Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

vallamı ! Ne yapıyorlar

aile düzenleri çok değişik ya, artık bilmiyorum kendi ailelerinden uzaklar diye erkeğin ailesinden de mi uzak durmak istiyorlar ya da yetiştirilme tarzları mı öyle nedir.
bir tanesi babane ve dedeye doğru düzgün torun göstermiyor. zaten bebeklik dönemlerinde eve kimseyi almadı kendi okuduğu kitaplara göre yetiştirdi. ona kimse karışamaz tabii neticede anneleri ama eve gelen babane ve dedeyi eve almak istemiyor falan. biraz mesafeli aileye karşı,dediğim dedik birisi.

diğeri de arkadaşımın abisi evlendi bir rus ile. onda da benzer problem var. arkadaşım daha yeğenini göremedi. ayrı şehirdeler ama "gelmeyin, 3 aylık olunca biz geliriz" demiş.
....

Kızlar bugün benim doğum günüm;34 yaşıma girdim

sansa bak; eşim istanbulda,annem ,oğlum ,kardeşim yok,tek başımayım,ne buruk bir doğum günü

sellaamm beybilerrr

keyifler nasıl ? bende durum aynı okul - ev maratonu başladı yine , ekstra yaptığım pek bişi yokk zaten okuldada sıkılıyoz iyice , telekonferans yöntemiyle bu haftaki seminer , ööff pööff sesleri hiç bitmiyor anlayacağınız

geçmişe baktım biraz alıntı yapamadım , ama ESRAya PİİSSSS demeden geçemicemmmm , eheheheheheheh

hepinizi öperim şimcikk , tikkat edin kendinize

clutchcım,düzenli spormu yaptın ,günde kaç saat,yemek yemen nasıldı?diyet yapmadınmı

canım klasik diyet listelerine uydum. sebze, ızgara, kepek ekmeği, bol su. ama kendimi çok sıkmadım. üç gün düzenli beslendiysem iki gün kaçamak yaptım. sporu da haziran boyunca yaptım, temmuz gibi ev taşıdım zaten. ağustosda da ramazandı. eylülde tekrar başladım spora. düzenli olsaydı hepsi belki daha çok giderdi ama yaz bu sene çok yorucu geçti.

sen de gayet iyi gidiyorsun, önceden de okuyordum zaten. bir ara galeta yemiştin de ödem olmuştu sanırım. sporu da eklersen süper olur valla. var mısın yarışa :))

valla pis değilim ya Aynurum :))

kolay gelsin valla, sıkıcıdır hakikaten.

dun spor yapmadım( ıkı gundur okula gıdıyorum kızımdan ayrıyım . onun stresı mı nee bılmıyorum doymuyorum vee yemeklerde yedımmm ( toparlanmam lazım. bugun okulda arkadslar yaz basına göre daha zayıf görundüğümü soyledıler. mutlu oldum ama benım çooook kılo vermem lazımmm(ya evınde yuruyus bandı spor aletlerı olupta kılo vermeyen bır ben mı varım ( tembel mıyım vakıt mı olmuyor anlamıyorumm(

Bu hafta sonu çok çalıştım.mıdyatta köy pazarına gıttım. koyden gelen organık domateslerden bır kasa aldım. kışlık 17 şişe domates konservesi 4 şişe türlü yaptım.kışın buralarda sebze bulmak zorun oluyor. domatesın kılosu 6 lıraya kadar çıkıyor.bol bol sebze depolamam lazım. geçen kısı burada geçirdikten sonra ınsanlaın neden hep et yediğini anladım . çünkü sebze .yokkk... 4 küçük şişeye kızım için kıslık sıyah üzüm suyu yaptım onu kaynattım.görümcemle bırlıkte evı bastan asagı temzıledım. sadece tarhana yapmak kaldı. onu da bu hafta yapmam lazımm...

Selam kızlar, dün pek keyfim yoktu sağlık bakımından. Hani böyle kırık dökük hissederiz, her yanımız sızlar ya, öyleydim, o nedenle giremedim pek. Öğleden beridir gidip gelip geçmişi okuyorum, şimdi bitirdim :)

Oooooo çıstak çıstak, kimleri görüyorum, kimler gelmiş :)) Bak bir Ümit Besen edası ile sazlı sözlü karşıladım seni Mutlucuğum. Hoşgeldin. Arada kulaklarını çınlattık senin :)) Canım, bu kilo sorununu kökünden çözmedikçe bize rahat yok. Sağlıklı yaşamak için, zinde olmak için, hedeflerimize daha kolay ulaşmak için bunu yapmamak gibi bir alternatifimiz yok. Mutlaka yapacağız da ne zaman yapacağız? Sündürüp zorlaştırıp yapmak da var, asılıp düzene koyup yapmak da var. Sen son aylarda biraz sündürdün ama şimdi düzene koyma zamanı. İkinci bebek istiyorsan şansın yok zaten. Bu kilolar gidecek!

