Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

derincim hos geldin cnm gecmis olsun simdi iyisin sevindim sporla tamamen iyilesirsin aldigin kilolari takma kafana bende aldim veririrz beraberce

doga sende hosgeldin kiz coktan beri gözükmüyordun

Selamlar hanımlar..
geç kaldım bugün girmeye..
3 gün izin yaptık acısı fena çıkıyor.. bir de öğlen arkadaşın eşi doğum yaptı aniden, 8 aylık doğdu bebek, hastaneye ziyarete gittik geldik. anca oturdum bilgisayarın başına tekrardan.

off ben diyete karşı motivasyonumu kaybetmek üzereyim araya bayram girdi ya orda sapıtıım tabii. yeniden toparlamam lazım kendimi.

teşekkür ederim yerleştik alışmaya çalışıyoruz
Kolay gelsin dafii..

Oooo balkon keyfi yapılmaya başlamış bile..

Günaydın,

Kolay gelsin asucum,
iki gün sonra gidiyorsunuz değilmi.?
Allah içinize sindirsin.

Günaydın,
balkondan içeri giremiyomkiii sabah balkon gölge bide buranın balkonları oda gibi kahvaltı faslı balkonda dökülen saçılanda balkonda kalıyo iyi oluyo
allah seni yena adama kızmışsın karışık rüya görmüşsün
sağlık olsun
bizimde meslek içabı söz veriyoruz sonra bi olay oluyo yada izinler kalkıyo çocuklar hayal kırıklığı bayramda bi yere gitcez süslendik püslendik tam arabaya bindik tel trafik kazası olmuş hayde eve karşı komşu aya nekadar sakinsin ben olsam sinir olurdum diyo o kadar alıştıkki plansız hayata hayattımızda plan falan yaok bizim olamazda anacak emekliliğeee
Canım denize gidicez demişsiniz. Akbük'e gitmediyseniz gidin mutlaka. Harika bir denizi var mest olursunuz.
en yakın şu aaralar iztuzu vesarsala koylarına gidiyoruz cumaya göcek tarafına gidicez inşallah görv olmadığı zamanlar kaça bildimiz gezebildimiz koyları geziyoruz eşim bi20 günlük izinimizi burda geçirip hergün bi koyu dolaşıp gelicez yoksa akbükü merak ettim gezelim orayıda netten bakayım ne kadar buraya aceba

arnazar, siyah üzüm suyu çok şekerli olmaz mı acaba , neticede üzüm şekerli bir meyve, bir de suyu için posası da atılıyor ya safi şeker olarak kalmasın :26: yağ yakıyormuş demek :26:

yenacım, oğluşumun anaokuluna alışıp alışmadığını sormuşsun, kayıt ettirdik ama henüz başlamadı. işte okulların açılmasıyla birlikte ya da belki küçük sınıflar diye normalden 1 hafta önce başlıycak. henüz okuldan bir bilgi alamadık .
daha çok küçük geliyor gözüme, nasıl gidicek bilmiyorum biraz pimpirikliyim ben de :26:
...

nursena iztuzu çok güzel sarsala da bizim çok hoşumuza gitmişti bizim için özeldir ama ben seni hiç kıskanmadım sakın yanlış anlama
sen hakettin canım tadını çıkar güzel yerlerin

:HAFTANIN 1.si ___________ - 0,7 kg. ___________ Zeynep957

HAFTANIN 2.si ___________ - 0,5 kg. ______________ mmery :81: :119:

HAFTANIN 3.sü __________ - 0,1 kg. _____________ Umutttt :81: :118:

hahahahahahihihiihiiiiihohohohoooo
harika ya bayıldım bu tabloya

2-3 hafta oldu daha ayrilali, hemen baskasiyla nisanlanmis ve kahretsinki resmi gördüm
okadar kötü oldumki elim ayagim bosaldi derler ya, ilk defa yasadim o durumu
Unutayim hemen unutayim istiyorum, ne olur..

