Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar halim içler acısı galiba..20 yaşındaym ve 100 kgym :/:/

5 gündür rejımdeyim size yedklermi yazsamm yorum yaparmısınz?

sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 diilim peynir
yumurta-salata-domates-cay

öğlen: 1 tabak çorba-salata-1 parça fırında tavuk

arada: eti form ve çay

akşamda büyük ihtimal taze fasulye-yoğurt yicem çorba içsemmi karar veremedm.

Boyun kaç canım
Ben sana yardımcı olayım. Eğer boyun 1.70den uzun değilse bu yediklerin az. 5 kiloda bir 100er kalori azaltman lazım.

Öncelikle yürüyük yapma imkanın varsa haftada 3 gün 45 dk yürümeni tavsiye ederim

Sabah 1 dilim ekmek az olmuş. Onu 2 dilime çıkart canım. Yumurta yiyorsan 1 dilim az yağlı peynir ye, yumurta yemediğin günler de 2 dilim peynir ye. Yanına 4 zeytin, bol yeşillik ve 1 çk bal ya da reçel

Ara öğünde alternatifler yazıcam sana. 1/3 simit veya 1 çay bardağı leblebi veya yarım paket diyet bisküvi veya 2,3 grissini + 1 porsiyon meyva

Öğlen 2 el kadar ızgara et veya 4 baget veya 1 but veya 4 köfte + 2 dilim ekmek( çorba içersen 1 dilim ekmek) + salata( serbest)

Ara: 2 porsiyon meyva

akşam 8 kaşık susuz patatessiz sebze yemeği+ yoğurt+ 1 dilim ekmek

Ara: 1/2 paket bisküvi veya 3,4 grissini + 1 bardak süt

Canım eğer uyarsa sen buna başla. Ben 5 kiloda bir değiştircem listeni. Ne dersin varmısın

menün bence gayet iyi. acıkmassan çorba içmeyebilirsin canım. merak etme daha çok gençsin, kilonun sorun olduğunu kabullendiysen en geç bir yılda çıtır genç kız olursun.

Ben 1 yıl gittim canım, hayatımı değiştirdi kadın benim. Şu an maddi problemlerden gidemiyorum. Eşimle beraber gittik biz. 2 haftada bir farklı liste veriyordu. İlk başladığımda ben bu kadar yemekle nasıl kilo vericem diyodum ama zamanla azalttı. Şimdi gitmesem de listelere uygun yemeye çalışıyorum

bu ne beyaaa 2 haftadır grmlarla rekor kırıyoruz diğer topikler görse ne der acaba
Bu hafta normale dönelim artık ya oruçta almadım diye sewinirken şimdi coştum

hoşgeldin tatlım aramıza hedef için zaman kısa ama inşallah başarırsın

bi an önce gel bebişim ya sensizlik yaramadı bana kapışacak adam lazım kop gel hadiii

canım benim ii yapmışsın içini dökmüşsün hemen hemen herkes aynı sorunları yaşıyor ama insanın kendi ailesi gibisi yoktur ne olursa olsun onlara sırtını dönme bence allah yardımcın olsun ve booool bol sabır versin

Sultan ve diğer kızlar; moralim çok bozuk. Az önce adet düzensizliği için doktora gittim ve ben kist-kilo vs demesini bekliyordum. Hormonal bir bozukluk olabileceğini ve endokronolojiye gitmem gerektiğini söyledi; çok korkuyorum şu an. Yani hormonal bir bozukluğum varsa sanırım hiç kilo veremem ben.

Bir de yumurtalıkların çürür demişlerdi ondan korkmuştum. Doktora sordum; öyle bişey olmaz dedi ama yine de içim bir nahoş.

aaaaaaaaaaa kızımız geliyorr çoook mutlu oldum mery'm benim. cadı annişin cadı kızı olcakkk

bide erkek diyordum ya nebiçim 6. hissim var benim ama ilk zamanlar kız geçiyordu. senin fasulyemi yakısıklı bizimkimi derken senin fasulye çiçekler açtı

ama mery biz şimdi nolduk biliyormusun ?? dünürrrrrrrrrrr bizim oğlumuzuda gördün anam pek yakışıklı büyüyünce büyük adam olcak şimdiden kertiyoruzmu beşikleri

aaaaooooouuuuuuuooaaaaaaa çok şekerrrrrrrrrrr bakışlara bak yaa. Allah nazarlardan saklasın.. maşallah

aradan bi yerden dalayım konuya dedim. neler düşünüyorsun öyle ya. aklına kötü şeyler getirme nasıl romantiksin sen bakım hıııııııııııııııııııı kızcam bak

doktoruna git güzelce bakaalım neymiş bir öğren herşeyin çözümü var sakın kötü düşünceler kapılma

hayatım süper şeyler var ya,biz nasıl alıcaz bunları ya

canim türkiyedede var H&M,
ayrica bu H&M nin büyük beden bölümü, ben pantolonlarimi burdan aliyorum malum totosum büyük

