Aaaaa, Derin ne güzel bir sürpriz bu böyle.hepinize çok teşekkürler kızlar ...size bir sürprizim var bugün hamile olduğumu öğrendimhala şoktayım inanamıyorum .iyimi oldu kötümü oldu diye düşünyorum ,15 gündür ilaç kullanıyordum bugün dişim çekilecekti,hadi çekilmden bir test yapayım dedim neyse misafirim geldi gerisi akşama....
...Canım aşk olsun hiç darılırmıyımSizin bana önerileriniz sonuçta bizlerin iyiliği için o yüzden ne deseniz asla kırılmam.
Gerçektende haklıymışsın akşam yemeği konusunda çünkü baya bir açıktım 10 gibi ve dayanamayıp 1 pirinç patlağı ve 1 kase yoğurt yedimBen eşim çok geç gelicek diye de biraz erken yiyelim dedim ama biz yemeği bitirdikten yarım saat sonra eşim geldi zaten hatta dedim bende bilseydim beklerdim senin gelmeni diye.
Kızımın aslında olayı açlık değil tamamen piskolojik çünkü yemek yedikten yarım saat sonra bile acıkmaya başladım diyor. Küçük kızım ne zaman birşeyler yemek istese hemen oda bende yiyeyim mi diyorhem kıskançlık var hemde yemek yemekten zevk alıyor.
Dün gece sonunda babası yaw dondurmadan birşey olmaz bari evdekini bu gece bırak yiyelimde sonra söz almıyacağım dedi ve bizimki havalara uçtu sen çok yaşa baba diye
Önerdiğin beslenme tarzı aslında çok daha iyi çünkü seninde dediğin gibi çok geç yatıyoruz ve o yüzden erken yiyince acıkıyor insan.
Okullar açıllınca çok daha güzel olucak herşeyDüzene ancak öyle gireriz bencede.
Dün hiç itiraz etmeden 15 dakika da olsa spor yaptı ama bu saate kadar hala tık yok ikimizdede
Öğlen birlikte bir giriştik eve o salonu ben mutfakla yatak odası derken halimiz kalmadı ama bir saat sonra inşallah az da olsa spor yaparız
Aaaaa, Derin ne güzel bir sürpriz bu böyle.Sağlıkla tamamına erer inşallah. Naz da biraz büyümüştü, zamanı çok güzel denk gelmiş bence. İkisi de küçük başta zor oluyor ama zamanla "iyi ki arayı fazla açmamışım" diyorsun :)
Ben de dört gözle bekliyorum okulların açılmasını. Biz de ancak öyle düzene gireceğiz :) Erken yatarsa gece yemeleri azalır elbette. İçecek verirsen, meyve, yoğurt vb. karışımlara alışırsa zamanla bırakır atıştırmayı. Biz bile ne kadar mücadele ediyoruz kendimizle bu alışkanlıklardan kurtulmak için, küçücük çocuk için kolay mı?
Kardeşi bisküvi, kraker, dondurma vb. yerse hklı tabii kıskanmakta. Umarım ufaklığın meyveyle, sütle filan arası iyidir. İkisi de aynı öğünleri yerse kıskançlık olmaz :)) Benim kız 6 yaşına bakmadan elinde cetvelle ölçüyor koyduğum öğünleri. "Ona az koydun bana çok koydun" kavgasından fanalık geldi. Sevdikleri için de yapıyorlar, sevmedikleri için de. 6 ve 3 yaşında böyleyseler 10-13 yaşlarında düşünmek bile istemiyorum bunları :))
herşeyin hayırlısını iste bebeğim rabbim ii insanlarla karşılaştırsın hiç üzülme herkesin bi eşi var bu dünyada
hepinize çok teşekkürler kızlar ...size bir sürprizim var bugün hamile olduğumu öğrendimhala şoktayım inanamıyorum .iyimi oldu kötümü oldu diye düşünyorum ,15 gündür ilaç kullanıyordum bugün dişim çekilecekti,hadi çekilmden bir test yapayım dedim neyse misafirim geldi gerisi akşama....
