Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlar..bana bir akıl verin.epeydir bunalımdaydım.kendimi hep dışarı attım.
neyse geleceklerin çoğu geldi.gideceklerin çoğu gitti..şimdi biraz eve bakmam lazım.tam pasakl sally modundaydın.sabah yat.öğlene doğru kalk.2 deniz..akşam dokuz gibi duş ve yemek.gece sahilde veya yakın beldelerde gezinti.her taraf dağınık..ince bir ayar lazım.
şimdi işe perdelerden başlayacağım.şöyle ikinci el bir dikiş mak.arıyorum.eski kaneviçe yatak eteklerine dantel ve kumaş ekleyip perde yapacağım.biraz oyalanırım.kendimi meşgul etmem lazım.
geceleri site site gezip d,kiş makinası arıyorum.ama cesretim yok.singer istemiyorum.pfaff,bernina yada janome 2.2l bakıyorum.
yakınlarınızdan satan var mı??
bugün öğle 2 kupa şekersiz çay,domates peynir,incir reçeli

arada neskafe..
akşam patates ve b iber kızartması
pek alakasız ama elimde olanlar bunlardı..
yemek yapmaya üşeniyorum..

1 kase yoğurt.

işte korktuğum cevap. tahmin ediyordum zaten bunu. ama şöyle bir şey var canım. vücudunda kas daha fazlaysa aynı kiloda olan birine göre daha çok kalori harcarsın, yani bazal metabolizma hızın kas kütlen arttıkça artar. spor yaparak zayıflayınca kas kütlemiz arttığına göre sabit bir kaloriyle kilo vermeye devam edebilirz bence bu yüzden.

ben diyete başladığımda yaz başıydı ve iştahım birden kesildi. bazı günler 1000 kaloriyi 1250ye zor tamamlıyordur. şimdi iştahım artsa da kalori alımımı sabit tutmaya çalışıyorum. eylülün 1inden beri 900 gr verdim bugün itibariyle, yani 1 haftada ve ortalama kalori alımım 1500 kkal.

bugün itibariyle 1350 civarı tutmaya çalışacağım bakalım. 60lı kilolara gelince 1100 kkal.a kadar yolu var.

selam kızlar,
herkese güzel bir haftasonu diliyorum.

cecocum ben yatmadan tartılıyorum, sabah aç karna tartıldığımdan 1,6 kg daha fazla çıkıyorum ortalama. tabi bu diyet yaparken. çok yediğimde 2 kgmı bile geçiyor. o kadar yemiyoruz ama gün içinde 2 litreden fazla sıvı alıyoruz. zaten bunun 1 litresi gece biz uykudayken buharlaşıyor. tartında sorun yok anlayacağın, için rahat olsun.

zeynep abla benim çevremde yok dikiş makinası satan bi yer. ne güzel bir uğraş olur sana, şimdiden kolay gelsin.

sultancım izledim videoyu, çok etkileyici hakikaten. yaklaşık 300 kiloyken çocuk sahibi olmak için geçirdiği serüveni anlatıyor. ve çocuğu olmuş sonunda, bebeğini kucağına aldığındaki mutluluğu somut bir şekilde görülüyor. 1 kızı olmuş, çok duygulandım hakikaten.

Tünaydın Arkadaşlar , Kaçamakla başlasamda güne yılmak, pes etmek yok

Sabah kahvaltım: yufkayla yapılmış gözleme yedim 2 tane kadar.
Domates salatalık sögüs + çay şekersiz

Öğlen ve akşam az yemem lazım
core videonu beğendim arkadaşım yapılabilir. ben de zumba yaptım 2 gün eğlenceli bunlar bana yürüyüşten kolay geliyor.

canım kaçamakları sabah yapmak kaçamağı kaçamak olmaktan çıkarıyor. tüm gün onun vicdan azabıyla daha çok dikkat ediyorsun. ama gece yapsan kurtaramazsın günü. o yüzden dert etme gözlemeyi, hafif bir gün geçir geri kalanında, sorun olmaz o zaman.

Teşekkürler ayrıca hedef küçültüyorum , adımları küçük ama kararlı atıcam ilk hedef 80 altına düşmek Öptüm

yaaaaa uffff pufffff pöööööffff offfffff
sıkıldım nerelerdesiniiizzz

hadiii gelinde size çok önemli bişiler anlatıcaammm(belki geleirler)

Selamm yavrukuşlarr

hafif bi haftasonu olsun inşAllahh , öperim hepinizi

yaaaaa uffff pufffff pöööööffff offfffff
sıkıldım nerelerdesiniiizzz

hadiii gelinde size çok önemli bişiler anlatıcaammm(belki geleirler)

numaracı seniiiiii

slm canım sultanın videosunu seyrettikten sonra hiç kötü haftasonu geçirirmiyim açlıgımı yatıştırmak için yogurt yedim banamısın demedi şimdi şekersiz neskafe içiyorum belki işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…