özlemcim sen de buralardasın beğenilerini görüyorum..ama çok sessizsin kuzum
hoşgeldin canım..vallahi içimden geçmiştin neden gelmedi laptopunu almadı mı acaba diye
ay kv ye söledik bugün agzı kulaklarına vardı ama düşündüğmüz ismi begenmedi bi de dalga gecti
zaten yanar döner o çokta farketmez
eşim zaten kızcıydı..Allah ım gönlümüze göre verdi..
şimdi sağlıklı olması tek dileğimiz
bende sizleri çok özlüyeceğim cecoşum
evet doktorumda öle dedi..kebapları,içliköfteleri yeyip çok kilo alma dedi..
ben de ama daha hiç kilo almadım hakkım var almaya dedmaman dikkat dedi
sen de bu azimle eminim vermiş olacaksın...yeterki sağlığın yerin de olsun
Canimmmmmmmmm merymmmm
düsündügünüz ismi sorabilirmiyimm ???
benim kizkardesim oglan olursa emir düsünüyor
kiz olursada eda :)
oglan ismi cok kolay bulunuyorda
kiz ismi cok zor yaaaaaaaaaa
evet okudum canım fasülye işini...Canım işim daha yeni bitti. Okuyorum ama yazamadım, kışlık fasülye yaptım da anam ağladı sorma
Canım adanaya tatile mi gidiyorsunuz. Benim yerime de ye kebapları:)) Doktorunu dinle canım,bildiğim kadarıyla son aylarda istemesen de kilo alıyorsun haberin olsun
hoşgeldin canım..vallahi içimden geçmiştin neden gelmedi laptopunu almadı mı acaba diye
ay kv ye söledik bugün agzı kulaklarına vardı ama düşündüğmüz ismi begenmedi bi de dalga gecti
zaten yanar döner o çokta farketmez
eşim zaten kızcıydı..Allah ım gönlümüze göre verdi..
şimdi sağlıklı olması tek dileğimiz
bende sizleri çok özlüyeceğim cecoşum
evet doktorumda öle dedi..kebapları,içliköfteleri yeyip çok kilo alma dedi..
ben de ama daha hiç kilo almadım hakkım var almaya dedmaman dikkat dedi
sen de bu azimle eminim vermiş olacaksın...yeterki sağlığın yerin de olsun
canım Duru düşündük biz..
aslında ben küçüklüğümden beri kızım olacak adını Nil koyacam derdim...
sonra eşim 3er tane belirle birini seçelim dedi..
kız isimleri olarak Duru,Nil,Tanem beğendiklerim...
erkekte bulamadık biz de...
kaç aydır düşünüyoruz 3 ü zor bulduk...
aslında lise de bende kız Nil,erkek Emir derdim..
ama Adını Feriha Koydum da vardıya Emir nefret ettim o uyuzdan,isimden de soğudum
sonra erkek isimleri olarak ta Doğa,Derin,Ulaş ve Batu bependiklerim..
ama teke inince kız Duru erkek Derin diye düşündük...
ama kv Duru sabunları,Duru çamaşır suyu diyip duruyor,delirtiyor
ismimi değiştirsek die düşünüorum akşamdan beri..o bile bunu düşünüp dalga geciyorsa herkes gecer..
evet okudum canım fasülye işini...
ben geçen sene çiğden koydum ay pişerken öle koktu ki ıyyykkkk tiksindim resmen
hatta bu sene koymucam o yüsden...
busaate kadar ugrasmıssın ellerine sağlık ama rahat edersin kışın artık..
canım annemleri göreyim ben de...ancak doğuma gelirler..
bende 1 yıl daha gidemem...anneanemi,teyzelerimi,halalarımı yani tüm aileyi bir göreyim
hala çok sıcakmış Adana,vallahi ailem orda olmasa ayak basmam bu mevsimde...
tatilden cok mecburiyet benimkisi
evet buaylarda baslıormuş kilo almalarım..artık extra dikkat etmem gerek(
Canım işim daha yeni bitti. Okuyorum ama yazamadım, kışlık fasülye yaptım da anam ağladı sorma
canım Duru düşündük biz..
aslında ben küçüklüğümden beri kızım olacak adını Nil koyacam derdim...
