Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende 95 kiloyum ama 50 beden giyorum boyum 1.58

mehtabb'a katiliyorum hic cekinmene gerek yok b-fite bikere gitmistim herkes zayifti bana kiyasla ama orda birtane pano vardi herkes olculerini felan yazmis. Nerden nereye gelmisler gorsen agzin acik kalir. b-fit daha cok sikilasma agirlikli zaten acayip sikilasirsin emin ol. 30dk ile basliyordu yeni gelenler sonra bunu yukseltebiliyordun alistikca 2 saat felan yapan vardi. Cok sevindim ayrica senin adina guzel bir baslangic. :)))

@fadime02 Benim etim siki genetik birazda annemde oyle teyzemde oyle teyzemin kizida hatta oyle. Birde spora basladigim icin spor bende cok cabuk etki ediyor ondan. :)) Birde benim vucudumda uzun sure bisiklet binmekten ve daha once spor yaptigimdan kasta var. Kaslar yaglardan daha agirdir. Ama daha sikidir.

Son düzenleme:

benim göbek 9 aylık gibi mayısta spora başladım günlük 2 saat spor yapıyorum banamısın demiyor
siz spor yapıp geldikten sonra hangi besinleri tüketiyorsunuz yada önceleri yediginiz içtiginiz birşeyler varmı

Kızlar bugün benim doğum günüm;34 yaşıma girdim

sansa bak; eşim istanbulda,annem ,oğlum ,kardeşim yok,tek başımayım,ne buruk bir doğum günü

biz varız tatlım geriden sardığım için anca yetişiyorum mutlu yıllar allah seneyede nasip etsinn sewdiklerinle
yürürken hızı nasıl ölçüyorsun? :)

Bu gruba ben de katılmak istiyoruuuum

hoşgeldin tatlım gel buyur tabii otur yamacıma

ooo daha çok yenisiniz maşallah bizde 3. yılı bıtırecez bu ay sonunda inşallah torunlarının torunlarını görmek dileğiyle

Benim teyzem 90 kiloyken felan benden acayip zayif gozukurdu
bu yonden seviyorum genlerimi

Canim gormusundur belki daha once yazdigimi ben sporda 3-4saat felan calisiyorum bazen 2 litre su iciyorum bu sure zarfinda ve cok acikiyorum eve gelince oyle boyle degil kurt gibi hemde. Energy icecegi iciyorum arada hatta genelde yani spordan once veya sonra. Genelde aksamlari ama salata tuketiyorum. Yaninda bazen et balik veya tavuk oluyor olmasada bir dilim kepek ekmek ve kocaman bir salata yetiyor hatta bitiremiyorum hepsini. Elimin ayari olmadigi icin orduya yeticek kadar yapiyorum. Ha birde maydonoz suyu iciyorum. Vucudum devamli sisiyor benim su topluyor spor yapsam bile. Oyuzden hergun maydonoz suyu icmeye calisiyorum. Mekik cekiyormusun peki ? senin simit bolgen varmi bilmiyorum ama benim simit bolgem oldugu icin ozellikle mekik ve 2 kg agirliklarla saga sola egilme hareketinin cok faydasini gordum. Birde bel cevirme hareketi var twist shapedi sanirim adi tam bilemiyorum. Ozellikle mekik acayip yakiyor. 25x4 setler halinde yapiyorum ben.

bakalm yarın ne yapacağım canım. evet bu grubun en güzel yönü özgüven vermesi

memnun kaldın mı peki canım? bende sıkılaşmak istiyorum hani kilom olsun ama hantal gözükmeyeyim çok mu şey istiyorum :44:

Canim sadece denemek amacli gittim daha cok aerobik mi denir bilmiyorumda aletsiz calistiklari icin benim kalbim cok fazla yoruluyor oyle agri giriyor gogsume o yuzden normal spor salonuna yazildim. Ama internette cok arastirmistim o zaman. Cok memnun kalan vardi.

slm kizlarrr
daficim gecmis olsun daha iyilesemedinmi
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
benim saglikli beslenmemi kabettim moreller 0000000
onun i icinde hic yazmak gelmiyor

Son düzenleme:

iyi geceler kızlaaarr
geçmişi okuyordum ama yarım bıraktım şarjım bitmek üzere bitmeden bir selam vereyim tekrar dönerim okumaya ne akdar okuyabilirsem
dün salçamı yaptım , turşumu yaptım, acılı sos yaptım akşam direk kumlaya geldim şu anda kumladayım. misafirlerim oldukca kalabalık yemekten sonra dolaşmaya çıktılar bende fırsattan istifade çaybahçesine koşturdum. birde açtımkiiii leptopumun şarjı bitik çocuklar resimlere bakarken bitirmişler. neyse enazından selam verebildim. ben cumada burda olucam sanırım bi,ldirimde yapamam birdaha girebilirmiyim bilmiyorum giremezsem aynı yazın olurmu
hadi Allah rahatlık versin

Selam kızlar ben geldimmmmmmm :122:

