Evet çünkü metabolizma öğleden sonra yavaşlamaya başlar. Hatta kaçamak yapılacaksa öğlen yemeğinde yapmak daha iyi
merhaba arkadaşlar halim içler acısı galiba..20 yaşındaym ve 100 kgym :/:/
5 gündür rejımdeyim size yedklermi yazsamm yorum yaparmısınz?
sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 diilim peynir
yumurta-salata-domates-cay
öğlen: 1 tabak çorba-salata-1 parça fırında tavuk
arada: eti form ve çay
akşamda büyük ihtimal taze fasulye-yoğurt yicem çorba içsemmi karar veremedm.
merhaba arkadaşlar halim içler acısı galiba..20 yaşındaym ve 100 kgym :/:/
5 gündür rejımdeyim size yedklermi yazsamm yorum yaparmısınz?
sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 diilim peynir
yumurta-salata-domates-cay
öğlen: 1 tabak çorba-salata-1 parça fırında tavuk
arada: eti form ve çay
akşamda büyük ihtimal taze fasulye-yoğurt yicem çorba içsemmi karar veremedm.
sen diyetsiyen kontrolünde mi gidiyorsun yoksa gidip bıraktın mı?
ben epey diyetsiyen gezdim 7-8 kg.verdim hatta bir ara 13 kg.verdim.
ama sonra hoopp geri.
tüm kaçamaklarımı da ramazan'da yaptım iftarla beraber artık yapmiyim diyorum bu aralar .
bi 5 yıldır böyle gidip geliyorum işte
...
[sıze=3]haftanın 1.si ____________ - 0,8 kg. __________ sultan42
[/sıze]
[sıze=3]
[sıze=3]haftanın 2.si ____________ - 0,6 kg. __________ mehtabb:81: [/sıze]
haftanın 3. Sü __________ - 0,4 kg. ______ elmasalyangozu[/sıze]
selam kizlar bende araniza katilmak istiyorum buzamana kadar bircok denemem oldu ama bazi durumlar stres felan derken uzun surmedi. Simdi tamamen basladim 2 haftadir spor salonuna gidiyorum duzenli. Sporda yaklasik 3.5 4 saat kaliyorum. Hergun gitmeye calisiyorum ama bazi gunler ara veriyorum. Haftada 4-5 gun sprdayim yani. Spordan sonrada saunaya giriyorum. Vucudumdaki sisligi toksinleri alsin diye cok ta ise yariyor ve tenin puruzsuzlesiyor. Vucudum sikilasmaya basladi 2kilo verdim simdiye kadar yeme duzenime dikkat etmedim ama beceremedim birturlu bugunden sonra onada basliyorum. Diyet programlarina uyamiyorum birturlu yatma saatlerim duzensiz uyandiktan iki saat sure boyunca midem hic birsey almiyor. Bana onerebilceginiz tavsiyeler varmi? Ekimde turkiye gidicem beni gorenlerin biraz sasirmasini istiyorum 2ayda istedigim kiloya ulasamam elbette ama iyi bir yol katetmek istiyorum. :)))
[sıze=3]selamm fıstıklarımmm
Nassınızz ? Benden iyilik sağlık , pazar sabahı elbistana gidiş için yola çıkcaz annem ve babamla , kocişim olmadan dönüş yapacam bu seferlik , napalım sağlık olsun ...
Bugün eşimin yemin töreni vardı ama gitmedim , yani o istemedi gelmemi , inşallahh allahtan bi aksilik çıkmassa 14 eylülde gidecem yanına aşkımınn , ooyyhh içimi hasretlik kapladı iyiden iyiyee....
