Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben yedim zararlı mamalar ben yedimm

Anammmm aklıma gelen başıma geldi
Neyse artık hem biraz geç yatarsınız hemde yarın ufak bir yürüyüş sıkıştırıverirsiniz araya
Bende bademi biraz fazla kaçırdım galiba iki avuç kadar yedim
Neyse totoşumu yarın fazladan hareket ettiririm birde tek tesellim akşam yemeğini 6da yemiş olmak

10:30 bir adet tost +1 bardak çay

12:15-13:00 = spor

14:00 = köfte +salata+ 1 bardaklight kola + 2 dilim ekmek

16:00 = 1 armut

18 :00 = 1 fincan sütlü kahve + 1 DİLİM KEKKKKK!!!

20 akşam yemeği yok! ceza olsun!

23:00 1 porsiyon üzüm...

23: 30 süt içeceğim...

gün bitti iyi geceler...

akşammm : ızgara et ve köfte-ekmek yok-salata ve light cola

2 bardakta yeşil çay içtimmm

iyii gecelerrr demeden önce birşey sorcamm yarın pazar kahvaltısında 1 kaşık ıspanaklı yumurta yesemm birşey olrmuu ?

topiğimin sakinlerine duyurulur''
geceleri yazdıklarınızı okumaktan gözleim şehlalaştı.üztelik her bir sayfa için bir dakika açılmasını bekliyorum.
internet faturasını hallettim.borcu düştüler.ama çok yavaş..
hepinizi !BEĞENİYORUM!!ama beğen tuşuna basınca donma yapıyor.belkide sorun pc.dedir.vistadan windows7 ye geçtim..
benim gibi bunun da kafası sıyrılmak üzere.
aranızda almanyadan fransadan olanlar bi zahmet bana ve Yena!ya birer makina kapıp gelsin.
burdan ucuzdur..
benim kaynım orda ama..bana hiç gelmedi..parasıyla da lsa bir şey istiyemiyorum..
arkadaşlarım daha çok yardımcı oluyor...
hadi benim güzellerim,pfaffi, bernina hangisi olursa kapıp gelin.!!perdeler üzeime üzerime geliyor..

Banuşş ben dizlerimden dolayı yürüyüş yapamıyorum kuzumm

eheheh bende 85leri bi gördüydüm sonra kaçtı kerata

neyse kapışalımmı şekerimmm

hayır tatlım neden olsun ki gayett iiiii

ewde bişilermi dikiyosun canım :26: anacumunda var makınesi markası bernina baya lüks bişi çeyiz yapıyor oda
Banuşş ben dizlerimden dolayı yürüyüş yapamıyorum kuzumm

eheheh bende 85leri bi gördüydüm sonra kaçtı kerata

neyse kapışalımmı şekerimmm

kapışalım valla
olmuyo yoksam böle 5 ay oldu ben iki ileri 5 geri altı üstü 6 kilocuk verdim:44: :44:

tşk ederim cnmm :) iyiii gecelerrrr sizleeriii seviyorummmmmmmmmmmm

rica ederim bebişim ama daha karpuz kesicez nere kaçıyosn

bende bi hızla ilerlerdim , ama yerimde sayıyorumm ne zamandır, ooyyhh darlandım haaa

anaaaam ödüm bumladı beya
durup dururken lamba gümledi ewdede kimse yok nasıl korktum töbe töbeee:111::111::111:

Ablacığım başınız sağ olsun
Allah mekanını cennet etsin geride kalanlara sabırlar versin
Gerçekten kızı içinde senin için de çok zor ama ben inanıyorum sen kızına destek olur onu yanlız bırakmazsın

Bu arada inşallah gönlüne göre birşey bulursun Bence ya tanıdık birinden al yada bazen bim'e falan geliyor ona deng gelirsen oda olur. Geçen sene bir ara getirmişlerdi Bim'e o zamanlar incelemiştim hani çok tanıdık bir marka değildi ama çok hoş özellikleri vardı.
Benimde var dikiş makinem Annem almanyadan zar zor getirmişti. Maalesef baya ağır yer kaplıyorlar birde bu sene ben gitmiyorum yoksa seve seve getirirdim sana ama işte sonrada göndermesi falan derken astarı kumaşını geçer bence
Ebay diye bir site var istersen ona bak eşimin arkadaşı her türlü elektronik eşyayı bile oradan alıyor ve her yere gönderiyorlarmış. Bir tek ona güven olur diyor eşim devamlı çünkü sigorta gibi bir şeymi varmış ney hani bir problem olursa kesin telafi ediliyormuş yada geri alıyorlarmış bir bak istersen

Kız okadarcık ıspanaklı yumurta ne etsin sana
Hiç birşey olmaz üstelik pazar kahvaltısı önemli sayılır sonuçta ailecek kahvaltının yapıldığı tek gün sayılır

anaaaam ödüm bumladı beya
durup dururken lamba gümledi ewdede kimse yok nasıl korktum töbe töbeee:111::111::111:

ayda en az hedef 3 kilo olsun fazlası ALLAH KERİM
heyecan yaptım şimdi şu 70leri göreydim hayırlısıyla

aman tikkat et bebeeem , damağını falan kaldır

evet yaa bende görmek istiyorum artık yaa , ayda 3 olmasa 2 olsa bile kocişim gelene kadar 70leri görürüm , ooyyhh düşüncesi bile güzel laann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…