hoşgeldin canımuzatmışın bayramı iyi olmuş
biz aynıyız diyemeyeceğim ben 2 kilo aldım yaa hala da düzene giremedim bir türlü nolcak bilmiyorum çok canım sıkılıyor
Gelenler çoğaldıkca daha iyi oluyorum
Havadanmıdır nedir içim felaket sıkılıyor patlıyacak gibiyim hani bir bahane bulup ağlasam sanki rahatlıyacağım
Çok şükür bir sıkıntım yok ama nedense ara ara böyle oluyorum eşimde dalga geçiyor kız yoksa hamilemisin halsizim diyip duruyorsun diye
Sen görmeyeli ne alemdesin canım
Sana şimdiden kolay gelsin canım taşınma faslı gerçekten çok yorucu oluyor. Bazen acaba taşınsakmı diye düşündüğümde çıkacak işleri kendi kendime aklıma getirdikce yaw kalsın diye vazgeçerim anındahani ortada birşey yok ama işte bir oda daha fazla olan bir ev olsaydı diye hep gönlümden geçiririm kısmet ilerde ne olur bilinmez
al benden de 2 kılo asum depresyonardayım bu kılo ılee
hiç degısıklık cecom aynı gel ben damara bagladımm acıp acıp aglıyorummm anlaşılmaz bır pskolojı ıcerısındeyımmm berbat yanıı iclal aydın dınlıyorum annenın kaderı kıza salya sümük koyverdım kendımı bebelerde uyuyor esimde yok ıyıce ıcımı bosaltıyorumm ne ollur um ben bılmıyorum artıkk gercekten pskopat gıbı bır sey oldum olmayan seylerı hayal edıyorum tabı kılomumda %99 payı var kahrolsun kılolarımmm
anamdanda ayrıldım bugun arkamdan aglamıss kucuk kızıma dayanamadıı çok uzuldum babacımla ıkı kuş kaldılarr
yenacımm buradyımda müzük dinliyorum iştee kalkabılırsemm mutfagı toplıcamm sonrada uyuyabılırsem yatıcamm
Gulmacığım seni merak ediyorum hep..İyi ol hemen.:)
Ne dinliyorsun bende müzik dinliyorum..
geçmişte dinlediklerimi dinliyorum..Zaman ne çabuk geçmiş diye bir yandan kahırlanıyorum..
Dinlediklerimden biri 19-20 yaşında sürekli dinlerdim..
Grup Baran / Bekle Bizi İstanbul | Facebook Videoları İzle - İndir - Paylaş
tube den sıralıyorumm ne cıkarsa ama damarr iyice kendimi koymam lazım kı ıyıcee sapıtayımm ne dinliyorum su an bılıyormusunn yuksel ozkasap ayrı dusunce anladım... böyle bi tipim be işte
Hepimiz koca çekiştirme ihtiyacı duyarız değilmi.?
Onlarda o kadar rahat olmasınlar bizde çekiştirmeyelim.:))
Eşim mekanikçi makinaları çok sever dolayısyla işinide..İşletme de çalıştığından iş saati çok belirsiz o yüzden...
Sizin en azından idari kısım daha elit.
Kızlar böylede şarkılar vardı eskiden heyyt beee..
Arajman denirdi..