sonra eşim 3er tane belirle birini seçelim dedi..
kız isimleri olarak Duru,Nil,Tanem beğendiklerim...
erkekte bulamadık biz de...
kaç aydır düşünüyoruz 3 ü zor bulduk...
aslında lise de bende kız Nil,erkek Emir derdim..
ama Adını Feriha Koydum da vardıya Emir nefret ettim o uyuzdan,isimden de soğudum
sonra erkek isimleri olarak ta Doğa,Derin,Ulaş ve Batu bependiklerim..
ama teke inince kız Duru erkek Derin diye düşündük...
ama kv Duru sabunları,Duru çamaşır suyu diyip duruyor,delirtiyor
ismimi değiştirsek die düşünüorum akşamdan beri..o bile bunu düşünüp dalga geciyorsa herkes gecer..
kızlarr geçmişi okuyamadım şu saat oldu valiz falan anca hazırlandım birazdan yola çıkıcaz düğünümüz kazasız belasız geçer inşallah elti olarak daha zayıf gitmek hayalimdi ama neyse bunada şükürrr cuma bildirim yapamıcam artıkın
iyi geceler
Maşallah canım hamarat hatunun hali başka işte
Ben geçen sene yapmıştım ama salak gibi normal poşetlere koydum inan hep buzluk koktu ve eşim atırdı sonunda onları. Bu sene bende taze fasulye harıç birşeyler yaptımiiyi oluyor kışın
Canım inanmayacaksın ama ben Duru adın bayılıyorum :60
Kızım doğduktan sonra bir ara yayınlanan bir dizi deng gelmiştim oradaki küçük kızın adı Duruydu ve inanılmaz güzel bir kızdı. O gün sadece pişman olmuştum Duru ismini niçin akıl edemedim veya deng gelemedim diye
Rabbim güzel ve hayırlı bir isim bulmanızı hayırlı kılar inşallahda Adıyla yaşar küçük prensessimiz
Bu arada da erkektede hep Cenk Mete diye düşünmüştüm iki isim olarak ama Cenk savaş anlamıına geliyor ve o isimdeki çocuklarının coğu kavgacı ve hırçın olurmuşo zaman Celal e dönmüştüm oda sinirli kızgın demek eee asabi bir sıpaylamı uğraşacaktım ömür boyu
Etrafındaki insanların isimlerini ve karakterlerini bir incele eminim farkı sende göreceksin
Mesela benim tanıdığım tüm Banular keyifçi olur
Adında Nur olan tüm tanıdıklarım bir şeye sinirlendiklerinde Rus askeri gibi somurturlar
Tanıdığım tüm Hasanlar ( ki babam olur) çok temiz yürekli, kötülük düşünmeyen ve muzip tiplerdir
Adaşların çoğunun ortak özelliklerini düşündükçe göreceksindir
ahhaahha aynı ben benim adam gene somurttu der demek ismimdeki nurdan geliyooo
Maşallah canım hamarat hatunun hali başka işte
Ben geçen sene yapmıştım ama salak gibi normal poşetlere koydum inan hep buzluk koktu ve eşim atırdı sonunda onları. Bu sene bende taze fasulye harıç birşeyler yaptımiiyi oluyor kışın
Kızım doğduktan sonra bir ara yayınlanan bir dizi deng gelmiştim oradaki küçük kızın adı Duruydu ve inanılmaz güzel bir kızdı. O gün sadece pişman olmuştum Duru ismini niçin akıl edemedim veya deng gelemedim diye
Rabbim güzel ve hayırlı bir isim bulmanızı hayırlı kılar inşallahda Adıyla yaşar küçük prensessimiz
Bu arada da erkektede hep Cenk Mete diye düşünmüştüm iki isim olarak ama Cenk savaş anlamıına geliyor ve o isimdeki çocuklarının coğu kavgacı ve hırçın olurmuşo zaman Celal e dönmüştüm oda sinirli kızgın demek eee asabi bir sıpaylamı uğraşacaktım ömür boyu
Etrafındaki insanların isimlerini ve karakterlerini bir incele eminim farkı sende göreceksin
Adında Nur olan tüm tanıdıklarım bir şeye sinirlendiklerinde Rus askeri gibi somurturlar
