Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merry çok iyi olur ya kendimi ifade edemiyorum. bugün kötü bir gündü güldüm sayende :)

gül gül mutsuz ve depresif insanları seviyor bu kilolar...sen mutlu ol ki senden kaçsınlar

bu arada bugün benimde mutlu günümmmmmmm...

hepimiz gülelim hem de en ifadelisinden

Canim afedersin ama domuz gibiler
kizkardesimin doktoru zaten bi tuhaf ne bisey acikliyor dogru düzgün,
kalp atisini bile daha duymadi kardesim (ablam degil bu arada kizkardesim benden nerdeyse 2 yas kücük )

gecen günü kizkardesim hadi abla hastaneye gidelim dedi, bu benim doktor manyak dedi, hastaneye gidip cinsiyeti ögrenmeye calisalim dedi,
neyse gittik acile, kardesim karnim agriyor cart curt dedi,
cattikmi daha bi manyagina
beni iceri almayi birak hemen kovaladi,
kizkardesiminde girmesiyle cikmasi bir oldu,
ne oldu dedim ??
abla dedi kadina cinsiyetinin C sini soramadim dedi,
hemen ultrasonu sokmasiyla cikarmasi bir oldu dedi :18:
(hala alttan bakiyorlar ultrasonla, kizkardesim onada gicik oluyor)

ayyyy alttan bakılır mı hala ya...hadi ilk 4-5haftalıkken kese görünmeynce bakıyor ama bu aydan sonra bakılmaz..Allah korusun kaç kişinin düşük nedeni o oldu

zaten kocaman bebek..haydi haydi görünür ultrasonda...
benm doktorum dedi 8 haftadans onra allttan bakılmaz..oda 8.ci haftada hala kalp atısı üstten duyulmazsa bakılıor

ah biz burda cok rahatız o yönden..

bir de özele gidiyorum onunda etkisi vardır..doktorumdan cok memnunum..en az 20 25 dakika heryerine bakar bebegin..vucudunuu kafasını ayrı ayrı ölçer..

amaburda devlet bile oradakiler kadar kötü degildir...
ne demek daha kalp atısı duyamamak vallahi kızdım

yazıkya kardeşcagızını anlayabiliyorum ne merakla bekliyordur..ben 15-20 gün arayla gidiyorum kontrole..ama o zaman bile çok özlüyorumm...

umarım demir kan hapı,vitaminler falan vermiştir tahlillerini yapıp doktor..

ayy kızlar gördünüz mü..tombul bir kuşu mutlu ettik bu gece biz kızımla

Son düzenleme:
sultannnn kardeşine rabbim sabır versin...ben olsam onu elimden kimse alamazdıı nedemek altan muayene buayda hemde..nedemek kalp atışını duymaması cinsiyeti öğrenememesi ultrasonda bakmaması...ayyy yolasım geldi ta burdannn o doktoru benim tedavi sonucu olmuştu bebeğim sürekli doktordaydım.doktorun biri bana kötü davrandı diye aynı kardeşine yaptıklarını yapmaya çalıştı rezil ettim bütün şehire onu kadının tayini çıktı allahtanda benden kurtuldu yoksa onun belalısı olacaktım anlamıyorum ben ya bu sivrizekalı doktorları sevmiyosan yapma kardeşim bukutsal mesleğiiii.kadının yaşıcağı engüzel duyguları niye zehir edersenki..neden çekinerek girsin yanına......sultannnnnnnnn kız sende benim gibi eli maşalı birine benziyosun çek yol saçının doktorunnn

merryyyy allah senden razı olsun buarada bende diyodumki neden ben bu ifadeleri kullanamıyorum :)))
merryyyy banada yardım ett bu çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsun arkadaşımmm

ayyyyy o doktora az bile yapmışsın...bende sultanın dedikleri duyunca sinir tepeme cıktı

demek sende bir ifadesizdinsayemde herkes ifadesine kavuşsun

evettt evettt hanımlar beyler 2013 seçimlerinde oyları bana atın..hepinizi ifadelerinize kavuşturayım
ayy bunun yeri burası değildi sanırım

tamam canım şimdi gelelim senin sorununa..hımm...çoklu alıntı demek...

