Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar,

keyifler yerindedir umarım? dafi yine koşuşturmacada :), ceco yine her zamanki gibi çok şeker :), sultan aşk acısı çekiyor kıyamam, ama yeter. mehtap vaktinde uyanmış :))
nevzamansız da burada, selamlar :)

ya nursenanın paylaştığı yazı var ya kızlar. bi şey dicem ama bana pis deyip topa tutmayın sakın. ben yüzümü hiç yıkamam sabahları falan. sadece duşta yıkıyorum, gerçi her gün duş alıyorum. ergenlikte bile sivilce problemim olmamıştır, yaşımı hep olduğunda 5 yaş küçük tahmin ederler. gerçi genetik olarak annemin cildi de sorunsuz ve güzeldir ama ben biraz da buna bağlıyorum. cildin biraz da kendi yağına ihtiyacı var sanki. sürekli yıkamak dengesini bozuyor benimkinin. aman birisi şimdi tüü pasaklı demeden susayım :)))

Günaydın güzeller...

hayırlı olsun... mutluluğun daiim olsun...

ben de bu sabah erken kalktım aslında . ama bir tembellik var ki üstümde sormayın. yerın kısa bir tatile çıkacağız. bu gün hazırlıkları bitirmem gerek.. valizler hazırlancak...çocuklara kek börek v.s. hazırlancak..
ev derlenip toplancak...
haa bide ütü var... valizlerden önce o...
araya vda ingilizce kursunu sıkıştırırım olur biter...
her günü bir çok kişilik yaşıyorum...
meslek sahibi,
anne,
ev hanımı,
öğrenci,
çevremde çalışan kadınların çoğu ne ev işlerini yapıyorlar ne de kişisel gelişimleri için uğraşıyorlar..
ben ise her şeyi hayatıma sığdıracağım derken, çok yoruluyorum..
tabii bide sağlıklı beslenmek gibi kaygılarımız da var..
her öğün yemek bir dert oluyor..
bari şu tatilde hen vücüdum hem ruhum dinlensinde.. koca bir yılı aynı tempoda geçirecek gücü bulabileyim kendimde...

en yakın arkadaşımla iki ayda bir görüşüyoruz. o da veskişehire benden bir yıl önce taşınmıştı... ama aynı kentte olduğumuz halde yoğunluktan görüşemiyoruz işte...
dün gece eşimle yürüyüşe çıkacktık..birden saat geç olduğu halde "hacerlere gidelim mi? " dedim.. aradığımda eşi ile dışarda olduklarını öğrendim.. biraz yürüyüşten sonra onlarla buluştuk. saat 1 civarı döndük eve . güzel bir gece oldu.. uzun sohbetler...

işte hacerimden sonra siz varsınız. hayatımı paylaştığım.. insan bazen ne kadar yalnız hissediyor kendisini...
iyi ki varsınız...

Selamlar
Bende kan verdim geldim şimdi hastaneden.Bakalım öğleden sonra çıkacak sonuçlar.İnşallah problem yoktur.
Yürüyüşlere başlayamadım henüz şu sağlık problemlerini atlatayım iş çıkışları yürücem yine.Havalarda serin artık akşamları...

slamlar hanımlarr.
geçmiş sayfaları okuyim derken beni atmış forumdan farkında değilim

canım bugün ne yediğimi yazmak istedi size
akşam 1 adet közlenmiş patlıcandan karnıyarık yanında az yoğurt ve de 1 kase sulu köfte yedim.
bağırsak çalışsın diye de 2 kuru kayısı.
daha da birşey yemedim akşam.

sabah da 1 yumurta, 2 dilim peynir, 2-3 cherry domates ve 1 salatalık yedim, şekersiz çayımı içtim.

arada da yeşil çay aldım demin.

şimdi de öğle yemeğine çıkıcam ne yesem diyorum :44:
fena değil di mi beslenmem? hiç ekmek yok. bakalım bu hafta nasıl gidicek kilolar. 90.lı rakamlara saplandım kaldı. şunlar bir gitse hayatımdan bir daha da hiç görmesem "9" ile başlayan bir rakam...

ay sonunda kardeşim nişanlanacak. gerçi evde olucak ama şık giyinmek istiyorum abiye falan şöyle..
bi 3-4 kilo daha gitse insani kıvamda bişiler giyebilirim belki, töbe töbeee

herkese merhaba iki haftalık tatilden kilo almış olarak kürkçü dükkanına dönmüş bulunmaktayım...kilo alma dışında herşey çok güzeldi günlerin nasıl geçtiğini anlamadık hepinizi çok özledim...

bence menün çok iyi canım. ama ana yemek türü yemekleri öğlen yesen de akşam salata çorba yoğurt falan yapsan. akşam farketmeden fazla kaçırınca yakma şansımız olmuyor ama öğlen fazla kaçırınca yakıyoruz, üstüne akşam daha az acıkıyoruz.

