Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben lesliemi yapayım kızlar. Ardından da akşama kadar temizlik. Hepiniz hoşçakalın.

clutch cım gel biz şu akşam yemeklerini kaldıralım,ya en geç 6,30 a kadar yiyelim ,7 den sonraya kalırsakta sadece 1 bardak süt,yada 1 bardak yoğurt, 1 adet meyve gibi şeylerle akşamı atlatalım,sabah kahvaltısınıda güçlü yiyelim

senin menün de gayet iyiymiş canım. laf attığım için özür dilerim diyetine :)))
estagfirullah :)
ben karatayı kendime uydurdum aslında eti de pek sevmem sebze yemekleri ağırlıklı besleniyorum yani.
ekmek sevmezsin et sevmezsin nasıl kilo alıyosun diyene işte direkt hamur işleri ve pastalar ile diye cevap veririm

şimdi yemeğe çıkıyorumm

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Hele şükür dün kavuştum laptobuma geçmişten de anlaşıldığı gibi
Özlemişim yaw gündüz sizlere koşturmaya
Sabah eşim bizimkileri havaalanına götürdü şükür artık bir sene rahatız
Ya kardeşim sonuçta tabiki çok seviyorum ama işte geldiğinde inanılmaz gerginlik yaratıyor :26: Şimdi bir iki güne kadar çıkabilecek gerginliği bekliyoruz iki kız kardeş her sene olduğu gibi
Bakalım bu sene ne uyduracak
Eskiden olsa oturup ağlardık kardeşimle neden uyduruyor neden böyle oluyor diye ama artık bünye alıştımı ne tınlamıyoruz eskisi gibi

Meryemciğim çok sevindim. Şanslı annelerin kıız olurmuş derler biliyorsun Bence ilk çocuğun kız olması gerçekten büyük şans. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İyi yolculuklar ve iyi tatiller canım :)

Merhaba

Merak ettim de ekmeği neden tamamen kestin?? Doktorun felan mı önerdi bunu

Canım o 6da yeme olayı herkese uymuyor. Yani 10da yatan biri içöin 6da en geç yenmeli ve 8de de bir ara öğün yapmalı. Ara öğünle de yatma arasında en az 2 saat olmalı. Ama agece 1,2 g,b, yatan biri için 6da yenmeli diye bir şey yok. Bir de gece hiçbişey yememek çok yanlışmış, yani mutlak ara aöğün yapılmalıymış yoksa sabah uyandığında yaptığın kahvaltıyı vucutb direk yağ olarak depoluyormuş

kızlar günaydınnn :) yenilen yemekler yazılmış, listeler hazırlanmış, temizliğe başlanmış,kardeşler aileler uğurlanmış,tatillere çıkılmış

eeeeeee bendeki miskinlik ne ozaman :26::26:

Selam Arkadaşlar;
Hepinizi saygıyla selamlıyorum ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum

Bendeniz az önce tartıyla yüzleşmiş biri olarak aranıza katılmaya karar verdim.
Şok, şok şok Kilo: 91,7
bu kadar kiloya boy olsa bari: 160 cm
Yaş (heryerde söylemem) : 36
Sağlık durumu:insülin direnci + demir ve b12 eksikliği
Tablodan da anlaşılacağı üzere birçok diyet yapılmış ve aralarında Prof. ve doç. olmak üzere bir çok dr ve diyetisyene gidilmiştir. özetle en son 17 kiloyu 2 yıl önce verip anında geri almış 6 senedir bu kilolarda gezinen biriyim.(Evlilik + doğum kiloları gitmedi)
Drlar bana diyet listeleri verdiler, şeker ilacı verdiler, vitaminler içtim b12 iğneleri oldum (yüzümde hiç olmayan zor geçen sivilceler çıktı B12 Yan etkisi)

sonuç:.....Artık diyet listesine bakamıyorum bile, kıyafet deseniz alamıyorum deseniz yeridir yakışmıyor, memlekete gitmek kabusum oldu , özgüven dip yaptı. güzel biri sayılabilecek biriyken, aynaya bakamaz ve fotoğraf çektiremez oldum.

Kendime not: yazdıklarıma bakınca tam Dr'luk bir tablo gördüm en kısa zamanda tekrar gideyim bari

bu arada yardımı olur diye foruma kayıt oldum kendimi kontrol altında tutmak için
Sanırım karatay diyetine başlıyacam

Bu sabah kahvaltım:

Salatalık domates sögüş
2 yumurtayla sade omlet
Çay

(Forumda acemiyim Yardımcı olursanız sevinirim.)

İyi günler
,

ben geldim kızlaar.hepiniz iyisiinizdir inşallah.kızım tam 5 aylık oldu
ellerinizden öper teyzeleri:)
gelelim banaaa...malesefki kilo aldım 9o kilo oldum.hala emziriyorum.hepinizi öpüyorm

canım ben zaten olabildiğince 7den sonra yemek yememeye çalışıyorum. eğer gündüz çok ağır yediysem akşam sadece meyveli süt falan hazırlayıp içiyorum. bana uyar yani. ama sen çalışıyorsun istersen en geç 7,30 olsun. çünkü yatana kadar bir sürü vakit var. acıkmak daha tehlikeli. ama akşam yemeğini ne kadar geç yiyorsak o kadar hafif olsun.

