Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamünaleyküm arkadaşlar pazar gecesi geldik evimize moralim çok bozuk kilo almışım
yastıktan başımı kaldıramıyorum uzun yol hıc bana gore değil
bu haftayı en azından bırazda olsa sıkıp kılolardan kurtulmam lazım
sizlerden ayrı kalmak yaramıyor hemde hiiiç
OLSUN BEYAA üstesinden geliriz evelallah

allah şifa versin canım inşallah ii olur bi an önce sağlığına kavuşur yavaştan geliyorum kusura bakma burada değildim...

sağol canım paylaşım için ellerine sağlık bendede kan pıhtılaşması var bari yiyim buldukça:))

Bu akşam 1 kadın 1 Erkek'in izlemediğim tekrarı vardı Star da,çok komikti çok güldüm...Neşelendim sayelerinde..
Bayılıyorum o çifte çok başarılı ve çok sevimliler..

ayyy bende manyağıyım onların harıka ya

onar sayfa okuyup okuyup yazıyorum anca yetişirim daha 40 sayfa ödevim var:))

azimlenip kilo vermeliyimmmmmmm, of nere gitti bu motivasyonumuz yaaaaaa

şu AZİMLE MOTİYİ bulursan banada gönder kafalarını kıracam onların

hoşgeldin canım inşallah hedefe ulaşırsın ve rabbim acil şifalar versin bi an önce amiiinn...

Bu günlerde birde acaip düşüncelere gark oluyorum..
Ben annemi 15 yaşında kaybettim kızımda 14 yaşında..
Yaaa benim yaşadığımı oda yaşarsa,annesiz kalırsa diye çok korkuyorum..

allah gecinden versişn yenacım öyle pis düşünceler kapılma valla bende üzüldüm
denize giriyomuşsun ya bence güneş lekesidir onlar takma kafana rabbim hayırlısını versin
babasızlık neyse ama kimseyi annesizliği yaşatmasın

deneyelim ya ne kaybederiz. bedi işe yarar diyor inşallah yarar yaa bendekilerde senin gibi irin yok siyah nokta tarzı bişey ama sivilce. aynaya baktıgımda vücudum güzel diyebilmek istiyorum o mutlulugu yaşamak istiyorum ya

maşallah hamarat gördüm sizi Ben hiç kış hazırlığı yapmadım daha herhalde yapmıcam da bu sene.
Cetvel göremiyorum kaç kilo fazla var ki?
.......

97 kıloydum geçen pazartesı basladım. 75 e kadar insem ne süper olurdu.doğum yaptım 7 aylık kızım var. 87 ile hamıle kalmıştım. 97 de doğurdum ama kılolar kaldı bende.

Bır arkads üzüm suyunu sormuş.kara üzümleri blendırdan geçirip suyunu tulbentte süzdum . Sonra suyunu ocağa koydum. Zaten sekerlı bır meyve seker koymanıza gerek yok. Kaynattım ve kaynadıkça üzerinde olan tortuları aldım. Tortular bıtınce hiç ocaktan ındırmeden konserve şişelerıne sıcak sıcak doldurup hemen ağzını kapattım ve ters cevırıp bır gun battanıye ye sarılı beklettım. Sonrada alıp mutfak dolabına yerleştırdım.

internetimde problem vardı.. ancak girebildim..
pazartesi diyetisyene ve spora başlayacaktım diyetisyen randevusu yarın 17'ye ertelenince sporuda yarına erteledim..
bugün çok ağladım çok hemde ççook... yü
kliom 99.6 olarak çıktı tartıda.. 100'e ramak kaldı yani..

adet olmak için TARLUSAL isimli ilacı içiyorum ben pcos olduğum için ilacı içtim 12 tane bitti ama hala adet olamadım acaba o yüzden mi bilmiyorum ama tartıda fazla çıktım..
bugün ağladıkça telefonumdan girmeye çalıştım siteye biriyle dertleşirim diye ama şifremi hatırlayamadım şimdi girip sıfırladım ancak yazabildim artık netim geldi.

gözlerim şiş, yemek yiyesim yok şu an kusmak çıkarmak istiyorum yediğim herşeyi.. :'(
niye zayıflayamıyorum ben :''(((

bu arada cuma aklımdaydı ama net olmayınca giremedim. listeye ne zaman alınacağım bundan sonra her cuma bildirim yapmak istiyorum 3 ay dişimi sıkmak istiyorum

