kızlarrrrrr n günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :))) hadi kalkın mutluluğumu paylaşın benimle :)
biliyosunuz ailemden uzaktayım bebeğim doğunca işimi bırakmıştım bebeğime bakıcak kimse yok diye...ama evede bitürlü adapte olamamıştım..hatırlarsanız geçengün yazdım çok sıkılıyorum kosgebe başvurdum hayal ama olsun diye...hayall değilmiş olduuu :) eğitimimim başlıyor pazartesi günüüü ççooookkk mutluyummmm :))))))) sadece 50 kişi alıyorlardıı ben onların içinde ve sabah gurubundayım :) çok mutluyum şuan çokkkkk
slamlar hanımlarr.
geçmiş sayfaları okuyim derken beni atmış forumdan farkında değilim
canım bugün ne yediğimi yazmak istedi size
akşam 1 adet közlenmiş patlıcandan karnıyarık yanında az yoğurt ve de 1 kase sulu köfte yedim.
bağırsak çalışsın diye de 2 kuru kayısı.
daha da birşey yemedim akşam.
sabah da 1 yumurta, 2 dilim peynir, 2-3 cherry domates ve 1 salatalık yedim, şekersiz çayımı içtim.
arada da yeşil çay aldım demin.
şimdi de öğle yemeğine çıkıcam ne yesem diyorum :44:
fena değil di mi beslenmem? hiç ekmek yok. bakalım bu hafta nasıl gidicek kilolar. 90.lı rakamlara saplandım kaldı. şunlar bir gitse hayatımdan bir daha da hiç görmesem "9" ile başlayan bir rakam...
ay sonunda kardeşim nişanlanacak. gerçi evde olucak ama şık giyinmek istiyorum abiye falan şöyle..
bi 3-4 kilo daha gitse insani kıvamda bişiler giyebilirim belki, töbe töbeee
Herkese merhaba;
Bende bu sabah aç karnına tartıldım 88,2 yi gördüm ,inanılmaz mutluyum,3 ayda tam 10 kilo verdim.cumaya kadar 87 yi görmek istiyorum,enteresan ama vucudumun zayıflamaya meyilli olduğunu hissediyorum,hani bayağı bir 90 larda beklemiştim,1 kilo aşağı 1 kilo yukarı çıkarak ama şimdi biraz hareketle sanki hemen 3-4 kilo gidecekmiş gibi hissediyorum,ilk baştada öyle olmuştu 1,5 haftada 4-5 kilo birden hemen vermiştim ve sonra takılmıştım
günaydınnnnnnnnnnn
herkes iyidir inşallah fazla kimse uğramıyor buralara okullar açılsın dökülürsünüz
boğucu bir hava sanki içim daralıyor...
Nursena o adamın sölediklerini yaparsak kokarız be yüzümü yıkamıcakmışım günde en az 7-8 kez yıkyorum sürekli sivilce çıkıyor bu sıra acaba ondanmı amcanın dediği gibi yıkmasammı kipaylaşım güzelmiş.
sivilce demişken sıcaktanmıdır nedir ramazandan beri yüzümü resmen sivilce bastı ki ergenlikte görmedim böylesini...sabah akşam yıkadıktan sonra halis gül suyu ile siliyorum fayda edecekmi acaba???kullanan var mı yan etki yapmaz sanırsam...
günaydın kızlar,
keyifler yerindedir umarım? dafi yine koşuşturmacada :), ceco yine her zamanki gibi çok şeker :), sultan aşk acısı çekiyor kıyamam, ama yeter. mehtap vaktinde uyanmış :))
nevzamansız da burada, selamlar :)
ya nursenanın paylaştığı yazı var ya kızlar. bi şey dicem ama bana pis deyip topa tutmayın sakın. ben yüzümü hiç yıkamam sabahları falan. sadece duşta yıkıyorum, gerçi her gün duş alıyorum. ergenlikte bile sivilce problemim olmamıştır, yaşımı hep olduğunda 5 yaş küçük tahmin ederler. gerçi genetik olarak annemin cildi de sorunsuz ve güzeldir ama ben biraz da buna bağlıyorum. cildin biraz da kendi yağına ihtiyacı var sanki. sürekli yıkamak dengesini bozuyor benimkinin. aman birisi şimdi tüü pasaklı demeden susayım :)))
Iyiki bu siteye üye olmuşum,inanılmaz motive ediyor,yoksa ben hayatta kilo veremezdim,bende bugün yiyeceklerimi ve yediklerimi yazayım
sabah: Yarım dilim ekmek,1 kibrit kutusu peynir,yarım domates ve avuç içi kadar maydonoz
ara: 1 bardak maydonoz suyu
öğlen : 1 porsiyon makarna , üzerinde rendelenmiş beyaz peynir ve 1 bardak ayran
ara( saat 16*00 17*00 gibi) : 1 bardak ayran
akşam: Marul,domates,salatalık ve biraz beyaz peynir,ekmek yok
bence menün çok iyi canım. ama ana yemek türü yemekleri öğlen yesen de akşam salata çorba yoğurt falan yapsan. akşam farketmeden fazla kaçırınca yakma şansımız olmuyor ama öğlen fazla kaçırınca yakıyoruz, üstüne akşam daha az acıkıyoruz.
tebrik ederim canım, zaten ramazandan sonra hızlanması normal. Senle aynı dönemde başlamıştık, hemen hemen aynı kilolarımız. Umarım hedeflediğimiz kilolara da ulaşırız. Hazır ivmelenmişken kilo vermen sporunu falan arttır bence.
hayatım ben mayıs 29-30 u gibi başladım ,sen demi ozaman başlamıştın ,evet aynı gidiyomuşuz ,bende seni tebrik ederim canım, kesinlikle spor yapmam lazım düzenli günde 1,5 saat en az,kesin 2 haftada 5 kilo veririm.hadi kurban bayramına kadar 23 ekime kadar ben kendime hedef koydum 80-81 diye sen de katıl
ben de mayıs sonu başladım canım. Ben bu kadar kiloyu sporla verdim. Sen bir spora başlasan daha da çabuk verirsin. Benim de kasım başı hedefim 78, 23 ekim hedefim 79 kg. Yanındayım yani. Gerçi sen bu rakamları benden önce görürsün bence :)
ben evde leslie yapıyorum. Anneme gittiğimde koşu bandında yürüyorum. Sen de leslie ya da zumba videolarıyla yapabilirsin evdeyken internetten izleyip.
aboowww yabancı gelin derken rus alma sakın he, benim bildiğim 2 rus gelin aileye kök sökürüyor valla
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?