vallamı ! Ne yapıyorlar
clutchcım,düzenli spormu yaptın ,günde kaç saat,yemek yemen nasıldı?diyet yapmadınmı
sellaamm beybilerrr
keyifler nasıl ? bende durum aynı okul - ev maratonu başladı yine , ekstra yaptığım pek bişi yokkzaten okuldada sıkılıyoz iyice , telekonferans yöntemiyle bu haftaki seminer , ööff pööff sesleri hiç bitmiyor anlayacağınız
geçmişe baktım biraz alıntı yapamadım , ama ESRAya PİİSSSS demeden geçemicemmmm , eheheheheheheh
hepinizi öperim şimcikk , tikkat edin kendinize
Kızlar bugün benim doğum günüm;34 yaşıma girdim
sansa bak; eşim istanbulda,annem ,oğlum ,kardeşim yok,tek başımayım,ne buruk bir doğum günü
sansa bak; eşim istanbulda,annem ,oğlum ,kardeşim yok,tek başımayım,ne buruk bir doğum günü
Oooooo çıstak çıstak, kimleri görüyorum, kimler gelmiş :)) Bak bir Ümit Besen edası ile sazlı sözlü karşıladım seni Mutlucuğum. Hoşgeldin. Arada kulaklarını çınlattık senin :)) Canım, bu kilo sorununu kökünden çözmedikçe bize rahat yok. Sağlıklı yaşamak için, zinde olmak için, hedeflerimize daha kolay ulaşmak için bunu yapmamak gibi bir alternatifimiz yok. Mutlaka yapacağız da ne zaman yapacağız? Sündürüp zorlaştırıp yapmak da var, asılıp düzene koyup yapmak da var. Sen son aylarda biraz sündürdün ama şimdi düzene koyma zamanı. İkinci bebek istiyorsan şansın yok zaten. Bu kilolar gidecek!aylar oldu yavruslarım benden ses çıkmadı biliyorum neyazıkki iyi haberler yok, kilo alıp oturdum. 86 kg görmüstüm mayısta şimdi yine 90 ları kucakladım
neyazıkki motivasyonum sıfır. azıcık okuyarak başlayayım belki artar zamanla, yoksa tekrar 3 lü rakamlara gelmem heralde 2-3 ayı almaz.
durumlar bunlar up uzun bir tatil yaptım şimdi oturdum kıçısımın ustune. bebek planlarım aksadı kilo vermeyip ustune de aldığım için. iş yapıyorum anormal stresli...yarım yamalak.
sizleri çok özledim ama, çok da bunaldım alıp alıp kilo vermekten tekrar başa dönmekten . özetle kendimden bunaldım sıkıldım yoruldum. neyse depresifliğimle grubun enerjisini kırmayayım.
Yenacığım yine yeni yeniden mutlu, alıştın sen artık bana. beni 1-2 hafta daha adamdan sayma- hala berbat durumdayım. azıcık okuyayım azıcık takılayım sizlere biraz toparlanayım. adam olayım kadroya girmek için form tutayım, sonra sen karar ver...
herkesi öpüyorum.
Hoşgeldin canım, daha iyi olmana çok sevindimSelamlaaarrr...
Ben geldim.Çok daha iyiyim şükür toparlandım.Kanamam azaldı sadece 2 gün sürdü o takıldı kafama.Bakalım doktor kontrollerine gitcem bu hafta içi.Moralim de iyi.Geçen hafta içinden beri evdeyim.İyice dinlendim.Dünde eşim evdeydi izinliydi.Biraz gezdik tozduk.Stres attık.Herşey yolunda yani.Bu hafta diyetime de başlıyorum artık.Daha fazla kilo vermeliyim yeni bir hamişliğe kadar :)
Geçmiş olsun canım. Bu ilaç düzensizliği kötü etkiledi senislm kizlar
cnm okuyorum ama yazmak icimden gelmiyorsaglikli beslenmede iyi gitmiyor hic cnm saglikli biseyler istemiyor ilaci biraktirdi drum pazar gunu yine rahatsizlansim bende basladim insallah dozu ayarlanirda bende rahatlarim he kirmizi kartta yedim bu hafta hic umit yok benden haber boyle cnm
dalokaysmom hosgeldin cnm gel gel veririrz kg lari bende 10yakin aldim kac kac nereye kadar bende kacmakdan vaz gectim burda ceconun dedigi gibi yerimde debelenip duruyom
Banucuğum güle güle kullan aldıklarını :) Kına zamanı resim çektirmeyi unutma :) Koşu yazmışsın ya, ona takıldım ben biraz. Kilo sorunu olmayanlara bile çok önerilmiyor koşu spor olarak. Tempolu yürüyüş en iyisi bence. Hem kaslarını hem kalbini zorlama riski var koşu yaparken. İstersen nette "koşmak mı yürümek mi" diye aratıp detaylı bilgi alabilirsin. Bak birini ben kopyalıyorum hatta Osman MüftüoğluSElam kızlarrrrrrrrrrr :122:
Bugün dünümün yarısı dışarda geçti
Kardeşlerimle bizim buranın sosyete pazarına gittik malum
Kendime çok güzel siyah bir eşortman altı aldım :122: Pazartesi kocacığımla koşmaya başlıyoruz hayırlısıyla
Birde kendime Parlament Mavisi yarım kollu üst kısmı tamamen tül olan straplez görünümlü bir üst aldım üstelik sadece 7.5 Liraya ...
