Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sanki beni tarif ettin :26:
Eşim bana arada bir yaw bu ne sinir diyince hele iyice sinirleniyorum. Başlıyorum söylenmeye; yok işte ben sinirli değildim sen beni bu hale getirdin demeye
Kendimi hapse atılmış gibi hissediyorum hatta diyorumda hapistekiler bile volta atıyor tek başına ben tuvalete bile tek gidemiyorum diye. Küçük cimcime daha ben tuvalete kalktığımda hemen benimde cişim var diye peşimden koşar
Unutkanlık desen hat safada ama doktor onun için hala bir ilaç vermedi yada en azından bir çare göstermedi.
Bazen bir bardağı bile tezgaha bırakmaları benim yarım saat söylenmeme sebep oluyor Şükür sesimi yükseltmiyorum ama eskilerin dediği gibi iplikci kadının totoşu gibiyim tırt tırt tırt
Eşime bile bazen diyorum sen bana iyi tahammül ediyorsun diye oda Allahtan sende benim az kahrımı çekmedin der hatta hala çekmeyede devam

Neyse inşallah hepimiz kendimizi bir an önce toparlarız yoksa durum gerçekten vahim

Derin arkadasımız hamileymiş..hayırlı olsun çok sevindim...
Rabb im tüm isteyenlere nasip etsin...

Mehtap cım mery terfi etti demiş ama bence benim pabucum dama atıldı

ben gecmiş okuyup gelene kadar yine bir tık la kacırdım seni..

oysaki buralarda olsaydın istek bir şarkım vardı...

ANLAMAZDINNNN ANLAMAZDINNN

Bayılırım bende o şarkıya
Bu arada maşallah fasulye kocaman olmuş gözümden kaçmıyor
Artık ufak ufak tepiklerinide hissetmeye başlarsın inşallah

Çok sağol canım :) Ben de öyle umuyorum ama zor görünüyor. Epey ileri bir raddeye gelmiş konu. Neyse hallolur umarım diyeceğim mecburen.
Evet aslında annemler yakınımda olduğu için çok şanslıyım ama tatil ayları boyunca fazla bırakamadım çocukları. Annem çok seridir ama eskisinden çok daha çabuk yoruluyor, bakmıyor da kendine. İkisiyle birden baş etmek çok zor, ben bile yetişemezken ona kıyamıyorum pek. Babam ve kardeşim de ilgi bekleyen iki ayrı bebek gibiler zaten evde. Gene de katkıları çok oluyor, sağolsunlar.

İz hala var canım, çok canım sıkılıyor. Yurtdışındaki arkadaşım bir krem tavsiye etti, onu aldım sabah akşam sürüyorum. Biraz silikleşti gibi sanki, açık pembeye döndü. İlaçtan mı yoksa zaten günler geçtikçe doğal iyileşme seyri mi böyle anlayamadım. Olay 3 Ağustos günü olmuştu, epey zaman geçti. Burada çay yanığının uzun sürede iyileştiğini örnek gösteren arkadaşlarım biraz içime su serpmişti, yoksa daha beter kafaya takacaktım. Beyaz tenli ve tam yanağında olduğundna sürekli gözüm oraya gidiyor ( Sağol yenacığım ilgin için.

Barış ile koyun koyuna güzeeel bir uyku çekersiniz umarım. Benim iki numara da ancak uyudu. O yüzden yavaş geldi benim cevaplar :) Gene beceremedim akşam üzeri uyanık tutmayı, uykusunu alınca da bu saate kadar ayakta kaldı.

Bayılırım bende o şarkıya
Bu arada maşallah fasulye kocaman olmuş gözümden kaçmıyor
Artık ufak ufak tepiklerinide hissetmeye başlarsın inşallah

cecoşummmmm sanki 1dk önce hissettim hem de ilk kez...
bugün üzülmüştüm ocak anneleri topicini takip ediyorum bir ben kalmıştım hissetmeyen...

hatta gidip usg ye girsem mi die düşünüodum:26:

ama az önce sağ tarafımda bebek zaten hep öle cıkıyor..
tam orada içten içe bir kaşınma bir dokunma gibi bise hissettim.. bu o muu????