Elbistana dönünce gümbür gümbür gelecem , varmı benimle kapışacak olann
Burada kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesi tebrik ederimm
Yenacım & beyzuşcum ellerininize sağlıkk , emeğinize sağlık
Herkesi öpüyorumm , allaha emanet olunn[/sıze]
slm kızlar. Birilerıne konuşmam lazım. Yoksa kafayı yemeyeğe az kaldı(
biz 3 kız kardeşiz. Ben ortancıyım. Annemın hep gözdesi ablam küçüğü kardeşim dışlanan kızı da ben oldum. Yıllarca hep ablamla yarıştırıldım. Kardesımle karsılaştırıldım. Ablam 2. Yılında öss yı 2. Yılında kpss yı kazandı. Ben hep bırıncı yılımda kazandım.ama hep agız açıldı mı her yerde ablamın çooook çalışkan olduğundan bahsedilir benım adım bıle gecmezzzz...kardesım yıllrca ossyı kazanamdı. Ona tek ses adılmaz. Sankı o ailede yokmuşum gıbı buyudum. Nişanımı düğünümü burnumdan getirdiler. Neden esım mardınli kürt diye. Oysa babamda enıştemde kurt. Eşim mudur yardımcısı. çok cıddı çevresı tarafından da saygı gören sözu dınlenen bırı. Ama bır turlu esım onlara kendını sevdıremedı. Enıştem gıbı sebek olması beklendı. Annem ve ablam kardesım esımın ailesı ıle bırlıktelık kurup benı dıslamaya kalktılar. Düşünsenıze annem görümceme diyor kı sakın sırlarını yengene verme herkese duyurur... Neden bılıyor musunuz. Kardeşim ablamın çocuğuna bakıyor. Bende bırgun onlara gıttım.10 gun kaldım. Ablam sofrayı toplamadım dıye bın bır surat yaptı.bende neden boyle dıye çıkıştım anneme. Mısafırım bebeğim 4 aylık onunla ılgılenıyorum. Toplamasam ne olur dedım. Hep boyle o dedı. Oyleyse neden buradasınız zaten kardesimi ıstemıyorlardı şimdi işlerini yaptığınız için hoşlarına gıdıyorsunuz. Işinize gelmıyorsa evınıze gıdın dedım. Onalarda tabı bır suru bu arada konuşmalarda ablam hakkında attılar attılar. Sonra gıdıp ablama kardesımı ıstemedıklerını neden ıstemedıklerını soruyorlar. Kım dedı benım dedım yaa.. Onalrın dedıklerı hersey unutuldu benım ıstemıyordu neden gelıyorsunuz demem dedıkoducu oratalığı karıştırıcı olduğum anlamına geldı..yaz tatınde eşim gelmedı ben tek gıttım annemlere.donmeme 3 gun kala benımle kavga ettıler.dedikoducu vs ara yerı karıştıran oldum. Bende çocuğumu aldım saat 11 dı. çıktım denızlıden mardıne gelmek için yol. Saat 17 de kaltı arabam. 6 saat otogarda bekledım. Kımse benı ne aradı sordu. Bebeğim elımde 5 aylıktı. Babamı doldurmuşlar. Bababm kayınbabamı aramış benım oyle kızım yok. Burada kardeslerıyle kavga ettı gıttı demış. Benı arayıp ne oldu nıye gıdıyorsun dıye hıç sormadı halbukı. Sonra benı facebooktan sıldıler. Zavallaı hıç bırseye karışmayan kocama ve ailesıne bınlerce laf eden mailler attılar. Ailesıne laf soylenınce esımde kardeslerını aradı. Dedı kı arayıp konuşmayın. Sizin hakkında bır suru seyler soyluyorlar demış. Kardeslerıde ablamı aramış bız sıze ne yaptık neden laf atıyorsunuz demışler. Ablamda o yengenıze ıanamayın size yalan soyluyor demış. Hakkımda bır suru yalan soylemış. Onlarda bıze yengemız degıl abımız senın attığın maiilerı okudu deyınce ağlamış kapatmış telefonu.
Ailem yetmıyor gıbı bu sefer onceden bana sonsuz saygı gosteren görumcelerım ve kaynanam bana ters davranmaya basladılar. Baktıf herkes bır laf atıyor. Tabıı ınsanın ailesı sahıpsız bırakırsa kaynanadan saygı beklemek kusur olur.
Neyse geçen hafta sonu esımın kardesının düğünü vardı. Kız sevgılısını benım anneme bıle anlatmış ben düğün zamanı duydum herseyı. Oyle olunca bende esime soyledım. Görücü usulu degıl. Sulalede bır tek ıkımız bılmıyoruz dedım. O da hıç bırseye karışma mısafır gıbı otur gel dedı. Dınlemedım. Sırf üzüülmesın kız diye hersey koştum.erkek evı kınaya kızı kuafore goturmedı. Muzık getırmedı. Ben gıttım kızın sacını yaptım ses sıstemı goturdum . Herseyı ayarladım. Kız gelın çıkarken esım gelmedı. Kaynanam başladı soylenmeye. Bende soylenme senın kızın benım annmeden once bana soyleyecektı. Oğlun o yuzden gelmedı dedım. Kaynanamla tartıştık. Dedı kı senın annen soyleme dedı dedı. Dondum kaldım.
En son dun akşam bu olaylar yuzunden esımle de tartıştım. Hep ıyı nıyetle uğrastım ama olmadı. Içimdekı herseyı kusmak gelıyor. Tabı anlatınca olaylar bıraz havada kaldı ama ben bu ıkı aile arasında tek dayanagım esımle de onalrın yuzunden tartıştım. Zavallaı esıme akşam neler yaptımşimdi asağıda benı araba kullanmam için çağırıyor. Halen benım için bırseyler yapmaya calışıyor. Psikolojım çooook bozuldu. Bugun spor da yapmadım ... Aallahım annem benden neee istiyorrr
ya begenmemek degil canimda öyle cok sosyetik isimler pek hosuna gitmiyor, yani bana göre degil :)
benim adimda sosyetik olmadigi icinnn
senin söylediklerin arasinda Duru ve Ahu hosuma gitti simdilik, Aslinda Nil de güzel
ama Tanemi hic begenmedim begenmiyomda zaten..
