bende 95 kiloyum ama 50 beden giyorum boyum 1.58Iyi aksamlar bayanlar. :))
Tost yedim bugun. Severim kendilerini.
Elma yedim sonra bi ara.
Birazdanda barbunya pilav var. Saat burda 7bucuk fazla geciktirmedem yesem iyi olcak. Sonrada evde dumbbellarla biraz kol felan calistiririm. Diyet isini pek beceremiyorum ama hadi bakalim insallah dogru yapiyorumdur.
Dunku yaptiklarimi yazamadim hep birgun gec yaziyorum. Listeye felan giremem sanirim
2.5saat spor yaptim cok zorlamak istemedim kendimi bacaklarimi fena yaniyordu cunku.
15dk da saunaya girdim. Sauna o kadar harika birsey ki cok alistim saunasiz yapamam artik.Kizlar tavsiye ediyorum sirtimda kara kara lekeler vardi kurumus sivilce gibi hepsi gecmeye basladi renkleri soldu. Sirti acik birsey giyemezdim rahat rahat simdi sorun bile etmiyorum yakinda tamamen gidicekler. Solaryuma girmeyi dusunuyorum o da cok iyi geliyormus lekelere. Bugun gitmedim spora nadasa biraktim vucudumu. Ayrica aklinizda bulunsun kaslar dinlenirken buyurmus.
@biumut kizin massallah pek tatli ne guzel guluyor oyle. Yerim onu
@romantik Canim hic korkma oyle hormon bozuklugu icin tomtombulada soluyorum buradan ondada polistik over kist varmis. Ayni teshis banada konmustu. cok uzulmustum. Ama takmiyorum pke kafaya. Cok ihmalkarimhala var mi kist bir fikrim yok. Cuma gunu bende randevu aldim. Hormonlarimi olcturucem. Bende tuylenmede var cunku. Tedavi edilemeyecek seyler degil hem. Herkesin bunyesi farkli olur tabi ama bak ben zayiflamaya basladim bile hic inanmazdim zayiflayacagima. Simdi gorsen 95 kilo kadarim fakat 42 bedene girebiliyorum. Hatta bazilarinda zorlasam 40a bile girerim heralde Yok yok giremem tabi patlatirim. Kimse gormeden sivisirim sonra magazadan
mehtabb'a katiliyorum hic cekinmene gerek yok b-fite bikere gitmistim herkes zayifti bana kiyasla ama orda birtane pano vardi herkes olculerini felan yazmis. Nerden nereye gelmisler gorsen agzin acik kalir. b-fit daha cok sikilasma agirlikli zaten acayip sikilasirsin emin ol. 30dk ile basliyordu yeni gelenler sonra bunu yukseltebiliyordun alistikca 2 saat felan yapan vardi. Cok sevindim ayrica senin adina guzel bir baslangic. :)))
@fadime02 Benim etim siki genetik birazda annemde oyle teyzemde oyle teyzemin kizida hatta oyle. Birde spora basladigim icin spor bende cok cabuk etki ediyor ondan. :)) Birde benim vucudumda uzun sure bisiklet binmekten ve daha once spor yaptigimdan kasta var. Kaslar yaglardan daha agirdir. Ama daha sikidir.
Kızlar bugün benim doğum günüm;34 yaşıma girdim
sansa bak; eşim istanbulda,annem ,oğlum ,kardeşim yok,tek başımayım,ne buruk bir doğum günü
yürürken hızı nasıl ölçüyorsun? :)
Bu gruba ben de katılmak istiyoruuuum
İstanbuldayım canım ben, sen ankaradaydın sanırım. gelirsen yeriz valla, kaybedersem ısmarlarım :)
ben sabahtan beri; kepek ekmeğine kaşarlı tost, şekersiz yeşilçay.
öğlen; 50 gr tonbalığı bol göbekle salata, 1 dilim kepek ekmeği.
ara; 2 madlen çikolata
ara; yeşil elma, şekersiz yeşilçay.
akşam; az cevizli, az tel şehriyeli, yoğurtlu semiz otu salatası.
günü böyle kapamayı planlıyorum çünkü dün evlilik yıldönümüzdü ve akşam yemekte çok yedim. sabah da 3 mil leslie yaptım canım.
