cecoşummm benm gözler kapanıyor canım...
bugün son günüm diye koşturdum braz,doktora falan da gittim yordu beni..
zaten tüm gün evde otursam bile yoruluyorum bu nasıl işse
yarında yola cıkıcagım..uçakla ama yine 3,5 saat önce servise bin havaalanına git..
1 saatte orda bekle...anlayacagın işim zor
orada ininca babam gelip alacak ama yine 40 45 dk var evle arası..
tüm gün yolda gibi yani
kendine çok dikkat et..dualarını eksik etme üzerimden
biz gelene kadar da biraz isim araştır teyzesi..
seni çok öpüyoruz iyi geceler diliyoruz kızımla
tamam o zaman sonuçlarınızı söylerik birbirimize benim evdeki bulaşık makinesinde kullandığım var daha güvenilir bir marka alıp başlıyayım..evet malesef hiç pürüzsüz değilim hep benek benekdeneyelim ya ne kaybederiz. bedi işe yarar diyor inşallah yarar yaa bendekilerde senin gibi irin yok siyah nokta tarzı bişey ama sivilce. aynaya baktıgımda vücudum güzel diyebilmek istiyorum o mutlulugu yaşamak istiyorum ya
ağlama güzelim bir keresiinde bende kullandım o ilacı ilaç bitti sanırım 3-4 gün sonra oldu adetim kafandan atmaya çalış taktıkça olmuyor çünkü...tabiki adet olamadığından kilonda fazla çıkıyor..internetimde problem vardı.. ancak girebildim..
pazartesi diyetisyene ve spora başlayacaktım diyetisyen randevusu yarın 17'ye ertelenince sporuda yarına erteledim..
bugün çok ağladım çok hemde ççook... yü
kliom 99.6 olarak çıktı tartıda.. 100'e ramak kaldı yani..
adet olmak için TARLUSAL isimli ilacı içiyorum ben pcos olduğum için ilacı içtim 12 tane bitti ama hala adet olamadım acaba o yüzden mi bilmiyorum ama tartıda fazla çıktım..
bugün ağladıkça telefonumdan girmeye çalıştım siteye biriyle dertleşirim diye ama şifremi hatırlayamadım şimdi girip sıfırladım ancak yazabildim artık netim geldi.
gözlerim şiş, yemek yiyesim yok şu an kusmak çıkarmak istiyorum yediğim herşeyi.. :'(
niye zayıflayamıyorum ben :''(((
bu arada cuma aklımdaydı ama net olmayınca giremedim. listeye ne zaman alınacağım bundan sonra her cuma bildirim yapmak istiyorum 3 ay dişimi sıkmak istiyorum
neden kimsecikler yokkkk
ben yarın 4te uçaga biniyorum ve pırrrr Adana ya...
2gündür kv de kaldık şekeri cıkmıştı yine..
aksam doktoruma gittim..hersey gayet iyi
ve cinsiyeti söylediiiiii
prensesim geliyooorrrrr...dünyalar benim oluyorrrrrrrrr
Allah ıma çok şükür gönlümdekini nasip etti şimdi sağlıklı olması tek temennim...
her gece isteyen arkadaşlarıma dua ediyorum..bir an önce de onlar bize müjde versin diye
hamileliğim sürecinde 13 kg aldım fakat kilolu başladım maalesef gebeliğe..emziremiyorum çünkü bebeğim 7 aylıkken doğum yapmak zorunda kaldım.şu an da da bebeğim maalesef yaşamıyor.loğusalık dönemim henüz bitmedi.13 gün oldu doğum yapalı.sezeryan doğum yaptım.üzerimde fazladan 33 kg var. yaşadığım bu acının içinde kg ve estetik düşünecek halde değilim. fakat yüksek tansiyon hamilelikten bana miras kaldı. sağlığım içinde mutlaka kg vermem gerekiyormuş. umarım sizlerle birlikte istediğimiz kg ya sağlıkla ulaşmamız nasip olur.selam ve dua ile.