Herkese merhaba;

Bende bu sabah aç karnına tartıldım 88,2 yi gördüm ,inanılmaz mutluyum,3 ayda tam 10 kilo verdim.cumaya kadar 87 yi görmek istiyorum,enteresan ama vucudumun zayıflamaya meyilli olduğunu hissediyorum,hani bayağı bir 90 larda beklemiştim,1 kilo aşağı 1 kilo yukarı çıkarak ama şimdi biraz hareketle sanki hemen 3-4 kilo gidecekmiş gibi hissediyorum,ilk baştada öyle olmuştu 1,5 haftada 4-5 kilo birden hemen vermiştim ve sonra takılmıştım

Iyiki bu siteye üye olmuşum,inanılmaz motive ediyor,yoksa ben hayatta kilo veremezdim,bende bugün yiyeceklerimi ve yediklerimi yazayım

sabah: Yarım dilim ekmek,1 kibrit kutusu peynir,yarım domates ve avuç içi kadar maydonoz

ara: 1 bardak maydonoz suyu

öğlen : 1 porsiyon makarna , üzerinde rendelenmiş beyaz peynir ve 1 bardak ayran

ara( saat 16*00 17*00 gibi) : 1 bardak ayran

akşam: Marul,domates,salatalık ve biraz beyaz peynir,ekmek yok

tebrik ederim canım, zaten ramazandan sonra hızlanması normal. senle aynı dönemde başlamıştık, hemen hemen aynı kilolarımız. umarım hedeflediğimiz kilolara da ulaşırız. hazır ivmelenmişken kilo vermen sporunu falan arttır bence.

ya bendede var bu problem cok cıkmaya basladı. deli oluyorum resmen. var temizleme jeli onu kullanıyorum kremliyorum felan ama yok kar etmiyor. bide bende bi sorun daha var nasıl desem utanıyom biraz. totoşumdada çıkıyor bi sürü hemde. benek benek olmuşum. çok temiz tutarım aslında her gün değişirim çamasır felan ama anlamadım gitti napcam ben ya gözüme çok batmaya başladı allahtan arkamdada çok görmüyorum bilenler bişe desin gerçekten ya napcaz biz gülsuyu iyi derler toniktir oda zaten bi nevi zarar vermez sanmıyorum

yazının başı dizilerde oluyor ya özet geçiyor kısaca öyle olmuş çok hoşuma gitti masal gibi anlatmışsın bizi süpersin ya

piiiiiiiiiisss demezsem catlardım. benim cildin yağa ihtiyacı yoktur bence direk yağ deposu çünkü ihtiyacı olan varsa veriyim ıyyyyyy ben daha pisim şu sözden sonra

bedddddddddiiim hoşgeldin küçük bey nasıl ne zaman istemeye gelceksiniz beni ? ne zaman büyücek bu oğlan

doğru söylüyosun aslında akşamı daha hafif geçmem lazım. ya da en azından 1 çeşit yemek ile.
bu akşam o şekilde yapayım bakalım nasıl olacak.
....

necan, süpersin
bence de hazır psikolojik olarak da kendini iyi hissediyorken spora da asıl, bi anda gidiversin 2-3 kilo daha, zaten ara ara takılma dönemleri oluyor ya kilo verirken , en azından bu sürece gelmeden 85 görürsün ay sonunda belki ..

bana da çok iyi geldi burası.
kendi kendime yaptığım zaman 3 aşağı 5 yukarı gidiyor sürekli ama burda cuma hesap vericem endişesi var. o beni çoğu zaman kaçamaklardan geri tutuyor.
bir de spora ağrlık versem aslında bende de daha çabuk gidecek.
evde bisiklet var, başlıyayım ben de bu akşam ya. zaten regl de bitiyor bugün. en azından bir 20 dakika ile başlıyayım, dayanabilirsem yarım saat..
...

Mehtap acaba peeling gibi birşey mi yapsan?
küçük küçük isilik gibi sivilcelerse peeling ile geçebilir.
gülsuyunu ben hemen hemen her akşam makyajımı çıkardıktan sonra pamukla sürüyorum cildime, buzdolabına da koydum, soğuk soğuk mis gibi ohhhhh
faydası var diyorlar, yani sen de sürebilirsin o bölgedeki sivilceye iyi gelir mi bilmem ama
...

hayatım ben mayıs 29-30 u gibi başladım ,sen demi ozaman başlamıştın ,evet aynı gidiyomuşuz ,bende seni tebrik ederim canım, kesinlikle spor yapmam lazım düzenli günde 1,5 saat en az,kesin 2 haftada 5 kilo veririm.hadi kurban bayramına kadar 23 ekime kadar ben kendime hedef koydum 80-81 diye sen de katıl

Mehtapcım sen nasılsın hayatım,teyzenin ufaklıklar nasıl,benimki büyüdü valla,teyzemler sen çocuk büyüttüm deme diyor,benim oğlana ben yabancı gelin alıcam hayatım,problemsiz oluyorlar,

alessandra canım sende çok iyi gidiyosun,bence bizim tek eksiğimiz dediğim gibi hareket eksikliği,onu başarırsak inan bu kilolar 2 ayda gider

Mehtapcım sivilcelerin için elma sirkesi kullan canım ,pamuğa biraz sür ve problemli bölgeye tampon şeklinde uygula ,aynı zamanda cilde parlaklık veriyor ve lekelerede çok iyi geliyor,benim cildim sivilce tarlası gibiydi ben elma sirkesiyle çözüm buldum

ben de mayıs sonu başladım canım. ben bu kadar kiloyu sporla verdim. sen bir spora başlasan daha da çabuk verirsin. benim de kasım başı hedefim 78, 23 ekim hedefim 79 kg. yanındayım yani. gerçi sen bu rakamları benden önce görürsün bence :)

ben evde leslie yapıyorum. anneme gittiğimde koşu bandında yürüyorum. sen de leslie ya da zumba videolarıyla yapabilirsin evdeyken internetten izleyip.

aboowww yabancı gelin derken rus alma sakın he, benim bildiğim 2 rus gelin aileye kök sökürüyor valla
...

clutchcım,düzenli spormu yaptın ,günde kaç saat,yemek yemen nasıldı?diyet yapmadınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…