Yena da yazmıştı, yaz sonu herkesi kötü etkiledi, motivasyon oldukça düşük, 2 hafta önce 100 gr verdiğim için dereceye girdim ben, gerisini sen düşün. Ama şimdi çoğalıyoruz, tatile gidenler dönüyor, yeni arkadaşlar enerji veriyor, motivasyon daha yüksek olacak, beraber kurtulacağız fazlalıklarımızdan :) Kilo işi yazın pek iyi gitmiyor ben bunu anladım. Disiplin daha zayıf oluyor, tatiller giriyor araya vb. Şimdi tatil sezonu bitti, hepimiz eski azimli halimize geri dönelim.

Sözün özü hoşgeldin :)

Hoşgeldin canım, daha iyi olmana çok sevindim Umarım tahlil sonucun iyi çıkar, tekrar müdahaleye gerek kalmamıştır
Geçmiş olsun canım. Bu ilaç düzensizliği kötü etkiledi seni İştahı da etkiliyor sanırım o ilaçlar? Spor ve sağlıklı beslenmeye ben de geri dönmek istiyorum. Çok saldım 1.5 aydır Özellikle beslenme düzenim çok etkilendi, dün öğlende tortellini yaptım kendime akşama da makarna ! Hasta gibiydim uğraşamadım fazla, sabah akşam hamur g-yedim yani...
Banucuğum güle güle kullan aldıklarını :) Kına zamanı resim çektirmeyi unutma :) Koşu yazmışsın ya, ona takıldım ben biraz. Kilo sorunu olmayanlara bile çok önerilmiyor koşu spor olarak. Tempolu yürüyüş en iyisi bence. Hem kaslarını hem kalbini zorlama riski var koşu yaparken. İstersen nette "koşmak mı yürümek mi" diye aratıp detaylı bilgi alabilirsin. Bak birini ben kopyalıyorum hatta Osman Müftüoğlu

Spora başlamak çok güzel bir karar ama faydadan çok zarar getirmemesi için dikkatli olmak gerekiyor. Bu vesileyle seni de tebrik ederim, verdiğin kararı uyguluyor, yeni bir başlangıç yapıyorsun. Devam eder ve çooook güzel sonuçlar görürsün inşallah
Tebrik ederim, eğitimin güzel geçer ve sonucu da istediğin gibi olur dilerim. Hayırlı olsun :)
Canım işin zor gerçekten, kolay gelsin. Bu tatil sana çok iyi gelir; hem eğlenir hem dinlenirsin umarım :)
Hoşgeldinnnn. Kürkçü dükkanı epey kalabalıklaştı bu günlerde, ne güzel :)) Kilo almak güzel olmayan kısmı tabii ama hep beraber vereceğiz artık, çaresi yok.
...
Yenacıım, tatilin ancak başladı galiba senin :)) Dilerim çok güzel gezersiniz, iyi vakit geçirirsiniz.

Son düzenleme:

maşallah hamarat gördüm sizi ben hiç kış hazırlığı yapmadım daha herhalde yapmıcam da bu sene.
cetvel göremiyorum kaç kilo fazla var ki?
.......

valla pis değilim ya Aynurum :))

kolay gelsin valla, sıkıcıdır hakikaten.

bebeeemmm kocişimin bana söylediği bi çocuk şarkısı var , benden sana gelsinn ;

"sana pis derler pis derler , sana pis derler pis derler "

ayy sıkıcıki ne sıkıcı anlatamammm

arnazar sende öğretmensin sanırımm şekerimm , hemde midyattasın bende geçen sene mardin ömerlideydim

bizde dün annemle 7 kg yeşil fasulye , 7 kg domates , 3 kilo dolmalık biber , bi bidon turşu yaptık , eheheh kışa hazırım artıkınn

sansa bak; eşim istanbulda,annem ,oğlum ,kardeşim yok,tek başımayım,ne buruk bir doğum günü

Necan doğum günün kutlu olsun canım , herşey gönlünce olsunn

SULTANcım sen nasılsın canımm ? moralin nasıl ? hiçbirşeye sıkma canını , kimse senin canından önemli değil ....

aaa bak biz varız burda mutlu yıllar dilerim, inşallah 35 yaşına girerken kilo problemin çok çooooookkkkkkk geride kalmış olurrr
......
Eki Görüntüle 503052 Eki Görüntüle 503052

Evet biz varız, şimdi hepimiz toplanalım bu pastanın etrafına; iyi ki dooooğduuuun Necaaaan, iyi ki doğdun Necaaaan. Mutlu yıllar sana

cok gecmis olsun sana canim, zaten üzülmenin degmiyecegini biliyorum, tek damla gözyasimin bile degmiyecegini biliyorum, artik aglamiyorum ,sadece cok zoruma gitmisti,
ama atlatiyorum günden güne daha iyi oluyorum cok sükür
Allah yardim ediyor,
Ben yeni hayatima baslamak istiyorum artik

Canim cok sevindim hayirli olsun :) ne oldugunu bilmiyorum ama sen cok sevindiysen bende sevindimmmmmmmm

sultaaaaaaaaaaaaaaaaaaann canım arkadaşım seni seviom bilmem anlatabiliyormuyum biz senleyiz yaa ne mutsuz olcan cık cık cık

Canimmmmm bende hepinizi cok seviyom, canlarim ya yanimda oldugunuzu hissediyorummm

haha ask acisi cekmiyorum ben yaaaa
pissin iste pis pis saka ya bi yüzünü yikamamakla pismi olunurmus
ama ben hersabah yikiom, kötümüymüski?

