sorma necanım yaa.ne olduysa tatilde olmuş zaten.tabi orda kafandan atıyosun herşeyi rahatsın.tatile gitmeden önce doktor kontrolüme gittim.en son 3 ay önce mayısta düşük yapmıştım ya artık toparlandığımı korunmasam da olabileceğini söyledi.bizde tatildeyken denedik tekrar.tutuvermiş işte :) döndüm bayram sonrası gecikme oldu1-2 gün.24 ağustos falandı işte test yaptım evde çıktı iki çizgi.sonra kan testi ve 92 çıktı sonuç.gittim doktora kan sulandırıcı iğnelerime progestana vitaminlere falan başladık.2 gün sonra tekrar test yaptır 2 ye katlaması lazım dedi ama benim değer 68 düştü.iki gün sonra 48 e düştü.derken ilaçları bıraktık kanama başladı.kimyasal gebelikmiş yani canım.belki bilirsin.kanamam 2 gün sürdü yalnız o kafamı kurcaladı kürtaj olmama gerek var mı bilmiyorum.
öyle işte acı bir tecrübe daha oldu 3 ay arayla.hayırlısı artık...
boşveeerr iyilik yap at denize balık bilmesse Hâalık bilir. takmam ben öyle şeylere hem onlar bilsin diyede yapmam gelen misafirlere saygımdan yaparım.rızaullah için yaparım. Mevlam bilsin yeter banaoyyyy ben yoruldum vallla sen anlatırken kendini parçalamışsınn iylik biliyorlarsa karşılıklıysa helal olsun
aahh ah keşke verebilsem 90 a demir attı oynamıyorvaalla bu hafta baya zayıflarsın sen liste senin ismini görürürz artıkın
sağol canım Allah razı olsungünaydınnnnnn
Daficim geçmiş olsun sana sendeki enerji bende de olsa keşke...
Allah razı olsun canım ben misafiri çok severim Allah eksik etmesin düşünsene hiç gelen giden olmasıncanım herkes misafir agırlamayı bilmez senin bu yönün çok takdir edilcek gibi ALLAH SANA SAGLIK VERSİN SENDE MİSAFİRLERİNİ AGIRLA OTURANDAN BİR CACIK ÇIKMAZ
fadimecim senin görümcende oldukca patavatsızmış. onun sözüne bakıp kendini üzdüğüne deymez. öyle patavatsızlık yapan birisine bir yakınımız iyi bir ders vermişti. şişmanlar şöyle böyle deyince aa çokmu kıskanıyorsunuz sizde içinize fit koyacağınıza totonuza et koyun fitne insan kilo almaz demiştiBU SABAH 2 SAAT SPOR YAPIP GELDİM
AKŞAM EŞİMLE KONUŞTUK BAYRAMDA KÖYE GİDEBİLİRMİŞİZ BENİM 8 KİLO VERMEM LAZIM
GÖRÜMCEMİ ŞOKA UGRATMAK İÇİN
GEÇEN KURBANDA YİNE KÖYDEYDİK OKADAR MİLLETİN İÇİNDE BU ŞİŞMANLAR YEMİYORUM DERLER AGIZLARI BOŞ DURMAZ DEDİ NASIL UTANDIM HEMEN DIŞARI ÇIKTIM AMA ÇOK KIRILDIM
sağol clutch ah bir dinlenebilsemdafi geçmiş olsun mu denir ne denir ki :) dinlen sen bu hafta, çok yormuşlar seni. ne sinir oluyor ya birisinin içi rahat etmeyip yapıyor diye tüm işi ona yıkan insanlar.
çok doğru yoldasın canım. kendine zaman ver, her ay hamilemiyim sitresinden kurtul kendini rahatlat. birde kan sulandırıcı bitkisel tedavilerde yap. benim kolestrol ve tansiyon problemim vardı, 15 günlük araralarla 15 er gün maydanoz kürü yaptım çok faydasını gördüm. kanı sulandırdığı için otomatikman tansiyon ve kolestrole etkisi oldu. kuş gibi hafifledim kiloyada faydası oluyor. rondom kırıldı yenisini alayım yekrar düşünüyorum.Teşekkür ederim canım.Evet 4. kaybım oldu ama vardır bir hayır.Vardır vakti zamanı.Sağlık olsun.Kilo verdikçe daha kolay hamile kalabiliyorum.O yüzden buna odaklanmalıyım şimdilik bebek fikrini çıkardım kafamdan
sağol yenacım Allah razı olsunMerhaba arkadaşlar
Hepimize verimli bir hafta diliyorum..
