Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geceninin kadınları toplandı.:))
Normal olmadığımız belli oluyor işte.:))

Hoşgeldiniz arkadaşlar varsa istek parçanız hemen söyleyin.

Son düzenleme:
selam kızlar hasta sümüklü bi gacı oldum ben ya aksırıp tıksırıyorum bi rüzgar çıktı şeklim değişti resmen. öff. başımın ağrısıda cabası..

hamişler varmış hamişler yeni yenii mery terfi etti derin allah analı babalı büyütsün kucagına saglıklı bir şekilde alırsın umarım.
ay ne güzel ya cok sevindiyorum hamişler duyunca. ee malum hala koca bulup evlenemedim ya doguramıyorum haliyle bende sizinkilere seviniyorum

sorun yaşadıgım arkadaşla ipleri tamamen kopardık. hiçbişey olmamış gibi sabah arıyor akşam biyere gidelim dedi. sen misin diyen ağzıma ne gelirse saydırdım artık tahammül edemedim. sen yoluna ben yoluma güzelim dedim üzerimden yük kalktı valla. kalitemi bozdurttu bana yaaa aaaaaaaa

bu arada istek parçalar felan hadi iyisiniz yine ben emirin yeni şarkısına bayıldım ya pek oynak bişey annem bile duyunca kıvırmaya başlıyor

http://www.youtube.com/watch?v=Tv9ydMg7MfE

Son düzenleme:
Asucum kolay gelsin...
Kalabalık olunca hemen hallolur..
Canım baban yaşıyormu.?

Gulmacığım hemen gitmişsin...
Bizler iyiyiz sen de iyisin umarım...
Arada sohbete gel.
hayatta babam şükür canım
gideceğimiz yer de müstakil evmiş hatta villa diyorlar :)
site işte öyle bişey çamaşır suyumu alacağım tabii yanıma:)
Asuu da hoşçakal demeden gitti.
Ben geldim o gitti..
mmery'nin ne hissettiğini daha iyi anladım..
geldim yenam yattım ama uyuyamadım
dafi,bugün sünnet yatağı hazırlayıp süsleyecekti yanlış hatırlamıyorsam..
Beyzuşşş izinli hawai adalarında.

karayiplere gitmesin deee
nursena iztuzu dedin dibim düştü valla müthiş orası gelmek istiyorum yine ama gideceğimiz yere ne kadar mesafede bilmiyorum
sarsala 5 sene önce çok sakindi mütevazi bir büfe gibi bişey vardı hala öylemi

hadi yaaa gözün aydın hamişmisinn şimdi ilk bebişmi? süpriz bebişmi?
sağol canım..ikinci bebişim...ilk çocuğum 12 senede oldu buda 2 senedir olmuyordu heralde olmaz diyordum....
sağol canım..allah sana ve bütün isteyen arkadaşlarıma versin çok zor bende ilk kızıma 12 senede kavuştum neler çektiğinizi çok iyi anlıyorum şu anda 3 yaşında cimcime...
derincim hayırlı olsun canım naz kızımıza kardeş geliyor demek Allah tamamına erdirsin inşallah
asucum sağol canım evt naz abla oluyor artık hayırlısı ile inşallah....
sorma banu biz bile şoktayız hala inanamıyoruz ben artık olmaz diyordum yaşda geçiyor 38 oldu herşeyin hayırlısı ...başta banu olmak üzere ütün arkadaşlarımızada tatırsın rabbim bu güzel duyguyu...
sağol umutcum...evt nazda büyüdü artık 3 biti 4 ten gün alıyor hayırlısı ile 4 yaş olucak araları ..birde yaşım 38 daha fazla geçikmek isemiyordum olursa biran önce olsun diyordum hayırlısı ile inşallah sağlıklı bir hamileliktir...çünki bu ay çok ilaç içtim canım idrar yollarımda iltihap vardı onun için antibiyotik dişim için antibiyotik depreyon ilaçları bkalım yarın drumuz ne diyecek....
aminnnnn inşallah tomurcuğa banuya bütün isteyen arkadaşlarımıza....
derincimmm cok sevindim senin icin insallah iyi olur rabbim gonlune gore versin kucagina almayi nasip etsin aminnn
sağol canım inşallah herşey yolunda gider...

sağol canım...

yenacım alıntı yapmıştım ama çıkmamış ilaçlarımı koydum çantama zaten bakalım dr ne diyecek inşallah bir zararı olmamıştır...çok teşekkürler canım...