Herkese merhaba;
Bende bu sabah aç karnına tartıldım 88,2 yi gördüm ,inanılmaz mutluyum,3 ayda tam 10 kilo verdim.

Canim sana cok özeniyorum yaa, nekadar güzel kilo veriyorsun ? Basladigindan beri hic duraklamadin, cok güzel kilo veriyorsun, darisi basimiza valla, nasil yapiyosun anlamadim
bu arada dogum günün kutlu olsunnnnnnnnnnnn, nice yillara insallah

hahaaaaaaa totosunda sivilcesi cikiyor isteeeeeeee, duyduk duymadik demeyinnnnnnn

beybiler demene bayiliyom yaaa
keyifler sükr iyi bakalim sen nasilsin canimmmmm ´´´???

beybiler demene bayiliyom yaaa
keyifler sükr iyi bakalim sen nasilsin canimmmmm ´´´???

ee sizler benim beybilerimsinizz şekerimm , ondan yanii

benden iyilik kuzucum yaa , okula devam , evimdeyim artık , kociş askerde bende bekar takılıyom buaralar

SULTANcım sen nasılsın canımm ? moralin nasıl ? hiçbirşeye sıkma canını , kimse senin canından önemli değil ....

Sükür günden güne daha iyi oluyorum canim
artik her dakika aklima gelmiyor olanlar,
tam aklimdan cikmiyor yine her gece yattigimda ve her sabah uyandigimda direk aklimda,
ama az kaldi biliyorum,
artik rüyalarima girmiyor bunun icin cok mutluyum
Suan allahtan dilegim en kisa zamanda unutmam ve hic aklima gelmemesi

Düzeliyorum :)

Tünaydın hanımlarrr

Herkesler iyidir umarım, ben iyiyim. Spora devam ediyorum. Umutcuğumun da söylediği gibi ben de yürümekten yanayım. Koşu yapmıyorum. Ben yürüyüş bandında yürüyorum ama çok dikkatli olmak gerekiyor. Mutlaka iyi bir spor ayakkabıyla yürümek lazım. 90lı kilolardayken hızım 5.6yı geçmezdi ama şimdi 6.4e kadar çıkabiliyorum yürürken. Yani kilo verdikçe vucut da hafifliyor ve daha rahat hareket ediyor insan. Ayrıca haftadonları da bakırköy(yeşilköy) sahilinde yürümeye başladık eşimle. Tabii havalar soğumaya başladığı için hazırlıklı gitmek lazım sahile. Geçen haftasonu çok rüzgar vardı mesela. Yürüyüş yapıcam diye hasta da olmamak lazım

Hanımlarr şimdi ben kışlık taze fasülye yapıcam da. Hayatımda ilk defa kışlık hazırlıycam. Domates soslarını annemden aldım, o yüzden domatesle uğraşmıycam allahtan. Bayramda gittiğimizde almıştım annemden

Kışlık fasülye yapıcam da.Vitaminin kaybolmaması için şoklama ile yapın diyolar. Şu şekilde yapıcam ama sizden teyit istiyorum. Şimdi kaynayan suya temizlenmiş fasülyeleri koyucam, 3 dk kadar kaynatıcam. Sonra kevgirle fazülyeleri alıp buzlu ya da çok soğuk suya koyucam. Fasülyeler suyun içinde soğuyunca da yine kevgirle alıp süzgece koyucam ki suyu süzülsün. Daha sonra suyu süzülünce de buzdolabı poşetine koyucam. Yarımşar kilo halinde yapsam daha iyi olur demi. Zaten biz 2 kişiyiz. 10 kilo yapsam yeter sanırım. Eşim çok sever tazae fasülyeyi. Bazıları domatesle felan da yapıyomuş ama nasılsa domates sosu aldım annemden diye ben domatessiz yapayım diyorum.

aferin cücüüümm sana yakışanıda bu , herşey daha iyi olacak , sen sıkma canını , zaman herşeyin ilacıdırr

iyiyim bende zayıflamaya çalışıyoruz işte teyzemle bamyamız iyiler çok yakışıklı yaa sormaa
elma sirkesini bilmiyordum denicem inşallah işe yarar çok sağol

ayrıcaaaaaaaa iyiki dogdunn bediiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm herşey istedigin gibi olsun yavrunla eşinle mutlu senelere

hahaaaaaaa totosunda sivilcesi cikiyor isteeeeeeee, duyduk duymadik demeyinnnnnnn

kızzzzzzzzz yolarım sacını başını heeeeeee
benekli totom var napıyımm kıskanmaa beneklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…