Bide benim bildigim isimlerde önemli olan kuranda gecmesi degil, önemli olan anlaminin güzel olmasiymis,
ama tabi kuranda gecen isimde daha güzel olabilir
ayni yasta sayiliriz bende 25 olcam seneye :)
benden zayifsin ve benden boylusunn, yani cok sanslisin
boyunun uzun olmasi avantaj
Kizlaaaaaaar ne güzel bilgiler vermissiniz,
sabahlari kahvaltiyi iyi yapip, aksam gercekten fakir gibi yemeyi bende dogru buluyorum,
ayrica pilav, patates, bulgur ve un dan bende uzak durmaya calisiyorum ama bu aralar pilavi azda olsa yiyorum,
aslinda tamamen kesmek istiyorum ama sonrada, ömrüm boyunca yemeyi kesemem diye bari az yiyim diye düsünüyorum,
yoksa ilerde geri alirim kilolari ve bunuda hiic istemiyorum :18:
neden kimsecikler yokkkk
ben yarın 4te uçaga biniyorum ve pırrrr Adana ya...
2gündür kv de kaldık şekeri cıkmıştı yine..
aksam doktoruma gittim..hersey gayet iyi
ve cinsiyeti söylediiiiii
prensesim geliyooorrrrr...dünyalar benim oluyorrrrrrrrr
Allah ıma çok şükür gönlümdekini nasip etti şimdi sağlıklı olması tek temennim...
her gece isteyen arkadaşlarıma dua ediyorum..bir an önce de onlar bize müjde versin diye
ben geldim kızlaar.hepiniz iyisiinizdir inşallah.kızım tam 5 aylık oldu Eki Görüntüle 503601 Eki Görüntüle 503602 Eki Görüntüle 503603
ellerinizden öper teyzeleri:)
gelelim banaaa...malesefki kilo aldım 9o kilo oldum.hala emziriyorum.hepinizi öpüyorm
Sultan ve diğer kızlar; moralim çok bozuk. Az önce adet düzensizliği için doktora gittim ve ben kist-kilo vs demesini bekliyordum. Hormonal bir bozukluk olabileceğini ve endokronolojiye gitmem gerektiğini söyledi; çok korkuyorum şu an. Yani hormonal bir bozukluğum varsa sanırım hiç kilo veremem ben.
Bir de yumurtalıkların çürür demişlerdi ondan korkmuştum. Doktora sordum; öyle bişey olmaz dedi ama yine de içim bir nahoş.
hayatım süper şeyler var ya,biz nasıl alıcaz bunları ya
Sultan ve diğer kızlar; moralim çok bozuk. Az önce adet düzensizliği için doktora gittim ve ben kist-kilo vs demesini bekliyordum. Hormonal bir bozukluk olabileceğini ve endokronolojiye gitmem gerektiğini söyledi; çok korkuyorum şu an. Yani hormonal bir bozukluğum varsa sanırım hiç kilo veremem ben.
Bir de yumurtalıkların çürür demişlerdi ondan korkmuştum. Doktora sordum; öyle bişey olmaz dedi ama yine de içim bir nahoş.
canim türkiyedede var h&m,
ayrica bu h&m nin büyük beden bölümü, ben pantolonlarimi burdan aliyorum malum totosum büyük
canim hemen morelini bozma cünkü ayni seyleri bende yasadim,
adet düzensizligi icin doktora gittim ve pco oldugumu ögrendim,
ayrica beni endrokrinede yollamisti ve toritim az calisiyormus, her sabah hap aliyroum
büyük ihtimalle sendede öyle sanirim, ama yinede insallah cikmaz,
(ama cogu kadinda varmis bu yani üzülme hemen)
bi git görün, asil hapini almassan kilo veremessin,
ama tiroitin yavas calisiyorsa hap aliyorsan düzenliyor
maşallah kızına allah nazardan saklasın tam ısırmalık olmuşben geldim kızlaar.hepiniz iyisiinizdir inşallah.kızım tam 5 aylık oldu Eki Görüntüle 503601 Eki Görüntüle 503602 Eki Görüntüle 503603
ellerinizden öper teyzeleri:)
gelelim banaaa...malesefki kilo aldım 9o kilo oldum.hala emziriyorum.hepinizi öpüyorm
aramıza hoş geldin inşallah hep beraber vericez kilolarıÇok teşekkürler sultan. 25 yaşındayım; 93 kiloyum ve 170 boyum var.
hepinize iyi akşamlar
bugün çok yoğun gündü çok.. başlıyorum önce spora gittim paramı yatırdım yarın sabah 9'da B-fitteyim
ama bi çekingenliğim var. bugün kayıt olurken şöyle bi baktım içeri zayıflar çok fazla.. :26: sonra kendime baktım utandım
sonra diyetisyen'e gittim ve 99.2 çıktım 15 gün sonra yine çağırdı liste verdi.
bende listeye eklendim mi YENA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?