Aslında alıştım artık onların senede bir gelip gitmelerine ama yinede insan biraz tuhaf oluyor. Bilmiyorum belkide o yüzden dir ama sanki daha evvelde başlamıştı ufak ufak birşeyler. Belkide annemin döndükten sonra telefonda ya kilo verdim dedin ama pekte görünürde birşey yok 9 aylık hamile kadın gibi karnın demeside canımı sıktı. Ne kadar takmadım desemde aklıma geliyor bu sefer daha çok kızıyorum kendime nasıl başaramadın hala en azından 2li rakamlara inmeyi diye
Artık deavmlı kafamda neler yapsamda daha çabuk kilolar gitse diye düşünüyor oldum ama icraat yine sıfır yani spor bakımından.
Ne bileyim nazaramı geldim nediriyi bir hoca bulup kendimi okutup üfletsem acaba rahatlarmıyım
hayirli geceler kizlarrr
yenacim ben resim cektirmeyi sevmiyom cogunlukta resimleri bwn cekerim fotojenik deilimbirazda morelim bozuldu yani resimleri ozel albume ekledim sade arkadaslar gorcekti eee forum takiptede cikiyorlar bende sildim
gulma hosgeldin cnm 2kg bisey deil cnm verirsin ben nerdeyse 10 kg aldim yok tatildi yok ramazandi yok guatrdi olsu bana 10 kg cuk
önce hosbuldum canımm inşallah budefa olur ümidindeyım sende verırsın masallahın var cnmm sen basladınmı guzel verıyorsunn bende gıdıyorum artık uyumaya azcıkta telden müzik dinlerimm oyle uyurum artık
hayatta babam şükür canımAsucum kolay gelsin...
Kalabalık olunca hemen hallolur..
Canım baban yaşıyormu.?
Gulmacığım hemen gitmişsin...
Bizler iyiyiz sen de iyisin umarım...
Arada sohbete gel.
geldim yenam yattım ama uyuyamadımAsuu da hoşçakal demeden gitti.
Ben geldim o gitti..
mmery'nin ne hissettiğini daha iyi anladım..
dafi,bugün sünnet yatağı hazırlayıp süsleyecekti yanlış hatırlamıyorsam..
Beyzuşşş izinli hawai adalarında.
sağol canım..ikinci bebişim...ilk çocuğum 12 senede oldu buda 2 senedir olmuyordu heralde olmaz diyordum....hadi yaaa gözün aydın hamişmisinn şimdiilk bebişmi? süpriz bebişmi?
sağol canım..allah sana ve bütün isteyen arkadaşlarıma versin çok zor bende ilk kızıma 12 senede kavuştum neler çektiğinizi çok iyi anlıyorum şu anda 3 yaşında cimcime...tebrık ederım allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın saglıklı ve hayırlı bır evladın olur ınsaallah bızlere de dua et lutfen senın duan kabul olur sımdı. hamıle ve logusanın dılek kapısı acık olurmus oyle derler
asucum sağol canım evt naz abla oluyor artık hayırlısı ile inşallah....derincim hayırlı olsun canım naz kızımıza kardeş geliyor demek Allah tamamına erdirsin inşallah
sorma banu biz bile şoktayız hala inanamıyoruz ben artık olmaz diyordum yaşda geçiyor 38 oldu herşeyin hayırlısı ...başta banu olmak üzere ütün arkadaşlarımızada tatırsın rabbim bu güzel duyguyu...Anaaaaaaaaaaaaaa inanamıyorummmmmm
Bu çok güzel bir haberDemekki kilo almanın sebebide fasülyeymiş
Rabbim sağlıkla kuçağına almayı nasip eder ve inşallah hayırlı ve huzurlu bir kuzucuk olur
RAbbim sizleri nazarlardan korusunve adaşım Banu başta olmak üzere bütün isteyenlere nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhh... Aminnnnnnnnnn
sağol umutcum...evt nazda büyüdü artık 3 biti 4 ten gün alıyor hayırlısı ile 4 yaş olucak araları ..birde yaşım 38 daha fazla geçikmek isemiyordum olursa biran önce olsun diyordum hayırlısı ile inşallah sağlıklı bir hamileliktir...çünki bu ay çok ilaç içtim canım idrar yollarımda iltihap vardı onun için antibiyotik dişim için antibiyotik depreyon ilaçları bkalım yarın drumuz ne diyecek....Aaaaa, Derin ne güzel bir sürpriz bu böyle.Sağlıkla tamamına erer inşallah. Naz da biraz büyümüştü, zamanı çok güzel denk gelmiş bence. İkisi de küçük başta zor oluyor ama zamanla "iyi ki arayı fazla açmamışım" diyorsun :)
Ben de dört gözle bekliyorum okulların açılmasını. Biz de ancak öyle düzene gireceğiz :) Erken yatarsa gece yemeleri azalır elbette. İçecek verirsen, meyve, yoğurt vb. karışımlara alışırsa zamanla bırakır atıştırmayı. Biz bile ne kadar mücadele ediyoruz kendimizle bu alışkanlıklardan kurtulmak için, küçücük çocuk için kolay mı?