Tebrik ederim, eğitimin güzel geçer ve sonucu da istediğin gibi olur dilerim. Hayırlı olsun :)kızlarrrrrr n günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :))) hadi kalkın mutluluğumu paylaşın benimle :)
biliyosunuz ailemden uzaktayım bebeğim doğunca işimi bırakmıştım bebeğime bakıcak kimse yok diye...ama evede bitürlü adapte olamamıştım..hatırlarsanız geçengün yazdım çok sıkılıyorum kosgebe başvurdum hayal ama olsun diye...hayall değilmiş olduuu :) eğitimimim başlıyor pazartesi günüüü ççooookkk mutluyummmm :))))))) sadece 50 kişi alıyorlardıı ben onların içinde ve sabah gurubundayım :) çok mutluyum şuan çokkkkk
Canım işin zor gerçekten, kolay gelsin. Bu tatil sana çok iyi gelir; hem eğlenir hem dinlenirsin umarım :)Günaydın güzeller...
hayırlı olsun... mutluluğun daiim olsun...
ben de bu sabah erken kalktım aslında . ama bir tembellik var ki üstümde sormayın. yerın kısa bir tatile çıkacağız. bu gün hazırlıkları bitirmem gerek.. valizler hazırlancak...çocuklara kek börek v.s. hazırlancak..
ev derlenip toplancak...
haa bide ütü var... valizlerden önce o...
araya vda ingilizce kursunu sıkıştırırım olur biter...
her günü bir çok kişilik yaşıyorum...
meslek sahibi,
anne,
ev hanımı,
öğrenci,
çevremde çalışan kadınların çoğu ne ev işlerini yapıyorlar ne de kişisel gelişimleri için uğraşıyorlar..
ben ise her şeyi hayatıma sığdıracağım derken, çok yoruluyorum..
tabii bide sağlıklı beslenmek gibi kaygılarımız da var..
her öğün yemek bir dert oluyor..
bari şu tatilde hen vücüdum hem ruhum dinlensinde.. koca bir yılı aynı tempoda geçirecek gücü bulabileyim kendimde...
en yakın arkadaşımla iki ayda bir görüşüyoruz. o da veskişehire benden bir yıl önce taşınmıştı... ama aynı kentte olduğumuz halde yoğunluktan görüşemiyoruz işte...
dün gece eşimle yürüyüşe çıkacktık..birden saat geç olduğu halde "hacerlere gidelim mi? " dedim.. aradığımda eşi ile dışarda olduklarını öğrendim.. biraz yürüyüşten sonra onlarla buluştuk. saat 1 civarı döndük eve . güzel bir gece oldu.. uzun sohbetler...
işte hacerimden sonra siz varsınız. hayatımı paylaştığım.. insan bazen ne kadar yalnız hissediyor kendisini...
iyi ki varsınız...