Canım seninki komşu benim Kv her fırsatta kızlarının kendilerine çok dikkat ettiğinden söz edip durur hani ben hala duba gibiyim hesabı :26: Hatta yüzüme bile kaç kere demiştir oğlumun yanına yakışmıyorsun yok oğlumun ablası gibi duruyorsun diye
Almanyada desen bir sürü öyle dengesiz var kız hamilemisin yok işte hala veremedin git gide daha çok kilo alıyorsun allah korusun öleceksin diyen
Bir insana en büyük beddua herhalde obez olur inşallah demek :26:
Eskiden zayıfken gerçekten kendimi çok çekici hisseden ben artık hiç öyle hissetmiyorum çoğu zaman. Çok nadir kendimi güzel hissediyorum eşim ne kadar güzelsin desede ben artık inanmıyorum.
Hayır okadar dikkat ettiğim halde verememek beni sinir ediyor. Çoğu insan bu kadar tezsin hiç hantallığın yok nasıl kilolu kalabiliyorsun hayret diyor ama o bile benim canımı sıkıyor.

Bence dua et o hatun senin Kvn olmamış düşünsene komşu kızına bile bukadar laf sokabilen biri gelinine kim bilir ne laflar söylüyordur Ne yani gelini çok kilo alıp veremeseydi boşatacakmıydı oğlunu. Benim kv zayıfta olsam boşatabilse boşatır o ayrı konu
Sana o şekilde laf söyleyen kadının ben iyi niytli olduğunu asla düşünmem. Hee yardımcı olmak istiyorsa güzellikle bak birde benim gelinin yaptığını dene hatta oda sana arkadaş olsun sende güzelliğine zayıflayarak güzellik ekle der insan
Böylelerine ben hep insan müsvetteleri diyorum
İnşallah benim kvde başta olmak üzere bu tip insanların ağzına kapak yapacağız ama işte şu depresyondan bir çıkabilsek

neyse bakalımmm benım mesaı 6,30 ilaa 7,00 arasında baslıyor gıdeyım yatayım artıkk daha beter şey olmadann saolun kızlarr yenacım saol cnm Rabbım hepimizin yardımcısı olsun ınsallah o gucu ve ıradeyı versın sahsım adınaa haydın ıyı geceler kuslarımmm:82::98::119::118::123::125::131::129::128::125::126::127::115::113: ayak üstü bir kere daha sacmalayım dedımmm

MEhtapçığım geçmiş olsun uff olmuşsun..

arkadaşına dün çokmu laf ettik kusmuklu diye, sende sümüklü oldun bak.:))

mehtap cımm gecmıs olsun cnmm dıkkat et kendne havalar degısıyor artıkk

altınn hızmaaa mülayiiiiiiimmmmmmm

işte bu kötü çabuk dönsün artık yaa
mehtap geçmiş olsun canım havalar dengesiz dün 38 di bugün 28e düştü burda

Bende hep söylüyorum ama dur bakalım sünnet düğününü bir atlatsınlarda..
Olmazsa zorla getirtiriz.:)

gulmacığım her zaman bekleriz.
bacımsın.

mehtapcim gecmis olsun üsüttünmü kiz :)

saolasın sorma ya üşüttük kafa zaten gidikti :) bide bünyesel olayım dedim

MEhtapçığım geçmiş olsun uff olmuşsun..

arkadaşına dün çokmu laf ettik kusmuklu diye, sende sümüklü oldun bak.:))

uff oldum bakın bana. ha ben o arkadasın hehehe annem ve nane limon geliyor şu anda ayak seslerini duyuyorum imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sanırım içince yatarım artık hepinizi öpüyorum yada öpmeyim geçmesin sizede iyigeceler hatunlarım

İyi geceler kızlar.

