Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

saymıyorum bebeeemmm , akışına bıraktımm

perşembe kocişime gidiyorum Allahoın izniylee

niye saymıyosum kız heyecanlı oluyor ben günlük bile tuttum ama iğrenç şimdi açıp okuyasım bile yok kabussoooo büyük buluşma sanki ilk kez görüyomuş gibi kalp küt kütt ıyy fena durumlar
nasıl rahatmı bari telefonda falan sıkıntı yaşıyomusunuz??

yok kuzum saymıyorum , günler kendisi geçsinn ...

kıızzz bende günlük tutuyorum ilk günden beri , ben hem onun anlattıklarından hem kendimden yazıyorum , gayet heyecanlı , sen niye iğrenç diyorsun şimdi ???

telefonuda o ararsa görüşebiliyoruzz
evet yaa aynen öyle , sanki ilk kez buluşacakmışız gibi

Merhaba hatun kişiler..

Bu gece veya yarın hazırlarım listeyi..

Biliyorsunuz mikemmel ölçülerdeki muhteşem bedenimle kaydıraklardan havuza atlayıp dünyanın yedi yerinden gelen ecnebileri bile kendime hayran bırakmakla meşgulüm..Neredeyse iyi niyet elçisi seçecekler beni.
Öylesine dolgun bir ışığım var anlayacağınız.
Herşey çok güzel. tek kötü yanı bu güzelliğin bu akşam bitiyor olması.

Zeynep abla'cığım
ikinci el dikiş makinasıyla ilgili bir gelişme olursa bana da haber ver lütfen,bende çok istiyorum...
fazla büyük olmayan, masa tipi denilenlerden..

Son düzenleme:

ya şimdi daha yeniyiz ya bir sene geçsin üzerinden o zman keyifli gelir belki
vaybe ne günlerdi ama diyemıyorum hala içim parçalanıyor
sanki o günlere tekrar dönecekmişim gibi tırsıyorum
ama güzeldi ya insan yeniden aşk yaşıyor kıymet biliyor bazı küçük ayrılıklar ii geliyor insana

Selam kızlarrrrrrrr :122:

Bugün yine geç uyandım yaaa sinir oldum kendime hatta telefon çalmasaydı daha bile uyurdum :26::26:
Benim yatak odam çok karanlık ufacık bir camı var apartman boşluğuna bakan o yüzden orada yatınca hiç kalkası gelmiyor insanın
Tabi benim gece geç yatmam da burda büyük etken ama bu gece son gecem yarın akşamdan itibaren saat 11de yatıcağım malum sabah 6da kalkmaya alıştıracağız kendimizi
Allahtan laptopuma kavuştum da artık gündüz sizlerle sohbet edebileceğim
Gece ne kadar aklım sizde de kalsa girmemem lazım ki uykumu alabileyim

Küçük kızımı uyutmaya çalışıyoruz bir yandan
Uyusunda ana kız rahat sporumuzu yapalım azda olsa Akşam üzerede Annemin evinde birkaç birşeyimiz kalmış onları kardeşimle buluşup alacağız birde yaptığımız tarhanalar iyice kurumuştur onları alırımki evde depolayayım
Ben çok severim Tarhanayı ve geçen gün netten baktım 1 kase tarhanın kalorisi 200 müş Çok nadiren de olsa canım hiç birşey istemediğinde iki kase bile içebilirim başka birşey yemezsem

Şu ana kadar herşey çok iyi gidiyor
İnşallah herkes için kaçamaksız bir haftsonu olur tabi bol hareketli

tabiki hayran kalacaklar eksiğimiz yok fazlalığımız var şükür
çabuk çık gel kuzu ya belki birinci ben olmuşumdur

Yarinda gidince daha iyi anlarsin canim yaparken calistirdigin bolgelerin yanmasi lazim elini koyarsan o bolgeye hissedersin zaten calistigini. :))) Yarin haberlerini bekliyorum.

ben geldimmm
şimdi sabah 10 gibi kalktım :44: niyetim 9 da kalkıp spora gidip 10 buçukta kahvaltıya yetişmekti. neyse 10 buçukta kahvaltı yapıp düştüm yola babam muhasebecisine göndertti beni dedim o işi halledeyim rhat rahat sporumu yapayım anamm bi trafik ancak 12:15 gibi spor salonundaydım 25 dakika yaptık 2,5 tur birde ısınma hareketleriyle birlikte 40 dakikayı buldu.
ama tam anlamıyla öldüm perşembe böyle olmamıştım.. canım çıktı ya. nasıl terledim dizlerimden ter aktı aşağılara. şimdide üzerimden asfalt makinesi geçmiş gibi yatakta yatıyorum öyle. sanki iyi geldi bugün sevdim yani. ama hareketleri yaparken bazen hocayla göz göze geliyoruz gülüyormuş gibi geliyor bana. ya da benim takıntım

Son düzenleme:

Nurgülümm ben çok özledim kuzum beee , valla benimde şimdi içim parçalanıyoorr , oofffff ....