asumanımm yenamm sızler nasılsınızz ve dıger kuzularr ben bayram tatılınden bu gun dondumm ve cok yorgun bır halde oturuyorumm arkadasarıma bır merhaba dıyeyım dedımmm
derınn hayırlı olsun cnm bebbşinnn
bugün epey yoruldum aslında rutin evişleri yaptım sayılır
yarın da erken kalkacağım annemler taşınacak haftasonu yarın temizlik yapacağız taşınmada yardımım olamayacak bari temizliğe faydam olsun dedim annem benim kızlarla torunlara bakacak biz de 3 kardeş temizlik yapacağız bakalım 4.kız hamile olduğundan o kadroda yok:)
iyi gecelerrr cecoşşumm yavru kusummm nabersınnn
yarın da erken kalkacağım annemler taşınacak haftasonu yarın temizlik yapacağız taşınmada yardımım olamayacak bari temizliğe faydam olsun dedim annem benim kızlarla torunlara bakacak biz de 3 kardeş temizlik yapacağız bakalım 4.kız hamile olduğundan o kadroda yok:)
canm sana simdiden kolay gelsin yarin hakkaten yogun bi gun seni bekliyor
Sana şimdiden kolay gelsin canım taşınma faslı gerçekten çok yorucu oluyor. Bazen acaba taşınsakmı diye düşündüğümde çıkacak işleri kendi kendime aklıma getirdikce yaw kalsın diye vazgeçerim anındahani ortada birşey yok ama işte bir oda daha fazla olan bir ev olsaydı diye hep gönlümden geçiririm kısmet ilerde ne olur bilinmez
işte ondan görmüşsün rüyayıı
sağol canım cumartesi sabah namazından sonra yola çıkacağız inşallah canım
ilk defa gideceğimiz bir yer o nedenle biraz tabak bardak felan da hazırlayıp götüreceğim ne var ne yok bilmiyorum tedbirli gidelim dedik 5 sene önce dalamana gitmiştik en son tatile geçen sene de çanakkale istanbul gezmiştik ama haziranda olduğundan denize girememiştik soğuktu inşallah iyi olacak
rüyan konusunda ben de bir derdim var okuma diyecektim ki zaten sen de doğa da söylemişsiniz rüya konuların burdakilerle paralel
eşinin izin konusu gerçekten siniz bozucu olmuş ama napsın adamcağız en azından yazlıktasınız mecbur idare edeceksiniz gari:)
markete gittim geldim çamaşır deterjanım bitmiş aldım kahvaltımızı yaptık bir de baktım bulaşık makinesinin deterjanı da bitmiş yaa gidio onu da alayım bari bir de sütlaç yapacağım küçük kızım istedi hem sütçüden aldığım sütü de bitireyim böylece
slm kizlarrr
asucum eger kendin pisirip yiyeceksen bulasik sungeri tuz bulasik ilaci cay seker sabun wc kagidi felan bizim bunlara ihtiyacimiz cok olmustu simdilik aklima gelenler heeee igne iplik sart pardusemin dugmesi kopmustu mecbur ordan almistim
yenacim toton acikta kalmisbirde esine kizgindin diye bence
gecende biz panayira gitcez esim yeni yaptigi kulubesinde caliscakmis bende kizdim herseyi benmi yapcam buyuk kizimin istegi butun stresi benmi yasicam felan sonra geldi cok ta guzel oldu papatyamla hep esim ilgilendi hatta arada buyuklede ilgilendi bende sensiz bidaha biyere gitmem dedim
Yenacım üzücü eşinin izin olayı sanırım takmışsın baya ki rüyana girmiş. bende çok okuyorum derdim var köşesini uff nolcak bu halimiz...
Yena rüyana güldüm yaaaaaaaa
kumarda coraplarini mi kaybetmis esin
bencede esine kizdin, bide "bir derdim var" da kumarbaz koca konusu varya, sende onu okuyosun sanirim, aklina takilmistir :))
tatil konusuda kötü olmus
ama tam anlamadim
haftayami gitceksiniz ozaman ?
yoksa komplemi iptal oldu tatil?
insallah haftaya gidersiniz en azindan, yoksa heves kursakta kaliyor
.
