merry çok iyi olur yakendimi ifade edemiyorum. bugün kötü bir gündü güldüm sayende :)
ah canım bana 4.ayda kız gibi demişti..
5.ay da erkek de olabilir demişti
ama 6.aya girince kesinleşti
amaben biraz göbüşlü oldugum için geç ayırt etti sanırım..ablan da da varmı kilo???
ya da siz yurtdısında oldugunuz için öle..orda doktorlar daha katıymış sanırım
Canim afedersin ama domuz gibiler
kizkardesimin doktoru zaten bi tuhaf ne bisey acikliyor dogru düzgün,
kalp atisini bile daha duymadi kardesim (ablam degil bu arada kizkardesim benden nerdeyse 2 yas kücük)
gecen günü kizkardesim hadi abla hastaneye gidelim dedi, bu benim doktor manyak dedi, hastaneye gidip cinsiyeti ögrenmeye calisalim dedi,
neyse gittik acile, kardesim karnim agriyor cart curt dedi,
cattikmi daha bi manyagina
beni iceri almayi birak hemen kovaladi,
kizkardesiminde girmesiyle cikmasi bir oldu,
ne oldu dedim ??
abla dedi kadina cinsiyetinin C sini soramadim dedi,
hemen ultrasonu sokmasiyla cikarmasi bir oldu dedi :18:
(hala alttan bakiyorlar ultrasonla, kizkardesim onada gicik oluyor)
ohhh ben sana renkli yazmayı da anlatacaktım sen onları da keşfetmişsin
ay çok sevindim merry ya
benimde artık ifadelerim varsayendee
sultannnn kardeşine rabbim sabır versin...ben olsam onu elimden kimse alamazdıınedemek altan muayene buayda hemde..nedemek kalp atışını duymaması cinsiyeti öğrenememesi ultrasonda bakmaması...ayyy yolasım geldi ta burdannn o doktoru benim tedavi sonucu olmuştu bebeğim sürekli doktordaydım.doktorun biri bana kötü davrandı diye aynı kardeşine yaptıklarını yapmaya çalıştı rezil ettim bütün şehire onu kadının tayini çıktı allahtanda benden kurtuldu yoksa onun belalısı olacaktım anlamıyorum ben ya bu sivrizekalı doktorları sevmiyosan yapma kardeşim bukutsal mesleğiiii.kadının yaşıcağı engüzel duyguları niye zehir edersenki..neden çekinerek girsin yanına......sultannnnnnnnn kız sende benim gibi eli maşalı birine benziyosun çek yol saçının doktorunnn
merryyyy allah senden razı olsun buarada bende diyodumki neden ben bu ifadeleri kullanamıyorum :)))
merryyyy banada yardım ett bu çoklu alıntıyı nasıl yapıyorsun arkadaşımmm
ayyyy alttan bakılır mı hala ya...hadi ilk 4-5haftalıkken kese görünmeynce bakıyor ama bu aydan sonra bakılmaz..Allah korusun kaç kişinin düşük nedeni o oldu
zaten kocaman bebek..haydi haydi görünür ultrasonda...
benm doktorum dedi 8 haftadans onra allttan bakılmaz..oda 8.ci haftada hala kalp atısı üstten duyulmazsa bakılıor
ah biz burda cok rahatız o yönden..
bir de özele gidiyorum onunda etkisi vardır..doktorumdan cok memnunum..en az 20 25 dakika heryerine bakar bebegin..vucudunuu kafasını ayrı ayrı ölçer..
amaburda devlet bile oradakiler kadar kötü degildir...
ne demek daha kalp atısı duyamamak vallahi kızdım
yazıkya kardeşcagızını anlayabiliyorum ne merakla bekliyordur..ben 15-20 gün arayla gidiyorum kontrole..ama o zaman bile çok özlüyorumm...
umarım demir kan hapı,vitaminler falan vermiştir tahlillerini yapıp doktor..
yaf hiç zor degil aslında...meryyy gece gece kafam basmadı yawsss yapamadımneyse bana tekli alıntıda yeter ifadeli oldum yaa gerisi mühim değülll
doktor maceram çok benim....sorunlu riskli hamilelik geçirdiğim için 9 ay hastanedeydim diyebilirim..doğuma girerken bile doktorla kavga eder halleydim.riskli gebelik olduğu için normal doğum yasaktı ama adam beni zorla normal doğurtmaya kalktı tabi bende tansiyon çıktı şeker yükseldi..baygınlık haline geçtim ve çocuğumu zehirlemişim bide adam pişkin pişkin demezmi çocuğu kaybedeyoruz çocuk kendini zehirledi hemde pisliğini yedi diye sezeryana gidiyoruz diye açıklama yapmasına kalmadan tutmuşum adamı yatar vaziyette olduğum içiüstüme almışım o çocuk sağ doğucak yoksa ben seni öldürürüm diye ordaki bakıcalar bana sonradan anlatıyorlar kaç kişi doktoru elinden zor kurtardık diye demekki deli bir güç geliyor adama....sonrada doktorlar öldürüldü yok dövüldü diyorlar..başını anla mazlardasonunu söylerler işteeeee....
