Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar. ıkı gundur arabayı kullanmama ızın verıyorç bugun ıkl defa anayola çıktım. sabah alışverışe gıttık ben kullandım. ıkı senedır ehliyetım var ama hamılelıktı bebektı derken bır turlu kullanmama fırsat olmamıştı. bır kaç gun daha bırlıkte kullanırsak arabaya tek basıma bınmeme ızın verecek. onu sabahları okula bırakıp arabayı ben alacağım. okula gıdeceğim.malım bebiş evde halası ıle kalacak. acıl bırsey olsa benim hızlı gelmem daha kolay olacak. yarın kızımdan ılk ayrı gunum olacak. okullar acılıyor malum. bız öğretmenlerı de erken semınere alacaklarmış.

bugun temızlık yaptım. yarın okul baslayacak dıye görumcemle dıp tırnak temızledık evı. çok yoruldum. daha spor yapamadım. geçen pazatesi baslamıştım dıyete.97 kıloydum. sabah tartıda 94.7 yı gördum. çook mutlu oldum. umarım 75 e kadar ınebılrım. okul açılsada daha bır programlı olurum gıbı gelıyor. evde dolap onunde olunca olmuyor dıyet. yemekten uzak düşünecek baska seylerı olmalı ınsanın. ozaman daha guzel kılo verıyor.

yarın için bana ve bebeğime dua edın.çoook ağlamasın arkamdan. benımde içim yanmasınnnn

Merabaa :)

Bu arada bu sayfaya girip de kenarda "kilo alamama problemine çözüm" reklamını görünce kahrımdan ölecektim

Son düzenleme:

neeeeeeeeeeeeee ay inanamiyorummm
birinci olmusum yasasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

ahahaa 2. olmusum yahuu vay anasını şu listeye girdim ya daha bişe istemem

selam kızlar,
biz kocaeline gidemedik. neden mi? çünküüüüü 2. gündür dolu dolu misafirlerimiz vardı yatılı. biri gitti derken ötekiler geldi. nefes alamadık resmen öldük bittik
yarın gidicez mi oda belli değil kimsenin hali kalmadı. bide ben regl oldum. 1 hafta erkendi daha moralim bozuldu. geçen aydı 2 hafta geç olmuştum. olsan dert olmasan dert ya. dün gece evi ayaga kaldırdım. kabus gördüm karabasanda denebilir. işin dogrusu nedir bilmiyorum rüya diyorlar ama yok böyle rüya ya ölücem sanıyorum 2 sene önce cok görürdüm bitmişti dün tekrar oldu çığlık çığlığa bagrırken buldum kendimi annem amcam herkes basımdaydı ne ara uyandım ne oldu idrak edemedim bi süre. resmen aklım bi kaç saniye gitti. sabaha kadar uyuyamadım tabi. sabahta kahvaltı felan ugrastık, kardeşimin valizlerini hazırladık erzak valizinide yaptık. ayakkabıları ve cantaları kaldı onlarıda ayarladıkmı biter bu iş gitmesi kalıcak bi. bide amcamın bir oglu var allahımm canavar resmen yaa neler diyor neler görseniz. bazen kızıyorum bagrıyorum bakıyor suratıma beni seviyormusun sen diyor öyle kalıyorum şaşkınlıktan. bide laf değiştirmesi var. gene kızdırıyor kızıyoruz o sırada başka bişey söylüyor bizde cevap veriyoruz gülmeye başlıyor baya bizi tiye alıyor herif. daha 3 yasında ama çene maşallah

gecmis olsun mehtabim baya korkmussun belliki
allah bidaha göstermesin cok fena yaaa of ben korkarim öle seyden :18:

cok korkuyorum bazen ne biliyim ya ama delirmekten korktum dün gece. bi psikologa felan gitmeyi düşünüyorum ama onlarda ilaç verip göndersin istemiyorumbişeye yaramıyor çünkü.

ben biraz uyuyayım ya ölücem uykusuzluktan mucksssssssssss öptüm

uyu canim uyu korkma bol bol dua et
insallah bisey olmaz
rabbim bizi koruyor unutma

Selam kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmm :122:

