Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla yesil elma yiyorum suan napiyim

Afiyet olsun canım
Ben suya devam inanılmaz ödem var yine bende her zamanki gibi :26:
Yarın sabahtan itibaren yine Maydanoz suyuna başlıyorum. Galiba ömrümün sonuna kadar içmek zorunda kalacağım şu mereti

sultan ve ceco siz ac mutlusunuz ben tok ve pismanim bendw ac.yatmak istiyom ben tatilden onceki randumanimi istiyom ne guzel hic seker yemezdim ve aksam 6dan sonra agzima suten sudan baska bisey girmezdi

sultan ve ceco siz ac mutlusunuz ben tok ve pismanim bendw ac.yatmak istiyom ben tatilden onceki randumanimi istiyom ne guzel hic seker yemezdim ve aksam 6dan sonra agzima suten sudan baska bisey girmezdi

Canım ne güzel kiloları vermiştin onları düşünerek biraz tutmaya çalış kendini
İnan acım ama bende ne güzel şekeri tamamen hayatımdan çıkarmışken şu son bir aydır az da olsa yine şeker kullanmaya başladım kim bilir belkide o yüzden artılardayım bende bu ara
Bu gece karar verdim kesinlikle şekerli içmiyeceğim hiç birşeyi ya şekersiz yada hiç
Hayır anlamıyorum vucudunmu ihtiyacı var yoksa benim oburluğumdan mıdır resmen canım istiyor. eşimde sağ olsun o konuda pek yardımcı olmuyor adamcağız tutturuyor tatlı birşey yokmu diye ama söz verdi artık oda dikkat edicek en azından evdeyken istemiyecek o tip şeyler

İnşallah şu aldıklarımız bari bayrama kadar veririz ondan sonrası da gelir inşallahhhhhhhhh... Aminnnnnnnnnnnn

Neyse hazır kimsecikler yokken bende silip süpürdüm yatağıma doğru yollanıyorum
Anahtar her zamanki yerinde

Herkese hayırlı geceler ve tatlı rüyalar
Yarına kadar kendinize iyi bakın ve Allaha emanet olun

Öpüldünüz

25 tane şehidimiz var.Afyonkarahisarda cephanelik patlamış.Çok üzgünüm çok

günaydınnnn...

kızlar kendimi patlayacak gibi hissediyorum regl olucam tamamda yani kilo aldığımı bugün hissetim kesinlikle pantolonumu giyerken yazıklar olsun bana....

Şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ülkemizin başı sağolsun...

günaydın kızlar,

zor bir gün olacak bugün. 25 tane anne kuzusu büyük ihtimalle bir hiç yüzünden öldü. terör zaten bu kadar can alırken bu çocukların terörle ilgisi olmayan bir yerde, muhtemelen hiç anlamadıkları halde mühimmat falan temizleten bir komutan yüzünden falan ölmeleri ne acı. Allah analarına, ailelerine sabır versin.

hadi gözün aydın tatlım rabbim sağ sağlim kucagına almayı nasip etsin inşallah
Canimmmmmmmmm merymmmm
düsündügünüz ismi sorabilirmiyimm ???

benim kizkardesim oglan olursa emir düsünüyor
kiz olursada eda :)

oglan ismi cok kolay bulunuyorda
kiz ismi cok zor yaaaaaaaaaa

bizim pipicanda muhammed emir hz.mewlananın oğlunun ismiymiş ayrıca
oyyy teyzoşuu yesin onuu

canım kuranda geçen her isim güzel değilki önemli olan manası
senin için demiyorum millet kuranda geçiyor dıye değişik değişik şeyler koyuyolar ama kuranda sadece guzelliklerden bahsedilmiyor
atıyorum bu şekilde düşünüpte koyanların isim manaları bı kaç yerde duydum kimi=cehennem kimi=kafir,vs......

