ben lesliemi yapayım kızlar. Ardından da akşama kadar temizlik. Hepiniz hoşçakalın.
estagfirullah :)senin menün de gayet iyiymiş canım. laf attığım için özür dilerim diyetine :)))
neden kimsecikler yokkkk
ben yarın 4te uçaga biniyorum ve pırrrr Adana ya...
2gündür kv de kaldık şekeri cıkmıştı yine..
aksam doktoruma gittim..hersey gayet iyi
ve cinsiyeti söylediiiiii
prensesim geliyooorrrrr...dünyalar benim oluyorrrrrrrrr
Allah ıma çok şükür gönlümdekini nasip etti şimdi sağlıklı olması tek temennim...
her gece isteyen arkadaşlarıma dua ediyorum..bir an önce de onlar bize müjde versin diye
Merhababen akşam, normal 1 tabak yemek, pilavsız ve ekmeksiz, yoğurt, salata, zeytinyağlı falan yiyorum.
çünkü ekmek ve pilav yemiyorum yani hiç karbonhidrat almıyorum.
o yüzden de pek kısıtlamıyorum öğünlerimi.
mesela akşam, 1 tabak etli türlü yanında yoğurt ve köz patlıcan salata yedim.
sabah da , 1 yumurta, 1 büyük dilim beyaz peynir, 4-5 cherry domates, şekersiz çay
şimdi de yeşil çayımı içiyorum..
öğlen bakıcam artık ne varsa en uygununu seçicem dışardan. :44:
clutch cım gel biz şu akşam yemeklerini kaldıralım,ya en geç 6,30 a kadar yiyelim ,7 den sonraya kalırsakta sadece 1 bardak süt,yada 1 bardak yoğurt, 1 adet meyve gibi şeylerle akşamı atlatalım,sabah kahvaltısınıda güçlü yiyelim
clutch cım gel biz şu akşam yemeklerini kaldıralım,ya en geç 6,30 a kadar yiyelim ,7 den sonraya kalırsakta sadece 1 bardak süt,yada 1 bardak yoğurt, 1 adet meyve gibi şeylerle akşamı atlatalım,sabah kahvaltısınıda güçlü yiyelim
Selam Arkadaşlar;
Hepinizi saygıyla selamlıyorum ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum
Bendeniz az önce tartıyla yüzleşmiş biri olarak aranıza katılmaya karar verdim.
Şok, şok şok Kilo: 91,7
bu kadar kiloya boy olsa bari: 160 cm
Yaş (heryerde söylemem) : 36
Sağlık durumu:insülin direnci + demir ve b12 eksikliği
Tablodan da anlaşılacağı üzere birçok diyet yapılmış ve aralarında Prof. ve doç. olmak üzere bir çok dr ve diyetisyene gidilmiştir. özetle en son 17 kiloyu 2 yıl önce verip anında geri almış 6 senedir bu kilolarda gezinen biriyim.(Evlilik + doğum kiloları gitmedi)
Drlar bana diyet listeleri verdiler, şeker ilacı verdiler, vitaminler içtim b12 iğneleri oldum (yüzümde hiç olmayan zor geçen sivilceler çıktı B12 Yan etkisi)
sonuç:.....Artık diyet listesine bakamıyorum bile, kıyafet deseniz alamıyorum deseniz yeridir yakışmıyor, memlekete gitmek kabusum oldu , özgüven dip yaptı. güzel biri sayılabilecek biriyken, aynaya bakamaz ve fotoğraf çektiremez oldum.
Kendime not: yazdıklarıma bakınca tam Dr'luk bir tablo gördüm en kısa zamanda tekrar gideyim bari
bu arada yardımı olur diye foruma kayıt oldum kendimi kontrol altında tutmak için
Sanırım karatay diyetine başlıyacam
Bu sabah kahvaltım:
Salatalık domates sögüş
2 yumurtayla sade omlet
Çay
(Forumda acemiyim Yardımcı olursanız sevinirim.)
