Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Amin canim benim cok sagol
valla biriniz talip olun len bana hicmi yok oglunuz yegeniniz kardesiniz
Allah hayirlisini nasip etsin, bakalim olursa olur, olmassa da kaderimize boyun eymekten baska caremiz yokk

Senin kardeste gelinde bi tuhafmis anam, yani ne demek
4 senelik evli, ve annen sirf 3 kere girebilmis eve, oda bi tuhafmis yani,
ikiside birbirinimi bulmus napmis
Bosver sen hic karisma, uzak olsunlar, herkes yerinde sagolsun,
ama annenide oynatmasinlar, yazik degilmi kadincagiza,
ne demek arayinca ya para istiyor ya yemek siparisi,
ay allahim yarabbim yaaa
Valla is anaya babaya gelince hic kiyamiyorum cok sinirleniyorum, bazen evlatlar cok düsüncesiz olabilyor.

Bide o iftira konusuna cok takildim, kendini kurtarmak icin her dolabi cevirirmis demek,
Allah islah etsin ne diyelim, cok tuhaf bir huymus

hayirli aksamlar

bu aksam tam 2saat yuruduk gorumcemin gorumcesi geldi hep beraber yuruduk zaten topugum agriyor aciyordu daha cok aciyor topuklarima silikondan terlik icine ve ayakkabi ixine koymak icin cok iyi geldi

hayirli aksamlar

bu aksam tam 2saat yuruduk gorumcemin gorumcesi geldi hep beraber yuruduk zaten topugum agriyor aciyordu daha cok aciyor topuklarima silikondan terlik icine ve ayakkabi ixine koymak icin cok iyi geldi

Süper valla yaa topuğun ağrıdığı halde okadar saat yürümüşsün
İnşallah bende birkaç gün sonra bol bol spor yapıyor olacağım Yarınıda atlatayım çarşamba günü evde spora başlıyorum. Dün gece yürüyüş ve koşu bandıyla zayıflayanların topiğini okudum KKda inanılmaz gaza geldim Pazartesiye kadar ufak ufak alıştırma yapacağım sonrada tam gaz Allahın izniyle Ondan sonrada gitmesin kilolarda göreyim

iki kere cıkmış

Son düzenleme:
Selamm kızlarrr

evimdeyim , annemler yanımda olunca şimdilik iyiyimm ...

bugün okul başladıı , oooff ooff nasıl geçer bu dönem yaaa

gelelim asıl meseleye , tartının söylediği 88 yani gelen 1.2 , yaa sıyıracam kafayı insan 90dan 85e inemezmi bir türlü yaaa, valla mehteran gibi 2 ileri 1 geri devammm

olsun bu iş artık yaaa , yettiimm gariiii

kuzu sıkma canını, bak göreceksin eşin gelene kadar iğne ipliğe döneceksin. kaçarı yok. bu arada haftasonu kardeşimle muhabbet ederken taburdaki tüm asker arkadaşlarının kısa dönem öğretmenler olduğunu söyledi. senin eşinde ankaradaydı sanırım. belki de aynı bölükdelerdi :))

ben hem yanındayım aynur, hem de rakibinim başlıyor maraton :)

insallah vereceksin cnm kilolarin sporla su gibi akip gidecekler ben aslinda gorumceme diyeen ciktimki babamiz gececi uyusun diye ama gorumcemde goeumcesini gezdiriyor ee bende katildim baya koyumuzu gezdirdik ha hastamizin ablasi benim eltim oluoyor turkiyeden kardesini gormeye geldi babasiyla haftayada annesi gelcek hastamiz raporlu oldugu icin tatile gidemwdi mecburen ailesi geldi

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınızzz bugün çookk yorulum bütün gün emizlik yaptım yarın gece yola çıkıcazzz ankaraya cuma ya kına cumartesi düün artık resimleri yüklerim her ne kadar 75 hedefine inemesemde(

asu ile konuştum mamaları yiyosun hiç msj yazmyosun demi diye takıldım
oyy şu düğünü atlatalım devam seneye yaza 70 leri görcem inşallah

Kadınlar yıllar boyunca güzel görünmek için çeşitli yöntemler uyguladı. Güzellik sırları her zaman kadınların ilgisini çeken bir konu oldu.

19. yüzyıl yazarlarından Barkham Burroughs “Faydalı Bilgiler Ansiklopedisi” adlı kitabında kadınlara özel bir bölüm hazırlamış.

İşte Burroughs’un bugünün bakım yöntemleriyle tezatlar yaratan şaşırtıcı tüyoları:

AZ YIKANIN
Mümkünse en az haftada bir yıkanmaya çalışın. Hatta bir kadının haftada üç gün keseyle temizlenerek banyo yapması gerekir.

EV TEMİZLİĞİNDE AMONYAK KULLANIN
Evinizi temizlerken kullanacağınız en etkili hijyen maddesi nedir? Sabun mu? Bu sorunun cevabı amonyaktır. Ve amonyağı kendi temizliğiniz için de kullanabilirsiniz.

Banyo yaparken suya karıştırılan amonyak gözenekleri açacaktır.

