- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
selamm tete nasılsın
valla ben bugun hıç ii şeyler yemedim geçenlerde amca kızım ewlenmişti o annesine gelmiş benıde çagırdı
gittim tabi cozuttukki ne cozuttuk:18:
elimden geldiği kadar frenledim ama yınede hoş şeyler değildi
neyse bıraz geç yatıym barii
ben yedim zararlı mamalar ben yedimm
ben yedim zararlı mamalar ben yedimm
Merhaba hatun kişiler..
Bu gece veya yarın hazırlarım listeyi..
Biliyorsunuz mikemmel ölçülerdeki muhteşem bedenimle kaydıraklardan havuza atlayıp dünyanın yedi yerinden gelen ecnebileri bile kendime hayran bırakmakla meşgulüm..Neredeyse iyi niyet elçisi seçecekler beni.
Öylesine dolgun bir ışığım var anlayacağınız.
Herşey çok güzel. tek kötü yanı bu güzelliğin bu akşam bitiyor olması.
Zeynep abla'cığım ikinci el dikiş makinasıyla ilgili bir gelişme olursa bana da haber ver lütfen,bende çok istiyorum...
fazla büyük olmayan, masa tipi denilenlerden..[
canım benim ne kadar sevindim.eğlendiğine.çok yorulmuştun.iyi gelmiştir.
'_Ablan kurban olsun sana!!! bulursam haber veririm..aslında sahibinden satılık ilanların olduğu bir site var.
ama cesaret edemiyorum.
bugün aslında kötü başladı.sabah namazdan sonra uyku tutmadı.sürekli dua ettim.bir ara ağladım.içime bir his geldi..
sanki biri ölecekmiş gibi..dua ede ede yatttım.öğleye doğru 17 yıllık adanalı komşumun öldüğünü öğrendim.sabah ben ağladığım sırada..
ben de ona dua göndermştim..istanbula götürmüşlerdi.sürekli çıkarıyordu.aylardır hastanedeydi.
rabbim mekanını cennet eylesin.kızıyla oturuyordu.şimdi o da benim gibi yalnız kaldı..akşam 8 gibi geldiler.yarın öğle defnedilecek..
ben evine gidemedim..
hayat böyle bir şey..
Anammmm aklıma gelen başıma geldi
Neyse artık hem biraz geç yatarsınız hemde yarın ufak bir yürüyüş sıkıştırıverirsiniz araya
Bende bademi biraz fazla kaçırdım galibaiki avuç kadar yedim
Neyse totoşumu yarın fazladan hareket ettiririm birde tek tesellim akşam yemeğini 6da yemiş olmak
ya bazen kendime çok güzel dur dıyorum ama dışarı çıkınca coşuyorum
birazda insanlar zorluyor hatır için bir iki derken boooooooom
ne ayıp bana 84e düşmüştüm tekrar 87ye fırladım ya çok ayarsızım çoookkk
akşammm : ızgara et ve köfte-ekmek yok-salata ve light cola
2 bardakta yeşil çay içtimmm
iyii gecelerrr demeden önce birşey sorcamm yarın pazar kahvaltısında 1 kaşık ıspanaklı yumurta yesemm birşey olrmuu ?
iyii gecelerrr demeden önce birşey sorcamm yarın pazar kahvaltısında 1 kaşık ıspanaklı yumurta yesemm birşey olrmuu ?
hayır tatlım neden olsun ki gayett iiiii
bence çok güzelllllllll olur..şimdi canım çekti.
topiğimin sakinlerine duyurulur''
geceleri yazdıklarınızı okumaktan gözleim şehlalaştı.üztelik her bir sayfa için bir dakika açılmasını bekliyorum.
internet faturasını hallettim.borcu düştüler.ama çok yavaş..
hepinizi !BEĞENİYORUM!!ama beğen tuşuna basınca donma yapıyor.belkide sorun pc.dedir.vistadan windows7 ye geçtim..
benim gibi bunun da kafası sıyrılmak üzere.
aranızda almanyadan fransadan olanlar bi zahmet bana ve Yena!ya birer makina kapıp gelsin.
burdan ucuzdur..
benim kaynım orda ama..bana hiç gelmedi..parasıyla da lsa bir şey istiyemiyorum..
arkadaşlarım daha çok yardımcı oluyor...
hadi benim güzellerim,pfaffi, bernina hangisi olursa kapıp gelin.!!perdeler üzeime üzerime geliyor..
Banuşş ben dizlerimden dolayı yürüyüş yapamıyorum kuzumm
eheheh bende 85leri bi gördüydüm sonra kaçtı kerata
neyse kapışalımmı şekerimmm
tşk ederim cnmm :) iyiii gecelerrrr sizleeriii seviyorummmmmmmmmmmm
ewde bişilermi dikiyosun canım :26: anacumunda var makınesi markası bernina baya lüks bişi çeyiz yapıyor oda
kapışalım valla
olmuyo yoksam böle 5 ay oldu ben iki ileri 5 gerialtı üstü 6 kilocuk verdim:44: :44:
rica ederim bebişim ama daha karpuz kesicez nere kaçıyosn
bende bi hızla ilerlerdim , ama yerimde sayıyorumm ne zamandır, ooyyhh darlandım haaa
aynenn vallla hadi gösterelim kendimizi aynuruummmçatlasın şunlar
'_Ablan kurban olsun sana!!! bulursam haber veririm..aslında sahibinden satılık ilanların olduğu bir site var.
ama cesaret edemiyorum.
bugün aslında kötü başladı.sabah namazdan sonra uyku tutmadı.sürekli dua ettim.bir ara ağladım.içime bir his geldi..
sanki biri ölecekmiş gibi..dua ede ede yatttım.öğleye doğru 17 yıllık adanalı komşumun öldüğünü öğrendim.sabah ben ağladığım sırada..
ben de ona dua göndermştim..istanbula götürmüşlerdi.sürekli çıkarıyordu.aylardır hastanedeydi.
rabbim mekanını cennet eylesin.kızıyla oturuyordu.şimdi o da benim gibi yalnız kaldı..akşam 8 gibi geldiler.yarın öğle defnedilecek..
ben evine gidemedim..
hayat böyle bir şey..
hadi şekeriimm çatlatalım hepsini , çatlamak istemeyenler hırs yapsın hep beraber kapışalımmm
anaaaam ödüm bumladı beya
durup dururken lamba gümledi ewdede kimse yok nasıl korktum töbe töbeee:111::111::111:
ayda en az hedef 3 kilo olsun fazlası ALLAH KERİM
heyecan yaptım şimdi şu 70leri göreydim hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?