Kardeşi bisküvi, kraker, dondurma vb. yerse hklı tabii kıskanmakta. Umarım ufaklığın meyveyle, sütle filan arası iyidir. İkisi de aynı öğünleri yerse kıskançlık olmaz :)) Benim kız 6 yaşına bakmadan elinde cetvelle ölçüyor koyduğum öğünleri. "Ona az koydun bana çok koydun" kavgasından fanalık geldi. Sevdikleri için de yapıyorlar, sevmedikleri için de. 6 ve 3 yaşında böyleyseler 10-13 yaşlarında düşünmek bile istemiyorum bunları :))
aminnnnn inşallah tomurcuğa banuya bütün isteyen arkadaşlarımıza....
amin canim amiiiiiiiiiin, üzülmüyorum ama resmen boynuzlandim yaaa :) gülüyorum suan ama gercekten aklima geldikce hala sinir oluyorum
Allahim cabuk unuttursun insallah, gercekten hatirlamak bile istemiyorum
aaaaa ne güzel bi habeeeeeeer, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim,
darisi isteyen herkesin basina insallah
tomurcugunda insallahhhhhhhhh
sağol canım inşallah herşey yolunda gider...derincimmm cok sevindim senin icin insallah iyi olur rabbim gonlune gore versin kucagina almayi nasip etsin aminnn
asumanımm yenamm sızler nasılsınızz ve dıger kuzularr ben bayram tatılınden bu gun dondumm ve cok yorgun bır halde oturuyorumm arkadasarıma bır merhaba dıyeyım dedımmm
derınn hayırlı olsun cnm bebbşinnn
annemlerın bır komsusu var benı istemişerdi cecomm bekarkene kaç sene oldu kadın sankı hala bana nispet yapıyor gelını varr miş bende yenı gördum 80 kılo olmuss aglaya aglaya ölmüşş nasıl olur dıye hemen bı dıet bı spor vemiş nasıl verdıyee geldı bunu tekrardan benım yanımda anlattı sankı -sen ne kadar sişman sın bak benım gelıne nasıl da zayıf dıye kaç gun ona canım sıkıldı orada ne kadar da zulmedım desem de içim yanıyor daha neler nelr......
Evet evet karayiplerdi.
işte bu kötü çabuk dönsün artık yaa
mehtap geçmiş olsun canım havalar dengesiz dün 38 di bugün 28e düştü burda
neyse bakalımmm benım mesaı 6,30 ilaa 7,00 arasında baslıyor gıdeyım yatayım artıkk daha beter şey olmadann saolun kızlarr yenacım saol cnm Rabbım hepimizin yardımcısı olsun ınsallah o gucu ve ıradeyı versın sahsım adınaa haydın ıyı geceler kuslarımmm:82::98::119::118::123::125::131::129::128::125::126::127::115::113: ayak üstü bir kere daha sacmalayım dedımmm
mehtapcim gecmis olsun üsüttünmü kiz :)
MEhtapçığım geçmiş olsun uff olmuşsun..
arkadaşına dün çokmu laf ettik kusmuklu diye, sende sümüklü oldun bak.:))
Büyüdükçe bu çocukları zaptetmek daha zorlaşıyor. Israrlarla baş etmek de zor, dışarıdayken onları kontrol etmek deAy canım yaa hiç gülesim yoktu demek cimcime cetvelle birde ölçüyor
Yok canım şükür küçüğüne hiç alıştırmadık bir tek dondurmayı biliyor onuda ablası öğretti hani o isterse belki alınır diye
Onu bile çoğu zaman bakkalda bitmiş diyorum yada başka birşeyle kandırıp unutturuyorum
Bizim ufaklık daha çok kendi yemeğini bitirmediğinden aralarda birşey isterse ya meyve yiyor ( üzüm falan ) yada hiç birşey bulamazsa süt yada ayran istiyor.