GÖZLERİNİZİ YIKAYIN
Hiçbir şey parlayan gözlerden daha çekici olamaz. Gözlerdeki pırıltıyı sağlamak için gözünüze birkaç damla parfüm damlatın.

ASLA YÜZÜNÜZÜ YIKAMAYIN
Yüzünüzü gliserin yağı ile silip pamukla kurulayın. Güzel ve alımlı bir kadın asla yüzünü yıkamaz.

Temiz ve bakımlı bir kadın üç sene boyunca yüzünü yıkamadığı halde cildi parıldayan kadındır.

PENCERE KENARINDA ÇIPLAK OTURUN
Özellikle güneşli günlerde yapılan bu aktivite vücudunuzu nemlendirerek güzelleşmesini sağlayacaktır.

valla bu yy da yaşamıyomuşuz iyiki pencereye totoşum sığmazki çıplak otursak:=))

nette okudum hoşuma gitti paylaşmak istedim

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar,
ancak girmeye fırsat bulabildim ..nursena çok güldüm lafına.benimde popoşum sığmaz emin ols :))

ceco valla şu kardeşin diyologlarını okurken içim daraldı aynı dert bizdede mevcut sabır anneneki sabır valla biz sayılı gün dayanamıyoruz bu anne babalar napsın..yazık sadece yazık doğur büyüt gördüğün değere bak çok iyi alıyabiliyorum...

sultannn aşk acısı çokzor biliyorum ama umutsuzluğa kapılmak yokkkkk..rabbinin sevgili kuluymuşsun şükret çünkü karşına daha iyi insanlar çıkıcak :) umut hep vardır unutma....geçen dizide söylüyordu haluk bilginer aşk acısı çeken kızına...ilerde gülümseyerek hatırlıyacağın birşey için ağlamana üzülmene değmez diye...çok hoşuma gitti çokdoğru...ölüm acısı bile unutulabildiğine göre....sertabın şarkısı gibi sana yeni birrrr aşşşkkk lazımmm :)

mehtapp sendeki şu spor azmi bende olsa kilolar loplop gidecek valla :) tebrikler arkadaşımmmm...

ama benim spor yapmaya fırsatım yokkii..bayramdan buyana sağolsun misafirim eksik olmadı..kızım diş çıkarmya çalışıyor uyku yemek denen bişey yok.sürekli ağlama halinde..karşı daireme yeni komşum taşınıyor lojmanda oturuyorum..sürekli onlarla ilgileniyorum..yemek veriyorumm..yatak odam gene küflenmiş bütün eşya kıyafetleri yıka ütüle duvar silll..potansiyel motora bağladım ama kilo gene aynı gene aynı (((((

üfff nekadar uzun yazmışım yahuuu:) biri bana dur desin

Bencede yeni bir ask lazim :) biliyorum belki birkac hafta, birkac ay sonra hicbisey hissetmicem artik, üzülmiyecem bile
ama inanki nursena simdi bikac güne ankaraya gidiyormus dedi ya
hemen aklima geldi acaba benim exin kardesinin dügünümü diye
kk ya biri sözlendim diye resim yüklediginde,
hemen bakiyorum acaba benim exin sözlüsümü diye
böyle piskopat oldum ya sinir oluyorummmm

Anammmm bu ne böyle
Hiç birini yerine getirmediğime ve getiremiyeceğime bu amcama göre ben çirkin ördek yavrusuyum iri yavru
Anam ördek gibiyim her gün duşa girmezsem ertesi gün nasıl bir huysa kaşınıyorum piskolojik olarak
Temizlikte amonyak kafa yapmazmı yaw
Yüzümü desen her banyoya girdiğimde ellerimi yıkadıktan sonra ille ıslatacağım
Eeee balkona yava pencereye çıplak oturma olayına gelince yaparsam herif beni 4.cü kattan sallandırır valla
Yada karşı apartmanda ( çok uzakta değil yakında sayılamaz ) kuş besleyen bir amca var o beni görse kesin ya düşer ya atlar çatıdan
Her iki türlü fena yani
Anam kalsın ben çirkin kalayım o zaman
Adamcağızı katil etmeyelim bu saaten sonra

Gece gece gülümsetti beni bu paylaşımın iyiki paylaşmışsın o zaman

Sorma canım sen okurken daraldın ben inan bazen nefes alamaz hale geliyorum :26:
İnan hep anneme bile diyorum besle büyüt danayı tanımasın anayı diye kadıncağız belli etmemeye çalışıyor ama işte zaman zaman patlıyor. Hee annemede kızıyorum çünkü normalde otoritesini bizlere gösterirken erkek kardeşime ses etmiyor aman otursunlarda bize bulaşmasınlar hesabı ama öyle olmuyor işte bu sefer nasılsa kimse ses etmiyor diye daha beter oluyor.
Geçen gün aaa oğluşuma laf söyleme bak senin kızında 12 yaşında ama maşallah dil pabuç kadar dedi şakayla karışık bende anında madem öyle ne ben senin oğluna karışırım ne sen benim kızıma karış diyiverdim
Sonuçta evet kızımın çenesi düşüyor arada ama haksılığa hiç gelemiyor ve babasıda olsa karşısına dilikip konuşuyor ama ben acıkcası o huyunu seviyorum Anasının yaptığı gibi herkese eyvallah demesin yoksa sırtına binen çok oluyor insanın

