel sonuçlar alın isterim

Son düzenleme:
Derin merhaba canım :) Geçmiş olsun, umarım artık daha iyisindir. Boyun uzun, daha önce d eiyi kilo evrmiştin diye hatırlıyorum. Gene verirsin hem de daha fazlasını. Önce sağlık, ağız tadı, sonra hepsi olur. Tekrar hoşgeldin.
CAnım, skıma canını. Ben tam anlayamadım arkadaşının ettiği lafı, alışverişe gitmek istemediğin için mi tavır yaptı, "ben senin gibi kilolu değilim" mi demek istedi, nedir? Eğer öyleyse hıyarlık etmiş gerçekten. Ama ben gene de iyi niyetli yaklaşacağım. Sadece buna alındıysan kesip atma bence. Madem yakın arkadaşsınız huyunu suyunu biliyorsundur. Karakteri genel olarak iyiyse, arkadaşlığınız boyunca sana değer vermişse bir densizlik yaptı diye bir daha görüşmemek yazık olur diye düşünüyorum. Senden özür diler ya da sen yptığı densizliği, seni nasıl kızdırdığını anlatırsın barışırsınız umarım. Baştan beri düşüncesiz biriyse bir şey diyemeyeceğim, o zaman geç bile kalmışsın zaten :))
Kolay gelsin canım. Hazırlık telaşı başladı demek :))

Yencığım kızmazsan rüyana sabah okuduğumda çok güldüm diyeceğim. Seni korkutan, üzen bir rüyaya sadece bir an güldüm tabii ki. Çorap detayı öyle bir detay ki beni güldürdü. Sende nasıl ince bir sezgi var? Rüyanda kumarla çorapları nasıl da bağdaştırmışsın. Çoraplarını bile kaybedecek kadar kumar oynatmışsın demek. Allah hayır etsin, rüyalar tersine çıkar derler. Bence muhabbetiniz artacak.

Diğer konuda üzülmekte, sinirlenmekte çok haklısın bence. Onlarca kez plan yapmış, aynı sebeplerden hayal kırıklığı yaşamış biri olarak çok hak veriyorum. Ama iş nedeniyle gelemiyorsa elden gelen bir şey de olmuyor Eşin de en az sizin kadar üzülmüştür eminim. Planınızdan vazgeçmeyin bence, gene gidin Perşembe değil de Pazartesi gidersiniz olmaz mı ki? Tabii bir de çocukları idare etmek hususu var ki en zoru o oluyor anneler için. Belki bir sürpriz yapar eşin, istediğiniz gibi olur her şey :)) Sağlık olsun, Allah beterinden korusun bak benim oğlanın yüzü yandı 3 gün güneş görmeyecek-havuz deniz yok dendi, biz de her planımızı 3 gün erteledik, sonra da vakit kalmadı. Tabii oğlanı öyle görünce tatil matil de gözümüzde olmadı. Sizin ağzınızın tadı, sağlığınız yerinde olsun, birkaç gün sonra gene gidersiniz, çok da eğlenirsiniz umarım :))

Son düzenleme:
slm kızlar bugun ıkıncı gunumdeyım. dun eskı dıyetısyenımı aradım yardım ıstedım. sağolsun benı kırmadı. bana bır dıyet lıstesı hazırlayıp gonderecek netten. benden dahılıyeden bır takım testler ıstedı. onları yaptırdım bu sabah.sabah kahvaltıyı çok az yaptım. bol su içmeye çalışıyorum. öğleyınde bır kase yoğurta ıkı kaşık yulaf ezmesı ekledım onu yedım. akşama da sebze yemeği yapmayı planlıyorum.

benım mınık prensesımde çok ateşliydı bu gece.sabah ezanından sonra hıç uyumadım öyle heryerıne ıslak bez koydum. sabah onuda goturdum meger kulağında hafıf ıntehap varmış ondan ateşi çıkıyormuş.

dun nette gezinieken gordum . kızlar spor sonrası kara üzüm suyu içmek yağların hızlı yakılmasını saglıyormuş. koyde kayınbabamın kocamna bır uzum ağacı var. sım sıyah. hemde tamamen organık. soyleyem bana gondersın suyunu çukarıp spor sonrası bır bardak içeceğeim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…