herkese hayırlı haftalar kızlar. artık toparlanma zamanı. spor yapmak için en güzel mevsim bu. yaz boyunca ay terledim terledim diye yanaşmıyordum. sabah 3 mil lesliemi yaptım. bundan sonra hep böyle devam edeceğim. siz de başlayın bir ucundan.
tomurcuk sanırım bebeğini kaybettin, geçmiş olsun canım. vakti geldiğinde alacaksındır bebeğini kucağına canım Allah'ın izniyle. çok sevindim toparlanmana.
dafi geçmiş olsun mu denir ne denir ki :) dinlen sen bu hafta, çok yormuşlar seni. ne sinir oluyor ya birisinin içi rahat etmeyip yapıyor diye tüm işi ona yıkan insanlar.
Teşekkür ederim canım.Evet 4. kaybım oldu ama vardır bir hayır.Vardır vakti zamanı.Sağlık olsun.Kilo verdikçe daha kolay hamile kalabiliyorum.O yüzden buna odaklanmalıyım şimdilik bebek fikrini çıkardım kafamdan
Yaşını bilmiyorum ama kendine zaman vermen çok iyi olmuş canım. hem vücudun toparlanır, hem biraz daha kilo verirsin, hem de psikolojin bozulmuştur 4 kayıptan sonra. her şekilde hazır olduğunda, vakti geldiğinde o gelecektir zaten. baksana kolay hamile kalıyorsun demek ki. biraz sabırlı olunca her şey daha iyi oluyor. biz biraz sabırsızlık yapıyoruz. ben de 29 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. korunmayı bırakmadım bile bu kiloyla hamile kalamam diye. zaten bekarlıktan kalma bir pko hikayem vardı. kilo vermeye çabalıyorum. zamanı gelince gelecektirler inşallah bebeklerimiz Allah'ın izniyle.
Teşekkür ederim canım.Evet 4. kaybım oldu ama vardır bir hayır.Vardır vakti zamanı.Sağlık olsun.Kilo verdikçe daha kolay hamile kalabiliyorum.O yüzden buna odaklanmalıyım şimdilik bebek fikrini çıkardım kafamdan
İnşallah canım.Bende 28 yaşındayım ve 5 yıllık evliyim.Bende de pko problemi vardı ve kilo vererek ve soğan kürüyle bu sıkıntıdan tamamen kurtuldum.2 sene içerisinde 103 ten 82 lere kadar düştüm ve hemen hamile kalabildim.ama düşük sebeplerim kan pıhtılaşması.3.düşüğümü de 3 ay önce mayısta yapmıştım zaten.Ama olsun üzülmüyorum.ne kadar kilo verirsem o kadar sağlıklı bir süreç geçiririm.Şu anda odaklandığım tek konu kilo vermek.
HERKESE MERHABAAAA;
Tatil bitti,bugün işe başladım.Aman Allahım masamı bir görseniz heralde 1 hafta hiç durmadan çalışırsam ancak biter bu kadar iş.Sizler nasılsınız iyisinizdir umarım,kilom da bir değişiklik yok arkadaşlar aynıyım,
Hoşgeldin ve kolay gelsin..
İzin dönüşü ne zordur değilmii işe adapte olmak.?
Ayrıca kilonu koruman büyük başarı..
özlemmmm ne yaptın belli oldu mu sonuçlar aklımdaydın bayadır olmuştur inşallah gönlünce iş durumun.
aylar oldu yavruslarım benden ses çıkmadı biliyorum neyazıkki iyi haberler yok, kilo alıp oturdum. 86 kg görmüstüm mayısta şimdi yine 90 ları kucakladım
neyazıkki motivasyonum sıfır. azıcık okuyarak başlayayım belki artar zamanla, yoksa tekrar 3 lü rakamlara gelmem heralde 2-3 ayı almaz.
durumlar bunlar up uzun bir tatil yaptım şimdi oturdum kıçısımın ustune. bebek planlarım aksadı kilo vermeyip ustune de aldığım için. iş yapıyorum anormal stresli...yarım yamalak.
sizleri çok özledim ama, çok da bunaldım alıp alıp kilo vermekten tekrar başa dönmekten . özetle kendimden bunaldım sıkıldım yoruldum. neyse depresifliğimle grubun enerjisini kırmayayım.
