neeeeeeeeeeeeeeay inanamiyorummm
birinci olmusum yasasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
gecmis olsun mehtabim baya korkmussun belliki
allah bidaha göstermesin cok fena yaaa of ben korkarim öle seyden :18:
cok korkuyorum bazen ne biliyim ya ama delirmekten korktum dün gece. bi psikologa felan gitmeyi düşünüyorum ama onlarda ilaç verip göndersin istemiyorumbişeye yaramıyor çünkü.
ben biraz uyuyayım ya ölücem uykusuzluktan mucksssssssssss öptüm
ahahaa 2. olmusum yahuu vay anasınışu listeye girdim ya daha bişe istemem
selam kızlar,
biz kocaeline gidemedik. neden mi? çünküüüüü 2. gündür dolu dolu misafirlerimiz vardı yatılı. biri gitti derken ötekiler geldi. nefes alamadık resmen öldük bittik
yarın gidicez mi oda belli değil kimsenin hali kalmadı. bide ben regl oldum. 1 hafta erkendi daha moralim bozuldu. geçen aydı 2 hafta geç olmuştum. olsan dert olmasan dert ya.dün gece evi ayaga kaldırdım. kabus gördüm karabasanda denebilir. işin dogrusu nedir bilmiyorum rüya diyorlar ama yok böyle rüya ya ölücem sanıyorum 2 sene önce cok görürdüm bitmişti dün tekrar oldu çığlık çığlığa bagrırken buldum kendimi annem amcam herkes basımdaydı ne ara uyandım ne oldu idrak edemedim bi süre. resmen aklım bi kaç saniye gitti. sabaha kadar uyuyamadım tabi. sabahta kahvaltı felan ugrastık, kardeşimin valizlerini hazırladık erzak valizinide yaptık. ayakkabıları ve cantaları kaldı onlarıda ayarladıkmı biter bu iş gitmesi kalıcak bi. bide amcamın bir oglu var allahımm canavar resmen yaa neler diyor neler görseniz. bazen kızıyorum bagrıyorum bakıyor suratıma beni seviyormusun sen diyor öyle kalıyorum şaşkınlıktan. bide laf değiştirmesi var. gene kızdırıyor kızıyoruz o sırada başka bişey söylüyor bizde cevap veriyoruz gülmeye başlıyor baya bizi tiye alıyor herif. daha 3 yasında ama çene maşallah
Hadi yaa ben de ilk defa duydum bunu. Olur mu olur valla. Valla ben çok az aldığım için bütçeyi sarsmadı ama bi ekmek 6.5 lira da çok fazlaymış. Halk faydalansın mı. Ülke burjuvaziye doğru gidiyo bence:)) Halkı felan düşüneceklerini sanmam
oyyyy ben yoruldum vallla sen anlatırken kendini parçalamışsınn iylik biliyorlarsa karşılıklıysa helal olsun vaalla bu hafta baya zayıflarsın sen liste senin ismini görürürz artıkıniyi geceleeerr
kızlaaaarrr nerelerdesiniz
bugün erken terketmişsiniz buraları
bizim sünnet cemiyetimiz oldu bitti hayırlısıylan
bu sefer kendimi yormuycam dedim ama onca misafiri karşılayıp uğurlamak bana kaldı yinebirde nezle oldum :2: ağzım burnum akmaya başladı boğazlarımda yanıyor bütün gün ilaç alıp ayakta kaldım. eltimle gelin ikisi birden sünnet çocuklarının başından ayrılmadılar misafir ağırlamak bana düştü. günü geçirdim ama nasıl geçti bir Allah birde ben biliyorum. bütün organizasyon üzerime kaldı. öbür eltilerde misafir gibi bir sandalye alıp oturdular. gelenleri karşıla, yer bulup yerleştir, yemeklerinin verilip verilmediğini kontrol et, yemek dağıtan gençleri yönlendir, yetmeyenlere ilave ayarla, gidenleri yolcu et, topal ayakla beni oldukca yordu. hiç oturma fırsatım olmadı. başım ağrıdan çatlıyordu. birde kalan misafirleri eve buyur ettim. şimdi misafirlerin gidenlerini yolcu ettim kalanların yataklarını hazırladım yattılar bende biraz dinlenme fırsatı buldum hemen leptopu kaptım ama kimsecikler kalmamış
iki güğndür geçmişe bakamadım neyse birazcık bakayım uyursam leptop elimden düşer açık kalırsa okuyor zannedersinizşimd,l,k hayırlı geceleeeerrrr
offf be mutlu hoş geldin iradenidemi yedinnn süper gididyodun ne güzel kızzzaylar oldu yavruslarım benden ses çıkmadı biliyorum neyazıkki iyi haberler yok, kilo alıp oturdum. 86 kg görmüstüm mayısta şimdi yine 90 ları kucakladım
neyazıkki motivasyonum sıfır. azıcık okuyarak başlayayım belki artar zamanla, yoksa tekrar 3 lü rakamlara gelmem heralde 2-3 ayı almaz.
durumlar bunlar up uzun bir tatil yaptım şimdi oturdum kıçısımın ustune. bebek planlarım aksadı kilo vermeyip ustune de aldığım için. iş yapıyorum anormal stresli...yarım yamalak.
sizleri çok özledim ama, çok da bunaldım alıp alıp kilo vermekten tekrar başa dönmekten . özetle kendimden bunaldım sıkıldım yoruldum. neyse depresifliğimle grubun enerjisini kırmayayım.
Yenacığım yine yeni yeniden mutlu, alıştın sen artık bana. beni 1-2 hafta daha adamdan sayma- hala berbat durumdayım. azıcık okuyayım azıcık takılayım sizlere biraz toparlanayım. adam olayım kadroya girmek için form tutayım, sonra sen karar ver...
herkesi öpüyorum.