O zaman albüme yorum yapmak yok tamam mı kızlar, yüzümü gizleyemeyeceğim çünkü. Bu bilgisayarda ofis programları yüklü değil :) Yorum yapacaksanız bu sayfaya yazarsınız
Rönepark neresi canım:)) cahilliğime bağışla. Bizim ev avcılarda canım. Yani avcılar_esenyurt arasında. Çok yakın değil ama haftasonları gitmeye başladık 2 haftadır yeşilköye. Bazen florya sosyal tesislerinden başlıyoruz yürümeye, ordan yeşilköye doğru yürüyoruz. Mesela pazar günü kahvaltıyı florya sütiş'de yaptık. Ordan yürümeye başladık sonra. Evi oralarda olanlar çok şanslı aslında
sabah yediklerimi hemen yazayım sonra unutuyorum
1 h yumurta 2 d k ekmek
1 kk peynir 2domates1 salatalık 1 sivri biber,1 havuç 1 tutam maydonoz
şimdi şekersiz neskafe
1.5 lt su bitti
2 saat spor
rönepark yeşilköyün içinde bir park var çay bahçesi gibi.. bir de mini hayvanat bahçesi gibi bişi. tavuskuşları, kaplumbağalar,tavşanlar var içinde. sahilde hemen zaten.
aaa pazar günü biz de florya sosyal tesislerindeydik :)
günaydın bu arada herkese .
karatayla 5.günüm .. bakalım cuma'ya ne olacak ? :)
...
günaydın, karataya alışabildin mi? ekmeksiz zor olmuyor mu ya :)
günaydın herkese,
gece yine merry ve ceco coşmuş, sohbet muhabbet. MaşallahCecom iyi dileklerin için sağol canım, merry sana da iyi yolculuklar bebişinle.
Kızlar bugünki tahmini menümü yazıyorum.
Sabah; kepek ekmeğine çift kaşarlı tost, şekersiz yeşilçay. Yarım saat sonra 20 gr çikolata(sabah tartıda değişiklik görmeyince içime şeytan kaçtı)
saat 12 de 3 mil leslie. Hemen ardından öğle; 2 küçük haşlanmış bagetle salata. Acıkmış olursam yanına bir dilim kepek ekmeği.
Ara; yeşil elma, yeşilçay.
Akşam eşimle çengelköye gidicez. Yemek hazırlama orda bi şeyler atıştırırız dedi. Balık ekmek yememeye çalışacağım, belki sade balık ızgara olur salatayla.
Kızlar siz akşam yemeklerini nasıl yiyorsunuz? Hafif mi yoksa kısıtlamadan mı?
canım ben zaten ekmeği pek yiyen biri değildim öteden beri. yani sadece kahvaltıda yerdim, öyle pek ekmek arası şeyler de sevmem, yani ne biliim ekmek arası döner yerine pilav üstünü tercih ederim mesela
o yüzden zor olmadı benim için ekmeksiz hayat...
beni mahveden şey tatlılar,pastalar ve hamur işleri, börek,pilav,mantı vs..
işte bunları kesmek zor oldu benim için
....
hayatım aslında 7 den sonra hiç bir şey yememek lazımmış,ama ben dayanamıyorum,dün akşam arkadaş dolma getirdi 2 tane küçük dolma yedim
ben akşam, normal 1 tabak yemek, pilavsız ve ekmeksiz, yoğurt, salata, zeytinyağlı falan yiyorum.
çünkü ekmek ve pilav yemiyorum yani hiç karbonhidrat almıyorum.
o yüzden de pek kısıtlamıyorum öğünlerimi.
mesela akşam, 1 tabak etli türlü yanında yoğurt ve köz patlıcan salata yedim.
sabah da , 1 yumurta, 1 büyük dilim beyaz peynir, 4-5 cherry domates, şekersiz çay
şimdi de yeşil çayımı içiyorum..
öğlen bakıcam artık ne varsa en uygununu seçicem dışardan. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?