hayirli aksamlar
bu aksam tam 2saat yuruduk gorumcemin gorumcesi geldi hep beraber yuruduk zaten topugum agriyor aciyordu daha cok aciyor topuklarima silikondan terlik icine ve ayakkabi ixine koymak icin cok iyi geldi
Selamm kızlarrr
evimdeyim , annemler yanımda olunca şimdilik iyiyimm ...
bugün okul başladıı , oooff ooff nasıl geçer bu dönem yaaa
gelelim asıl meseleye , tartının söylediği 88 yani gelen 1.2 , yaa sıyıracam kafayı insan 90dan 85e inemezmi bir türlü yaaa, valla mehteran gibi 2 ileri 1 geri devammm
olsun bu iş artık yaaa , yettiimm gariiii
Süper valla yaa topuğun ağrıdığı halde okadar saat yürümüşsün
İnşallah bende birkaç gün sonra bol bol spor yapıyor olacağımYarınıda atlatayım çarşamba günü evde spora başlıyorum. Dün gece yürüyüş ve koşu bandıyla zayıflayanların topiğini okudum KKda inanılmaz gaza geldim Pazartesiye kadar ufak ufak alıştırma yapacağım sonrada tam gaz Allahın izniyle Ondan sonrada gitmesin kilolarda göreyim
sultannn aşk acısı çokzor biliyorum ama umutsuzluğa kapılmak yokkkkk..rabbinin sevgili kuluymuşsun şükret çünkü karşına daha iyi insanlar çıkıcak :) umut hep vardır unutma....geçen dizide söylüyordu haluk bilginer aşk acısı çeken kızına...ilerde gülümseyerek hatırlıyacağın birşey için ağlamana üzülmene değmez diye...çok hoşuma gitti çokdoğru...ölüm acısı bile unutulabildiğine göre....sertabın şarkısı gibi sana yeni birrrr aşşşkkk lazımmm :)
Kadınlar yıllar boyunca güzel görünmek için çeşitli yöntemler uyguladı. Güzellik sırları her zaman kadınların ilgisini çeken bir konu oldu.
19. yüzyıl yazarlarından Barkham Burroughs “Faydalı Bilgiler Ansiklopedisi” adlı kitabında kadınlara özel bir bölüm hazırlamış.
İşte Burroughs’un bugünün bakım yöntemleriyle tezatlar yaratan şaşırtıcı tüyoları:
AZ YIKANIN
Mümkünse en az haftada bir yıkanmaya çalışın. Hatta bir kadının haftada üç gün keseyle temizlenerek banyo yapması gerekir.
EV TEMİZLİĞİNDE AMONYAK KULLANIN
Evinizi temizlerken kullanacağınız en etkili hijyen maddesi nedir? Sabun mu? Bu sorunun cevabı amonyaktır. Ve amonyağı kendi temizliğiniz için de kullanabilirsiniz.
Banyo yaparken suya karıştırılan amonyak gözenekleri açacaktır.
GÖZLERİNİZİ YIKAYIN
Hiçbir şey parlayan gözlerden daha çekici olamaz. Gözlerdeki pırıltıyı sağlamak için gözünüze birkaç damla parfüm damlatın.
ASLA YÜZÜNÜZÜ YIKAMAYIN
Yüzünüzü gliserin yağı ile silip pamukla kurulayın. Güzel ve alımlı bir kadın asla yüzünü yıkamaz.
Temiz ve bakımlı bir kadın üç sene boyunca yüzünü yıkamadığı halde cildi parıldayan kadındır.
PENCERE KENARINDA ÇIPLAK OTURUN
Özellikle güneşli günlerde yapılan bu aktivite vücudunuzu nemlendirerek güzelleşmesini sağlayacaktır.
valla bu yy da yaşamıyomuşuz iyiki pencereye totoşum sığmazki çıplak otursak:=))
nette okudum hoşuma gitti paylaşmak istedim
ceco valla şu kardeşin diyologlarını okurken içim daraldı aynı dert bizdede mevcut sabır anneneki sabır vallabiz sayılı gün dayanamıyoruz bu anne babalar napsın..yazık sadece yazık doğur büyüt gördüğün değere bak çok iyi alıyabiliyorum...
...ama benim spor yapmaya fırsatım yokkii..bayramdan buyana sağolsun misafirim eksik olmadı..kızım diş çıkarmya çalışıyor uyku yemek denen bişey yok.sürekli ağlama halinde..karşı daireme yeni komşum taşınıyor lojmanda oturuyorum..sürekli onlarla ilgileniyorum..yemek veriyorumm..yatak odam gene küflenmiş bütün eşya kıyafetleri yıka ütüle duvar silll..potansiyel motora bağladım ama kilo gene aynı gene aynı(((((
üfff nekadar uzun yazmışım yahuuu:) biri bana dur desin
Sagol cecom :)
ümidi kaybetmek yok dimi,
ay bende nekadar dengesiz oldum bugünlerde,
bi gücleniyorum ümitleniyorum,
sonrada yine depresyon hallerine giriyorum, dünyadan hayatimdan vazgeciyorum, savasmaktan vazgeciyorum.
Acaba düzelirmiyim ?
Psikolojimmi bozuldu benim ya, yoksa sadece yasadigim hayal kirikligi yüzündenmi böyleyim?
Eskisi gibi olabilecekmiyim? Eski nesem yerine gelecekmi?
Sadece bekliyorum ve allahima güveniyorum..
Seninde kardesin sabah yola cikcakti dimi, hadi gözün aydin :))
Öyle diyorum cünkü cok canini sIkiyorlar belli,
sana uzak olsunda, huzurunu bozmasin en azindan..
Bu arada bi esofman takimi banada lazim yaa iyi oluyor
kızlarrrrrr n günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :))) hadi kalkın mutluluğumu paylaşın benimle :)
biliyosunuz ailemden uzaktayım bebeğim doğunca işimi bırakmıştım bebeğime bakıcak kimse yok diye...ama evede bitürlü adapte olamamıştım..hatırlarsanız geçengün yazdım çok sıkılıyorum kosgebe başvurdum hayal ama olsun diye...hayall değilmiş olduuu :) eğitimimim başlıyor pazartesi günüüü ççooookkk mutluyummmm :))))))) sadece 50 kişi alıyorlardıı ben onların içinde ve sabah gurubundayım :) çok mutluyum şuan çokkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?