Selam kızlarrrrrrrrr ben geldimmmmmmm :122:
SAbaha karşı yatınca sabahta doğal olarak geç kalktım. Kahvaltıdan sonra az işlere giriştim sonra kardeşlerimle Marmara foruma gezmeye gittikEşimde şirket arabası olduğu için rahat oldu yoksa tek arabaya sığamazlardı 7 kişi arkaya
Bir sürü mağazaya girip çıktık hatta ben bile kendime göre bir iki kıyafet buldum ama biraz tuzluydu bir ikisi
O taraflara gidenlerin aklında bulunsun ADL ve Breshka da çok uygun şeyler vardı. Kotonda da vardı ama maalesef hep 36 yada 38 beden
AYın sonuna doğru kuzenlerden birinin düğünü var onun için çok hoş bir elbise beğendim ama eşim az bekle belki daha uygun birşey bulursun dedibirde diz üstü bir elbise olduğu için kararsız kaldım tombul bacaklarımı görmesinler uzun daha uygun olur
Yemeğimizide orada yedik tabi fazla kaçırmadım ama akşam yemeği yerine çok hafif geçiştirdim
Gayet keyifli geçti bu günümKardeşimle eşi Çarşamba sabahı gidecekleri için yarın son kez sosyete pazarına gidelim dediler olur dedim Bakalım kendime göre bir eşortman altı bulabilecekmiyim spor için hazırlanmam lazım
Salı günüde yeğenimi hastaneye götüreceğim alçısını çıkartmak için sonrada bizim eve dönüp yemek yapıcağım çünkü onlarda diğer kardeşimde yemeğe gelicekler. Hani son gece bir araya gelelim dedik hem vedalaşmış oluruz çünkü sabahın 5inde havaalanına gidemem
Umarım hiç bir tatsızlık olmadan atlatırız çünkü malum kardeşim sorunlunun tekigülersin suç ağlarsın suç
Canım çok geçmiş olsun
Ne kadar korktuğunu tahmin edebiliyorumRabbim bir daha öyle bir durumla karşı karşıya getirmesin Aminnnnnnnn
Bu arada geç de olsa gidiyorsunuz yani size şimdiden Hayırlı yolculuklar
Hayırlısıyla gidip gelirsiniz inşallah
Umarım çok güzel vakit geçirirsin
sabah ilk defa serin bugün hava
kalktım duşumu aldım yeşilçayımı laptopumu aldım serin serin balkondayım şimdilik hava mis gibi ama benim küçük cadının uyanmıcanı bilsemm
yürücem bu aralar kapıya sardı açıp açıp çıkıyo evden komşuya aşşağı iniyooo korkudan kitliyorum bi unuttummu tamam artık evin önünden çevre yolu geçiyooo allah korusun arabalar vızır vızır
hayırlı bi hafta diliyorum
öğretmenlerimize eğitim yılları hayırlı olsun allah kolaylık versinnn
Selamlaaarrr...
Ben geldim.Çok daha iyiyim şükür toparlandım.Kanamam azaldı sadece 2 gün sürdü o takıldı kafama.Bakalım doktor kontrollerine gitcem bu hafta içi.Moralim de iyi.Geçen hafta içinden beri evdeyim.İyice dinlendim.Dünde eşim evdeydi izinliydi.Biraz gezdik tozduk.Stres attık.Herşey yolunda yani.Bu hafta diyetime de başlıyorum artık.Daha fazla kilo vermeliyim yeni bir hamişliğe kadar :)
Sizler de iyisinizdir inşallah.Nevincim ve tüm merak edenler sağolun iyiyim şükür.Meryem de gitcekti yanlış hatırlamıyorsam.Sağ salim ulaşmıştır inşallah.
Benden şimdilik bu kadar.E yokluğumda işler birikmiş haliyle.Onları halledeyim gelirim yine :)) Öpüldünüüüüzzzz
iyi geceleeerr
kızlaaaarrr nerelerdesiniz
bugün erken terketmişsiniz buraları
bizim sünnet cemiyetimiz oldu bitti hayırlısıylan
bu sefer kendimi yormuycam dedim ama onca misafiri karşılayıp uğurlamak bana kaldı yinebirde nezle oldum :2: ağzım burnum akmaya başladı boğazlarımda yanıyor bütün gün ilaç alıp ayakta kaldım. eltimle gelin ikisi birden sünnet çocuklarının başından ayrılmadılar misafir ağırlamak bana düştü. günü geçirdim ama nasıl geçti bir Allah birde ben biliyorum. bütün organizasyon üzerime kaldı. öbür eltilerde misafir gibi bir sandalye alıp oturdular. gelenleri karşıla, yer bulup yerleştir, yemeklerinin verilip verilmediğini kontrol et, yemek dağıtan gençleri yönlendir, yetmeyenlere ilave ayarla, gidenleri yolcu et, topal ayakla beni oldukca yordu. hiç oturma fırsatım olmadı. başım ağrıdan çatlıyordu. birde kalan misafirleri eve buyur ettim. şimdi misafirlerin gidenlerini yolcu ettim kalanların yataklarını hazırladım yattılar bende biraz dinlenme fırsatı buldum hemen leptopu kaptım ama kimsecikler kalmamış
iki güğndür geçmişe bakamadım neyse birazcık bakayım uyursam leptop elimden düşer açık kalırsa okuyor zannedersinizşimd,l,k hayırlı geceleeeerrrr
iyi olmana çok sevindim canım inanki..şimdi sağlıklı baslenmeye odaklanalım sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?