Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Aaaaa, Derin ne güzel bir sürpriz bu böyle. Sağlıkla tamamına erer inşallah. Naz da biraz büyümüştü, zamanı çok güzel denk gelmiş bence. İkisi de küçük başta zor oluyor ama zamanla "iyi ki arayı fazla açmamışım" diyorsun :)

Ben de dört gözle bekliyorum okulların açılmasını. Biz de ancak öyle düzene gireceğiz :) Erken yatarsa gece yemeleri azalır elbette. İçecek verirsen, meyve, yoğurt vb. karışımlara alışırsa zamanla bırakır atıştırmayı. Biz bile ne kadar mücadele ediyoruz kendimizle bu alışkanlıklardan kurtulmak için, küçücük çocuk için kolay mı?

Kardeşi bisküvi, kraker, dondurma vb. yerse hklı tabii kıskanmakta. Umarım ufaklığın meyveyle, sütle filan arası iyidir. İkisi de aynı öğünleri yerse kıskançlık olmaz :)) Benim kız 6 yaşına bakmadan elinde cetvelle ölçüyor koyduğum öğünleri. "Ona az koydun bana çok koydun" kavgasından fanalık geldi. Sevdikleri için de yapıyorlar, sevmedikleri için de. 6 ve 3 yaşında böyleyseler 10-13 yaşlarında düşünmek bile istemiyorum bunları :))

Ay canım yaa hiç gülesim yoktu demek cimcime cetvelle birde ölçüyor
Yok canım şükür küçüğüne hiç alıştırmadık bir tek dondurmayı biliyor onuda ablası öğretti hani o isterse belki alınır diye
Onu bile çoğu zaman bakkalda bitmiş diyorum yada başka birşeyle kandırıp unutturuyorum
Bizim ufaklık daha çok kendi yemeğini bitirmediğinden aralarda birşey isterse ya meyve yiyor ( üzüm falan ) yada hiç birşey bulamazsa süt yada ayran istiyor.

Büyük kızada hep diyorum bak ayran var, yoğurt var, salatalık var hani acıkırsan onların hepsi zaten serbest diye ama aklı fikri zararlı şeylerde. Komşu için bakkala gittiğinde kadıncağız ona kendine de birşey al diyor her seferinde bir bakıyorum gofretle geliyor Kızıyorum kızım kendine zarar veriyorsun diye söz bugün başka birşey yemiyeceğim diyor ama sonra yine birşey buluyor maalesef :26: vermeyincede rus askeri gibi surat asıyor
Küçüğü geçen gün meyveli yoğurt istedi markette hadi dedim kırk yılın başı alayım bari hatta büyüğünede sırf kıskanmasın diye sende bir tane seç kendine dedim gitti çikolatalı puding aldı ufak. Kasada görmedim ama bir tanede kendine tekrar meyveli yoğurtta atmış arabaya eve gelince fark ettim Kızım dedim böyle anlaştık olmadı ama şimdi falan diye söz onuda başka gün yiyeceğim diye Kardeşi meyveli yoğurdunu yerken oda meyvelisini yedi ama akşam olunca başladı kedi gibi kıvranmaya öbürünüde yiyeyim mi diye Okadar çok ısrar etti ki ye dedim ama emin ol 2 hafta hiç birşey almayacağım sana anlaşmayı bozduğun için dedim kabul dedi. Bakalım ne kadar süre dayanabilecek :26:

herşeyin hayırlısını iste bebeğim rabbim ii insanlarla karşılaştırsın hiç üzülme herkesin bi eşi var bu dünyada

amin canim amiiiiiiiiiin, üzülmüyorum ama resmen boynuzlandim yaaa :) gülüyorum suan ama gercekten aklima geldikce hala sinir oluyorum
Allahim cabuk unuttursun insallah, gercekten hatirlamak bile istemiyorum

aaaaa ne güzel bi habeeeeeeer, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim,
darisi isteyen herkesin basina insallah
tomurcugunda insallahhhhhhhhh

