Bendeeeeeeeee
Şaban gibi su içmekten yine tuvalet salon arası maraton koşuyorum arada
valla yesil elma yiyorum suan napiyim
sultan ve ceco siz ac mutlusunuz ben tok ve pismanim bendw ac.yatmak istiyom ben tatilden onceki randumanimi istiyom ne guzel hic seker yemezdim ve aksam 6dan sonra agzima suten sudan baska bisey girmezdi
nurgum yazik hala gecmisi okur durur
neden kimsecikler yokkkk
ben yarın 4te uçaga biniyorum ve pırrrr Adana ya...
2gündür kv de kaldık şekeri cıkmıştı yine..
aksam doktoruma gittim..hersey gayet iyi
ve cinsiyeti söylediiiiii
prensesim geliyooorrrrr...dünyalar benim oluyorrrrrrrrr
Allah ıma çok şükür gönlümdekini nasip etti şimdi sağlıklı olması tek temennim...
her gece isteyen arkadaşlarıma dua ediyorum..bir an önce de onlar bize müjde versin diye
Canimmmmmmmmm merymmmm
düsündügünüz ismi sorabilirmiyimm ???
benim kizkardesim oglan olursa emir düsünüyor
kiz olursada eda :)
oglan ismi cok kolay bulunuyorda
kiz ismi cok zor yaaaaaaaaaa
ahhh gecmıor demek Kuran da..bak üzüldüm şimdi...
sonuna bise eklemek istemıyorum nedense..
çünkü ben kızlık soyadımıda tasıorum kızımda öle olursa çok uzun sıralı bir isim olmasını istemem(
eşim Ahu da olabilir dedi şimdi..kafa gittikçe karısıyr bizim..ama işte bu dünyanın diger tarafıda var..
Kuran da olması çok öenmli..
evet Tuana bizimde akrabamızda var..ama biraz yaramaz oluyorlar sanki
Selam Arkadaşlar;
Hepinizi saygıyla selamlıyorum ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum
Bendeniz az önce tartıyla yüzleşmiş biri olarak aranıza katılmaya karar verdim.
Şok, şok şok Kilo: 91,7
bu kadar kiloya boy olsa bari: 160 cm
Yaş (heryerde söylemem) : 36
Sağlık durumu:insülin direnci + demir ve b12 eksikliği
Tablodan da anlaşılacağı üzere birçok diyet yapılmış ve aralarında Prof. ve doç. olmak üzere bir çok dr ve diyetisyene gidilmiştir. özetle en son 17 kiloyu 2 yıl önce verip anında geri almış 6 senedir bu kilolarda gezinen biriyim.(Evlilik + doğum kiloları gitmedi)
Drlar bana diyet listeleri verdiler, şeker ilacı verdiler, vitaminler içtim b12 iğneleri oldum (yüzümde hiç olmayan zor geçen sivilceler çıktı B12 Yan etkisi)
sonuç:.....Artık diyet listesine bakamıyorum bile, kıyafet deseniz alamıyorum deseniz yeridir yakışmıyor, memlekete gitmek kabusum oldu , özgüven dip yaptı. güzel biri sayılabilecek biriyken, aynaya bakamaz ve fotoğraf çektiremez oldum.
Kendime not: yazdıklarıma bakınca tam Dr'luk bir tablo gördüm en kısa zamanda tekrar gideyim bari
bu arada yardımı olur diye foruma kayıt oldum kendimi kontrol altında tutmak için
Sanırım karatay diyetine başlıyacam
Bu sabah kahvaltım:
Salatalık domates sögüş
2 yumurtayla sade omlet
Çay
(Forumda acemiyim Yardımcı olursanız sevinirim.)
İyi günler
,
ben geldim kızlaar.hepiniz iyisiinizdir inşallah.kızım tam 5 aylık oldu Eki Görüntüle 503601 Eki Görüntüle 503602 Eki Görüntüle 503603
ellerinizden öper teyzeleri:)
gelelim banaaa...malesefki kilo aldım 9o kilo oldum.hala emziriyorum.hepinizi öpüyorm
yok canım, son 1 haftaya kadar bildiğimiz klasik diyeti uyguluyordum.
ama motivasyon için diğer sayfalara girdiğimde bir bayanın karatay diyeti ile 10 ayda 50 kg. verdiğini okudum ve sadece karatay ile..
geçen hafta da kitabını aldım işte 5 gündür falan uyguluyorum. onda da hiç ekmek yok ssz
.....
clutch'cım dün akşam öğlenden kalan 1 parça tavuk haşlama, yarım dilim ekmek ve bir kaç kaşık yoğurt yedim.
Yürüyüş bandında 25 dk.yürüdüm,10 dk.da masaj aleti var yürüyüş bandına bağlı her yerini tir tir titretiyo onu yaptım.veeeeeeeeeeeeeeeee
sabah uyanır uyanmaz baskülde 87,9 u gördüm,çok mutluyum,artık her sabah ve akşam 25 dk yürüyüş ,10 dk masaj aletinde çalışıcam
bu gün sabah; 1 tane açma yedim
öğlen : peynir ,marul domates,kavun ve 2 dilim ekmek mi? yoksa 1 tane lahmacunmu yesem
ay canım maşallah ben de bu sabah 87.9 kgmı gördüm. hadi yarış başladı :))
canım sabah yapılan spor metabolizmayı çok çalıştırıyor, olabildiğince fırsat yarat kendine. ben de önceden sabah yürüyüşleriyle her gün 400 500 gr veriyordum ama bu ara iştahımı kontrol edemiyorum. bak şimdi seni okuyunca gaza geldim. gündüz işlerim var. onları halledip anneme gittiğimde ben de yürüyeceğim koşu bandında.
menün de gayet güzelmiş. spor yaptığın için proteinini ihmal etme yoksa kas kaybı olur Allah korusun. Yılbaşına 68 olmasa da 69 kg olarak gireceksin :))
canım sabah açma yemişsin bu arada, lahmacun da 2 ya da 3 dilim ekmek yerine geçiyor, ekmek yiyeceğine salatayla lahmacun ye bi tane. hem gözün doyar akşama yemeklere gitmez aklın.
ben de birazdan evden çıkacağım için mcdonaldstan bir tane küçük hamburger yicem öğlende, 250 kalori. bir de ayran içerim. bu arada lahmacun da 250 kalori canım. öğlenleri rahatlıkla 1 tane yiyebilirsin bence, nefsin körelir hem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?