- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ay iki konuda da sana aynen katılıyorum Banucuğum. İş güç sonuçta diyor ve ne kadar çekiştirsek de bir yerde sineye çekiyoruz.
Depresyon konusunda da sen yazınca emin oldum, çoğunluğu etkileyen bir şey var. Bir ara gene böyle olmuştuk hatırlıyor musunuz? Ay mı dünyaya yaklaşıyordur, başka bir nane mi vardır mevsim sonu olduğundan mıdır bilmem ama herkeste var bir iç sıkıntısı. ben de öyleyim. Sinir de yapıyor bende, çocuklara tahammülüm çok az. Bağırmamak için sürekli kendimi tutuyorum. Devamlı onların kölesi gibi hissediyorum kendimi. İstekleri hiç bitmiyor, resmen emirler yağdırıyorlar. Anne su, anne kakamı yıka, anne bir şeyler yapÇok ama çok kötü bir yoldayım diyet bakımından da. İyice çığrımdan çıktım
ben gecmiş okuyup gelene kadar yine bir tık la kacırdım seni..
oysaki buralarda olsaydın istek bir şarkım vardı...
ANLAMAZDINNNN ANLAMAZDINNN
Umutttçuğum, siteyle ilgili canınızı sıkan olay umarım gelişmeden yok olur..
Annenler gelince kısmende olsa rahatlarsın canım..
Anlattığına göre çok destek oluyorlar en azından oğlanı bırakıp bir kaç saat tek başına dışarı çıkman bile çok iyi gelir..
Bu arada yüzünde iz kaldımı oğlunun hep soracağım unutuyorum..
acaip unutkan oldum,çok korkuyorum kendimden.
Bayılırım bende o şarkıya
Bu arada maşallahfasulye kocaman olmuş gözümden kaçmıyor
Artık ufak ufak tepiklerinide hissetmeye başlarsın inşallah
Sanki beni tarif ettin :26:
Eşim bana arada bir yaw bu ne sinir diyince hele iyice sinirleniyorum. Başlıyorum söylenmeye; yok işte ben sinirli değildim sen beni bu hale getirdin demeye
Kendimi hapse atılmış gibi hissediyorum hatta diyorumda hapistekiler bile volta atıyor tek başına ben tuvalete bile tek gidemiyorum diye. Küçük cimcime daha ben tuvalete kalktığımda hemen benimde cişim var diye peşimden koşar
Unutkanlık desen hat safada ama doktor onun için hala bir ilaç vermedi yada en azından bir çare göstermedi.
Bazen bir bardağı bile tezgaha bırakmaları benim yarım saat söylenmeme sebep oluyorŞükür sesimi yükseltmiyorum ama eskilerin dediği gibi iplikci kadının totoşu gibiyim tırt tırt tırt
Eşime bile bazen diyorum sen bana iyi tahammül ediyorsun diyeoda Allahtan sende benim az kahrımı çekmedin der hatta hala çekmeyede devam
Neyse inşallah hepimiz kendimizi bir an önce toparlarız yoksa durum gerçekten vahim
cecoşummmmm sanki 1dk önce hissettim hem de ilk kez...
bugün üzülmüştüm ocak anneleri topicini takip ediyorum bir ben kalmıştım hissetmeyen...
hatta gidip usg ye girsem mi die düşünüodum:26:
ama az önce sağ tarafımda bebek zaten hep öle cıkıyor..
tam orada içten içe bir kaşınma bir dokunma gibi bise hissettim.. bu o muu????
cecoşummmmm sanki 1dk önce hissettim hem de ilk kez...
bugün üzülmüştüm ocak anneleri topicini takip ediyorum bir ben kalmıştım hissetmeyen...
hatta gidip usg ye girsem mi die düşünüodum:26:
ama az önce sağ tarafımda bebek zaten hep öle cıkıyor..
tam orada içten içe bir kaşınma bir dokunma gibi bise hissettim.. bu o muu????