İyi günler
,
estagfirullah :)
ben karatayı kendime uydurdum aslında eti de pek sevmem sebze yemekleri ağırlıklı besleniyorum yani.
ekmek sevmezsin et sevmezsin nasıl kilo alıyosun diyene işte direkt hamur işleri ve pastalar ile diye cevap veririm
şimdi yemeğe çıkıyorumm
ben geldim kızlaar.hepiniz iyisiinizdir inşallah.kızım tam 5 aylık oldu Eki Görüntüle 503601 Eki Görüntüle 503602 Eki Görüntüle 503603
ellerinizden öper teyzeleri:)
gelelim banaaa...malesefki kilo aldım 9o kilo oldum.hala emziriyorum.hepinizi öpüyorm
ben geldim kızlaar.hepiniz iyisiinizdir inşallah.kızım tam 5 aylık oldu Eki Görüntüle 503601 Eki Görüntüle 503602 Eki Görüntüle 503603
gelelim banaaa...malesefki kilo aldım 9o kilo oldum.hala emziriyorum.hepinizi öpüyorm
aynı benim gibisin. yani mayıstan önceki ben. ama ilginç bir şekilde hem diyet psikolojisi hem de yaza başlarken diyete başlamak iştahımı kaçırmıştı. bayramdan sonra geri döndü o iştah. canım sürekli hamur işi istiyor. kontrol altına almaya çalışıyorum bu aralar. umarım karatya senin için faydalı olur.
Selam Arkadaşlar;
Hepinizi saygıyla selamlıyorum ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum
Bendeniz az önce tartıyla yüzleşmiş biri olarak aranıza katılmaya karar verdim.
Şok, şok şok Kilo: 91,7
bu kadar kiloya boy olsa bari: 160 cm
Yaş (heryerde söylemem) : 36
Sağlık durumu:insülin direnci + demir ve b12 eksikliği
Tablodan da anlaşılacağı üzere birçok diyet yapılmış ve aralarında Prof. ve doç. olmak üzere bir çok dr ve diyetisyene gidilmiştir. özetle en son 17 kiloyu 2 yıl önce verip anında geri almış 6 senedir bu kilolarda gezinen biriyim.(Evlilik + doğum kiloları gitmedi)
Drlar bana diyet listeleri verdiler, şeker ilacı verdiler, vitaminler içtim b12 iğneleri oldum (yüzümde hiç olmayan zor geçen sivilceler çıktı B12 Yan etkisi)
sonuç:.....Artık diyet listesine bakamıyorum bile, kıyafet deseniz alamıyorum deseniz yeridir yakışmıyor, memlekete gitmek kabusum oldu , özgüven dip yaptı. güzel biri sayılabilecek biriyken, aynaya bakamaz ve fotoğraf çektiremez oldum.
Kendime not: yazdıklarıma bakınca tam Dr'luk bir tablo gördüm en kısa zamanda tekrar gideyim bari
bu arada yardımı olur diye foruma kayıt oldum kendimi kontrol altında tutmak için
Sanırım karatay diyetine başlıyacam
Bu sabah kahvaltım:
Salatalık domates sögüş
2 yumurtayla sade omlet
Çay
(Forumda acemiyim Yardımcı olursanız sevinirim.)
İyi günler
,
Merhaba
Merak ettim de ekmeği neden tamamen kestin?? Doktorun felan mı önerdi bunu
Ben açıkcası karatay diyetini yapamam,illaki ekmek yemem lazım,benim bir arkadaşım 55 kilo ,diper arkadaşımda 32 kilo verdi,nasılmı? kardeşim herşeyden yedi ama ölçülü sabah kahvaltısını kuvvetli yaptı ,ama akşam 6 dan sonra sadece meyve ,süt,yoğurt gibi şeyler yedi ,yani akşam yemeğini en geç saat 6 da yedi,sabah 8 de kahvaltı, 10 da ara,12 de öğle yemeği 2,5 da ara saat 6 da da akşam yemeği, akşam 9 dada süt yada meyve bu saat aralıklarını ayrıca diyetisyen vermiş ,
her gün 1 saat yürüyüş
gerçeği söylemek gerekirse biz napıyoruz,sabah iyi,öğlen iyi gidiyoruz,akşam deli gibi yiyoruz,yada öğleden sonra deli gibi yiyoruz,yada yemeklere,davetlere misafirliğe gittiğimizde ben kendi adıma söylüyorum,hiç bir zaman ben diyetteyim az ucundan tadıyım demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?