bugün epey yoruldum aslında rutin evişleri yaptım sayılır
yarın da erken kalkacağım annemler taşınacak haftasonu yarın temizlik yapacağız taşınmada yardımım olamayacak bari temizliğe faydam olsun dedim annem benim kızlarla torunlara bakacak biz de 3 kardeş temizlik yapacağız bakalım 4.kız hamile olduğundan o kadroda yok:)

asumanımm yenamm sızler nasılsınızz ve dıger kuzularr ben bayram tatılınden bu gun dondumm ve cok yorgun bır halde oturuyorumm arkadasarıma bır merhaba dıyeyım dedımmm

derınn hayırlı olsun cnm bebbşinnn

hoşgeldin canım uzatmışın bayramı iyi olmuş
biz aynıyız diyemeyeceğim ben 2 kilo aldım yaa hala da düzene giremedim bir türlü nolcak bilmiyorum çok canım sıkılıyor

canm sana simdiden kolay gelsin yarin hakkaten yogun bi gun seni bekliyor

iyi gecelerrr cecoşşumm yavru kusummm nabersınnn

Gelenler çoğaldıkca daha iyi oluyorum
Havadanmıdır nedir içim felaket sıkılıyor patlıyacak gibiyim hani bir bahane bulup ağlasam sanki rahatlıyacağım
Çok şükür bir sıkıntım yok ama nedense ara ara böyle oluyorum eşimde dalga geçiyor kız yoksa hamilemisin halsizim diyip duruyorsun diye

Sen görmeyeli ne alemdesin canım

Sana şimdiden kolay gelsin canım taşınma faslı gerçekten çok yorucu oluyor. Bazen acaba taşınsakmı diye düşündüğümde çıkacak işleri kendi kendime aklıma getirdikce yaw kalsın diye vazgeçerim anında hani ortada birşey yok ama işte bir oda daha fazla olan bir ev olsaydı diye hep gönlümden geçiririm kısmet ilerde ne olur bilinmez

bende birturlu duzene koyamadim su diyetle birlikte sporumu hep aksatiyorum bosa gidiyor guzelim yaz gunleri aslinda daha hizli kilo vermek icin ideal

sağol canım taşınmak çok zor gerçekten 3 sene öncesine kadar ben de çok sık taşındım bu en uzun oturduğum yer sanırım
burdan da kendi evimize taşınmak nasip olur inşallah artık hiç gözüm yemiyor
annemler de kiradalar önce onlara versin rabbim hayırlısıyla olamyan herkesle beraber

işte ondan görmüşsün rüyayıı

Apart otelse vardır tabak,bardak..ÇAmaşır suyuda al onları çamaşır suyuyla yıkarsın.:)
İnşallah güzel bir yerdir çok memnun kalırsınız..

ahahah evet aynen dediğinden olmuş.:))

Yenacım üzücü eşinin izin olayı sanırım takmışsın baya ki rüyana girmiş. bende çok okuyorum derdim var köşesini uff nolcak bu halimiz...

Okumayacağım artık..Birde ne oldu diye merak edip takip ediyorum konuyu...

Sultancığım umarım haftaya gideriz..Bu hafta kaldı artık..

Salon kadını deyince aklıma nedense Suzan Avcı geldi.:))
Umuttçuğum ben çeyiz köşesine bakmayı çok seviyorum..bazıları resimliyor ..Birde şimdiki kızlar çok bilgili maşallah herşeyleri alıp öyle evleniyorlar .:)

Kızarmıyım hiiç.. gerçekten çok tuhaf ve komik yani...
Rüyamda hep eşimin son aldığı çorabı gördüm çünkü..:)