İnşallah Yenacığım. Ben oğlanı gönderemedim dün kreşe. Benim de onunla gitmem gerekecek, en azından ilk gün. Kızımı bırakacak kimsem olmadığı için gidemedim. Annemler bugün dönerse yarın başlatacağım. Ne güzel alıştırmıştım, şimdi sil baştan yapmak zorunda kalmam umarım
Demek gördün çeyiz kısmındaki yazışmaları :)) Senden de bir şey kaçmıyor gerçekten :)) Teşekkür ederim canım. Evet neredeyse 2 senedir istiyordum. Sayfa sayfa yazı okumuştum yemek sitelerinde :) Evde üretimlere hız verdim o geldiğinden beri. Bir süredir tereyağı yapmıyordum mesela, hemen tereyağı yaptım. Uzuuuun süredir mayonez yapmıyordum, mayonez yaptım. Sonra ziyan olmasın diye o mayonezle kuskus salatası yaptımYaptığım klasik ekmek 3 gün giderken bize, gurme ekmekler yaptım soğanlı-baharatlı, 1 öğünde yendi bitti. "Görmemişin oğlu olmuş" modundayım yani şu anda :)) Ya da "Arap yağı bol bulunca" mı desem. Ay çok avam oldu bu sonuncusu da... Salon kadını çizgimden kaydım sanki
Yencığım kızmazsan rüyana sabah okuduğumda çok güldüm diyeceğim. Seni korkutan, üzen bir rüyaya sadece bir an güldüm tabii ki. Çorap detayı öyle bir detay ki beni güldürdü. Sende nasıl ince bir sezgi var? Rüyanda kumarla çorapları nasıl da bağdaştırmışsın. Çoraplarını bile kaybedecek kadar kumar oynatmışsın demek. Allah hayır etsin, rüyalar tersine çıkar derler. Bence muhabbetiniz artacak.
Diğer konuda üzülmekte, sinirlenmekte çok haklısın bence. Onlarca kez plan yapmış, aynı sebeplerden hayal kırıklığı yaşamış biri olarak çok hak veriyorum. Ama iş nedeniyle gelemiyorsa elden gelen bir şey de olmuyorEşin de en az sizin kadar üzülmüştür eminim. Planınızdan vazgeçmeyin bence, gene gidin Perşembe değil de Pazartesi gidersiniz olmaz mı ki? Tabii bir de çocukları idare etmek hususu var ki en zoru o oluyor anneler için. Belki bir sürpriz yapar eşin, istediğiniz gibi olur her şey :)) Sağlık olsun, Allah beterinden korusun bak benim oğlanın yüzü yandı 3 gün güneş görmeyecek-havuz deniz yok dendi, biz de her planımızı 3 gün erteledik, sonra da vakit kalmadı. Tabii oğlanı öyle görünce tatil matil de gözümüzde olmadı. Sizin ağzınızın tadı, sağlığınız yerinde olsun, birkaç gün sonra gene gidersiniz, çok da eğlenirsiniz umarım :))
slm kızlar bugun ıkıncı gunumdeyım. dun eskı dıyetısyenımı aradım yardım ıstedım. sağolsun benı kırmadı. bana bır dıyet lıstesı hazırlayıp gonderecek netten. benden dahılıyeden bır takım testler ıstedı. onları yaptırdım bu sabah.sabah kahvaltıyı çok az yaptım. bol su içmeye çalışıyorum. öğleyınde bır kase yoğurta ıkı kaşık yulaf ezmesı ekledım onu yedım. akşama da sebze yemeği yapmayı planlıyorum.
benım mınık prensesımde çok ateşliydı bu gece.sabah ezanından sonra hıç uyumadım öyle heryerıne ıslak bez koydum. sabah onuda goturdum meger kulağında hafıf ıntehap varmış ondan ateşi çıkıyormuş.
dun nette gezinieken gordum . kızlar spor sonrası kara üzüm suyu içmek yağların hızlı yakılmasını saglıyormuş. koyde kayınbabamın kocamna bır uzum ağacı var. sım sıyah. hemde tamamen organık. soyleyem bana gondersın suyunu çukarıp spor sonrası bır bardak içeceğeim..
