Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kizlaaaaaaar
sabah kizkardesim geldi bize uyandirdi beni kalk ablaa
sonra oturduk kahvalti ettik, sonrada babam grill diye tutturmazmi
yani mangal
e iyi dedik gidelim hava bugun cok güzeldi sicakti,
tuttuk bizim köylüler var onlari da aradik hep beraber mangala gittik,
daha yeni geldik

Merhaba hanimlar, uzun suredir buralari takip etmekteydim birseyler yazmaya cekiniyordum, sonunda cesaretimi toplayip bende araniza katilmaya karar verdim... belli bi prosedürünüz varmi???

Buarada 4 ay once dogum yaptim, dogumdan sonra cok kilo aldim:Q Yediklerim süt olucak dedim kendimi kandirdim durdum, sonuc bu

Son düzenleme:
Merhaba hanimlar, uzun suredir buralari takip etmekteydim birseyler yazmaya cekiniyordum, sonunda cesaretimi toplayip bende araniza katilmaya karar verdim... belli bi prosedürünüz varmi???

hoşgeldin tatlımm , utanacak sıkılacak bişey yok , biz burda gayet samimi hoş bir ortam içerisinde aynı dertten muzdarip hatunlar olaraktan birbirimize destek ve yardımcı olmaya çalışıyoruz

prosedür derken; düzenli paylaşımda bulunuyorsun , cumaları öğlene kadar kilo bildirimi yapıyorsun , kilo listemizi YENA yapıyor , sen 2 hafta düzenli paylaşımdan sonra listeye giriyorsyun , sonrasındada aynı tempoda devam

buarada kendinde bahsetsene biraz

afiyet olsun şekerimm , çok kaçırmadıysan mangal sorun olmaz

Tesekür ederim canim, umarim bende biran önce ortaminiza alisirim.. Kizimdan firsat buldukca yazicagim buraya :)..
Biraz kendimden bahsedeyim; 23 yasindayim, araniza hollandadan katiliyorum, boyum 1,70, (dun tartildim 92 kg kilom:26:) cikolatalar, pasatalar, meyve sulari vazgecilmezimdir, birturlu kendimi onlardan uzak tutamiyorum.. Hamileligimde aslinda pek kilo almadim, migde bulantilarimdan dolayi.. Fakat dogumdan sonra kilolarim gun ve gun artti desem yeri var... Fakat bir yerde dur demek gerekiyor, artik kilo vermek istiyorum, bu zorlu sürece girmek istiyorum.. yarin pazartesi, haftanin basinda disipline girmek istiyorum artik..
Aklima gelenler bunlar Bilmek istedikleriniz, merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz herzaman ... sevgileer

Bende itiraf edeyim bari
15 dakika öncesine kadar melek kadar masumdum
Bizimki gelirken süt almayı unutmuş büyük kız bende geleceğim diyince küçük dururumu oda takıldı peşine ve sonuç; Yarım kilolukta olsa sütlü dondurma alınmış gelirken

Anam ben dondurma için herifi bilem satarım dayanamam
4 Kaşık kadar yiyiverdim iki dakikada
Pişmanmıyım aslaaaaaaaaaaaa ama bir daha aldırırmıyım aslaaaaaaaaaa nasılsa havalarda ufak ufak soğmaya başladı üstelik okadar spor yapacaksam işe yarasın demi ama

Bak buraya yazıyorum hepinize söz dondurma yersem iki olsun
Şaka şaka yememek için elimden geleni yapacağım söz

ya kızlar benim aklımda bir fikir var. ne dersiniz, daha da önemlisi yena ne der bilmem. ben yine de sorayım. tartı günü pazartesi mi olsa, haftasonu daha çok kaçamak oluyor. tartı günü diye dikkat ederdik.