Rabbim böylelerine akıl fikir versin Aminnnnnnn
İnan her gece dua ediyorum onlar için Allah islah etsin diye. Umarım düzelir ama işte böyle oldukca kendilerinden soğutuyorlar maalesef :26:

ilk kez biririni sevmiştim ve o beni inanılmaz sekilde kırmıştı, tekrar tekrar. durmadan duvara toslayan araba gibi... olayların üstüne bir gece yalnız yaşadığım evimde tek başıma saçma sapan bişi yapıp içki içmediğim halde sert bir içkiyi bir koca kupa içiverdim. fondip...olan oldu. bunyem çöktü. aklım başımda ama tek bir kasımı kıpırdatamıyordum. 5 ila 10 dakika içinde resmen felç oldum. kendi kusmuğunda ölmek diye bişi var... kendime sürekli kafanı çevir dedim durdum ve başardım olagan ustu çaba ile. sabah rezil şekilde kalktım. heryer pislik... o pisliği 1 haftada zor temizledim. ama öyle bir ders olduki. o akşam ölebilirdim bile. bir hiç için. gerçekten bir hiç için. yeri silerken bunu düşündüm... koku çıkana kadar neredeyse 1 hafta boyunca bunu dusundum. bir hiç için ölebilirdim, acım o kadar gerçek gelmişti... ama hayat çok farklı, bugun okuduğum söz gibi " hayatınızın alt ust olamasından korkmayın, belki altı üstünden hayırlıdır." bu kadar basit. oldu mu oldu geri dönüş yok mu yok yoluna bak, hayırlısı için dua et... nacizane fikrim

Son düzenleme:
hayırlı geceler kızlaarr alıntı yapamadım inegölden hatimden geldim
sabah namazdan sonra köye salça yapmaya gidicem gribim geçmedi öksürüp duruyorum
biraz dinleneyim hadi size iyi geceler

kızlarrrrrr n günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :))) hadi kalkın mutluluğumu paylaşın benimle :)

biliyosunuz ailemden uzaktayım bebeğim doğunca işimi bırakmıştım bebeğime bakıcak kimse yok diye...ama evede bitürlü adapte olamamıştım..hatırlarsanız geçengün yazdım çok sıkılıyorum kosgebe başvurdum hayal ama olsun diye...hayall değilmiş olduuu :) eğitimimim başlıyor pazartesi günüüü ççooookkk mutluyummmm :))))))) sadece 50 kişi alıyorlardıı ben onların içinde ve sabah gurubundayım :) çok mutluyum şuan çokkkkk

çok sevindimm hayırlı olsunnn

günaydıııııııııııııııınnn,,

zorla uyku düzenimi düzelttim galiba. tüm gün öcü gibi dolaştıktan sonra gece kafayı yastıga koydugum gibi uyumuşum sabahta 8de uyandım cok mutlu oldum. birazdan büyük ev temizliğine girişicem yandımki yandım. ne dağınık bi evimiz var ya kim dağıtıyor bu evi yaaa temizlikten sonrada leslie ablayla buluşcam çok özlemiş beni azcık yürüyelim dedi tamam dedim spora başlıyım artık dün yapamadım net gitti videoları bilgisayara indirmeye calısıcam net bahanem olmasında yapayım diye.
kardeşimle arkadaşıda kocaeline gitti kayda. sağolsun bi akrabamız arabayla götürcek valizlerini felan götürdüler. ondanda yırttım yani.

sultaaaaaaaaaaaaaaaaaaann canım arkadaşım seni seviom bilmem anlatabiliyormuyum biz senleyiz yaa ne mutsuz olcan cık cık cık

günaydınlar 1 saatlik yürüyüşümü yaptım geldim spordan 1 saat önce 1 tost 1 çay 1 elma yedim sporda 1 lt su bitti
şimdi ara ögün 1 şefteliyi rendeledim 3 k yogurt döktüm üzerine 1 yemek kaşıgı yulaf kepegini döktüm 1 çay k toz tarçın serptim karıştırdım yiyorum tatlı istegim yok olur inşallah

günaydınnnnnnnnnnn

herkes iyidir inşallah fazla kimse uğramıyor buralara okullar açılsın dökülürsünüz

boğucu bir hava sanki içim daralıyor...

Nursena
o adamın sölediklerini yaparsak kokarız be yüzümü yıkamıcakmışım günde en az 7-8 kez yıkyorum sürekli sivilce çıkıyor bu sıra acaba ondanmı amcanın dediği gibi yıkmasammı ki paylaşım güzelmiş.

sivilce demişken sıcaktanmıdır nedir ramazandan beri yüzümü resmen sivilce bastı ki ergenlikte görmedim böylesini...sabah akşam yıkadıktan sonra halis gül suyu ile siliyorum fayda edecekmi acaba???kullanan var mı yan etki yapmaz sanırsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…