SAbaha karşı yatınca sabahta doğal olarak geç kalktım. Kahvaltıdan sonra az işlere giriştim sonra kardeşlerimle Marmara foruma gezmeye gittik Eşimde şirket arabası olduğu için rahat oldu yoksa tek arabaya sığamazlardı 7 kişi arkaya
Bir sürü mağazaya girip çıktık hatta ben bile kendime göre bir iki kıyafet buldum ama biraz tuzluydu bir ikisi
O taraflara gidenlerin aklında bulunsun ADL ve Breshka da çok uygun şeyler vardı. Kotonda da vardı ama maalesef hep 36 yada 38 beden
AYın sonuna doğru kuzenlerden birinin düğünü var onun için çok hoş bir elbise beğendim ama eşim az bekle belki daha uygun birşey bulursun dedi birde diz üstü bir elbise olduğu için kararsız kaldım tombul bacaklarımı görmesinler uzun daha uygun olur
Yemeğimizide orada yedik tabi fazla kaçırmadım ama akşam yemeği yerine çok hafif geçiştirdim
Gayet keyifli geçti bu günüm Kardeşimle eşi Çarşamba sabahı gidecekleri için yarın son kez sosyete pazarına gidelim dediler olur dedim Bakalım kendime göre bir eşortman altı bulabilecekmiyim spor için hazırlanmam lazım
Salı günüde yeğenimi hastaneye götüreceğim alçısını çıkartmak için sonrada bizim eve dönüp yemek yapıcağım çünkü onlarda diğer kardeşimde yemeğe gelicekler. Hani son gece bir araya gelelim dedik hem vedalaşmış oluruz çünkü sabahın 5inde havaalanına gidemem
Umarım hiç bir tatsızlık olmadan atlatırız çünkü malum kardeşim sorunlunun teki gülersin suç ağlarsın suç

Canım çok geçmiş olsun
Ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorum Rabbim bir daha öyle bir durumla karşı karşıya getirmesin Aminnnnnnnn

Bu arada geç de olsa gidiyorsunuz yani size şimdiden Hayırlı yolculuklar
Hayırlısıyla gidip gelirsiniz inşallah
Umarım çok güzel vakit geçirirsin

Bugün anlaşılan baya bir ıssız olucak buraları
Neyse bende kaçayım bari biraz balkonda keyif yapıp sütümü içer yatarım

Yarın eşim laptobu getirirse akşam yine girerim olmazsa artık çarşamba sabahı en geç sizlere kavuşmuş olurum :122:
İnşallah getirir

Hepinize hayırlı geceler ve hoş sohbetler
Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

iyi geceleeerr
kızlaaaarrr nerelerdesiniz
bugün erken terketmişsiniz buraları
bizim sünnet cemiyetimiz oldu bitti hayırlısıylan
bu sefer kendimi yormuycam dedim ama onca misafiri karşılayıp uğurlamak bana kaldı yine birde nezle oldum :2: ağzım burnum akmaya başladı boğazlarımda yanıyor bütün gün ilaç alıp ayakta kaldım. eltimle gelin ikisi birden sünnet çocuklarının başından ayrılmadılar misafir ağırlamak bana düştü. günü geçirdim ama nasıl geçti bir Allah birde ben biliyorum. bütün organizasyon üzerime kaldı. öbür eltilerde misafir gibi bir sandalye alıp oturdular. gelenleri karşıla, yer bulup yerleştir, yemeklerinin verilip verilmediğini kontrol et, yemek dağıtan gençleri yönlendir, yetmeyenlere ilave ayarla, gidenleri yolcu et, topal ayakla beni oldukca yordu. hiç oturma fırsatım olmadı. başım ağrıdan çatlıyordu. birde kalan misafirleri eve buyur ettim. şimdi misafirlerin gidenlerini yolcu ettim kalanların yataklarını hazırladım yattılar bende biraz dinlenme fırsatı buldum hemen leptopu kaptım ama kimsecikler kalmamış
iki güğndür geçmişe bakamadım neyse birazcık bakayım uyursam leptop elimden düşer açık kalırsa okuyor zannedersiniz şimd,l,k hayırlı geceleeeerrrr

özlemmmm ne yaptın belli oldu mu sonuçlar aklımdaydın bayadır olmuştur inşallah gönlünce iş durumun.

aylar oldu yavruslarım benden ses çıkmadı biliyorum neyazıkki iyi haberler yok, kilo alıp oturdum. 86 kg görmüstüm mayısta şimdi yine 90 ları kucakladım

neyazıkki motivasyonum sıfır. azıcık okuyarak başlayayım belki artar zamanla, yoksa tekrar 3 lü rakamlara gelmem heralde 2-3 ayı almaz.

durumlar bunlar up uzun bir tatil yaptım şimdi oturdum kıçısımın ustune. bebek planlarım aksadı kilo vermeyip ustune de aldığım için. iş yapıyorum anormal stresli...yarım yamalak.

sizleri çok özledim ama, çok da bunaldım alıp alıp kilo vermekten tekrar başa dönmekten . özetle kendimden bunaldım sıkıldım yoruldum. neyse depresifliğimle grubun enerjisini kırmayayım.