benim göbek 9 aylık gibi mayısta spora başladım günlük 2 saat spor yapıyorum banamısın demiyor
siz spor yapıp geldikten sonra hangi besinleri tüketiyorsunuz yada önceleri yediginiz içtiginiz birşeyler varmı
sakın çekinme ya neden çekiniyorsun bak sana kendimi anlatayım ben. bende öyle çok çekiniyordum. hepimize olmustur bazen hala oluyor bende spora gidicem utanıyodum diyet yaptıgımı söylemeye çekiniyordum bu seferde tutturamıyorsun istediğin şeyi olmuyor. sakın çekinme. ben şuna başladım bu gruba girdiğimden beri. tek değilim başarılamayacak bişey değil. utanılması yada çekinilmesi gereken birşey yok. hiçbişey yapmadan durunca utanıyorum artık ben ve bunu asla yapmıcam inşallah artık. biyere gidiyorum mesela arkadaşlarımla ye et felan diyorlar bazen tutamadıgım oluyor boğazımı ama şunu söylüyorum diyetteyim diyorum. ne çekincem ya diyorum artık. ailemden bile çekiniyordum ben. öyle manyak bişeydim artık sallamıyorum hepimizz fit olcaz bir gün. buna inan. bu grubun en güzel yönü bize özgüven vermesi. birbirimizi destekledikçe özgüvenimiz artıyor
mehtabb'a katiliyorum hic cekinmene gerek yok b-fite bikere gitmistim herkes zayifti bana kiyasla ama orda birtane pano vardi herkes olculerini felan yazmis. Nerden nereye gelmisler gorsen agzin acik kalir. b-fit daha cok sikilasma agirlikli zaten acayip sikilasirsin emin ol. 30dk ile basliyordu yeni gelenler sonra bunu yukseltebiliyordun alistikca 2 saat felan yapan vardi. Cok sevindim ayrica senin adina guzel bir baslangic. :)))
@fadime02 Benim etim siki genetik birazda annemde oyle teyzemde oyle teyzemin kizida hatta oyle. Birde spora basladigim icin spor bende cok cabuk etki ediyor ondan. :)) Birde benim vucudumda uzun sure bisiklet binmekten ve daha once spor yaptigimdan kasta var. Kaslar yaglardan daha agirdir. Ama daha sikidir.
bakalm yarın ne yapacağım canım. evet bu grubun en güzel yönü özgüven vermesi
memnun kaldın mı peki canım? bende sıkılaşmak istiyorum hani kilom olsun ama hantal gözükmeyeyimçok mu şey istiyorum :44:
merhaba arkadaşlar halim içler acısı galiba..20 yaşındaym ve 100 kgym :/:/
5 gündür rejımdeyim size yedklermi yazsamm yorum yaparmısınz?
sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 diilim peynir
yumurta-salata-domates-cay
öğlen: 1 tabak çorba-salata-1 parça fırında tavuk
arada: eti form ve çay
akşamda büyük ihtimal taze fasulye-yoğurt yicem çorba içsemmi karar veremedm.
hepinize iyi akşamlar
bugün çok yoğun gündü çok.. başlıyorum önce spora gittim paramı yatırdım yarın sabah 9'da B-fitteyim
ama bi çekingenliğim var. bugün kayıt olurken şöyle bi baktım içeri zayıflar çok fazla.. :26: sonra kendime baktım utandım
sonra diyetisyen'e gittim ve 99.2 çıktım 15 gün sonra yine çağırdı liste verdi.
bende listeye eklendim mi YENA
iyi geceler kızlaaarr
geçmişi okuyordum ama yarım bıraktım şarjım bitmek üzere bitmeden bir selam vereyim tekrar dönerim okumaya ne akdar okuyabilirsem
dün salçamı yaptım , turşumu yaptım, acılı sos yaptım akşam direk kumlaya geldim şu anda kumladayım. misafirlerim oldukca kalabalık yemekten sonra dolaşmaya çıktılar bende fırsattan istifade çaybahçesine koşturdum. birde açtımkiiii leptopumun şarjı bitik çocuklar resimlere bakarken bitirmişler. neyse enazından selam verebildim. ben cumada burda olucam sanırım bi,ldirimde yapamam birdaha girebilirmiyim bilmiyorum giremezsem aynı yazın olurmu
hadi Allah rahatlık versin
Selam kızlar nasılsınız inşallah herkesin keyfi yerindedir.
yavruşlarrr selammm
naparsınız bakem ?? ben halen ayaktayım , annemler yarın sabah gidiyorlar , bi kız yeğenim var lise 2 ye gidiyo , o bi hafta daha kalacak , takılacaz teyzoş - yeğen
buarada yeğenim 105 kiloydu , ben kilo verince bi gaza geldi şimdi 92 kilo , ben onu bir hafta sıkı diyete sokacam , tabi bende ona eşlik ederim
İyiyiz kuşumseni sormalı diyeceğim ama zaten çok iyisin belli
Şimdiden annenlere hayırlı yolculuklar senide Allah kavuştursun canım
Oooo süpermiş gerçekten :122: yeğeninde senin sayende cıtır olucak deseneartık teyzoş yeğen cıtır cıtır dolanırsınız
Benim kızda bir gaza gelip benle birlik olsa ama nerdeeeeeeee
Aklı fikri yemekte ama işte daha yaşı ufak belkide ondandır. Aslında lafı bile edilmez ama bu gece 15 dakika da olsa sporumu yaptım ama hatun eşlik ediceğine nette oyun oynadı
Neyse ufaklık sağ olsun beni yanlız bırakmadısayı saymayıda öğrendi sayemde ama nedense bir 13 rakamına taktı 1,2,3 diye başlıyoruz 6dan sonra 13 diye tuturuyor
Aslında uzun bir süre değil ama baya bir terledimeşim bile helal kız ufak ufakta olsa alıştır kendini bak pazartesi kıvırma şansın yok dedi ama inan razıyım yeterki kilolar gitsin
Benim kızda yarın yatıya Teyzoşuna gidiyorertesi gün birlikte geziceklermiş akşam geç saate getiririz dedi
Bir yandan iyi bir yandan kötüiyi çünkü sıkılıyordu ve teyzesini çok seviyor ; kötü çünkü ufak cimcime bana hiç rahat vermez şimdi ööö diyene kadar oyun oynarız artık
aciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?