O'dur o :)) Ne güzel bir histir o. Bir süre sonra bebişin yeri daralmaya başladıkça çok daha afazla hareketini hissetmeye başlayacaksın. İlk başta kelebeğin kanat çırpışları gibi hafif, belli belirsiz oluyor. Sonra çok daha kuvvetli geliyor. Belki az sonra daha güçlü bir hareket gelir :))
ayyyy inşallah gelirrr Umutcummm öle sevinirimki...
benimle aynı zaman hamişlerinin hepsi hissetti..bende 2-3 gündür kafaya takmıştım...
tüm gün klasik müzik açtım falan rahatlasın falan diye..
ama şimdi tam su sarkıyı dinlerken pırpır geldi
bülent ersoy kor 2012 izle[HD] - YouTube
ayyy ne yapsam bilemedim..hem şaşkınım hem de mutluuuu
ayyy ne güzellll
Bence bebiş kendini hissettirmiştir senin üzülmemen için
içinde sanki ufacık bir kurt yada karınca dolanıyormuş gibi oluyormu
İnan şu hamilelikteki o dönemi ömrümün sonuna kadar yaşamak isterdim
Bugün sırf muzurluk olsun biye bir ara küçük kızıma ( perşembe 2 yaşımıza giriyoruz ) bebiş alalım mı eve dedim ( aslında hiç niyetim yokta öyle bir cıkıverdi ağızımdan) olur alalım dedi
Kardeşin olsun o bebek sende onu sev dedim tamam dediBebek senin yatağında yatsın birde ben memeden süt vereyim ona dedim nasıl sinirlendi olmaççççççççç o benim diye bir bağırdı yerlere yattık
Yatağını paylaşmak ve memeyi vermek istemiyor cadısanki çok memeden emmiş gibi
Büyük kız sinir oldu anne sen yoksa ufak ufak yolunu mu yapıyorsun yeter ben başka çocuk büyütemem diye
Artık eleğimi astım moduna girmiş olmama rağmen o duygu müthiş birşey heleki biraz daha büyüdüğünde
Umarım çok daha sık hissedersin artık o tepikleri
O tepik atan minicik ayakları öpersin artık doğduktan sonra doya doya
Kız bilent ablamızı dinleyince oda içerde Allah Allahhhh diye bir titremiştir
Bülent Ersoy dinleyipte titremeyen varmıdır bu dünyada
ayyyyyyy ne sevindim bak şimdi
bende artık hissetmek istiyordum yoksa aklıma kötü seyler geliyordu...
off ne evhamlı bir kadın oldum..hiç böle degildim oysaki...
ama Allah ıma şükürler olsun...
şiiitttt cecoşşşşş yaw bak sakayla dios falan ama sen de hamile olmayasın
takıp et tarihleri,bak bende senden şüphelenmeye başladım haaa
Ahahaha büyük kızın tepkileri süper. Zaten ağır abla modunda takılıyor, tavrını koymuş işte :)) Ben de arkadaşımın bebeğini fotoğraflarını görünce, böyle konusu ollup anılara dalınca pek hülyalı gördüm kendimi. Hatta geçenlerde oturup ciddi ciddi düşündüm kendi kendime. "Ben bu defteri tamamen kapattım mı, başka bebek istemediğime emin miyim" diye. Düşündüm taşındım ve emin olduğuma karar verdim. Allah isteyenlere, olmayanlara versin. Ben sadece heves için bebek yapılmayacağına ve de benden geçmiş olduğuna kesin karar verdim :) Ama sen daha gençsin Banu, kızları erken doğurmuşsun, daha yolun var, neden olmasın yaniayyy ne güzellll
Bence bebiş kendini hissettirmiştir senin üzülmemen için
içinde sanki ufacık bir kurt yada karınca dolanıyormuş gibi oluyormu
İnan şu hamilelikteki o dönemi ömrümün sonuna kadar yaşamak isterdim
Bugün sırf muzurluk olsun biye bir ara küçük kızıma ( perşembe 2 yaşımıza giriyoruz ) bebiş alalım mı eve dedim ( aslında hiç niyetim yokta öyle bir cıkıverdi ağızımdan) olur alalım dedi
Kardeşin olsun o bebek sende onu sev dedim tamam dediBebek senin yatağında yatsın birde ben memeden süt vereyim ona dedim nasıl sinirlendi olmaççççççççç o benim diye bir bağırdı yerlere yattık
Yatağını paylaşmak ve memeyi vermek istemiyor cadısanki çok memeden emmiş gibi
Büyük kız sinir oldu anne sen yoksa ufak ufak yolunu mu yapıyorsun yeter ben başka çocuk büyütemem diye
Artık eleğimi astım moduna girmiş olmama rağmen o duygu müthiş birşey heleki biraz daha büyüdüğünde
Umarım çok daha sık hissedersin artık o tepikleri
O tepik atan minicik ayakları öpersin artık doğduktan sonra doya doya
ayyyy inşallah gelirrr Umutcummm öle sevinirimki...