Yenacığım yine yeni yeniden mutlu, alıştın sen artık bana. beni 1-2 hafta daha adamdan sayma- hala berbat durumdayım. azıcık okuyayım azıcık takılayım sizlere biraz toparlanayım. adam olayım kadroya girmek için form tutayım, sonra sen karar ver...

herkesi öpüyorum.

oyyyy ben yoruldum vallla sen anlatırken kendini parçalamışsınn iylik biliyorlarsa karşılıklıysa helal olsun vaalla bu hafta baya zayıflarsın sen liste senin ismini görürürz artıkın
offf be mutlu hoş geldin iradenidemi yedinnn süper gididyodun ne güzel kızzz
ahh bu tatiller mahfedeiyorrr
ben de 80 de çakılı kaldımm ne alıyom ne veriyorum diyette yapamıyorum sadece dikkat ediyorum yediklerime almamak için buraksam varya muğlanın havası denizz 100 olurum 1 ayda garantiiii

lütfen geri dön ve iradeni topla yapabilirsin sen güçlü kadınsın

sabah ilk defa serin bugün hava
kalktım duşumu aldım yeşilçayımı laptopumu aldım serin serin balkondayım şimdilik hava mis gibi ama benim küçük cadının uyanmıcanı bilsemm
yürücem bu aralar kapıya sardı açıp açıp çıkıyo evden komşuya aşşağı iniyooo korkudan kitliyorum bi unuttummu tamam artık evin önünden çevre yolu geçiyooo allah korusun arabalar vızır vızır

hayırlı bi hafta diliyorum

öğretmenlerimize eğitim yılları hayırlı olsun allah kolaylık versinnn

sağolasın cecoşummm inşallah bakalım gidebilcezmi bide onu bilsem fosur fosur uyuyo bizimkisi

aman aman tedbiri bırakma elden Allah korusun :18: cadıya bak sen ya büyümüştü komsulara gidiyor

günaydın hatunlarım,

misss gibi uyudum ohh rahatladım ya. az yemeye başlıyorum artık yetti gari pazartesi gününün verdiği motivasyonla acayip gaza geldim şu anda umarım yarına kadar sönmez. ya düşünüyorum kendimi sıkacagım şurda 4-5 ay sonra tamam işte fit bir mehtap. ama niye beceremiyorum bunu anlamadım ya. sporada başlıcam en sıkısından asumana bikaç yüz saat yazdırmam lazım torpil istiyorum yapmıyor yaaaa ben anlıyorum onu mesaj veriyor alttan alttan çabala diye felan dimi gıııııııııı

günaydınnnnnn

Mutlu hoşgeldin tekrar bende yerimde saydım verdiğim 3 kg mıda bayram ve tatilde aldım...

Arnazar okuduklarıma şaşırdım kaldım seni nasıl eşinin ailesine kötülediler onu bilmedim. neyse madem eşin arkanda senle onunla mutsuzluk yaşama inşallah..

Daficim geçmiş olsun sana sendeki enerji bende de olsa keşke...

Mehtap
kardeşinin okulu hayırlı olsun...

Ebru
nerdesin bi haber versen çok merak ediyorum seni.

Selamlaaarrr...

Ben geldim.Çok daha iyiyim şükür toparlandım.Kanamam azaldı sadece 2 gün sürdü o takıldı kafama.Bakalım doktor kontrollerine gitcem bu hafta içi.Moralim de iyi.Geçen hafta içinden beri evdeyim.İyice dinlendim.Dünde eşim evdeydi izinliydi.Biraz gezdik tozduk.Stres attık.Herşey yolunda yani.Bu hafta diyetime de başlıyorum artık.Daha fazla kilo vermeliyim yeni bir hamişliğe kadar :)

Sizler de iyisinizdir inşallah.Nevincim ve tüm merak edenler sağolun iyiyim şükür.Meryem de gitcekti yanlış hatırlamıyorsam.Sağ salim ulaşmıştır inşallah.

Benden şimdilik bu kadar.E yokluğumda işler birikmiş haliyle.Onları halledeyim gelirim yine :)) Öpüldünüüüüzzzz

iyi olmana çok sevindim canım inanki..şimdi sağlıklı baslenmeye odaklanalım sadece...

canım herkes misafir agırlamayı bilmez senin bu yönün çok takdir edilcek gibi ALLAH SANA SAGLIK VERSİN SENDE MİSAFİRLERİNİ AGIRLA OTURANDAN BİR CACIK ÇIKMAZ
BU SABAH 2 SAAT SPOR YAPIP GELDİM
AKŞAM EŞİMLE KONUŞTUK BAYRAMDA KÖYE GİDEBİLİRMİŞİZ BENİM 8 KİLO VERMEM LAZIM
GÖRÜMCEMİ ŞOKA UGRATMAK İÇİN
GEÇEN KURBANDA YİNE KÖYDEYDİK OKADAR MİLLETİN İÇİNDE BU ŞİŞMANLAR YEMİYORUM DERLER AGIZLARI BOŞ DURMAZ DEDİ NASIL UTANDIM HEMEN DIŞARI ÇIKTIM AMA ÇOK KIRILDIM

iyi olmana çok sevindim canım inanki..şimdi sağlıklı baslenmeye odaklanalım sadece...

Sağol tatlım.Aynen öyle.Motivasyonumu çağırıyorum tekrar gelsin girsin beynime.Ablam da kilo aldı tatilde.Yürüyüşlere başlamayı düşünüyoruz en kısa zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…