Eşim yanımıza geldi bu hafta. pek giremeyeceğim okurum belki arada.:)
dafi,geçmiş olsun tatlım.
.
selam kızlar benide aranıza alırmısınız? bu sabah az yiyerek diyete başladım... şuanki kilom malesef 90.5 kg
kızcam artık sanakendini salma biran önce toparlan hiçkimse senden önemli değil senin canını sıkmana değmez bunu bil sultancım
hayat devam ediyor herkes düzenini kurdu seni düşünmeyeni sen hiç düşünme
arkana bile bakmadan mutluluğun peşinden koş bırak herkes kendi çirkinliğinde boğulsun.
sen güzelsin ve herşeyin en güzelline layıksın
haydi bakalım şöyle bir silkelen kendine gel
hiçbirşeye deymeyecek adamların adını bile anmadan kurtulduğuna şükrederek yoluna devam et.
kalk bir detoks yap, istersen protein diyeti yap sonrada dengelersin. seni ne motive edecekse ordan başla şöyle kilolarını ver sen istersen verebilirsin sen güçlü bir kızsın bırak şu zayıflığı. dimdik dur ben yapabilirim, filiz gibi bir kız olucam beni bırakanlar pişmanlık duyacaklar ama dönüp bakmadan yoluma devam edicem de istersen başarırsın
ben seni dimdik ayakta ,zayıflık göstermeden, güçlü bir şekilde görmek istiyorum
haydi bakalım birdaha kötüyün kelimesini kullanmayacaksın
dafi'nin söylediklerine harfiyen katılıyorum sultancım.
her işte bir hayır vardır derler. şimdi sana şer gibi görünen şeyin aslında senin hakkında en hayırlısı olduğunu zaman geçince anlayacaksın, anlamakla kalmayıp şükredeceksin
bu arada motivasyon için "başarı resimleri" diye bir kısım var ya, orası beni acayip motive diyor.
bakmanızı tavsiye ederim ara ara , zaten bakıyorsunuzdur da..
hafta sonu kuzenim geldi, tatil anılarını anlatıyor, 2 kızı var ama kendisi zayıf, hiç kilolu olmadı çok çok 3-5 oynamıştır ama..
tatil anılarını anlatırken "ayy beraber gittiğimiz gruptaki kadınları görmen lazım, düşün yani ben kilolu kalıyorum yanlarında" falan dedi. eşim bile çok sinir olmuş o gittikten sonra "o sana hava atabilecek kapasitede biri asla değil ama laflarında böyle bişi sezinledim, motivasyonunu bozma sakın" dedi.
gaza geldim yani gene.
:128:Canim benim cok sagol,
inan bana kendime gelmeye cok az kaldi, aslinda olmam gerektiginden daha güclüyüm bunu biliyorum,
beni düsünmeyeni ben hic düsünmicem,
herkes kendi düzenini kurdu, hayatina devam ediyor, gününü gün ediyor !
ben niye aci cekeyim niye agliyayimki ??
Bende yoluma devam etcem artik,
Kilo da vercem, ümidimi kaybetmedim, hersey düzelcek,
bende mutlu olcam, insallah az kalmistir artik mutluluga
haftaya bi kuaföre gidip, bide alisveris yapmayi istiyorum,
artik kimseyi degil kendimi düsüncem
cok sagol beni düsündügün icin
Canim ben biliyorum zaten o isin benim icin hayirsiz oldugunu,
Allahim herseyi planladi, beni kurtardi bunuda biliyorum.
O insan hic mutlu olamiyacak cünkü dengesiz biri, cok zor bir kisiligi var, ve psikolojisi bozuk,
beni ömrüm boyunca mutsuz ederdi, evlensek bile en fazla 1 sene sonra ayrilirdik, ben buna adim gibi eminim zaten.
