Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ayse333, aramıza hoşgeldin.

ben buranın faydasını gördüm ve de daha da göreceğime inanıyorum.
güzel motivasyon oluyor ve de hesap verme endişesi, aynı diyetisyene hesap verir gibi :)

karatay yapacakmışsın sen de.. benim daha 1 haftam olmad bakalım cuma tartılnca görücem.
en azından 85.in altına inene kadar karatay'a devam etmek istiyorum.
tabii faydasını görürsem ve de dayanabilirsem.
eğer kolay kilo verebilirsem bu şekilde devam edicem yoksa gene klasik diyetlere dönebilirim. :44:
...

kesinlikle katılıyorum

tülin şahin'in bir kitabı vardı galiba "kral,prens ve fakir" diye.
o aklıma geldi.
o da kahvaltıyı kral gibi, öğle yemeğini prens gbi, akşam yemeğini ise fakir gibi yermiş.
..

Ekmek konusu hakkındaki düşüncelerim Taş devri diyeti ,Karatay diyeti, dukanı okuyunca değişti ;
şöyleki ; Bu hocalar ekmeği boş kalori olarak görüyolar ve karatay hoca da bunlardan gelen vitaminleri de kavrulmamış ve mümkünse yeni kırılmış fındık ,fıstık ,cevizle karsılanabileceğini söylüyor.

tülin şahin'in bir kitabı vardı galiba "kral,prens ve fakir" diye.
o aklıma geldi.
o da kahvaltıyı kral gibi, öğle yemeğini prens gbi, akşam yemeğini ise fakir gibi yermiş.
..

hatırlıyorum o kitabı. alıp okumuş, sonra da diğer bütün diyetle ilgili şeyler gibi amann deyip uygulamamıştım. baya da kilo verdi galiba kendisi galiba bu yöntemle.

evet işte ben de şimdilik ceviz ile idare ettim sabahları, diğer öğünlerde zaten aramıyorum ekmeği.
gerçi 2 sabahtır ceviz de yemiyorum yanımda getirmeyi unutuyorum işyerine

Çok teşekkürler sultan. 25 yaşındayım; 93 kiloyum ve 170 boyum var.

Anladım canım. Yalnız bilmen gerekir ki bunları zayıfladıktan sonra hayatına tekrar soktuğun anda farketmeden kilo almaya başlarsın. Yani ben hayat boyu bu şekilde beslenemem ama tabi herkes ben gibi oalcak diye birşey yok.Tabi hızlı kilo verdireceği kesin karbonhidrat olmadan beslenmenin. Umarım istedğin sonuca sağlıklı bir şekilde ulaşırsın. Hızlı bir şekilde demiyorum önemli olan sağlık değil mi:))

Benim diyetisyenim de kilo vermem durduğunda hızlandırmak için sadece 3 günlük ya protein diyeti verirdi( dukana benzer ama sabah ekmek var) ya da sebze diyeti verirdi. Sebze diyetinde yanında 1 dilim ekmek vardı ama. Ben sormuştum bunları uzun süre yaparsak zararlımı diye. Sakın öyle birşey yapma dedi, tek çeşit beslenmek çok zararlı demişti. Yani yeterli ölçüde protein de karbonhidrat da almak lazımmış.

hatırlıyorum o kitabı. alıp okumuş, sonra da diğer bütün diyetle ilgili şeyler gibi amann deyip uygulamamıştım. baya da kilo verdi galiba kendisi galiba bu yöntemle.

Evet çünkü metabolizma öğleden sonra yavaşlamaya başlar. Hatta kaçamak yapılacaksa öğlen yemeğinde yapmak daha iyi

rabbim bu nedir böyleeeeeee maşallah yavruma valla içime sokasım geldi.5 aylık diyosun dişi bile çıkmış maşşallah..rabbim size bağışlasın nazarlardan korusun meleğinizi..

hahahha se de beğenmedn pek bizim isimleri..hadi hadi itiraf et...

Derin ve Doğa unisex isimler bence herkese olur

peki benm yazdıklarımdan en çok hangileri hoşuna gitti

ya begenmemek degil canimda öyle cok sosyetik isimler pek hosuna gitmiyor, yani bana göre degil :)
benim adimda sosyetik olmadigi icinnn
senin söylediklerin arasinda Duru ve Ahu hosuma gitti simdilik, Aslinda Nil de güzel
ama Tanemi hic begenmedim begenmiyomda zaten..

Bide benim bildigim isimlerde önemli olan kuranda gecmesi degil, önemli olan anlaminin güzel olmasiymis,
ama tabi kuranda gecen isimde daha güzel olabilir

Çok teşekkürler sultan. 25 yaşındayım; 93 kiloyum ve 170 boyum var.

ayni yasta sayiliriz bende 25 olcam seneye :)
benden zayifsin ve benden boylusunn, yani cok sanslisin
boyunun uzun olmasi avantaj

Kizlaaaaaaar ne güzel bilgiler vermissiniz,
sabahlari kahvaltiyi iyi yapip, aksam gercekten fakir gibi yemeyi bende dogru buluyorum,
ayrica pilav, patates, bulgur ve un dan bende uzak durmaya calisiyorum ama bu aralar pilavi azda olsa yiyorum,
aslinda tamamen kesmek istiyorum ama sonrada, ömrüm boyunca yemeyi kesemem diye bari az yiyim diye düsünüyorum,
yoksa ilerde geri alirim kilolari ve bunuda hiic istemiyorum :18:

işte karatay ile karbonhidrat alınıyor aslında . kuruyemişlerden, kurubaklagillerden.
ama tabii tek tip beslenme zararlı, o yüzden dukana hiç sıcak bakamadım ben.
karatay'da herşey var sadece boş karbonhidrat dediği undan yapılmış ürünler yok..

ama bakalım tabi ömür boyu elbette ki dayanamazsın. yani illa ki kek yerim, börek yerim ama işte şimdiye kadar olduğu gibi hergün hergün değil, ideal kiloma indikten sonra haftada 1-2 sapıtıp sonra gene oturttuğum beslenme düzeninde devam etmek istiyorum.
bakalım kısmet :)
..

Anladım canım. Hadi bakalım umarım başarılı olursun bu yolda. Ben depilaz makarna börek çörek yemiyorum gene olarak, kaçamak yaptığım zamanlarda çok az yiyorum bunlardan. Bazen de kepekli makarna yiyorum ama o zaman da günlük almam gereken ekmeği aza indiriyorum. Diyet listemde fındık leblebi de var ekmek de. Sadece patates pirinç pilavı hiç yemiyorum insülin direncinden dolayı

sen diyetsiyen kontrolünde mi gidiyorsun yoksa gidip bıraktın mı?

ben epey diyetsiyen gezdim 7-8 kg.verdim hatta bir ara 13 kg.verdim.
ama sonra hoopp geri.

tüm kaçamaklarımı da ramazan'da yaptım iftarla beraber artık yapmiyim diyorum bu aralar .
bi 5 yıldır böyle gidip geliyorum işte
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…