şu yandaki reklamdaki beyaz bikinili , çizgi hatun asabımı bozdu saçını başını yolucam
hepinize çok teşekkürler kızlar ...size bir sürprizim var bugün hamile olduğumu öğrendimhala şoktayım inanamıyorum .iyimi oldu kötümü oldu diye düşünyorum ,15 gündür ilaç kullanıyordum bugün dişim çekilecekti,hadi çekilmden bir test yapayım dedim neyse misafirim geldi gerisi akşama....
Benim kız 6 yaşına bakmadan elinde cetvelle ölçüyor koyduğum öğünleri. "Ona az koydun bana çok koydun" kavgasından fanalık geldi. Sevdikleri için de yapıyorlar, sevmedikleri için de. 6 ve 3 yaşında böyleyseler 10-13 yaşlarında düşünmek bile istemiyorum bunları :))
asumanımm yenamm sızler nasılsınızz ve dıger kuzularr ben bayram tatılınden bu gun dondumm ve cok yorgun bır halde oturuyorumm arkadasarıma bır merhaba dıyeyım dedımmm
derınn hayırlı olsun cnm bebbşinnn
Kızarmıyım hiiç.. gerçekten çok tuhaf ve komik yani...
Rüyamda hep eşimin son aldığı çorabı gördüm çünkü..:)
Birde benim kızmamın sebebi çok rahat bu konuda ve çoğu konuda.
Yıllık izin öyle bir gün önceden söylenip ayarlanan birşey değilki..Her yıl hemen hemen aynı şeyi yapar planladığımızın bir kaç hafta sonrasında çıkar izne..
1 ay izni var hiiç bilmem hepsini kullandığımızı hep bölük pörçük kullanırız..
Eşim teknik personel izinli olduğunda haftasonları bile cep telefonu hep elinde kulağındadır emzik gibi..
sürekli konuşur şirketle..vardiyalı çalışan bir şirket çünkü..
Örneğin eve misafir gelir biz davet etmişizdir onları bırakıp çıkması gerekti kaç kere..
Bu yoğunlukta böyle rahat olmaması gerekir daha planlı olması gerekirdi..
Ayy ne doluymuşum bende.:)
Anaaa aynı modelden bende de var
Bir keresinde Çınarcıktayken daha ikinci gün aradılar neredeysen atla gel ihale var evrakları ancak sen yetiştirirsin diye :26:
Aslında idari işlerde çalışıyor ama yeri geldiğinde de dışarda imza peşinde de koşuyor evrakta hazırlıyor.
Bazen diyorum şirketin jockeri gibi her yere oturtuyorlar diyebir ara muasebeye kaydıralım seni demişler istemedi beynim yorulur üstelik ofis içinde uzun süre oturamam diye
Hatta bir keresinde eşim yan bağlarını yırtmıştı ve tam 20 gün işe gidemedi. Daha hastaneye gittiğimizde telefon üzerine telefon. Geçmiş olsun diyen arkasından şunu nasıl yetiştireceğiz bunu nasıl yapacağız diye soruyor
En sonunda adamcağız röntgene girdiğinde ona sekreterlik yaptım hatta bütün konuşmaları dinlediğim için onun yerine bak ahmete şunu dedi sende bunu yap diye milleti bende yönlendirmiştim
Daha üzerinden birkaç gün geçtikten sonra ziyarette geldiklerinde yaw biz seni işe götürüp oturtalım sen bizi oradan yönlendir gereken yerleri sen ara demişlerdi
Ulen diyorum bu kadar itibar maaşa da yansısa yaama nerdeeee
Eşim hep der 5 kişinin işini bana yaptırırlar ama sadece idari işlerde çalışanım hesapta diyeO günlerde patron bile sinir küpüymüş ve eşime tembihlemiş sakın bir daha sakatlanma diye sonuçta ailesini bile sadece eşime emanet özel işleri bile olduğunda
Çok zor ama alıştım artık o yüzden fazla uzaklara gitmeye niyetlenmiyoruz bile. Almanyaya annemlerin yanına gittiğinde bile her gün şirketle konuşmuştu
Anammm bende dolmuşum meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?