herşeyin hayırlısını iste bebeğim rabbim ii insanlarla karşılaştırsın hiç üzülme herkesin bi eşi var bu dünyada

derincim hos geldin cnm gecmis olsun simdi iyisin sevindim sporla tamamen iyilesirsin aldigin kilolari takma kafana bende aldim veririrz beraberce

doga sende hosgeldin kiz coktan beri gözükmüyordun

hepinize çok teşekkürler kızlar ...size bir sürprizim var bugün hamile olduğumu öğrendimhala şoktayım inanamıyorum .iyimi oldu kötümü oldu diye düşünyorum ,15 gündür ilaç kullanıyordum bugün dişim çekilecekti,hadi çekilmden bir test yapayım dedim neyse misafirim geldi gerisi akşama....

ebrucum geçmiş olsun çok üzüldüm hayatım ya ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim sabır versin
dualarım seninle inşallah rabim hayırlı sağlıklı ewlatlar versin
aynı şeyleri tekrar yaşamak çok kötü insan suçlayacak bırılerını arıyor ama rabbim nasip etmeyince olmuyo işte
moralini hiç bozma maşallah bak korunmayı bırakır bırakmaz bebiş gelmiş
benım öyle bı şansım yok zor oluyor senede 1 tane tutturuyoruz onlarda nasip olmadı bundan sonrakiler sağlıklı şekilde gelirde inşallah bıızımde yuzumuz güler

hoşgeldin canım aramıza allah bebeğini analı babalı sağlıklı şekilde butsun inşallahh

Diyetin hayırlı olsun :) Eski diyetisyeninin sana yardımcı olması ne güzel. Madem böyle ilgili biri var ulaşabileceğin, ona sormanı öneririm. Üzüm benim gittiğim her iki diyetisyenin de yenmeyecek meyveler arasına koydukları bir meyveydi. (İncir ve muz ile birlikte) Tabii ki yağ kaybı hedeflenen zamanlarda, diğer zamanlarda özellikle kara üzüm -hele ki çekirdeği- çok yararlı bir besin. Gene de en fazla bir eli dolduracak kadar yenmeliymiş diye biliyorum. Glisemik indeksi yüksek olduğundna çabuk acıkmaya sebep olabiliyor galiba.

Sen nerede okudun bilmiyorum, miktar yazıyor muydu bilmiyorum ama ben de şüpheyle yaklaştım. Eğer bilgi kesin değilse, o kadar egzersiz yapacaksın, diyelim ki 300 kalori kaybedeceksin, 1 bardak üzüm suyu ile 150 kalorisini geri alacaksın?

Bu arada kızına çok geçmiş olsun. İlaçlarını alınca düzelmiştir umarım :)

hadi yaaa gözün aydın hamişmisinn şimdi ilk bebişmi? süpriz bebişmi?

tebrık ederım allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın saglıklı ve hayırlı bır evladın olur ınsaallah bızlere de dua et lutfen senın duan kabul olur sımdı. hamıle ve logusanın dılek kapısı acık olurmus oyle derler

Sana kolay gelsin baya iş vardır bu hafta
RAbbim Damatlığınıda görmeyi nasip eder inşallah

Canım bencede derdim var köşesi bilinç altına yerleşmiş Allah korusun en azından kumar bölümüyle ilgili olandan
Tatilin 1 hafta ertelenmesine üzüldüm sonuçta seninde çocuklarında çok ihtiyacı vardı ama en azından tamamen iptal olmadı
Umarım RAbbim gönlünüze göre verirde çocuklarda istedikleri tatille kavuşurlar