Merhaba

Öncelikle hoşgeldin

Daha önce 17 kilo verip geri aldım demişsin. O 17 kiloyu nası vermiştin, diyetisyen kontrolündemi

Ben de senin gibi yıllardır kilo sorunundan müzdaripim. Lise çağlarından beri kiloluydum. Kendi kendime birçok kez verdim. Kafama göre ekmeği karbonhidratı kestim hatta aç kaldım. Ama sonra kat kat geri aldım. Daha sonra al ver al ver derken 2011 haziranında diyetisyene başladım ve dönüm noktası oldu. Tam 1 sene hiç acele etmeden nasıl besleneceğimi öğretti kadın bana. İdeal kiloma daha gelemedim ama bu işin ekmeği veya meyveye keserak yapılmayacağını öğrendim

Öncelikle sana tavsiyem diyetisyene gidemesen bile öncelikle bir yağ-kas ölçümü yaptır. Bu ölçümü nyapan aletler metabolizma hızını da ölçüyor. Yani günde kaç kalori alman gerektiği yazıyor. Artık herşeyin kalorisi yazıyor nette. Bu kaloriye uygun bir liste hazırlarsın kendine. Daha sonra 5 kiloda bir 100 kalori düşürürsün listeyi. Şimdilik tavsiyelerim bunlar

aynı benim gibisin. yani mayıstan önceki ben. ama ilginç bir şekilde hem diyet psikolojisi hem de yaza başlarken diyete başlamak iştahımı kaçırmıştı. bayramdan sonra geri döndü o iştah. canım sürekli hamur işi istiyor. kontrol altına almaya çalışıyorum bu aralar. umarım karatya senin için faydalı olur.

Ben açıkcası karatay diyetini yapamam,illaki ekmek yemem lazım,benim bir arkadaşım 55 kilo ,diper arkadaşımda 32 kilo verdi,nasılmı? kardeşim herşeyden yedi ama ölçülü sabah kahvaltısını kuvvetli yaptı ,ama akşam 6 dan sonra sadece meyve ,süt,yoğurt gibi şeyler yedi ,yani akşam yemeğini en geç saat 6 da yedi,sabah 8 de kahvaltı, 10 da ara,12 de öğle yemeği 2,5 da ara saat 6 da da akşam yemeği, akşam 9 dada süt yada meyve bu saat aralıklarını ayrıca diyetisyen vermiş ,

her gün 1 saat yürüyüş

Son düzenleme:

Aramıza hoş geldin
Umarım birlikte çok güzel kilolar verirsiniz
Eğer düzenli olarak takip edip paylaşımda bulunursan emin ol aradığın her soruya bir cevap bulursun

Ay maşallah yaaa ne kadar da büyümüş cimcime
Rabbim gelecektede hep yüzü kadar güzel şeylerle karşılaştırsın topiğimizin nur topunu
Üzülme canım sen emzirmeye odaklan nasılsa emmeyi bıraktığında yine kaldığın herden devam edip kilo verirsin

gerçeği söylemek gerekirse biz napıyoruz,sabah iyi,öğlen iyi gidiyoruz,akşam deli gibi yiyoruz,yada öğleden sonra deli gibi yiyoruz,yada yemeklere,davetlere misafirliğe gittiğimizde ben kendi adıma söylüyorum,hiç bir zaman ben diyetteyim az ucundan tadıyım demedim

Merhaba

Merak ettim de ekmeği neden tamamen kestin?? Doktorun felan mı önerdi bunu

yok canım, son 1 haftaya kadar bildiğimiz klasik diyeti uyguluyordum.
ama motivasyon için diğer sayfalara girdiğimde bir bayanın karatay diyeti ile 10 ayda 50 kg. verdiğini okudum ve sadece karatay ile..
geçen hafta da kitabını aldım işte 5 gündür falan uyguluyorum. onda da hiç ekmek yok ssz
.....

canım zaten ekmek bağırsaklar için gerekli. ben sadece akşam yememeye çalışıyorum olabildiğince. sabah 2 dilim, öğlen 1 dilim, akşam çok açsam ve sadece salata yiyeceksem 1 dilim, onun dışında akşam yememeye çalışıyorum.

keşke 6 da yiyebilsek hep akşam yemeğini. ama ben şuan evde olduğum halde bile eşimi bekleyince 6,30u buluyor yemek. işe başlayınca daha fena. ancak akşam üstü işten çıkmadan saat 5 gibi tost yenirse akşam meyveyle geçiştirilebilir.

canım zaten diyetin en kötü yanı o. sabah ve öğlen kuvvetli yemeli insan. hatta kaçamak yapacaksa saat 15.00 e kadar yapmalı. ondan sonra ise hafif geçirmeli. salata kafi bence. öğleni salatayla geçirince protein ihtiyacı gerekiyor tabi. bizim kültürümüzde de proteini kebaptan, ağır kıymalı yemeklerden alıyoruz. akşam bunları yemek tehlikeli. en iyisi öğlen proteinli sağlıklı bir yemek, akşam üstü mide kazınınca bir küçük tost ya da diyet biskuvi. akşam da sadece salata çorba falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…