Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cecoşummm benm gözler kapanıyor canım...
bugün son günüm diye koşturdum braz,doktora falan da gittim yordu beni..

zaten tüm gün evde otursam bile yoruluyorum bu nasıl işse

yarında yola cıkıcagım..uçakla ama yine 3,5 saat önce servise bin havaalanına git..
1 saatte orda bekle...anlayacagın işim zor

orada ininca babam gelip alacak ama yine 40 45 dk var evle arası..
tüm gün yolda gibi yani

kendine çok dikkat et..dualarını eksik etme üzerimden

biz gelene kadar da biraz isim araştır teyzesi..

seni çok öpüyoruz iyi geceler diliyoruz kızımla

Canım şimdiden hayırlı yolculuklar
Sağ sağlim gibip gelin inşallah ben isim araştırırım merak etme
İnşallah çok güzel geçer

tamam o zaman sonuçlarınızı söylerik birbirimize benim evdeki bulaşık makinesinde kullandığım var daha güvenilir bir marka alıp başlıyayım..evet malesef hiç pürüzsüz değilim hep benek benek
ağlama güzelim bir keresiinde bende kullandım o ilacı ilaç bitti sanırım 3-4 gün sonra oldu adetim kafandan atmaya çalış taktıkça olmuyor çünkü...tabiki adet olamadığından kilonda fazla çıkıyor..

canım benim sana hayırlı yolculuklar ayyy kızmı çok sevindim çünkü kız evladı başka olur sağlıkla kucağına alırsın inşallah bahtı güzel olsun birde bizim gibi anasından ayrı olmasın

çok geçmiş olsun rabbim sabır versin aramıza hoşgeldin buraya gelmekle çok ii yaptın bende düşük yapmıştım 2-3 gün sonra buraya katıldım
burdaki herkesten allah razı olsun kendimi çabucak toparladım ve kılo verdim umarım sende aynı düşünceye sahip olursun...
O zaman albüme yorum yapmak yok tamam mı kızlar, yüzümü gizleyemeyeceğim çünkü. Bu bilgisayarda ofis programları yüklü değil :) Yorum yapacaksanız bu sayfaya yazarsınız

yaaaaabize yok miiiii???
ha haa süper okurken çok heyecanlandım yaa

günaydınlar herkese uyumayın kalkın
sabah 1 saat yürüyüş hemen ardından 1 saat step yaptım çok güzel terledim sonra üşüdüm
artık kendime büyük bir şal örmem lazım terleyince üzerimi örterim eve gelene kadar donmam
spor hocama beni zayıflat sana hediye alcam dedim hoca güldü ,bu gidişle kilo vermesemde incelme olucak gibime geliyor

sabah yediklerimi hemen yazayım sonra unutuyorum
1 h yumurta 2 d k ekmek
1 kk peynir 2domates1 salatalık 1 sivri biber,1 havuç 1 tutam maydonoz
şimdi şekersiz neskafe
1.5 lt su bitti
2 saat spor

rönepark yeşilköyün içinde bir park var çay bahçesi gibi.. bir de mini hayvanat bahçesi gibi bişi. tavuskuşları, kaplumbağalar,tavşanlar var içinde. sahilde hemen zaten.
aaa pazar günü biz de florya sosyal tesislerindeydik :)

günaydın bu arada herkese .
karatayla 5.günüm .. bakalım cuma'ya ne olacak ? :)
...

sabah yediklerimi hemen yazayım sonra unutuyorum
1 h yumurta 2 d k ekmek
1 kk peynir 2domates1 salatalık 1 sivri biber,1 havuç 1 tutam maydonoz
şimdi şekersiz neskafe
1.5 lt su bitti
2 saat spor

fadime avatarındaki şeker şeyler gibisin, hızına yetişilmiyor :)) 2 saat spor fazla geliyor olmasın tartıda değişiklik yoksa. günde bir saatten fazla spor iç organlara zararlı galiba. istersen biraz azalt.