Yenacığım yine yeni yeniden mutlu, alıştın sen artık bana. beni 1-2 hafta daha adamdan sayma- hala berbat durumdayım. azıcık okuyayım azıcık takılayım sizlere biraz toparlanayım. adam olayım kadroya girmek için form tutayım, sonra sen karar ver...
herkesi öpüyorum.
HERKESE MERHABAAAA;
Tatil bitti,bugün işe başladım.Aman Allahım masamı bir görseniz heralde 1 hafta hiç durmadan çalışırsam ancak biter bu kadar iş.Sizler nasılsınız iyisinizdir umarım,kilom da bir değişiklik yok arkadaşlar aynıyım,
hoşgeldin canım.kilo almamana çok sevindim.ben aldım çünkü tatilde.birde bu 4. Düşük meselesi olunca geçen hafta kesin almışımdır.ama korkmuyorum tartıdan tartı benden korksun dimi ama :)))
hayatım geçmiş sayfaları hiç okumadım ama hayırdır düşük ne zaman yaptın,TATİLDE DEĞİLMİYDİN SEN
sorma necanım yaa.ne olduysa tatilde olmuş zaten.tabi orda kafandan atıyosun herşeyi rahatsın.tatile gitmeden önce doktor kontrolüme gittim.en son 3 ay önce mayısta düşük yapmıştım ya artık toparlandığımı korunmasam da olabileceğini söyledi.bizde tatildeyken denedik tekrar.tutuvermiş işte :) döndüm bayram sonrası gecikme oldu1-2 gün.24 ağustos falandı işte test yaptım evde çıktı iki çizgi.sonra kan testi ve 92 çıktı sonuç.gittim doktora kan sulandırıcı iğnelerime progestana vitaminlere falan başladık.2 gün sonra tekrar test yaptır 2 ye katlaması lazım dedi ama benim değer 68 düştü.iki gün sonra 48 e düştü.derken ilaçları bıraktık kanama başladı.kimyasal gebelikmiş yani canım.belki bilirsin.kanamam 2 gün sürdü yalnız o kafamı kurcaladı kürtaj olmama gerek var mı bilmiyorum.
öyle işte acı bir tecrübe daha oldu 3 ay arayla.hayırlısı artık...
sorma necanım yaa.ne olduysa tatilde olmuş zaten.tabi orda kafandan atıyosun herşeyi rahatsın.tatile gitmeden önce doktor kontrolüme gittim.en son 3 ay önce mayısta düşük yapmıştım ya artık toparlandığımı korunmasam da olabileceğini söyledi.bizde tatildeyken denedik tekrar.tutuvermiş işte :) döndüm bayram sonrası gecikme oldu1-2 gün.24 ağustos falandı işte test yaptım evde çıktı iki çizgi.sonra kan testi ve 92 çıktı sonuç.gittim doktora kan sulandırıcı iğnelerime progestana vitaminlere falan başladık.2 gün sonra tekrar test yaptır 2 ye katlaması lazım dedi ama benim değer 68 düştü.iki gün sonra 48 e düştü.derken ilaçları bıraktık kanama başladı.kimyasal gebelikmiş yani canım.belki bilirsin.kanamam 2 gün sürdü yalnız o kafamı kurcaladı kürtaj olmama gerek var mı bilmiyorum.
öyle işte acı bir tecrübe daha oldu 3 ay arayla.hayırlısı artık...
hayatım doktor alttan muayene etmedimi parça kalmışmı kalmamışmı ,bence sen bi baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?