sultannnnn gece gece çenemi düşürttün doktor konusu açılınca ben bi coşarımda :)
kiz burasi o yönden cok kötü
9 ay hamilelik boyunca sadece 3 tane ultrason hakkin var,
ve 4-5 ci aya kadar alttan bakiyorlar burda,
cokda israr ediyorlar bu konuda, alttan daha iyi görünüyor diye sokuyolar valla bende cok sinir olurdum,
bide yalan söyleyip duruyorlar, ugrasmamak icinmidir nedir, kalp atisi duyulmazmis daha güyyaaaaa...
bi tuhaf oldu iyice burdaki doktorlar :S
ayyyy ne yalancılar 7.haftada yanı 1.5 ayda duyuluyor göbekten hemde kalp atışı...
sadece 3 tanmi..biz ayda 3 kere girios...
ya zaten orada nufüs azalıyor bebeklere neden önem vermıyorlar ki...
cahilliğimi bagısla canım orada özel hastane yokmu???
yaf hiç zor degil aslında...
o televizyon işaretine tik koycan alıntı ile cevaplanın yanındaki..
2-3 yazıya koycan işareti konuya cevap vere basacan gelecek hepsi karsına...
OUATE ile baslayan ve OUATE ile biten yazının altlarına yazacan yorumu canm...
sen bunu halledersin de gec olduya ondan anlamadın bence
ayyyy ne yalancılar 7.haftada yanı 1.5 ayda duyuluyor göbekten hemde kalp atışı...
sadece 3 tanmi..biz ayda 3 kere girios...
ya zaten orada nufüs azalıyor bebeklere neden önem vermıyorlar ki...
cahilliğimi bagısla canım orada özel hastane yokmu???
Canim bildigim kadariyla türkiyedeki gibi öyle cepten ödiyebilecegin bir hastane yok, ama tam emin degilim,
sigortan ödüyor iste genelde herseyi,
kizkardesim hastaneye gitmiyor,
kendi kadin doktoruna gidiyor kontrole ultrasona felan..
meryyyyyyyiiiiiiiii oldumu tatlımmmmmmmmm
kızlarrrrrr n günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn :))) hadi kalkın mutluluğumu paylaşın benimle :)
biliyosunuz ailemden uzaktayım bebeğim doğunca işimi bırakmıştım bebeğime bakıcak kimse yok diye...ama evede bitürlü adapte olamamıştım..hatırlarsanız geçengün yazdım çok sıkılıyorum kosgebe başvurdum hayal ama olsun diye...hayall değilmiş olduuu :) eğitimimim başlıyor pazartesi günüüü ççooookkk mutluyummmm :))))))) sadece 50 kişi alıyorlardıı ben onların içinde ve sabah gurubundayım :) çok mutluyum şuan çokkkkk
herkese merhaba iki haftalık tatilden kilo almış olarak kürkçü dükkanına dönmüş bulunmaktayım...kilo alma dışında herşey çok güzeldi günlerin nasıl geçtiğini anlamadık hepinizi çok özledim...
Herkese merhaba;
Bende bu sabah aç karnına tartıldım 88,2 yi gördüm ,inanılmaz mutluyum,3 ayda tam 10 kilo verdim.cumaya kadar 87 yi görmek istiyorum,enteresan ama vucudumun zayıflamaya meyilli olduğunu hissediyorum,hani bayağı bir 90 larda beklemiştim,1 kilo aşağı 1 kilo yukarı çıkarak ama şimdi biraz hareketle sanki hemen 3-4 kilo gidecekmiş gibi hissediyorum,ilk baştada öyle olmuştu 1,5 haftada 4-5 kilo birden hemen vermiştim ve sonra takılmıştım
Kızlar bugün benim doğum günüm;34 yaşıma girdim
sansa bak; eşim istanbulda,annem ,oğlum ,kardeşim yok,tek başımayım,ne buruk bir doğum günü
Banucuğum güle güle kullan aldıklarını :) Kına zamanı resim çektirmeyi unutma :) Koşu yazmışsın ya, ona takıldım ben biraz. Kilo sorunu olmayanlara bile çok önerilmiyor koşu spor olarak. Tempolu yürüyüş en iyisi bence. Hem kaslarını hem kalbini zorlama riski var koşu yaparken. İstersen nette "koşmak mı yürümek mi" diye aratıp detaylı bilgi alabilirsin. Bak birini ben kopyalıyorum hatta Osman Müftüoğlu
Spora başlamak çok güzel bir karar ama faydadan çok zarar getirmemesi için dikkatli olmak gerekiyor. Bu vesileyle seni de tebrik ederim, verdiğin kararı uyguluyor, yeni bir başlangıç yapıyorsun. Devam eder ve çooook güzel sonuçlar görürsün inşallah
yürürken hızı nasıl ölçüyorsun? :)
Bu gruba ben de katılmak istiyoruuuum
Selam kizlar :)) birkac gundur yazamadim hafta sonu zaten spora gitmiyorum erken kapaniyor ben uyku manyagi kalkamiyorumDun spordan gelincede oldum geberdim usendim yazmaya yatttim direk. 3 saat boyunca spor yaptim tisortum taytim ve ben insanliktan ciktik artik yagmurda kalmis gibi sirilsiklamdim.