canim hemen morelini bozma cünkü ayni seyleri bende yasadim,
adet düzensizligi icin doktora gittim ve pco oldugumu ögrendim,
ayrica beni endrokrinede yollamisti ve toritim az calisiyormus, her sabah hap aliyroum
büyük ihtimalle sendede öyle sanirim, ama yinede insallah cikmaz,
(ama cogu kadinda varmis bu yani üzülme hemen)
bi git görün, asil hapini almassan kilo veremessin,
ama tiroitin yavas calisiyorsa hap aliyorsan düzenliyor

sultancım baktım da aynı modeller yok,siyah elbiseyi çok beğendim mesela

maşallah kızına allah nazardan saklasın tam ısırmalık olmuş
Çok teşekkürler sultan. 25 yaşındayım; 93 kiloyum ve 170 boyum var.
aramıza hoş geldin inşallah hep beraber vericez kiloları

ögle ve akşam yediklerim
ögle 4 k etli sebze yemegi ,2 b ayran salata
ara 3 b çay 1 un kurabiyesi 1 petibör bisküvi
akşam salata 2k patates yemegi
yeşil çay birazdan mürdüm erigi 2 tane ufak salkım üzüm
3 lt su bitti 2 saat spor

hepinize iyi akşamlar

bugün çok yoğun gündü çok.. başlıyorum önce spora gittim paramı yatırdım yarın sabah 9'da B-fitteyim

ama bi çekingenliğim var. bugün kayıt olurken şöyle bi baktım içeri zayıflar çok fazla.. :26: sonra kendime baktım utandım

sonra diyetisyen'e gittim ve 99.2 çıktım 15 gün sonra yine çağırdı liste verdi.

bende listeye eklendim mi YENA

Iyi aksamlar bayanlar. :))
Tost yedim bugun. Severim kendilerini.
Elma yedim sonra bi ara.
Birazdanda barbunya pilav var. Saat burda 7bucuk fazla geciktirmedem yesem iyi olcak. Sonrada evde dumbbellarla biraz kol felan calistiririm. Diyet isini pek beceremiyorum ama hadi bakalim insallah dogru yapiyorumdur.
Dunku yaptiklarimi yazamadim hep birgun gec yaziyorum. Listeye felan giremem sanirim
2.5saat spor yaptim cok zorlamak istemedim kendimi bacaklarimi fena yaniyordu cunku.
15dk da saunaya girdim. Sauna o kadar harika birsey ki cok alistim saunasiz yapamam artik. Kizlar tavsiye ediyorum sirtimda kara kara lekeler vardi kurumus sivilce gibi hepsi gecmeye basladi renkleri soldu. Sirti acik birsey giyemezdim rahat rahat simdi sorun bile etmiyorum yakinda tamamen gidicekler. Solaryuma girmeyi dusunuyorum o da cok iyi geliyormus lekelere. Bugun gitmedim spora nadasa biraktim vucudumu. Ayrica aklinizda bulunsun kaslar dinlenirken buyurmus.

@biumut kizin massallah pek tatli ne guzel guluyor oyle. Yerim onu

@romantik Canim hic korkma oyle hormon bozuklugu icin tomtombulada soluyorum buradan ondada polistik over kist varmis. Ayni teshis banada konmustu. cok uzulmustum. Ama takmiyorum pke kafaya. Cok ihmalkarim hala var mi kist bir fikrim yok. Cuma gunu bende randevu aldim. Hormonlarimi olcturucem. Bende tuylenmede var cunku. Tedavi edilemeyecek seyler degil hem. Herkesin bunyesi farkli olur tabi ama bak ben zayiflamaya basladim bile hic inanmazdim zayiflayacagima. Simdi gorsen 95 kilo kadarim fakat 42 bedene girebiliyorum. Hatta bazilarinda zorlasam 40a bile girerim heralde Yok yok giremem tabi patlatirim. Kimse gormeden sivisirim sonra magazadan

sakın çekinme ya neden çekiniyorsun bak sana kendimi anlatayım ben. bende öyle çok çekiniyordum. hepimize olmustur bazen hala oluyor bende spora gidicem utanıyodum diyet yaptıgımı söylemeye çekiniyordum bu seferde tutturamıyorsun istediğin şeyi olmuyor. sakın çekinme. ben şuna başladım bu gruba girdiğimden beri. tek değilim başarılamayacak bişey değil. utanılması yada çekinilmesi gereken birşey yok. hiçbişey yapmadan durunca utanıyorum artık ben ve bunu asla yapmıcam inşallah artık. biyere gidiyorum mesela arkadaşlarımla ye et felan diyorlar bazen tutamadıgım oluyor boğazımı ama şunu söylüyorum diyetteyim diyorum. ne çekincem ya diyorum artık. ailemden bile çekiniyordum ben. öyle manyak bişeydim artık sallamıyorum hepimizz fit olcaz bir gün. buna inan. bu grubun en güzel yönü bize özgüven vermesi. birbirimizi destekledikçe özgüvenimiz artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…