Nurgülümm ben çok özledim kuzum beee , valla benimde şimdi içim parçalanıyoorr , oofffff ....

çok zor gerçekten allah sabır versin derler ya işte tam söylenmesi gereken yer
ewlıyken daha bi zor yanındayken farkında olmuyosn ama yokluğunda anlıyosunki meğer herşeyin olmuş...
şükretki kısa dönem çabucak alışıym diyene kadar geçer zaten rabbim sağ sağlim gelmeyı nasip etsin gerisi boş
şimdi benim kociş geleli 5 ay oldu sanki hiç gitmemiş gibi geliyor

merhabaa kızlarrr iyii bir haftasonu geçirirsiniz umarım :):)

sabah: menemen çok az -salata-peynir-1 tane zeytin-2 dilim kepek ekmeğiş-şekersiz çay

ara:yarım paket diyet bisküvi-süt

öğlen:çorba-ıspanak-yoğurt-1 dilim kepek ekmeği ve yemekten snra 1 tane yeşil çay içtim :)şimdilik bu kdr

güzel güzell dewamm et
yurt dışındamıydın sen??

evet canim almanyadayim

yenaacimm hosgeldin :) tatilin güzel geciyor anlasilan bol bol yüz ohhh ne güzel yaaaaaaa, senin yerinde olmak isterdim

kizlar video cok etkileyici dimi ?? bende dün gece rasladim ve izledim,
kadin ameliyat olduktan sonra biraz zayifliyor ve merdivenleri tutunmadan inip cikabildigi icin nasil cocuk gibi sevindi gördünüzmüüü, cok fenaydi
bide bebisleri oldu cok sevindim sonra

evet cnm benm tebrıklerkıssbende lahana dıyetı nı uygulycm p.tesıbaslıcammm ınsl....bu arada evt koye gdcktk ama olmadıı arık olmazdaaheraldee kurbana bary.ıcın erken gıder öle ıslerı hallderz cnmmuckkk

Canım gerçekten gözyaşları içinde izledim
Kadın o 7 sene içinde ne işkenceler yaşamış ne savaşlar vermiş kendisiyle
Okadar ameliyatlarda ağrılar çekti üstelik ondan alınan fazla deriler başka hastalara nakledilecekmiş :26:
Ölme riski çok yüksek olduğu halde onu bile göz alıp ameliyata girmiş. Daha sonra kiloları verdiği süreç içinde kocasıyal büyük sorunlar yaşamışlar hatta adam eşini o ameliyat sürecinde sırf ihtiyaç içinde olsa aldatmış ve bu resmen alışkanlık haline gelmiş. Bebekleri doğduktan sonra öğrenmiş kadın bunları ve adam evliliğini kurtarmak için tedavi gurubuna katılmaya başlamış.
Kadın resmen 4te biri kadar kaldığı halde kendini hala o günki gibi çok şişman hissettiğini söyleyerek ağladı ya yemin ederim hıçkırıklara boğuldum. Kadının tamamen piskolojisi bozulmuş
Ama gerçekten inanılmaz bir değişim ve doktorların onu hastanede örnek olarak gönüllü çalıştırmaları bile çok güzel bir özgüven çalışması tabi birde diğer insanlara destek

Ayyy aklımdan çıkmıyor o kadının anlattıkları yaşadıkları Rabbim hepimizi korusun ve bizlere bir an önce zayıflamak için irade versin inşallah Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyi akşamlar kızlaaaarr
ben yine çay bahçesine kaçayım dedim
yemek bulaşık derken çocuklar leptopu kaçırmış ben gelene kadar şarjın canına okumuşlar malesef sadece merhaba diyebiiyorum
geçmişe şöyle bir göz attım ama çoğunu okuyamadım neyse bursaya döndükten sonra telafi ederiz hadi öpüldünüz

Kızlar nerelerdeydiniz son mesajımın üzerinden kaç saat geçti merak ettim yoksa zararlı mamalar mı yediniz mazallah

Kızlar nerelerdeydiniz son mesajımın üzerinden kaç saat geçti merak ettim yoksa zararlı mamalar mı yediniz mazallah

selamm tete nasılsın

valla ben bugun hıç ii şeyler yemedim geçenlerde amca kızım ewlenmişti o annesine gelmiş benıde çagırdı
gittim tabi cozuttukki ne cozuttuk:18:
elimden geldiği kadar frenledim ama yınede hoş şeyler değildi
neyse bıraz geç yatıym barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…