Bugün biraz tembellik yaptım ama yarın kaçarım yok yine o nankör temizliğe girişeceğim sabahtan
Büyük kızım yarın akşam teyzesine yatıya gidiyor ve o yüzden öğlene kadar yaptım yaptım sonra kesin kalır çünkü ablamız olmayınca küçük cimcime dakika rahat vermiyor
Öğleden sonra hem kızı götürürüm hemde bir kahve içip iki laklak yapar dönerim
Gündüz büyük kızım sokağa çıkmak için hazırlanmaya başlayınca bizim ufaklıkta iyice dibime geldi hani cizgi filmlerinde kediler gözlerini kocaman açıp böyle masum masum bakar ya aynen öyle bir bakış attı bana ve Anne bende gideyim mi dedi
Artık baya baya cümleler kuruyor
Baştan olmaz falan dedim ama defalarca önümde zıplayarak anne gideyimmi diyince babanı arayalım izin verirse olur dedim
Eşim izin verdi tabiki ama ablasına elli kere tembihledi bak kapı önünden ayrılmak yok diye.
Bizim apartman çıkmaz sokakta olduğu için ancak oturanlar arabayla bayır aşağı gelir birde yan apartmandan baya bir aşağıda kaldığımız için kapı önü ufak boş bir alan gibi.
Yolladım yollamasına ama aklım hep onlardaydı fakat şükür 15 dakika sonra geri döndüler
Birlikte apartman önünde taşa oturup gelen geçeni izlemişler birde apartman önündeki kedileri sevmişler
Geldiklerinde iyi geldimi diye sordum küçük kızıma iyi geldi anne acıktım dedi direk az birşey sütünü içti ve bir güzel öğlen uykusuna yattı hiç itiraz etmeden

Artık yarın akşamda kesin benle oyun oynamak ister
Ablası ona kutu kutu penseyi öğretmişti birkaç gün evvel o günden bu yana hep kutu kutu pense oynuyoruz ve cadı şarkısını bile ezberlemiş
Valla bu kız çok bilmiş yandık bununla ilerde spor hareketlerini bile ablasına baka baka yapıyordu dün

Canım aramıza hoşgeldin
Hiç umutsuzluğa kapılmıyorsun çünkü burayı takip edersen emin ol motivasyon açısından aradığının fazlası var
Hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz Allahın izniyle ...Aminnnn

Bu arada yediklerin bence az da değil hatta ideali tabi kaçamak olmazsa Umarım hep kaçamaksız bir beslenme düzenini sürdürmeyi başarırız

Sakın çekinme canım inan ben buraya başladıktan sonra çok daha kendime güvenir oldum kilo konusunda
Eskiden kilo konusu olunca yorum yapmazdım aksine kaçacak yer arardım yada bahaneler o ortamı terk etmek için. Artık aksine bana sormaya cesaret edenlere büyük bir gururla 120 kiloyla başladığımı söylüyorum
Aslında çok fazla yol kat ettiğim söylenemez ama yinede gurur duyuyorum kendimle sonuçta hiç yoktan iyidir üstelik elimden geleni yapmaya çalışıyorum daha doğrusu öğrendikce hayata geçirmeye çalışıyorum

Ben senin yerinde olsam onlardan çok daha gururlu olurdum çünkü sonuçta elinden geleni yapmak için bir adımda olsa atıyorsun ve çok yakında o zayıflardan çok daha energik ve zayıf olacaksın hep bunu düşün ve asla çekinme

Hamarat Hatunun hali bir başka yaaa
İnan senin enerjine hayranım Ablacığım O kadar misafirle uğraşırken bir yandanda bütün kışlıklarını yapabildin ve onun haricinde yine kendi sağlığın içinde olsa zaman ayırabiliyorsun ve bizlerle oluyorsun
Topiğimiz maşallah hamarat hatunlarla dolu
İnşallah en kısa zamanda zayıf ve hamarat hatunlar haline geleceğiz Aminnnnnnnnnnnnnnnn

yavruşlarrr selammm

naparsınız bakem ?? ben halen ayaktayım , annemler yarın sabah gidiyorlar , bi kız yeğenim var lise 2 ye gidiyo , o bi hafta daha kalacak , takılacaz teyzoş - yeğen

buarada yeğenim 105 kiloydu , ben kilo verince bi gaza geldi şimdi 92 kilo , ben onu bir hafta sıkı diyete sokacam , tabi bende ona eşlik ederim

İyiyiz kuşum seni sormalı diyeceğim ama zaten çok iyisin belli
Şimdiden annenlere hayırlı yolculuklar senide Allah kavuştursun canım

Oooo süpermiş gerçekten :122: yeğeninde senin sayende cıtır olucak desene artık teyzoş yeğen cıtır cıtır dolanırsınız
Benim kızda bir gaza gelip benle birlik olsa ama nerdeeeeeeee
Aklı fikri yemekte ama işte daha yaşı ufak belkide ondandır. Aslında lafı bile edilmez ama bu gece 15 dakika da olsa sporumu yaptım ama hatun eşlik ediceğine nette oyun oynadı
Neyse ufaklık sağ olsun beni yanlız bırakmadı sayı saymayıda öğrendi sayemde ama nedense bir 13 rakamına taktı 1,2,3 diye başlıyoruz 6dan sonra 13 diye tuturuyor
Aslında uzun bir süre değil ama baya bir terledim eşim bile helal kız ufak ufakta olsa alıştır kendini bak pazartesi kıvırma şansın yok dedi ama inan razıyım yeterki kilolar gitsin

Benim kızda yarın yatıya Teyzoşuna gidiyor ertesi gün birlikte geziceklermiş akşam geç saate getiririz dedi
Bir yandan iyi bir yandan kötü iyi çünkü sıkılıyordu ve teyzesini çok seviyor ; kötü çünkü ufak cimcime bana hiç rahat vermez şimdi ööö diyene kadar oyun oynarız artık

hee vallaa yeğenimde bende çıtırovskiler oliciiizzzz inşAllahhh

senide alabiliris banuşum bi haftalığına

hep beraber 1-2-3-13 kilooccukklarr vereliimmm

aaahh aahh bu teyzoşlar olmasa ne yapardı bu yeğenlerr bilmemkii , keşke benimde kendim gibi bir teyzem olsayyddııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…