Canim uzulme. Aglama demek bosuna aslinda bende cok agladim kimi zaman. Suan yaptigim spora diyete ragmen arada yine bozuluyor moralim. Bence sen adet olamadigin icin kilo veremiyorsun. Vucudunda sistir buyuk ihtimalle. Tabi doktor daha iyi bilir ama benim kuzenimde yaklasik 1 yildir gormuyormus dogru durust adet ve kiz kilo veremiyor. Oda doktora gidicekti. Noldu sonuc bilmiyorum tabi. Ama ogrenirim. Sorun yeterki kilo olsun yani azimle istikrarla yapilamicak birsey yok. Ne harika fizikli insanlar var bes para etmezler ama oyle dusun motive ol. Ya o zapzayif kuru cop gibi insanlar napsin oyle bir arkadasim vardi artik kizin psikolojisi bozuldu hem goguslerine hem poposuna silikon yaptircakti. Simdi sen sporda yapicaksin ya gor bak fizigin cok daha guzel olucak.

neden kimsecikler yokkkk

ben yarın 4te uçaga biniyorum ve pırrrr Adana ya...

2gündür kv de kaldık şekeri cıkmıştı yine..
aksam doktoruma gittim..hersey gayet iyi

ve cinsiyeti söylediiiiii

prensesim geliyooorrrrr...dünyalar benim oluyorrrrrrrrr

Allah ıma çok şükür gönlümdekini nasip etti şimdi sağlıklı olması tek temennim...

her gece isteyen arkadaşlarıma dua ediyorum..bir an önce de onlar bize müjde versin diye

öyle bir geçer zaman ki yi izliyorum nolmuş ya bunlara böyle

bende izledimm ayyy süperdiiiiiiiiii

merrymmmmmmmmmm demek kizin oluyor aayy cok sevindim yaa, hayirlisiyla dogsun ve kucagina alirsin insallahhhh :)
kizkardesiminkinin cinsyieti hala belli degil cok merak ediyoruzzzzzzzzz

kızlar dönüş biletimi de aldım 25 eylül salı

o zamana kadar çok yazın olar mı geldigimde hemencecik okurum

cumaları izinli geçersiniz beni...Yena cıma bildirirsiniz..bu görevi öncelikle tüm topic arkadaslarıma veriyorum ama Sultan cım senin de aklında olsun

inşllah kilo almadan gelirim..doktorumda yine 102 çıktım

vallahi bu rakama benden baska sevinen yoktur ama napayım almamakta güzel

sizleri cok özleyecegim..Annemler de lise son sınıfta ve bilgisayar kurdu bir kardes oldugu için net 1 yıldır yok dolayısıyla hiç olmadığı kadar ayrı kalacağız..

dönene kadar kızımla beni unutmayın sakın

merrymmmmmmmmmm demek kizin oluyor aayy cok sevindim yaa, hayirlisiyla dogsun ve kucagina alirsin insallahhhh :)
kizkardesiminkinin cinsyieti hala belli degil cok merak ediyoruzzzzzzzzz

saol Sultan cım...teşekkür ederiz...

ay kardeşin daha yeniydi yanlış hatrlamıyorsam..4. ayına girdimi????
onun bir tercihi var mı?
tabiki sağlıklı olsun tek temennimiz ama..işte bir tarafta daha agır basıyor bazen

tamam canim yenayi görürsek söleriz oda kayip bu aralar
kizkardesim 4cü ayina yeni girdi,
ama hala cinsiyet felan söylemiyorlar offf
valla artik oglana dogru dönmeye basladi fikirlerimiz,
kizkardesim rüyasinda görmüs biseyler ama söylemiyor :)
belli olunca söylicem diyor, dogrumu cikti diye

ah canım bana 4.ayda kız gibi demişti..
5.ay da erkek de olabilir demişti

ama 6.aya girince kesinleşti

amaben biraz göbüşlü oldugum için geç ayırt etti sanırım..ablan da da varmı kilo???

ya da siz yurtdısında oldugunuz için öle..orda doktorlar daha katıymış sanırım

ChocoLate' cım haklısın ama 21 yaşındayım gençliğim böyle geçiyor.. arkadaşlarım 36 beden resmen 46 giyiyorum.. üstüne gittikçede şişiyorum.. işte polikistik over teşhisi kondu.. bekar olduğum için çocuk açısından uğraşmıyorum daha ama adet olmak için hormon ilaçları verdi ve tek dediği zayıfla.. ama kolay mı işte. Allah yardımcımız olsun :)

ŞİMDİ SAĞ YUKARDA KULLANICI KONTROL PANELİ VAR..ÇIKIŞIN YANINDA ORAYA GİR...

sonra sol tarafta bölümler var orada hesabımda seçenekleri düzenle var...

AŞAĞI DOĞRU İNDİĞİNDE ÇEŞİTLİ SEÇENEKLER BÖLÜMÜNDE STANDART EDİTÖRÜ İŞARETLE...

sende büyük ihtimalle basit editör seçilidir

STANDART EDİTÖRÜ SEÇİNCE EN ALTTA DEĞİŞİKLİKLERİ KAYDET...

sonra da bana bir gönder

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…