20dk yuruyus
25dk bisiklet
20dk eliptik bisiklet
15dk merdiven aleti veya step aletide diyebiliriz (acayip terletiyor)
Kol sikilastirma harekeletleri dumbbelllarla
Sonra agirlik makinelerine gectim daha cok bacagi calistirdim ozellikle acma-kapama aletlerini yandi bacaklarim suratimi gormeniz lazimdi ooohh ohh diye diye yaptim acidan
Birazdan yine gidicem annem-dedem ve ben hep beraber cok zorlamam bugun ama bacaklara yogunlasicam yine. Gozle gorulur bir fark var 3 kilo verdim simdiye kadar ama kuculduler resmen bacaklarim.
İstanbuldayım canım ben, sen ankaradaydın sanırım. gelirsen yeriz valla, kaybedersem ısmarlarım :)
ben sabahtan beri; kepek ekmeğine kaşarlı tost, şekersiz yeşilçay.
öğlen; 50 gr tonbalığı bol göbekle salata, 1 dilim kepek ekmeği.
ara; 2 madlen çikolata
ara; yeşil elma, şekersiz yeşilçay.
akşam; az cevizli, az tel şehriyeli, yoğurtlu semiz otu salatası.
günü böyle kapamayı planlıyorum çünkü dün evlilik yıldönümüzdü ve akşam yemekte çok yedim. sabah da 3 mil leslie yaptım canım.
neden kimsecikler yokkkk
ben yarın 4te uçaga biniyorum ve pırrrr Adana ya...
2gündür kv de kaldık şekeri cıkmıştı yine..
aksam doktoruma gittim..hersey gayet iyi
ve cinsiyeti söylediiiiii
prensesim geliyooorrrrr...dünyalar benim oluyorrrrrrrrr
Allah ıma çok şükür gönlümdekini nasip etti şimdi sağlıklı olması tek temennim...
her gece isteyen arkadaşlarıma dua ediyorum..bir an önce de onlar bize müjde versin diye
kızlar dönüş biletimi de aldım 25 eylül salı
o zamana kadar çok yazın olar mı geldigimde hemencecik okurum
cumaları izinli geçersiniz beni...Yena cıma bildirirsiniz..bu görevi öncelikle tüm topic arkadaslarıma veriyorum ama Sultan cım senin de aklında olsun
inşllah kilo almadan gelirim..doktorumda yine 102 çıktım
vallahi bu rakama benden baska sevinen yoktur ama napayım almamakta güzel
sizleri cok özleyecegim..Annemler de lise son sınıfta ve bilgisayar kurdu bir kardes oldugu için net 1 yıldır yokdolayısıyla hiç olmadığı kadar ayrı kalacağız..
dönene kadar kızımla beni unutmayın sakın
cecoşummmmmm gelmişşşşşşşşşşşşşşş
son gecem de kokumu alıp geldin demi iddiadaşım
Herkese hayırlı gecelerrrrrrr :122: :122:
An itibariyle sabaha kadar izinliyim
Anammmmm ben o prensesi yerim
İnan çok sevindim tabiki erkek kız fark etmez ama senin kvninde istediği olduüstelik eşinde emin ol doğduğunda iyiki kız olmuş diyecek cilveler yapmaya başladıktan sonra
Benim kız baba aşığı öbürüde bu ara bazen atışsada babadan asla vazgeçmez
Kumalarım benim
Rabbim sağlıkla gidip gelmeyi nasip eder inşallah canım arkadaşım. İnan seni çoooook özliyeceğiz ama sen yinede eğlenip annenlerle hasret gidermeye bak
İnşallah çok fazla kilo almadan geri dönersin ve beni az da olsa daha zayıf bulursunAminnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?