Hoşgeldinnnn. Kürkçü dükkanı epey kalabalıklaştı bu günlerde, ne güzel :)) Kilo almak güzel olmayan kısmı tabii ama hep beraber vereceğiz artık, çaresi yok.herkese merhaba iki haftalık tatilden kilo almış olarak kürkçü dükkanına dönmüş bulunmaktayım...kilo alma dışında herşey çok güzeldi günlerin nasıl geçtiğini anlamadık hepinizi çok özledim...
dun spor yapmadım( ıkı gundur okula gıdıyorum kızımdan ayrıyım . onun stresı mı nee bılmıyorum doymuyorum vee yemeklerde yedımmm ( toparlanmam lazım. bugun okulda arkadslar yaz basına göre daha zayıf görundüğümü soyledıler. mutlu oldum ama benım çooook kılo vermem lazımmm (ya evınde yuruyus bandı spor aletlerı olupta kılo vermeyen bır ben mı varım ( tembel mıyım vakıt mı olmuyor anlamıyorumm (
Bu hafta sonu çok çalıştım.mıdyatta köy pazarına gıttım. koyden gelen organık domateslerden bır kasa aldım. kışlık 17 şişe domates konservesi 4 şişe türlü yaptım.kışın buralarda sebze bulmak zorun oluyor. domatesın kılosu 6 lıraya kadar çıkıyor.bol bol sebze depolamam lazım. geçen kısı burada geçirdikten sonra ınsanlaın neden hep et yediğini anladım . çünkü sebze .yokkk... 4 küçük şişeye kızım için kıslık sıyah üzüm suyu yaptım onu kaynattım.görümcemle bırlıkte evı bastan asagı temzıledım. sadece tarhana yapmak kaldı. onu da bu hafta yapmam lazımm...
valla pis değilim ya Aynurum :))
kolay gelsin valla, sıkıcıdır hakikaten.
dun spor yapmadım( ıkı gundur okula gıdıyorum kızımdan ayrıyım . onun stresı mı nee bılmıyorum doymuyorum vee yemeklerde yedımmm ( toparlanmam lazım. bugun okulda arkadslar yaz basına göre daha zayıf görundüğümü soyledıler. mutlu oldum ama benım çooook kılo vermem lazımmm (ya evınde yuruyus bandı spor aletlerı olupta kılo vermeyen bır ben mı varım ( tembel mıyım vakıt mı olmuyor anlamıyorumm (
Bu hafta sonu çok çalıştım.mıdyatta köy pazarına gıttım. koyden gelen organık domateslerden bır kasa aldım. kışlık 17 şişe domates konservesi 4 şişe türlü yaptım.kışın buralarda sebze bulmak zorun oluyor. domatesın kılosu 6 lıraya kadar çıkıyor.bol bol sebze depolamam lazım. geçen kısı burada geçirdikten sonra ınsanlaın neden hep et yediğini anladım . çünkü sebze .yokkk... 4 küçük şişeye kızım için kıslık sıyah üzüm suyu yaptım onu kaynattım.görümcemle bırlıkte evı bastan asagı temzıledım. sadece tarhana yapmak kaldı. onu da bu hafta yapmam lazımm...
aaa bak biz varız burda mutlu yıllar dilerim, inşallah 35 yaşına girerken kilo problemin çok çooooookkkkkkk geride kalmış olurrr
......
Eki Görüntüle 503052 Eki Görüntüle 503052
ilk kez biririni sevmiştim ve o beni inanılmaz sekilde kırmıştı, tekrar tekrar. durmadan duvara toslayan araba gibi... olayların üstüne bir gece yalnız yaşadığım evimde tek başıma saçma sapan bişi yapıp içki içmediğim halde sert bir içkiyi bir koca kupa içiverdim. fondip...olan oldu. bunyem çöktü. aklım başımda ama tek bir kasımı kıpırdatamıyordum. 5 ila 10 dakika içinde resmen felç oldum. kendi kusmuğunda ölmek diye bişi var... kendime sürekli kafanı çevir dedim durdum ve başardım olagan ustu çaba ile. sabah rezil şekilde kalktım. heryer pislik... o pisliği 1 haftada zor temizledim. ama öyle bir ders olduki. o akşam ölebilirdim bile. bir hiç için. gerçekten bir hiç için. yeri silerken bunu düşündüm... koku çıkana kadar neredeyse 1 hafta boyunca bunu dusundum. bir hiç için ölebilirdim, acım o kadar gerçek gelmişti... ama hayat çok farklı, bugun okuduğum söz gibi " hayatınızın alt ust olamasından korkmayın, belki altı üstünden hayırlıdır." bu kadar basit. oldu mu oldu geri dönüş yok mu yok yoluna bak, hayırlısı için dua et... nacizane fikrim