Büyük kızada hep diyorum bak ayran var, yoğurt var, salatalık var hani acıkırsan onların hepsi zaten serbest diye ama aklı fikri zararlı şeylerde. Komşu için bakkala gittiğinde kadıncağız ona kendine de birşey al diyor her seferinde bir bakıyorum gofretle geliyorKızıyorum kızım kendine zarar veriyorsun diye söz bugün başka birşey yemiyeceğim diyor ama sonra yine birşey buluyor maalesef :26: vermeyincede rus askeri gibi surat asıyor
Küçüğü geçen gün meyveli yoğurt istedi markette hadi dedim kırk yılın başı alayım bari hatta büyüğünede sırf kıskanmasın diye sende bir tane seç kendine dedim gitti çikolatalı puding aldı ufak. Kasada görmedim ama bir tanede kendine tekrar meyveli yoğurtta atmış arabaya eve gelince fark ettimKızım dedim böyle anlaştık olmadı ama şimdi falan diye söz onuda başka gün yiyeceğim diye Kardeşi meyveli yoğurdunu yerken oda meyvelisini yedi ama akşam olunca başladı kedi gibi kıvranmaya öbürünüde yiyeyim mi diye Okadar çok ısrar etti ki ye dedim ama emin ol 2 hafta hiç birşey almayacağım sana anlaşmayı bozduğun için dedim kabul dedi. Bakalım ne kadar süre dayanabilecek :26:
Sorma ben de öyleyim, bir başlasam ohoooo. Ama en sinir olduğum şey söz verip tutmaması. Tamam 2 olur, 3 olur, 5 olur ama her seferinde de olmaz ki. Diyelim 12'de gelir sizi alırım diyor. Tutup 15.30'da geliyor. Zaten gn heba oldu gitti. Bir şey planlamıştık kaldı vs.vs. Sonra ben dırdırcı oluyorum. Artık alıştığım için onun söylediği saate 2 saat daha ekliyorum kafamdan, erken elirse sürpriz oluyor :))
...Salon kadını deyince aklıma nedense Suzan Avcı geldi.:))
... Kızarmıyım hiiç.. gerçekten çok tuhaf ve komik yani...
Rüyamda hep eşimin son aldığı çorabı gördüm çünkü..:)
Birde benim kızmamın sebebi çok rahat bu konuda ve çoğu konuda.
Yıllık izin öyle bir gün önceden söylenip ayarlanan birşey değilki..Her yıl hemen hemen aynı şeyi yapar planladığımızın bir kaç hafta sonrasında çıkar izne..
1 ay izni var hiiç bilmem hepsini kullandığımızı hep bölük pörçük kullanırız..
Eşim teknik personel izinli olduğunda haftasonları bile cep telefonu hep elinde kulağındadır emzik gibi..
sürekli konuşur şirketle..vardiyalı çalışan bir şirket çünkü..
Örneğin eve misafir gelir biz davet etmişizdir onları bırakıp çıkması gerekti kaç kere..
Bu yoğunlukta böyle rahat olmaması gerekir daha planlı olması gerekirdi..
Ayy ne doluymuşum bende.:)
Ay iki konuda da sana aynen katılıyorum Banucuğum. İş güç sonuçta diyor ve ne kadar çekiştirsek de bir yerde sineye çekiyoruz.....
Sonuçta ne iş olursa olsun iyi kötü evini geçindirebiliyorsa saygı duyuyoruz kendilerine tabiki çekiştirme hakkımız baki kalıyor o ayrı
.....Canım inan hepimiz çoğu zaman o depresyon durumunu yaşıyoruz. Hatta ben iki gündür yine kendimi depresyondaymışım gibi hissediyorum. İnan hiç birşey yapmak gelmiyor içimden. Eşim beni güldürmek için bin türlü şaklabanlıklar yapıyor ama oda farkında hatta diyor sende bir durgunluk var hayırdır diye ama bende anlam vermiyorum işte.
Dediğin gibi belkide uzun zamandır kilo veremediğim içinde olabilir :26:
İnşallah hepimiz bir an önce bu durumdan kurtuluruz da şu lanet kilolardan da kurtuluruz
Hiç birşeycik olmaz canım. Sağlıkla devam eder, sağlıkla kollarına alırsın inşallah. Doktor daha detaylı bilgi verir sana ama ben de dişim nedeniyle antibiyotik almıştım her iki hamileliğimde de. Bundna kaynaklı bir sorun yaşamadım hiç. Yarın doktor tam ne kadarlık onu da söyler, herhalde 7 hafta civarındadır?...
sağol umutcum...evt nazda büyüdü artık 3 biti 4 ten gün alıyor hayırlısı ile 4 yaş olucak araları ..birde yaşım 38 daha fazla geçikmek isemiyordum olursa biran önce olsun diyordum hayırlısı ile inşallah sağlıklı bir hamileliktir...çünki bu ay çok ilaç içtim canım idrar yollarımda iltihap vardı onun için antibiyotik dişim için antibiyotik depreyon ilaçları bkalım yarın drumuz ne diyecek....
...
eminim çok yakışmıştır cimcimeyedafi gecende salvar felan konusmustuk gelin gelirken yigenimin küyük gelen salvarini papatyama getirmis cok guzel oluyor kuyrugunu sallaya sallaya kosuyor birazdan telden becerebilirsem salvarli resim eklicem
sonrada kalkmam gerek mangala gelcekler kardesim ve görümcem etler hazirda evi az toplayayim
Asuu da hoşçakal demeden gitti.
Ben geldim o gitti..
mmery'nin ne hissettiğini daha iyi anladım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?