hoşgeldin canım inşallah pes etme yola dewamm

oy oy maşaalh dişleri bile çıkmış ya dünya güzeli bi kız olacak çok güzel kime benziyor??
bacagındaki lekesinide yesinler
allah sağlıklıca büyüymeyi nasip etsin nazarlardan saklasın inşallah oku üfle kızçeni çok beğendim ya

ekmeksiz çok zor tatlım ya bide diyetisyen eşliğinde olmaması sakıncalı değilmi sence sağlık herşeyden önemli bence
yavaş yavaş ver kalıcı ver

herkese hayırlı günler;

Allah şehitlerimize rahmet eylesin,ne bu ya ne kadar ölüm oldu,geçen antepte olan olayda 2 genç evli çift ve bebekleri vardıya birde yanlarında 7-8 yaşlarında kız çocuğu,Allah rahmet etsin onlarada ,bizim iş yerindeki arkadaşın teyzesinin kızı damadı ve torunuymuş,yanlarındaki küçük kızda bir akrabaların kızıymış ve sonralardan allah vermiş çok uğraşmışlar ,15-20 sene sonra olmuş,allahım kalanlara sabır versin cennete gittiler ,

Rapor Veriyorum
dün 40Dk yürüyüş yaptım.
tv karşısında 50 mekik ( boş durmaktansa )

akşam yemeğim
etli türlü sadece etinden yedim
ekmek yerine 1 çay bardağı badem (biraz fazla kaçtı ama çok doyurucu)
ayran içtim 8 den sonra

Bu sabah kahvaltım
2 yumurtayla omlet
bir büyük parça beyaz peynir (light değil)
badem
siyah çay (içmesem aslında kansızlığım var)

kansızlığa iyi gelen bişey biliyosanız paylaşsanız kızlar yardımı olur belki
öptüm
kolaylıklar

clutch'cım dün akşam öğlenden kalan 1 parça tavuk haşlama, yarım dilim ekmek ve bir kaç kaşık yoğurt yedim.

Yürüyüş bandında 25 dk.yürüdüm,10 dk.da masaj aleti var yürüyüş bandına bağlı her yerini tir tir titretiyo onu yaptım.veeeeeeeeeeeeeeeee

sabah uyanır uyanmaz baskülde 87,9 u gördüm,çok mutluyum,artık her sabah ve akşam 25 dk yürüyüş ,10 dk masaj aletinde çalışıcam

bu gün sabah; 1 tane açma yedim

öğlen : peynir ,marul domates,kavun ve 2 dilim ekmek mi? yoksa 1 tane lahmacunmu yesem

ay canım maşallah ben de bu sabah 87.9 kgmı gördüm. hadi yarış başladı :))

canım sabah yapılan spor metabolizmayı çok çalıştırıyor, olabildiğince fırsat yarat kendine. ben de önceden sabah yürüyüşleriyle her gün 400 500 gr veriyordum ama bu ara iştahımı kontrol edemiyorum. bak şimdi seni okuyunca gaza geldim. gündüz işlerim var. onları halledip anneme gittiğimde ben de yürüyeceğim koşu bandında.

menün de gayet güzelmiş. spor yaptığın için proteinini ihmal etme yoksa kas kaybı olur Allah korusun. Yılbaşına 68 olmasa da 69 kg olarak gireceksin :))

canım sabah açma yemişsin bu arada, lahmacun da 2 ya da 3 dilim ekmek yerine geçiyor, ekmek yiyeceğine salatayla lahmacun ye bi tane. hem gözün doyar akşama yemeklere gitmez aklın.

ben de birazdan evden çıkacağım için mcdonaldstan bir tane küçük hamburger yicem öğlende, 250 kalori. bir de ayran içerim. bu arada lahmacun da 250 kalori canım. öğlenleri rahatlıkla 1 tane yiyebilirsin bence, nefsin körelir hem.

hayatım sende süpersin,hadi yarış başladı valla,dün dukan testi yaptım ingilizceydi,ideal kg 68,5 muş, 19,5 kg fazlam var ayda hafif bir sporla diyor 2,100 gram verebilirmişim, ve 9 ayda bu iş sağlıklı bir şekilde biter diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…