günaydın, karataya alışabildin mi? ekmeksiz zor olmuyor mu ya :)

günaydın herkese,

gece yine merry ve ceco coşmuş, sohbet muhabbet. maşallah cecom iyi dileklerin için sağol canım, merry sana da iyi yolculuklar bebişinle.

kızlar bugünki tahmini menümü yazıyorum.

sabah; kepek ekmeğine çift kaşarlı tost, şekersiz yeşilçay. yarım saat sonra 20 gr çikolata (sabah tartıda değişiklik görmeyince içime şeytan kaçtı)
saat 12 de 3 mil leslie. hemen ardından öğle; 2 küçük haşlanmış bagetle salata. acıkmış olursam yanına bir dilim kepek ekmeği.
ara; yeşil elma, yeşilçay.
akşam eşimle çengelköye gidicez. yemek hazırlama orda bi şeyler atıştırırız dedi. balık ekmek yememeye çalışacağım, belki sade balık ızgara olur salatayla.

kızlar siz akşam yemeklerini nasıl yiyorsunuz? hafif mi yoksa kısıtlamadan mı?

Herkese merhaba;

sabah; 2 dilim ekmek,1 kibrit kutusu peynir,1 yumurta,1 domates,1 tutam maydonoz

ara: Yokkkkk

öğlen :tavuk haşlama , ayran ,ekmek yok

akşam: Marul domates ,peynir

günaydın, karataya alışabildin mi? ekmeksiz zor olmuyor mu ya :)

canım ben zaten ekmeği pek yiyen biri değildim öteden beri. yani sadece kahvaltıda yerdim, öyle pek ekmek arası şeyler de sevmem, yani ne biliim ekmek arası döner yerine pilav üstünü tercih ederim mesela
o yüzden zor olmadı benim için ekmeksiz hayat...
beni mahveden şey tatlılar,pastalar ve hamur işleri, börek,pilav,mantı vs..
işte bunları kesmek zor oldu benim için
....

hayatım aslında 7 den sonra hiç bir şey yememek lazımmış,ama ben dayanamıyorum,dün akşam arkadaş dolma getirdi 2 tane küçük dolma yedim

anladım canım, ya sorunun ekmekle değilse ve sadece tatlı hamurişi ile falansa, bunları da kesebiliyorsan bu diyetle daha sağlıklı içinde meyve olan bi diyet mi denesen. çünkü zaten hamurişini tatlıyı falan kesince kilo verirsin o diyetle. en azından mevyelerden de vitamin alırdın. sabote etmeyeyim ben yine senin diyetini de. çünkü karatayda çok fazla yağ var, ceviz fındık, eti de çok yiyorsun. ay neyse karışmayayım dur :)

hayatım aslında 7 den sonra hiç bir şey yememek lazımmış,ama ben dayanamıyorum,dün akşam arkadaş dolma getirdi 2 tane küçük dolma yedim

ikram gelince ben de dayanamıyorum ya. ama akşam yemeğini kontrollu yemeye çalışıyorum. senin menün de gayet güzel. bazı arkadaşlar yazıyor, kallavi ana yemekler yeniyor akşam, ben yesem kesin kilo alırım onları.

ben akşam, normal 1 tabak yemek, pilavsız ve ekmeksiz, yoğurt, salata, zeytinyağlı falan yiyorum.
çünkü ekmek ve pilav yemiyorum yani hiç karbonhidrat almıyorum.
o yüzden de pek kısıtlamıyorum öğünlerimi.

mesela akşam, 1 tabak etli türlü yanında yoğurt ve köz patlıcan salata yedim.
sabah da , 1 yumurta, 1 büyük dilim beyaz peynir, 4-5 cherry domates, şekersiz çay
şimdi de yeşil çayımı içiyorum..
öğlen bakıcam artık ne varsa en uygununu seçicem dışardan. :44:

senin menün de gayet iyiymiş canım. laf attığım için özür dilerim diyetine :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…