Bu akşam canımı sıkan bir şeyler oldu evimizle ilgili. Yani oturduğumuz siteyle ilgili. Belediye ile site yönetiminin anlaşmazlıkları var, aslında tam olarak böyle değil de uzun konu, can sıkıcı bir şeyler işte Akşam duyuru asmışlar blok girişlerine. Bu etapta 1.000 aile yaşıyor, dev bir site güya ama birlik olup ses çıkaran kimse yok. Günlük yaşantımızı da evin değerini de etkileyebilecek değişiklikler yapılması söz konusu site sosyal alanlarında. Ben de, konuştuğum komşularım da çok kızgın ve şaşkınız. Sonuçta varımız yoğumuz bu ev sayılır. Öyle işte üzgünüm, yarın bir yerleri arayıp bir şeyler soracağım, umarım bir çözüm bulunur.

Büyüdükçe bu çocukları zaptetmek daha zorlaşıyor. Israrlarla baş etmek de zor, dışarıdayken onları kontrol etmek de Elimizden geleni yapıyoruz ama gene de işimiz zor, ne yapalım... Eğer 2 hafta sözünü tutarsa istediği bir şeyi alırsın annesi, motivasyon olur belki ona. Bizimki henüz anlamıyor motivasyondan, hemen alınsın istiyor, ikide birde soruyor, zaman mevhumu gelişmemiş, 2 hafta onun için dünyanın öbür ucu demek :))
Sorma ben de öyleyim, bir başlasam ohoooo. Ama en sinir olduğum şey söz verip tutmaması. Tamam 2 olur, 3 olur, 5 olur ama her seferinde de olmaz ki. Diyelim 12'de gelir sizi alırım diyor. Tutup 15.30'da geliyor. Zaten gn heba oldu gitti. Bir şey planlamıştık kaldı vs.vs. Sonra ben dırdırcı oluyorum. Artık alıştığım için onun söylediği saate 2 saat daha ekliyorum kafamdan, erken elirse sürpriz oluyor :))
Ay iki konuda da sana aynen katılıyorum Banucuğum. İş güç sonuçta diyor ve ne kadar çekiştirsek de bir yerde sineye çekiyoruz.
Depresyon konusunda da sen yazınca emin oldum, çoğunluğu etkileyen bir şey var. Bir ara gene böyle olmuştuk hatırlıyor musunuz? Ay mı dünyaya yaklaşıyordur, başka bir nane mi vardır mevsim sonu olduğundan mıdır bilmem ama herkeste var bir iç sıkıntısı. ben de öyleyim. Sinir de yapıyor bende, çocuklara tahammülüm çok az. Bağırmamak için sürekli kendimi tutuyorum. Devamlı onların kölesi gibi hissediyorum kendimi. İstekleri hiç bitmiyor, resmen emirler yağdırıyorlar. Anne su, anne kakamı yıka, anne bir şeyler yap Çok ama çok kötü bir yoldayım diyet bakımından da. İyice çığrımdan çıktım
Hiç birşeycik olmaz canım. Sağlıkla devam eder, sağlıkla kollarına alırsın inşallah. Doktor daha detaylı bilgi verir sana ama ben de dişim nedeniyle antibiyotik almıştım her iki hamileliğimde de. Bundna kaynaklı bir sorun yaşamadım hiç. Yarın doktor tam ne kadarlık onu da söyler, herhalde 7 hafta civarındadır?

eminim çok yakışmıştır cimcimeye

iyi geceler kızlaarr ben geldim ama çok yoruldum çokta uykum geldi geçmişi sabah namazında okurum
akşam dışarı yemeye gittik çok güzel sıcacık fırın pidesi vardı herzaman yiyemiyoruz çok canım çekti bir tane yedim gelincede yakmak için yarım saat koşu bandında yürüdüm bu yorgunluğun üstüne bu yürüyüşte tuz biber oldu. hadi ben gidiyorum size Allah rahatlık versin

Umutttçuğum, siteyle ilgili canınızı sıkan olay umarım gelişmeden yok olur..

Annenler gelince kısmende olsa rahatlarsın canım..
Anlattığına göre çok destek oluyorlar en azından oğlanı bırakıp bir kaç saat tek başına dışarı çıkman bile çok iyi gelir..

Bu arada yüzünde iz kaldımı oğlunun hep soracağım unutuyorum..
acaip unutkan oldum,çok korkuyorum kendimden.

Son düzenleme:
OĞlum uyandı, yanına yatmamı istiyor..aslında hiç uyuyasım yok ama bu sıralar yine korkusu depreşti..

İyi uykular diliyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…