MErak ediyorum ne olduki İlhan İrem'e:26:
ILHAN IREM KONUSAMIYORUM - YouTube
al benden de 2 kılo asum depresyonardayım bu kılo ılee
hiç degısıklık cecom aynı gel ben damara bagladımm acıp acıp aglıyorummm anlaşılmaz bır pskolojı ıcerısındeyımmm berbat yanıı iclal aydın dınlıyorum annenın kaderı kıza salya sümük koyverdım kendımı bebelerde uyuyor esimde yok ıyıce ıcımı bosaltıyorumm ne ollur um ben bılmıyorum artıkk gercekten pskopat gıbı bır sey oldum olmayan seylerı hayal edıyorum tabı kılomumda %99 payı var kahrolsun kılolarımmm
anamdanda ayrıldım bugun arkamdan aglamıss kucuk kızıma dayanamadıı çok uzuldum babacımla ıkı kuş kaldılarr
yenacımm buradyımda müzük dinliyorum iştee kalkabılırsemm mutfagı toplıcamm sonrada uyuyabılırsem yatıcamm
anam iztuzuna gittik deniz acayip yordu valla aklımdan geçti bizim kızlarda şurda olsada hep bir girsek denize diye durgun bi hayattan sonra yoruyo beni bu hareketlilik ağzım ayrılıyo bu saatlerdenursena iztuzu çok güzel sarsala da bizim çok hoşumuza gitmişti bizim için özeldir ama ben seni hiç kıskanmadım sakın yanlış anlama
sen hakettin canım tadını çıkar güzel yerlerin
aaa nnaaa hayırlı olsun ne kadarlıkmış fasulye b tedavisiz oldu hayırlısı olsunhepinize çok teşekkürler kızlar ...size bir sürprizim var bugün hamile olduğumu öğrendimhala şoktayım inanamıyorum .iyimi oldu kötümü oldu diye düşünyorum ,15 gündür ilaç kullanıyordum bugün dişim çekilecekti,hadi çekilmden bir test yapayım dedim neyse misafirim geldi gerisi akşama....
oohh dökk kurtlarııııı yak kalorileri iyi eylencelermerhaba arkadaşlar düğünümüz bitti yorgunluğu yeni attım üzerinden çok ağladım çok sewerım bu kuzenimi kardeş gibiydik çok zoruma gitti dedim anam nasıl vermiş bizi ya:))ewın tek kızıydı yengem,amcam,kardeşi çok kötü oldular durmadan yengemı zıyaret edıyoruz eşimle çok zor çok ama atlattık şükür allah mutluluk versin de
derken bide hala kızının düğünü çıktı
yalovaya gidecez yarın akşam bizim yolcu minübüsümüz var onunla bırlıkte akrabalarla gidip pazar gecesi dönecez inşallah
ii alıştım gezmeye
bu arada kusura bakmayın ama ben öküz gibi yemeye dewam ya dur dıyemıyorum kendime içimdeki fil öküze dönüştü galaba
oof taşınma deme bana allah kolaylık versinnn insanın bacıssı olsun yeterkii 3 elden bitiri verirsinizzzbugün epey yoruldum aslında rutin evişleri yaptım sayılır
yarın da erken kalkacağım annemler taşınacak haftasonu yarın temizlik yapacağız taşınmada yardımım olamayacak bari temizliğe faydam olsun dedim annem benim kızlarla torunlara bakacak biz de 3 kardeş temizlik yapacağız bakalım 4.kız hamile olduğundan o kadroda yok:)
bayılırım insanı dinlendiriyo başka diyarlara götürüyoooKızlar böylede şarkılar vardı eskiden heyyt beee..
Arajman denirdi..
MErak ediyorum ne olduki İlhan İrem'e:26:
ILHAN IREM KONUSAMIYORUM - YouTube
üşümek istiyorummmmnursena, ege güzeli.:))
İstek parçan varmı.??
Gerçektende erkeklerin rahatlığı biz kadınları iyice cıldırtacak hale getiriyor bazen
Ben eşime sen rahatlık bakımından XXLargesın diyorum gülüyor bizim sülalede var ben ne yapayım diye
Bizimki hesapta cumartesi pazar çalışmıyor ve hesapta 6da işten çıkıyor. Fakat patronun özel işlerine de koşturduğu için çok daha uzun çalıştığı günlerde oluyor. Patronun Anasını bile dolaşmaya gitmişliği var zonguldak ereğlisine
Elitlik sayılmaz o yüzden pekTabi geçmişte şirketin durumu çok daha iyiyken çok şeyden de faydalandığımız oldu
Şirket yemekleri, şirket gezileri ve başka bir sürü faaliyet tabi krizden sonra ancak maaşı alabiliyoruz ama onada şükür
Sonuçta ne iş olursa olsun iyi kötü evini geçindirebiliyorsa saygı duyuyoruz kendilerine tabiki çekiştirme hakkımız baki kalıyor o ayrı
Canım bende çok severim ilhan iremi
Bu ara yine kulaklıklara müzik dinleyerek uyumaya başladım bende
Bildiğim kadarıyla İlhan iremde tasavvuf şarkılarına döndü hatta en son bir ilahi kaseti çıkarmış diye biliyorum. Bir kanalda çıktığında dikkatimi çekmişti Ahmet Özhan tarzında giyindiğini görünce orada söylediğini duydum ama henüz söylediği ilahilerden birini dinlemeyi akıl edemedim
Canım inan hepimiz çoğu zaman o depresyon durumunu yaşıyoruz. Hatta ben iki gündür yine kendimi depresyondaymışım gibi hissediyorum. İnan hiç birşey yapmak gelmiyor içimden. Eşim beni güldürmek için bin türlü şaklabanlıklar yapıyor ama oda farkında hatta diyor sende bir durgunluk var hayırdır diye ama bende anlam vermiyorum işte.