hani alıntı yapın yanında kutucuklar varya t işareti olan yanında onları 2-3 kişide seçiyorsun...tik işareti oluyor hemen

sonra konuya cevap vere tıklıyorsun

(OUATE) ile başlayıp (OUATE) ile biten yazıların altına yorumunu yerleştiriyorsun...

istersen benim yazılarımdan seç br dene..sonra gönder yapıyorsun

Son düzenleme:
meryyy gece gece kafam basmadı yawsss yapamadım neyse bana tekli alıntıda yeter ifadeli oldum yaa gerisi mühim değülll

doktor maceram çok benim....sorunlu riskli hamilelik geçirdiğim için 9 ay hastanedeydim diyebilirim..doğuma girerken bile doktorla kavga eder halleydim.riskli gebelik olduğu için normal doğum yasaktı ama adam beni zorla normal doğurtmaya kalktı tabi bende tansiyon çıktı şeker yükseldi..baygınlık haline geçtim ve çocuğumu zehirlemişim bide adam pişkin pişkin demezmi çocuğu kaybedeyoruz çocuk kendini zehirledi hemde pisliğini yedi diye sezeryana gidiyoruz diye açıklama yapmasına kalmadan tutmuşum adamı yatar vaziyette olduğum içi üstüme almışım o çocuk sağ doğucak yoksa ben seni öldürürüm diye ordaki bakıcalar bana sonradan anlatıyorlar kaç kişi doktoru elinden zor kurtardık diye demekki deli bir güç geliyor adama....sonrada doktorlar öldürüldü yok dövüldü diyorlar..başını anlamazlardasonunu söylerler işteeeee....

sultannnnn gece gece çenemi düşürttün doktor konusu açılınca ben bi coşarımda :)

kiz burasi o yönden cok kötü
9 ay hamilelik boyunca sadece 3 tane ultrason hakkin var,
ve 4-5 ci aya kadar alttan bakiyorlar burda,
cokda israr ediyorlar bu konuda, alttan daha iyi görünüyor diye sokuyolar valla bende cok sinir olurdum,

bide yalan söyleyip duruyorlar, ugrasmamak icinmidir nedir, kalp atisi duyulmazmis daha güyyaaaaa...
bi tuhaf oldu iyice burdaki doktorlar :S

ecemmm inanki varya bi tuhaf bu doktorlar yaaa, kzikardesim yazik sinirlendi üzüldü ama napsin bekliyoor
ekimde yine ultrason tarihi var diye nasil bekliyor yazik, cinsiyetide ancak ozaman ögreniriz galiba, ozman 5aylik filan oluyor
yok anam ugrasmiyolar, kalp atisi duyulmazmis daha, öyle diyor bide utanmaz doktor,
kizkardesimin ilk cocugu diye cahilmi sandi napti mikrop yaaa
bide burdaki doktorlar ille hala alttan bakiyorlar,
kizkardesim demis üstten baksaniz olmuyormu,
yok demis o alet, alttan bakcaz
alttan bakmis sonra bide üstten bakmis, e hani üstten bakmak icin alet yoktuuu ?? utanmaz yalancilar iste

yaf hiç zor degil aslında...
o televizyon işaretine tik koycan alıntı ile cevaplanın yanındaki..
2-3 yazıya koycan işareti konuya cevap vere basacan gelecek hepsi karsına...

OUATE ile baslayan ve OUATE ile biten yazının altlarına yazacan yorumu canm...
sen bunu halledersin de gec olduya ondan anlamadın bence

ayyyy ne yalancılar 7.haftada yanı 1.5 ayda duyuluyor göbekten hemde kalp atışı...
sadece 3 tanmi..biz ayda 3 kere girios...

ya zaten orada nufüs azalıyor bebeklere neden önem vermıyorlar ki...

cahilliğimi bagısla canım orada özel hastane yokmu???