Canım aşk olsun hiç darılırmıyım Sizin bana önerileriniz sonuçta bizlerin iyiliği için o yüzden ne deseniz asla kırılmam.
Gerçektende haklıymışsın akşam yemeği konusunda çünkü baya bir açıktım 10 gibi ve dayanamayıp 1 pirinç patlağı ve 1 kase yoğurt yedim Ben eşim çok geç gelicek diye de biraz erken yiyelim dedim ama biz yemeği bitirdikten yarım saat sonra eşim geldi zaten hatta dedim bende bilseydim beklerdim senin gelmeni diye.
Kızımın aslında olayı açlık değil tamamen piskolojik çünkü yemek yedikten yarım saat sonra bile acıkmaya başladım diyor. Küçük kızım ne zaman birşeyler yemek istese hemen oda bende yiyeyim mi diyor hem kıskançlık var hemde yemek yemekten zevk alıyor.
Dün gece sonunda babası yaw dondurmadan birşey olmaz bari evdekini bu gece bırak yiyelimde sonra söz almıyacağım dedi ve bizimki havalara uçtu sen çok yaşa baba diye

Önerdiğin beslenme tarzı aslında çok daha iyi çünkü seninde dediğin gibi çok geç yatıyoruz ve o yüzden erken yiyince acıkıyor insan.
Okullar açıllınca çok daha güzel olucak herşey Düzene ancak öyle gireriz bencede.
Dün hiç itiraz etmeden 15 dakika da olsa spor yaptı ama bu saate kadar hala tık yok ikimizdede
Öğlen birlikte bir giriştik eve o salonu ben mutfakla yatak odası derken halimiz kalmadı ama bir saat sonra inşallah az da olsa spor yaparız

derincim hayırlı olsun canım naz kızımıza kardeş geliyor demek Allah tamamına erdirsin inşallah

Anaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorummmmmm
Bu çok güzel bir haber Demekki kilo almanın sebebide fasülyeymiş
Rabbim sağlıkla kuçağına almayı nasip eder ve inşallah hayırlı ve huzurlu bir kuzucuk olur
RAbbim sizleri nazarlardan korusun ve adaşım Banu başta olmak üzere bütün isteyenlere nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh... Aminnnnnnnnnn

merhaba arkadaşlar düğünümüz bitti yorgunluğu yeni attım üzerinden çok ağladım çok sewerım bu kuzenimi kardeş gibiydik çok zoruma gitti dedim anam nasıl vermiş bizi ya:))ewın tek kızıydı yengem,amcam,kardeşi çok kötü oldular durmadan yengemı zıyaret edıyoruz eşimle çok zor çok ama atlattık şükür allah mutluluk versin de
derken bide hala kızının düğünü çıktı
yalovaya gidecez yarın akşam bizim yolcu minübüsümüz var onunla bırlıkte akrabalarla gidip pazar gecesi dönecez inşallah
ii alıştım gezmeye
bu arada kusura bakmayın ama ben öküz gibi yemeye dewam ya dur dıyemıyorum kendime içimdeki fil öküze dönüştü galaba

İstanbullu kızçeler bakın haberlerde dolanırken ne buldum

Bizim tarafta değil ama yinede bir paylaşayım dedim belki birinize ucu dokunur

Dikkat!18 saat boyunca kesinti olacak
İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, Kayaşehir İçmesuyu Ana İsale Hattı'nın İkitelli - Başakşehir terfi hattına bağlantı çalışmaları yapılacağından, 29 Ağustos 2012 Çarşamba günü 09.00 ile 30 Ağustos 2012 Perşembe günü 03.00 saatleri arasında 18 saat süreyle bazı bölgelere su verilemeyecek. Su alamayacak bölgeler ise şöyle;Başakşehir ilçesi: Başakşehir 1,2,3, 4. Kısımlar, OSB Oyakkent, Ziya Gökalp Mahalleleri ile Olimpiyat Stadı.

bugünkü menüm
sabah 1 b yeşil çay spordayken içtigim su1 lt
kahvaltı peynir,h yumurta ,domates,salatalık ,2 süs biberi ,2 dilim ekmek 8 tane üzüm
ara 1 avuç üzüm
fıtnessteyken 1 lt su içtim
eve gelince 1 kornet dondurma
akşam yemegini 17 de yedim salata ,tavuk haşlama,1 kase yogurt,8 acı biber turşusu 2 dilim t b ekmegi
500 ml su birazdan yeşil çay içicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…