Artik bende mutlu olmak istiyorum, dürüstce sevilmek istiyorum,
Allahtan korkan insanlarla karsilasmak istiyorum bu bukadar zormu
Allah büyük yinede umudumu kaybetmiyorum,
ama kendime bir hedefte koydum,
eger 1 sene sonra, yani tam seneye yaza kadar hicbirsey olmassa,
evlenecegim hickimseyi bulamassam, türkiyeye gitcem üniversite okumaya,
herseye yeniden baslicam,
ögretmen olcam ve evlenmekten tamamen vazgecicem, yani komple aklimdan cikarcam bu fikri,
yanliz yasamaya kendimi alistircam, caliscam ve hayatimi böyle gecircem,
bu konuda kararliyim, bakalim hayirlisi olsun..
(biliyorum kulaga sacma geliyor, ama artik umudum kaybolmak üzere,
kaderim yanlizlikmis, böyleymis diye kabul etmekten baska carem kalmiyacak yakinda)
merhabalar...canım sıkkın ya yurt çıkmamış oğlana ev bakıcaz mecburen aydınlı olan varmı aramızda :26:
Merhaba arkadaşlar
Hepimize verimli bir hafta diliyorum..
Eşim yanımıza geldi bu hafta. pek giremeyeceğim okurum belki arada.:)
Mutlu,hoşgeldin canım,çok iyi ettin,tam zamanında döndün..Öylesine ihtiyacımız varki desteğe,sende çok iyi yapıyorsun bunu..çoğumuz motivasyondan düştük yaz çok fena geldi.
Tomurcuk,İyi olmana çok sevindim canım,maşallah çok güçlüsün,çok donanımlı bir anne olacaksın inşallah..
dafi,geçmiş olsun tatlım.
egedeniz,evimize yakın anadolu lisesine kayıt oldu kızım..
bu arada necan hoşgeldin
Oğluşun nasıl, büyümüş görmüşsündür, o dönemler ay ay bile değişiyor görüntüleri
sen kaç yaşındasın ki bu kadar pes ettin sultan'cım ya.. anladığım kadarıyla daha yaşın küçük.
yani üniversite planları çok güzel, inşallah gerçeklerşir,okuman kendini geliştirmen çok çok güzel bir düşünce de evlilikten vazgeçmek doğru değil. elbet seni bekleyen birisi var bu hayatta ve de sen er ya da geç karşılaşacaksın. ha şimdi ha 1 sene sonra belki de üniversiteni okurken biri çıkacak karşına belli mi olur.
iyi geceleeerr
kızlaaaarrr nerelerdesiniz
bugün erken terketmişsiniz buraları
bizim sünnet cemiyetimiz oldu bitti hayırlısıylan
bu sefer kendimi yormuycam dedim ama onca misafiri karşılayıp uğurlamak bana kaldı yinebirde nezle oldum :2: ağzım burnum akmaya başladı boğazlarımda yanıyor bütün gün ilaç alıp ayakta kaldım. eltimle gelin ikisi birden sünnet çocuklarının başından ayrılmadılar misafir ağırlamak bana düştü. günü geçirdim ama nasıl geçti bir Allah birde ben biliyorum. bütün organizasyon üzerime kaldı. öbür eltilerde misafir gibi bir sandalye alıp oturdular. gelenleri karşıla, yer bulup yerleştir, yemeklerinin verilip verilmediğini kontrol et, yemek dağıtan gençleri yönlendir, yetmeyenlere ilave ayarla, gidenleri yolcu et, topal ayakla beni oldukca yordu. hiç oturma fırsatım olmadı. başım ağrıdan çatlıyordu. birde kalan misafirleri eve buyur ettim. şimdi misafirlerin gidenlerini yolcu ettim kalanların yataklarını hazırladım yattılar bende biraz dinlenme fırsatı buldum hemen leptopu kaptım ama kimsecikler kalmamış
iki güğndür geçmişe bakamadım neyse birazcık bakayım uyursam leptop elimden düşer açık kalırsa okuyor zannedersinizşimd,l,k hayırlı geceleeeerrrr
aylar oldu yavruslarım benden ses çıkmadı biliyorum neyazıkki iyi haberler yok, kilo alıp oturdum. 86 kg görmüstüm mayısta şimdi yine 90 ları kucakladım
neyazıkki motivasyonum sıfır. azıcık okuyarak başlayayım belki artar zamanla, yoksa tekrar 3 lü rakamlara gelmem heralde 2-3 ayı almaz.
durumlar bunlar up uzun bir tatil yaptım şimdi oturdum kıçısımın ustune. bebek planlarım aksadı kilo vermeyip ustune de aldığım için. iş yapıyorum anormal stresli...yarım yamalak.
sizleri çok özledim ama, çok da bunaldım alıp alıp kilo vermekten tekrar başa dönmekten . özetle kendimden bunaldım sıkıldım yoruldum. neyse depresifliğimle grubun enerjisini kırmayayım.