Canım daha evvelde birileri aynı şeyi teklif etti geçmişte ama millet alışmış cumaya üstelik haftasonları herkes eşiyle ailesiyle birşeyler yapıp kaçamak yapıyor nasılsa diye cuma iyi oluyor sonuçta bir sonraki cumaya kadar hepsi gitmiş oluyor
Şimdi her nekadar yemiyeceğiz desekte haftasonu evde yemek faslı farklı oluor eşlerde evde olunca bu durumda hepimiz pazartesi tartılsak kafadan artı olucağız eee tartı gününden sonrada bir gün kaçamak yaparsak gitti 4 gün kafadan
Hee benim için fark etmez nasılsa Allahın günü ha cuma ha pazartesi ama emin ol çoğunluk alışmışken tekrar gün değişikliğine gitmek istemez ama sen yinede bir Yenaya danış, millete bir sor çoğunluk tamam derse bende seve seve uyarım

Siz nereye ben oraya

Aramıza hoşgeldin

Eeee o zaman sende tut bir uçundan da şu kiloları bir çart diye ikiye bölelim
Emziriyorsan bol bol su iç emin ol süt oluyor zaten eskiler öyle ye diye tutururlarmış
Eminim düzenli paylaşımda bulunur bizlere arkadaş olursan birde emzirmeye devam edersen zaten o kilolar patır patır gider
Daha vucudun yeni yeni kendine gelmiştir

canım benim memnun oldum
bence verirsin kolaylıkla fazlalıklarını ,ama önce şu vazgeçilmezlerinden bi vazgeç , vazgeçemiyorsan biraz azalt hem bebişinide emziriyorsun , azcık yediklerine dikkat edersen olur bu iş

hadi bakalımm gazan mübarek olsunnn

Evet kizlar bugün yidim canimin cektiklerini, onlarla birgüzelce vedalastik.. buraya kadarmis.. cokta zor oldu ayrilmasi...
bakalim yarin yeniden bir baslangic olucak, bana daha fazla önerileriniz varmi

3kiloyumu beğenmiyon kııızz:26:
6kilo diyoo yaa ufak at ufak ufak atta civcivler yesiin

topik halkı, düştük mü milletin diline. bence arkadaş bize başarmanız mümkün değil, kendinizi yormayın, yatın uyuyun demek istiyor

kıskanaannlar çatlasın bebeeeaaammm...

yuuuuhhh beyaaa ne ara öğrendin bu kadar şeyii korkulur sendenn haa

afiyeeet bal şeker olsun tatluuuum... şimdi sende yazdıklarıma taktın diyeceksin ama (grill??)
ne kızz:26:

Evet kizlar bugün yidim canimin cektiklerini, onlarla birgüzelce vedalastik.. buraya kadarmis.. cokta zor oldu ayrilmasi...

allah kavuştursun diyemiyeceğim tek veda bu galiba....kutlarım..şimdi arkana dönmeden ilerleme zamanı.
karar verdin ya,başarmanın yarısını halletmisşin..

BEGONYA hoşgeldin tatlım allah bebeğini bağışlasın..
düzenli emzirıyosan aslında bize göre çok avantajlısın
inşallah bi ana önce hedefine ulaşırsın

hadi bakalımm kolay gelsiinnn

canım ilk başlarda benimde tatlı krizim vardı ama öyle böyle değildi , bende beyaz peyniri küçük küçük küp küp doğradım tazgaha bıraktım , aklıma tatlı geldikçe gittim bi tane attım ağzıma , 1 hafta falan baya zor oldu ,resmen isyan ediyordum tatlı diye , ama şimdi geçtiiiiii , çook şükürr

yani vedalaştıklarını bastıracak bişeyler bul oyalanmak için

araştırmacı gazeteci AYNUUURRRRRRRRR

Son düzenleme:
Bende yarın sabah için eşortmanlarımı hazırladım sabah ışık yakıp kızı uyandırmayayım diye

Okula başlamak üzere olan çocuklar gibi hissediyorum kendimi

hoş geldin..allah analı babalı büyütsün.cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz.Yena kardeşimiz çizelge hazırlıyor.ne kaar spor yaptığını da yazıyorsun,onu da Beyzus çizelge yapıyor.hafta içi yediklerinle ilgili paylaşımda bulunuyorsun..yediklerin içtiklerin insan içine
çıkamayacak ölçüdese benim gibi kaçak yaşıyor,aradan sızmaya çalışıyorsun..hoşgeldin buradaki güzellerin ne kadar geniş gönüllü olduğunu görünce''daa önceleri neredeydim__ diye hayıflanacağına garanti veririm..

Bende yarın sabah için eşortmanlarımı hazırladım sabah ışık yakıp kızı uyandırmayayım diye

Okula başlamak üzere olan çocuklar gibi hissediyorum kendimi

vaaay anacııım bunların hepsi dişli çıktı ha
kız AYNUR bi sen bıde ben totomuzu dewirip oturuyoruz hadi senin bahane var ya ben:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…