kızlarrrrrr n günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :))) hadi kalkın mutluluğumu paylaşın benimle :)
biliyosunuz ailemden uzaktayım bebeğim doğunca işimi bırakmıştım bebeğime bakıcak kimse yok diye...ama evede bitürlü adapte olamamıştım..hatırlarsanız geçengün yazdım çok sıkılıyorum kosgebe başvurdum hayal ama olsun diye...hayall değilmiş olduuu :) eğitimimim başlıyor pazartesi günüüü ççooookkk mutluyummmm :))))))) sadece 50 kişi alıyorlardıı ben onların içinde ve sabah gurubundayım :) çok mutluyum şuan çokkkkk
sultaaaaaaaaaaaaaaaaaaann canım arkadaşım seni seviombilmem anlatabiliyormuyum biz senleyiz yaa ne mutsuz olcan cık cık cık
günaydın kızlar,
keyifler yerindedir umarım? dafi yine koşuşturmacada :), ceco yine her zamanki gibi çok şeker :), sultan aşk acısı çekiyor kıyamam, ama yeter. mehtap vaktinde uyanmış :))
nevzamansız da burada, selamlar :)
ya nursenanın paylaştığı yazı var ya kızlar. bi şey dicem ama bana pis deyip topa tutmayın sakın. ben yüzümü hiç yıkamam sabahları falan. sadece duşta yıkıyorum, gerçi her gün duş alıyorum. ergenlikte bile sivilce problemim olmamıştır, yaşımı hep olduğunda 5 yaş küçük tahmin ederler. gerçi genetik olarak annemin cildi de sorunsuz ve güzeldir ama ben biraz da buna bağlıyorum. cildin biraz da kendi yağına ihtiyacı var sanki. sürekli yıkamak dengesini bozuyor benimkinin. aman birisi şimdi tüü pasaklı demeden susayım :)))
Herkese merhaba;
Bende bu sabah aç karnına tartıldım 88,2 yi gördüm ,inanılmaz mutluyum,3 ayda tam 10 kilo verdim.
......
sellaamm beybilerrr
keyifler nasıl ? bende durum aynı okul - ev maratonu başladı yine , ekstra yaptığım pek bişi yokkzaten okuldada sıkılıyoz iyice , telekonferans yöntemiyle bu haftaki seminer , ööff pööff sesleri hiç bitmiyor anlayacağınız
geçmişe baktım biraz alıntı yapamadım , ama ESRAya PİİSSSS demeden geçemicemmmm , eheheheheheheh
hepinizi öperim şimcikk , tikkat edin kendinize
beybiler demene bayiliyom yaaa
keyifler sükr iyi bakalim sen nasilsin canimmmmm ´´´???
SULTANcım sen nasılsın canımm ? moralin nasıl ? hiçbirşeye sıkma canını , kimse senin canından önemli değil ....
Sükür günden güne daha iyi oluyorum canim
artik her dakika aklima gelmiyor olanlar,
tam aklimdan cikmiyor yine her gece yattigimda ve her sabah uyandigimda direk aklimda,
ama az kaldi biliyorum,
artik rüyalarima girmiyor bunun icin cok mutluyum
Suan allahtan dilegim en kisa zamanda unutmam ve hic aklima gelmemesi
Düzeliyorum :)
ee sizler benim beybilerimsinizz şekerimm , ondan yanii
benden iyilik kuzucum yaa , okula devam , evimdeyim artık , kociş askerde bende bekar takılıyom buaralar
Mehtapcım sen nasılsın hayatım,teyzenin ufaklıklar nasıl,benimki büyüdü valla,teyzemler sen çocuk büyüttüm deme diyor,benim oğlana ben yabancı gelin alıcam hayatım,problemsiz oluyorlar,
alessandra canım sende çok iyi gidiyosun,bence bizim tek eksiğimiz dediğim gibi hareket eksikliği,onu başarırsak inan bu kilolar 2 ayda gider
Mehtapcım sivilcelerin için elma sirkesi kullan canım ,pamuğa biraz sür ve problemli bölgeye tampon şeklinde uygula ,aynı zamanda cilde parlaklık veriyor ve lekelerede çok iyi geliyor,benim cildim sivilce tarlası gibiydi ben elma sirkesiyle çözüm buldum
hahaaaaaaa totosunda sivilcesi cikiyor isteeeeeeee, duyduk duymadik demeyinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?