Unutkanlık için B12 vitamini demişlerdi bana (sen gene sormadan kullanma, o ayrı) -Babam mı demişti, diyetisyen mi tavsiye etmişti, amcam mı (eczacı) hatırlamıyorum şimdi- nyse, gidip aldım. Onları da kullanmayı unuttum iyi mi :)) Öylece kaldılar, kullanma tarihi geçince attım :)

Ben de öyle sürekli söyleniyorum. Çocuklar çok belli etmeseler de etkileniyorlar bu söylenmelerden, kendime engel olmaya çalışıyorum ama 3 sefer tutarsam kendimi, 4. seferde başlıyorum "bana hiç acımıyorsunuz" diye vır vır dır dır diye söylenmeye. Tipik Türk annesi oldum ben. Halbuki ne hayallerim vardı önceden :))) Sabır ve anlayış timsali olacaktım ben. Heheh çok safmışım gerçekten :) İnsan yaşamadıkça ne söylese boşmuş, hariçten gazel okumak da çok kolaymış. Ben bunu anladım :)))

Son düzenleme:

O'dur o :)) Ne güzel bir histir o. Bir süre sonra bebişin yeri daralmaya başladıkça çok daha afazla hareketini hissetmeye başlayacaksın. İlk başta kelebeğin kanat çırpışları gibi hafif, belli belirsiz oluyor. Sonra çok daha kuvvetli geliyor. Belki az sonra daha güçlü bir hareket gelir :))

ayyy ne güzellll
Bence bebiş kendini hissettirmiştir senin üzülmemen için
içinde sanki ufacık bir kurt yada karınca dolanıyormuş gibi oluyormu
İnan şu hamilelikteki o dönemi ömrümün sonuna kadar yaşamak isterdim

Bugün sırf muzurluk olsun biye bir ara küçük kızıma ( perşembe 2 yaşımıza giriyoruz ) bebiş alalım mı eve dedim ( aslında hiç niyetim yokta öyle bir cıkıverdi ağızımdan ) olur alalım dedi
Kardeşin olsun o bebek sende onu sev dedim tamam dedi Bebek senin yatağında yatsın birde ben memeden süt vereyim ona dedim nasıl sinirlendi olmaççççççççç o benim diye bir bağırdı yerlere yattık
Yatağını paylaşmak ve memeyi vermek istemiyor cadı sanki çok memeden emmiş gibi

Büyük kız sinir oldu anne sen yoksa ufak ufak yolunu mu yapıyorsun yeter ben başka çocuk büyütemem diye
Artık eleğimi astım moduna girmiş olmama rağmen o duygu müthiş birşey heleki biraz daha büyüdüğünde
Umarım çok daha sık hissedersin artık o tepikleri
O tepik atan minicik ayakları öpersin artık doğduktan sonra doya doya

ayyyy inşallah gelirrr Umutcummm öle sevinirimki...

benimle aynı zaman hamişlerinin hepsi hissetti..bende 2-3 gündür kafaya takmıştım...
tüm gün klasik müzik açtım falan rahatlasın falan diye..

ama şimdi tam su sarkıyı dinlerken pırpır geldi

bülent ersoy kor 2012 izle[HD] - YouTube

ayyy ne yapsam bilemedim..hem şaşkınım hem de mutluuuu

Kız bilent ablamızı dinleyince oda içerde Allah Allahhhh diye bir titremiştir
Bülent Ersoy dinleyipte titremeyen varmıdır bu dünyada

ayyyyyyy ne sevindim bak şimdi

bende artık hissetmek istiyordum yoksa aklıma kötü seyler geliyordu...
off ne evhamlı bir kadın oldum..hiç böle degildim oysaki...
ama Allah ıma şükürler olsun...

şiiitttt cecoşşşşş yaw bak sakayla dios falan ama sen de hamile olmayasın
takıp et tarihleri,bak bende senden şüphelenmeye başladım haaa

Kız bilent ablamızı dinleyince oda içerde Allah Allahhhh diye bir titremiştir
Bülent Ersoy dinleyipte titremeyen varmıdır bu dünyada

ayyyyyyy cecoşummm sen ne matrak hatunsun yaa...
çok yaşa sen

vallahi doğru sölüosun..ben kaç gündür klasik müzik dinleyip içini geçirttim uyuttum çocukcagızımı

ama bilent ablam içerdekini bilem titretti

ayyy nasıl gülüorum bir bilsen,çok yaşa sen

Anammm dur içime kurt düşürme
Büyük kızda regl olduktan bir iki hafta sonra başlamıştım eşime ay taş yutmuş gibi hissediyorum demeye hatta doktora gittiğimde direk 2 aylık demişti regl olduğum halde
Küçük kızda yine öyle regl olmama daha çok var derken lekelenme oldu hatta ne mide bulantısı ne baş dönmesi. Birde o dönemde bir arkadaşa hep şakayla karışık takılıyordum kız hadi beraber doğuralım yok sen doğurmazsan bende doğurmam diye tuturmuştum bırak kadının 2 çocuğu vardı ve asla çocuk istemiyordu
Aradan iki üç gün geçti hamile olduğumu müjdeledikten sonra kadın geldi hay ben senin diline diye oda hamileymiş aldırmayı çok istedi ama ben vazgeçirdim günah nasıl kıyarsın öbür dünyada hesabını veremezsin diye çok şükür doğurdu oda hatta araları 20 gün