Canim bildigim kadariyla türkiyedeki gibi öyle cepten ödiyebilecegin bir hastane yok, ama tam emin degilim,
sigortan ödüyor iste genelde herseyi,
kizkardesim hastaneye gitmiyor,
kendi kadin doktoruna gidiyor kontrole ultrasona felan..

meryyyyyyyiiiiiiiii oldumu tatlımmmmmmmmm

türkiyeden başka ülkede varmıdırki sence özel hastane prosüdürleri biz hiçbişeyde yeterli olamadığımız için devletçe hep bir yan ürün bulundurmaya çalışıyoruz..oyüzden devlet hastanelerimiz bukadar geride ya malesef muhtemelen sultanın bulunduğu ülke özel hastaneye gerek görmüyor bununla yetinceksin güzelim işine gelirse diyor

Herkese hayırlı gecelerrrrrrr :122: :122:

An itibariyle sabaha kadar izinliyim
Eşim sabah 5de kalkıp kardeşimi ve eşini havaalanına götürecek o yüzden ben seni uyandırmak için oturayım mı dedim çakallllllllll hadi otur bakalım dedi
Tabi ne olur ne olmaz saatleri kurdum ceptelefonların çünkü Labtop karşısında malum uyumuşluğum var

Canım hayırlı uğurlu olsun
RAbbim inşallah herşeyi gönlüne göre verir Çok sevindim gerçekten senin adına darısı dileyen diğerlerine

Hoşgeldin ablacığımmmmmmm
Özlettin kendini Olsun alınanları itina ile veririz nasılsa

Allah nazardan saklasın
İnşallah hepbirlikte daha nice 10 kilolar veririz

Kızlar bugün benim doğum günüm;34 yaşıma girdim

sansa bak; eşim istanbulda,annem ,oğlum ,kardeşim yok,tek başımayım,ne buruk bir doğum günü

Canım doğum günün kutlu olsun
Rabbim ailen ve tüm sevdiklerinle sana nice güzel doğum günleri yaşatsın
İnşallah bir sonrakinde hepsi yanında olurlar

Canım sen bakma benim koşma dediğime benim totoş ancak hızlı yürümeye kadar dayanır
Yürüyüş yapacağız tabiki hatta eşortmanım hazır büyük kızımda spor ayakkabılarını giymeme izin verdi şükür
Ufak ufak bir yerlerden başlamak lazım inşallah bir sene sonra bu yürüyüşlerim koşuya da döner yeterki azimle başlayayım

yürürken hızı nasıl ölçüyorsun? :)

Bu gruba ben de katılmak istiyoruuuum

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte hedeflerimize ulaşacağız.

Allah nazardan saklasın ve bizlerede nasip etsin inşallah ... Aminnnnnn
İnşallah bundan sonra çok daha güzel kilolar verirsin

Geçmiş evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım.
Rabbim nice seneler nasip eder inşallah sağlık ve mutlulukla.

cecoşummmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşş

son gecem de kokumu alıp geldin demi iddiadaşım

Anammmmm ben o prensesi yerim
İnan çok sevindim tabiki erkek kız fark etmez ama senin kvninde istediği oldu üstelik eşinde emin ol doğduğunda iyiki kız olmuş diyecek cilveler yapmaya başladıktan sonra
Benim kız baba aşığı öbürüde bu ara bazen atışsada babadan asla vazgeçmez
Kumalarım benim
Rabbim sağlıkla gidip gelmeyi nasip eder inşallah canım arkadaşım. İnan seni çoooook özliyeceğiz ama sen yinede eğlenip annenlerle hasret gidermeye bak
İnşallah çok fazla kilo almadan geri dönersin ve beni az da olsa daha zayıf bulursun Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin canım..vallahi içimden geçmiştin neden gelmedi laptopunu almadı mı acaba diye

ay kv ye söledik bugün agzı kulaklarına vardı ama düşündüğmüz ismi begenmedi bi de dalga gecti
zaten yanar döner o çokta farketmez

eşim zaten kızcıydı..Allah ım gönlümüze göre verdi..
şimdi sağlıklı olması tek dileğimiz

bende sizleri çok özlüyeceğim cecoşum
evet doktorumda öle dedi..kebapları,içliköfteleri yeyip çok kilo alma dedi..

ben de ama daha hiç kilo almadım hakkım var almaya dedm aman dikkat dedi

sen de bu azimle eminim vermiş olacaksın...yeterki sağlığın yerin de olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…