Tanıdığım tüm Hasanlar ( ki babam olur) çok temiz yürekli, kötülük düşünmeyen ve muzip tiplerdir
Ne yapabilirim ki başka. domatesi annemden aldım. Bamya felan mı yapsam bilemedim. Sen ne yaptın kışlık
hahahha se de beğenmedn pek bizim isimleri..hadi hadi itiraf et...seni sosyetik seni :))
bu gidisle ben kizimin adini ayse, oglumun adinida ahmet koycam
ay cok zor isim begeniyorum yaaa, hele yeni yetme isimler konusundada cok terettütlüyüm
bu arada derin ismi kiz ismi degilmi?? erkegedemi konuyordu,
duru aslinda fena degil ama nasilsa daha vaktiniz var düsünür konusursunuz
iyi geceler nursena cım...yolunuz açık olsun..kızlarr geçmişi okuyamadım şu saat oldu valiz falan anca hazırlandım birazdan yola çıkıcaz düğünümüz kazasız belasız geçer inşallah elti olarak daha zayıf gitmek hayalimdi ama neyse bunada şükürrr cuma bildirim yapamıcam artıkın
iyi geceler
Adanalıyık Allahın AdamıyıkDemek adanalısın sennn. Adanalıyım Allahın adamıyıkanladın senn. Gene temmuz ağustosa göre daha iyidir ama, ben bi kere temmuzda adana otogarına gitmiştim, nefes alamamıştım resmen sıcaktan
Canım çiğden koymamak gerekiyomuş. Ben de o yüzden önce kaynattım 3 dk sonra soğuk suyua attım,çiğden koyunca çabuk bozuluyomuş bir de tadı iyi olmuyormuş ondan miğden bulanmıştır
ayyy cok sevindim beğendigine...
ahhaahha aynı ben benim adam gene somurttu der demek ismimdeki nurdan geliyooo
benim adam yandı ben ve 2 kızımda nurluyuzzz
büyük senanur küçük elifnur:))))))
Ben kışlık en önemlisi Tarhana yaptım
Geçti ama bezelye atmıştım buzluğa birde barbunyataze çok daha lezzetli oluyor.
Biraz hoşaflık meyve falan atmayı düşünüyorum öyle şekersiz komposto yaparım diye düşünüyordum
Aslında annemin teyzesi şöyle güzel bir kahvaltılık gibi birşey yapıyordu konserve ama onlada uğraşmak zor yaa; Patlıycanları közleyi iyice eziceksin, biberleri közleyip iyice ince ince doğrayacaksın, bol domates rendeleyip birazda sarımsak ekleyip bir tencerede hepsini kaynatığ sonrada kavanozlara doldurup sıcakken kapaklarını kapatıp ters çeviyordu
Sabahları kahvaltıda soğuk soğuk süper gidiyordu ama tabi yapacak adam yokİki çocukla hem zor hemde sonra oturup yerim diye yapmıyorum
Meryemciğim ben kesinlikle birinci tercih olarak Duru ikinci tercih olarak da Tanem derdim
Küçük kızım doğmadan evvel hep kızım olursa ikinciye kesinlikle Bengü Tuana koyarım ismini diyordum ama kızkardeşim o dönem Tuanayı biz koyalım demişti ikizlerden birinin kız olduğunu duyduğunda
Tuananın anlamı çok hoşuma gitmişti
Cennete düşen ilk yağmurdamlası anlamına geliyormuş
Şimdi baktım da Duru ve Tanem kuranda geçmiyormuş ama onunda çaresi var
Arkasına bir Nur yada Naz oturttunmu tamamdır
Yani herhangi bir isimde kuranda geçmiyorsa çoğunluk öyle yapıyor
ahhh gecmıor demek Kuran da..bak üzüldüm şimdi...
sonuna bise eklemek istemıyorum nedense..
çünkü ben kızlık soyadımıda tasıorum kızımda öle olursa çok uzun sıralı bir isim olmasını istemem(
eşim Ahu da olabilir dedi şimdi..kafa gittikçe karısıyr bizim..ama işte bu dünyanın diger tarafıda var..
Kuran da olması çok öenmli..
evet Tuana bizimde akrabamızda var..ama biraz yaramaz oluyorlar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?