Artık bu seferde içime doğmuşsa da kesin müneccim kakası yedim derim Bırak doğumdan cıktığımda doktoruma bile takıldım bu sefer 10 sene beklemem 2 sene sonra yine görüşürüz diye Adam kesin korkacak benden bunun dedikleri çıkıyor diye
Ama Rabbim isteyen ve özlemini çekenlere nasip etsin bir an önce

Ahahaha büyük kızın tepkileri süper. Zaten ağır abla modunda takılıyor, tavrını koymuş işte :)) Ben de arkadaşımın bebeğini fotoğraflarını görünce, böyle konusu ollup anılara dalınca pek hülyalı gördüm kendimi. Hatta geçenlerde oturup ciddi ciddi düşündüm kendi kendime. "Ben bu defteri tamamen kapattım mı, başka bebek istemediğime emin miyim" diye. Düşündüm taşındım ve emin olduğuma karar verdim. Allah isteyenlere, olmayanlara versin. Ben sadece heves için bebek yapılmayacağına ve de benden geçmiş olduğuna kesin karar verdim :) Ama sen daha gençsin Banu, kızları erken doğurmuşsun, daha yolun var, neden olmasın yani

Hiç kafanı takma. Doktorun söyledi mi bilmiyorum, kilolu gebeliklerde ve ilk gebeliklerde biraz daha geç hissedilirmiş :)) Oğlanda biraz daha kiloluydum, daha geç hissetmiştim ben. :)) Bundan sonra gittikçe güçlenerek ve sıklaşarak hissedersin artık.

Rabbim hep güldürsün seni iddadaşım
Ama bak kuzucuğu fazla da uyanık tutma dengesi bozulmasın sıpanın
Bende ufak ufak yatağa doğru yollanayım adamcağız laptobu getirdiğine pişman olmasın beni uyanık görünce

Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kocaman öpüyorum hepinizi
Bir aksilik olmazsa yarın inşallah yine sohbet ederiz

Çok geç olmuş kızlar, gidip uymaya çalışayım :) Sayenizde biraz sıkıntım dağıldı :) Sağolunuz var olunuz, iyi geceler, iyi uykular

vallahi bi bakın sen kendine derim ben
bu seferde bir ögreniyosun 3 aylık

Ramazan daki rahatsızlıkta ondanmış falan..ayyy arka arkaya doğururuz neredeyse

ayy bir de çok özel olmazsa meraklandım ee şimdi hamile olmus olsan aldırırmısın??

hayır sölememişti doktorum sade 5 ayda falan hissedersin demişti..
eee benm 5 ayım bitti neredeyse

ama bende soranlara öle diordum benimkinin yeri geniş rahat yatıyor ne tekmesi atsın diye..
sanırım kilolu oldugum için hissedemedigimi mantıken çözmüşüm

Allah ım herkese yaşatsın bu duyguyu..her gece her an dilimde..özellikle de birkaç arkadaşım

Çok geç olmuş kızlar, gidip uymaya çalışayım :) Sayenizde biraz sıkıntım dağıldı :) Sağolunuz var olunuz, iyi geceler, iyi uykular

iyi geceler tatlı rüyalar kızlar

iyiki varsınız sizleri çok seviyorum

Canım Rabbim onunla ilgili sorguya çekilmeyi nasip etmez inşallah
Asla öyle bir günaha girmek istemem sonuçta Rabbim rıskıyla birlikte gönderir onu zaten.
He ama eğer öyle bir kazaya kurban gidersemde kesin bu sefer kör düğüm attırırım herhalde 4.cü gelir korkusuna
Kız dur daha ortada fol yok yumurta yok neler düşünüyoruz

Birak yoksada senin yüzünden niyetleniceğim
Tabi ben bukadar geç saate kadar oturursam biraz zor

Neyse canım bu sefer kesin kaçtım ama

Öpüyorum seni kocaman
Kendine iyi bak ve Allaha emanet ol
Bu arada eniştemede selam kesin horluyordur o şimdi yanında ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…