tatilde olduğunu bile bilmiyordum. arayıp sorsak mı acaba?? orada da bunaltsak yani
bu Topicin kurallarını bilmiyorum öylece daldım konulara , geçmişi de okuyamadım dönüp bakıyorum ama çok sayfa var ayrıca 5 yaşındaki kızımda anaokuluna başlıyacak onun telaşı da var, kaç topige üye olunur falan hiç bilmiyorum forum konusunda cahilim. yanlış bişi yapmıyım. geçmişte varsa söyleyinde dönüp okuyayım. Teşekkürler.
Aslında benim de öyle
Ama artık daha fazla kıvıramamBu gece herkesi uyuttuktan sonra artık sabaha kadar ütü yaparım ki bitsin
Benimde cins bir huyum var ille ütüyü gece yapacağım
Sanki gündüz olmuyor ama işte gündüz çoluk çocuk birde işler derken vaktimde kalsa canım istemiyor ama gece salona taşıyorum hepsini Tv karşısında yapıveriyorumhem arada burayada bakabiliyorum mola verdikce
Canım uyanıp birşey yemene gerek yok. Benim diyetisyenim şöyle diyordu. Mesela 10da uyandın demi. 10da bir kahvaltı. sonra en geç 12.30-1 gibi öğle yemeği. Yani sanki erken uyanmş gibi yiyecez. Zaten geç kalktım öğlen geç yiyeyim yok. Mutlaka aynı saatlerde yemek gerekiyormuş.
ayirca madlen cikulata ne yaa?
Sen bana bakma kuzum, kilo veremesem de en azından almamayı öğrendim ya daha da bişey istemem. Valla ben kaçamak yapmayı seviyorum ama en azından börek çörek yemiyorum o da bişeydir. Hayatımdan patatesli yemeği , pirinç pilavını, kızartmayı çıkardım. alışamam doymam sanıyodum ama insan 1 tabak sebze yemeği yogurt ve 1,2 dilim ekmekle doyuyormuş
iyi geceler kizlar cuma gun bildirimimi yapamadim yolunda gitmeyen bir suru seyler oldu.. hos halende yolunda gitmiyor ayni seyler bu diyeti ne yapicam hic bilmiyorm
tebrikler canım, devamı kalan kilolara :))
Tetemm ne bu leynnn sozde tatıldeydın heeeeee ne gusel sen bır daha hep tatıle cıkk lennn bak bana spor yaptıgım halde 1 gr bıle vermemısım yaaaaa:84::84:cok moralım bozulduuu yaaaakustumm herkeslere yaaaaaaa
maşallah canım yaa ne guzel vermışsın kılolarını. Bende sezeryanla doğum yaptım. Benımde kızım 7 aylık ama ben vereceğime aldım(
karın bolgesınde sarkmalar için ben yarım mekık çekıyorum. Sezeryana etkısı olmuyor. Yada bende olmadı. Gunde 100 mekık çekiyorum. Yalnız senden sırrını ıstıyorum .. Nasıl vermeyı başardın kılolarını
beimde ilk geldiğin güden beri ÇİKULATA yazışın dikkatimi çekiyorkasıtlımı yazıyosun baby [/COLOR]
Bu gün iş yerinde mesaideyim şansımdan kimse yokkkkkkkkkkkkkk
ben variiiiiiiim ama simdi arkadslarla gezmeye cikiyorum yuppi
Kolay gelsin canimmm
kafam öyle karışık ki geçmişi kafamı toplayıp okuyamadım akşam menü yazmaya girince okuyacağım.. bana akıl verin ya
şimdi dün b-fi2t'e gittim açıkcsı çok yormadı beni bende anlamadım ilk gün olmasına rağmen öyle spor yapmış gibi hissetmedim kendimi.. :/
bana orada ki bayan bir gün gel bir gün gelme dedi.. yani gün aşırı..:44:
şimdi ablamla konuştum. o da doğum yaptıyağı %40.. :18: ona demiş ki onların orada ki b fit.. senin yağın %40 her gün gelmelisin..
ben karşıda oturuyorum burada ki b-fite başladım işte dün bana gün aşırı gel dedi.. benim yağım %44.1 ölçülmüş çarşamba günü..
Yaa kadın öyle dedi diyede bugün gitmedim ben.. her gün mü gitmeliyim sizce yoksa gün aşırı mı bana akıl verin
yaş 21, bekar polikistik over sendromu olan bir bayanımiçtiğim ilaçlarla aldım bu kiloyu.. :/
Canim kendi fikrimce konusmam agrin sizin yoksa hergun git. Ne kadar yaptin spor kac saat ? Ama soylede bir durum var yani biraz agri ve aci hissetmen gerekir bu vucudunun calistigi anlamina gelir. Tatli bir aci yani. Ve agrilarin 1-2gun icinde gecmesi hatta uyuyup uyandiktan sonra gecmesi yada azaldigi takdirde sorun yoktur. Ben dun spordan sonra evdede simit bolgemi calistirdim agirliklarla bugun karnim ve oralar aciyor hafif. NO PAIN NO GAIN = Aci yoksa kazancta yoktur.Yani senin vucudun ham birde yani spor yapmiyordun dimi daha once? Bence vucut kendini toparlayana kadar hergun git sonra gun asiriya dusur. Tabi kendini cok zorlama.
ya böyle ne çok ağrı duydum ne hiç duymadım. normal yorgunluk oluştu. acaba dün ilk gün diye çok zorlamadı mı kadın bilmiyorum ki yarın gideceğim ona göre değerlendireceğim kendimi :44::44:
canım az kaloriye alışınca nasıl hem kaloriyi arttıracağız hem de kilo vereceğiz? ramazan başladığı günden beri yani 1.5 ayda sadece 3,4 kg verdim ben. gerçi iştahım çok arttı ve insanlar kilo aldı ramazandan beri ama açıkçası ya iştahım yüzünden ya da vücut kaloriye alıştı zor vermeye başladım kilo.
kafam öyle karışık ki geçmişi kafamı toplayıp okuyamadım akşam menü yazmaya girince okuyacağım.. bana akıl verin ya
şimdi dün b-fi2t'e gittim açıkcsı çok yormadı beni bende anlamadım ilk gün olmasına rağmen öyle spor yapmış gibi hissetmedim kendimi.. :/
şimdi ablamla konuştum. o da doğum yaptıyağı %40.. :18: ona demiş ki onların orada ki b fit.. senin yağın %40 her gün gelmelisin..
ben karşıda oturuyorum burada ki b-fite başladım işte dün bana gün aşırı gel dedi.. benim yağım %44.1 ölçülmüş çarşamba günü..
Yaa kadın öyle dedi diyede bugün gitmedim ben.. her gün mü gitmeliyim sizce yoksa gün aşırı mı bana akıl verin
yaş 21, bekar polikistik over sendromu olan bir bayanımiçtiğim ilaçlarla aldım bu kiloyu.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?