Dediğin gibi belkide uzun zamandır kilo veremediğim içinde olabilir :26:
İnşallah hepimiz bir an önce bu durumdan kurtuluruz da şu lanet kilolardan da kurtuluruz
Canim acayip tatli istedi
o yüzden simdi 2 seftali yiyorum, en azindan cikulata yemiyorum buda bisey dimi ???
gulmacim niye üzgünsünki sen ??
hayirdir ins??
size doyum olmaz eşimin rütbe töreni vaar bana da görev olarak ütüsü kaldııı aman heçç sevmem varya ütüyü yatayımda erkenden kalkıp serinlikte ütüleyi vereyim yoksam sızacam şuracıkta inşallah küçük cadım uyanmaz gece
iyiyi geceler kızlar
Canim acayip tatli istedi
o yüzden simdi 2 seftali yiyorum, en azindan cikulata yemiyorum buda bisey dimi ???
gulmacim niye üzgünsünki sen ??
hayirdir ins??
kilolar bizi depresfi mutsuz sorunlu kişilik yaptı..Sebebini bildiğimiz halde yeteri çabayı göstermememiz ne tuhaf bir durum..
Psikopatmıyız neyiz..
Aslında o kadar zorda değil yani..ÖLçülü yiyeceğiz az totoumuzu kaldıracağız olur biter..
Senin durgunluğun sebebi annenlerin gitmesi olabilirmi cecoş..?
sultancığım afiyet olsun..Şeftaliyi bende çok severim..
kilolar bizi depresfi mutsuz sorunlu kişilik yaptı..Sebebini bildiğimiz halde yeteri çabayı göstermememiz ne tuhaf bir durum..
Psikopatmıyız neyiz..
Aslında o kadar zorda değil yani..ÖLçülü yiyeceğiz az totoumuzu kaldıracağız olur biter..
Senin durgunluğun sebebi annenlerin gitmesi olabilirmi cecoş..?
yena nasıl da guzel parmak bastın oylee cok sorunluyumm depresıfımmm mutsuzumm sorunu bılıyorum çözümüde biliyorumm .... bu arada dafı yokmu ha bıde beyzusss
Aslında alıştım artık onların senede bir gelip gitmelerine ama yinede insan biraz tuhaf oluyor. Bilmiyorum belkide o yüzden dir ama sanki daha evvelde başlamıştı ufak ufak birşeyler. Belkide annemin döndükten sonra telefonda ya kilo verdim dedin ama pekte görünürde birşey yok 9 aylık hamile kadın gibi karnın demeside canımı sıktı. Ne kadar takmadım desemde aklıma geliyor bu sefer daha çok kızıyorum kendime nasıl başaramadın hala en azından 2li rakamlara inmeyi diye
Artık deavmlı kafamda neler yapsamda daha çabuk kilolar gitse diye düşünüyor oldum ama icraat yine sıfır yani spor bakımından.
Ne bileyim nazaramı geldim nediriyi bir hoca bulup kendimi okutup üfletsem acaba rahatlarmıyım
bırıncı sebeb bu gun eve dondun annemden ayrıldım 2.3.4.....sebeblerı hiç symamayımm bosver cnm düşündüğün için saol sultaanımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?