Yenacığım yine yeni yeniden mutlu, alıştın sen artık bana. beni 1-2 hafta daha adamdan sayma- hala berbat durumdayım. azıcık okuyayım azıcık takılayım sizlere biraz toparlanayım. adam olayım kadroya girmek için form tutayım, sonra sen karar ver...
herkesi öpüyorum.
canım herkes misafir agırlamayı bilmez senin bu yönün çok takdir edilcek gibi ALLAH SANA SAGLIK VERSİN SENDE MİSAFİRLERİNİ AGIRLA OTURANDAN BİR CACIK ÇIKMAZ
BU SABAH 2 SAAT SPOR YAPIP GELDİM
AKŞAM EŞİMLE KONUŞTUK BAYRAMDA KÖYE GİDEBİLİRMİŞİZ BENİM 8 KİLO VERMEM LAZIM
GÖRÜMCEMİ ŞOKA UGRATMAK İÇİN
GEÇEN KURBANDA YİNE KÖYDEYDİK OKADAR MİLLETİN İÇİNDE BU ŞİŞMANLAR YEMİYORUM DERLER AGIZLARI BOŞ DURMAZ DEDİ NASIL UTANDIM HEMEN DIŞARI ÇIKTIM AMA ÇOK KIRILDIM
selam kızlar benide aranıza alırmısınız? bu sabah az yiyerek diyete başladım... şuanki kilom malesef 90.5 kg
Canim ben biliyorum zaten o isin benim icin hayirsiz oldugunu,
Allahim herseyi planladi, beni kurtardi bunuda biliyorum.
O insan hic mutlu olamiyacak cünkü dengesiz biri, cok zor bir kisiligi var, ve psikolojisi bozuk,
beni ömrüm boyunca mutsuz ederdi, evlensek bile en fazla 1 sene sonra ayrilirdik, ben buna adim gibi eminim zaten.
Artik bende mutlu olmak istiyorum, dürüstce sevilmek istiyorum,
Allahtan korkan insanlarla karsilasmak istiyorum bu bukadar zormu
Allah büyük yinede umudumu kaybetmiyorum,
ama kendime bir hedefte koydum,
eger 1 sene sonra, yani tam seneye yaza kadar hicbirsey olmassa,
evlenecegim hickimseyi bulamassam, türkiyeye gitcem üniversite okumaya,
herseye yeniden baslicam,
ögretmen olcam ve evlenmekten tamamen vazgecicem, yani komple aklimdan cikarcam bu fikri,
yanliz yasamaya kendimi alistircam, caliscam ve hayatimi böyle gecircem,
bu konuda kararliyim, bakalim hayirlisi olsun..
(biliyorum kulaga sacma geliyor, ama artik umudum kaybolmak üzere,
kaderim yanlizlikmis, böyleymis diye kabul etmekten baska carem kalmiyacak yakinda)
Sagol cecom :)
ümidi kaybetmek yok dimi,
ay bende nekadar dengesiz oldum bugünlerde,
bi gücleniyorum ümitleniyorum,
sonrada yine depresyon hallerine giriyorum, dünyadan hayatimdan vazgeciyorum, savasmaktan vazgeciyorum.
Acaba düzelirmiyim ?
Psikolojimmi bozuldu benim ya, yoksa sadece yasadigim hayal kirikligi yüzündenmi böyleyim?
Eskisi gibi olabilecekmiyim? Eski nesem yerine gelecekmi?
Sadece bekliyorum ve allahima güveniyorum..
Seninde kardesin sabah yola cikcakti dimi, hadi gözün aydin :))
Öyle diyorum cünkü cok canini sIkiyorlar belli,
sana uzak olsunda, huzurunu bozmasin en azindan..
Bu arada bi esofman takimi banada lazim yaa iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?