benimle aynı zaman hamişlerinin hepsi hissetti..bende 2-3 gündür kafaya takmıştım...
tüm gün klasik müzik açtım falan rahatlasın falan diye..
ama şimdi tam su sarkıyı dinlerken pırpır geldi
bülent ersoy kor 2012 izle[HD] - YouTube
ayyy ne yapsam bilemedim..hem şaşkınım hem de mutluuuu
ayyyyyyy cecoşummm sen ne matrak hatunsun yaa...
çok yaşa sen
vallahi doğru sölüosun..ben kaç gündür klasik müzik dinleyip içini geçirttim uyuttum çocukcagızımı
ama bilent ablam içerdekini bilem titretti
ayyy nasıl gülüorum bir bilsen,çok yaşa sen
Anammm dur içime kurt düşürme
Büyük kızda regl olduktan bir iki hafta sonra başlamıştım eşime ay taş yutmuş gibi hissediyorum demeye hatta doktora gittiğimde direk 2 aylık demişti regl olduğum halde
Küçük kızda yine öyle regl olmama daha çok var derken lekelenme oldu hatta ne mide bulantısı ne baş dönmesi. Birde o dönemde bir arkadaşa hep şakayla karışık takılıyordum kız hadi beraber doğuralım yok sen doğurmazsan bende doğurmam diye tuturmuştumbırak kadının 2 çocuğu vardı ve asla çocuk istemiyordu
Aradan iki üç gün geçti hamile olduğumu müjdeledikten sonra kadın geldi hay ben senin diline diyeoda hamileymiş aldırmayı çok istedi ama ben vazgeçirdim günah nasıl kıyarsın öbür dünyada hesabını veremezsin diye çok şükür doğurdu oda hatta araları 20 gün
Artık bu seferde içime doğmuşsa da kesin müneccim kakası yedim derimBırak doğumdan cıktığımda doktoruma bile takıldım bu sefer 10 sene beklemem 2 sene sonra yine görüşürüz diye Adam kesin korkacak benden bunun dedikleri çıkıyor diye
Ama Rabbim isteyen ve özlemini çekenlere nasip etsin bir an önce
Hiç kafanı takma. Doktorun söyledi mi bilmiyorum, kilolu gebeliklerde ve ilk gebeliklerde biraz daha geç hissedilirmiş :)) Oğlanda biraz daha kiloluydum, daha geç hissetmiştim ben. :)) Bundan sonra gittikçe güçlenerek ve sıklaşarak hissedersin artık.
Rabbim hep güldürsün seni iddadaşım
Ama bak kuzucuğu fazla da uyanık tutmadengesi bozulmasın sıpanın
Bende ufak ufak yatağa doğru yollanayım adamcağız laptobu getirdiğine pişman olmasın beni uyanık görünce
Sizlere hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kocaman öpüyorum hepinizi
Bir aksilik olmazsa yarın inşallah yine sohbet ederiz
Çok geç olmuş kızlar, gidip uymaya çalışayım :) Sayenizde biraz sıkıntım dağıldı :) Sağolunuz var olunuz, iyi geceler, iyi uykular
vallahi bi bakın sen kendine derim ben
bu seferde bir ögreniyosun 3 aylık
Ramazan daki rahatsızlıkta ondanmış falan..ayyy arka arkaya doğururuz neredeyse
ayy bir de çok özel olmazsa meraklandım ee şimdi hamile olmus olsan aldırırmısın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?