Birde benim kızmamın sebebi çok rahat bu konuda ve çoğu konuda.
Yıllık izin öyle bir gün önceden söylenip ayarlanan birşey değilki..Her yıl hemen hemen aynı şeyi yapar planladığımızın bir kaç hafta sonrasında çıkar izne..
1 ay izni var hiiç bilmem hepsini kullandığımızı hep bölük pörçük kullanırız..
Eşim teknik personel izinli olduğunda haftasonları bile cep telefonu hep elinde kulağındadır emzik gibi..
sürekli konuşur şirketle..vardiyalı çalışan bir şirket çünkü..
Örneğin eve misafir gelir biz davet etmişizdir onları bırakıp çıkması gerekti kaç kere..
Bu yoğunlukta böyle rahat olmaması gerekir daha planlı olması gerekirdi..
Ayy ne doluymuşum bende.:)

Geçmiş olsun prensesine..

şu yandaki reklamdaki beyaz bikinili , çizgi hatun asabımı bozdu saçını başını yolucam

sorma,hem bikini giymiş yetmemiş gibi üzerine beyaz renk seçmiş haspam..

derinciğim hayırlı olsun..Çok sevindim canım..
Halsizliğinin sebebi belli oldu..
Sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah..
doktora gittiğinde kullandığın ilaçları söylemeyi unutma canım..
Ben unutkan olduğum için hatırlatmak istedim.:)

İnanmıyorum yaaa.Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez benim...
cimcimeye bak sen..Adil prenses..Hak verilmez alınır görüşünde naapsın.:))

Son düzenleme:

Asucum kolay gelsin...
Kalabalık olunca hemen hallolur..
Canım baban yaşıyormu.?

Gulmacığım hemen gitmişsin...
Bizler iyiyiz sen de iyisin umarım...
Arada sohbete gel.

Anaaa aynı modelden bende de var
Bir keresinde Çınarcıktayken daha ikinci gün aradılar neredeysen atla gel ihale var evrakları ancak sen yetiştirirsin diye :26:
Aslında idari işlerde çalışıyor ama yeri geldiğinde de dışarda imza peşinde de koşuyor evrakta hazırlıyor.
Bazen diyorum şirketin jockeri gibi her yere oturtuyorlar diye bir ara muasebeye kaydıralım seni demişler istemedi beynim yorulur üstelik ofis içinde uzun süre oturamam diye
Hatta bir keresinde eşim yan bağlarını yırtmıştı ve tam 20 gün işe gidemedi. Daha hastaneye gittiğimizde telefon üzerine telefon. Geçmiş olsun diyen arkasından şunu nasıl yetiştireceğiz bunu nasıl yapacağız diye soruyor
En sonunda adamcağız röntgene girdiğinde ona sekreterlik yaptım hatta bütün konuşmaları dinlediğim için onun yerine bak ahmete şunu dedi sende bunu yap diye milleti bende yönlendirmiştim
Daha üzerinden birkaç gün geçtikten sonra ziyarette geldiklerinde yaw biz seni işe götürüp oturtalım sen bizi oradan yönlendir gereken yerleri sen ara demişlerdi
Ulen diyorum bu kadar itibar maaşa da yansısa ya ama nerdeeee
Eşim hep der 5 kişinin işini bana yaptırırlar ama sadece idari işlerde çalışanım hesapta diye O günlerde patron bile sinir küpüymüş ve eşime tembihlemiş sakın bir daha sakatlanma diye sonuçta ailesini bile sadece eşime emanet özel işleri bile olduğunda
Çok zor ama alıştım artık o yüzden fazla uzaklara gitmeye niyetlenmiyoruz bile. Almanyaya annemlerin yanına gittiğinde bile her gün şirketle konuşmuştu
Anammm bende dolmuşum meğer

Hepimiz koca çekiştirme ihtiyacı duyarız değilmi.?
Onlarda o kadar rahat olmasınlar bizde çekiştirmeyelim.:))

Eşim mekanikçi makinaları çok sever dolayısyla işinide..İşletme de çalıştığından iş saati çok belirsiz o yüzden...
Sizin en azından idari kısım daha elit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…