Merhaba hanimlar, uzun suredir buralari takip etmekteydim birseyler yazmaya cekiniyordum, sonunda cesaretimi toplayip bende araniza katilmaya karar verdim... belli bi prosedürünüz varmi???
Selam kizlaaaaaaar
sabah kizkardesim geldi bize uyandirdi beni kalk ablaa
sonra oturduk kahvalti ettik, sonrada babam grill diye tutturmazmi
yani mangal
e iyi dedik gidelim hava bugun cok güzeldi sicakti,
tuttuk bizim köylüler var onlari da aradik hep beraber mangala gittik,
daha yeni geldik
afiyet olsun şekerimm , çok kaçırmadıysan mangal sorun olmaz
hoşgeldin tatlımm , utanacak sıkılacak bişey yok , biz burda gayet samimi hoş bir ortam içerisinde aynı dertten muzdarip hatunlar olaraktan birbirimize destek ve yardımcı olmaya çalışıyoruz
prosedür derken; düzenli paylaşımda bulunuyorsun , cumaları öğlene kadar kilo bildirimi yapıyorsun , kilo listemizi YENA yapıyor , sen 2 hafta düzenli paylaşımdan sonra listeye giriyorsyun , sonrasındada aynı tempoda devam
buarada kendinde bahsetsene biraz
ya kızlar off ne gıcık oldum kendime bilemezsiniz. markete gittik, kocam pişmaniye alcam diye tutturdu. yapma dedim, yalvaran kedi bakışımı attım ama nafile. eve gelince de yedik ya, ben dayanamıyorum pişmaniyeye. of ki ne of. gitti 1 haftam.
dökülün bakalım, herkes yazsın kaçamaklarını. bunlar son kaçamaklarımız ha ona göre.
ya kızlar benim aklımda bir fikir var. ne dersiniz, daha da önemlisi yena ne der bilmem. ben yine de sorayım. tartı günü pazartesi mi olsa, haftasonu daha çok kaçamak oluyor. tartı günü diye dikkat ederdik.
Merhaba hanimlar, uzun suredir buralari takip etmekteydim birseyler yazmaya cekiniyordum, sonunda cesaretimi toplayip bende araniza katilmaya karar verdim... belli bi prosedürünüz varmi???
Buarada 4 ay once dogum yaptim, dogumdan sonra cok kilo aldim:Q Yediklerim süt olucak dedim kendimi kandirdim durdum, sonuc bu
Tesekür ederim canim, umarim bende biran önce ortaminiza alisirim.. Kizimdan firsat buldukca yazicagim buraya :)..
Biraz kendimden bahsedeyim; 23 yasindayim, araniza hollandadan katiliyorum, boyum 1,70, (dun tartildim 92 kg kilom:26:) cikolatalar, pasatalar, meyve sulari vazgecilmezimdir, birturlu kendimi onlardan uzak tutamiyorum.. Hamileligimde aslinda pek kilo almadim, migde bulantilarimdan dolayi.. Fakat dogumdan sonra kilolarim gun ve gun artti desem yeri var... Fakat bir yerde dur demek gerekiyor, artik kilo vermek istiyorum, bu zorlu sürece girmek istiyorum.. yarin pazartesi, haftanin basinda disipline girmek istiyorum artik..
Aklima gelenler bunlarBilmek istedikleriniz, merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz herzaman ... sevgileer
3kiloyumu beğenmiyon kııızz:26:selam hatunlar,
misafirlerimizden ötürü pek giremedim. girmeye calıstıgımdada ttnet kazık attı. napcam bu neti bilmiyorum ya beni deli ediyor uleeeeeeeeennn..
kapışıyomusuz ayda 2 -3 felan ayda 6 diyorum dahada arttırında görem sizi
topik halkı, düştük mü milletin diline. bence arkadaş bize başarmanız mümkün değil, kendinizi yormayın, yatın uyuyun demek istiyor
ahahah yatın uyuyun haa, Esracım değişik bir yorum seninkiside , bende anlamadım ama tam olarak ne demek istedi kurtcuk hanımhatun 61e düştüm yazmış , başka bir topicte 68 kiloyum yazmış , başka bir topicte görümcemmi eltimmi tam bilemiyom , yok 1.55 boyunda 77 mi 75 mi ne kilo yazmış , bi site adı vermiş , takı yapıp satıyo , o parayla iyetisyene gidecek demiş ...vs vs vs
senin herif keşke kendi aldığını kendi yiyeydi be gülümm , cıss de bi daaki sefere , yeme bırak o yesin
bizde yeğenimle bu akşam evde kumpir yaptık yedik , kahvaltıyı 12de yapmıştık
Selam kizlaaaaaaar
sabah kizkardesim geldi bize uyandirdi beni kalk ablaa
sonra oturduk kahvalti ettik, sonrada babam grill diye tutturmazmi
yani mangal
e iyi dedik gidelim hava bugun cok güzeldi sicakti,
tuttuk bizim köylüler var onlari da aradik hep beraber mangala gittik,
daha yeni geldik
Evet kizlar bugün yidim canimin cektiklerini, onlarla birgüzelce vedalastik.. buraya kadarmis.. cokta zor oldu ayrilmasi...
bakalim yarin yeniden bir baslangic olucak, bana daha fazla önerileriniz varmi
Evet kizlar bugün yidim canimin cektiklerini, onlarla birgüzelce vedalastik.. buraya kadarmis.. cokta zor oldu ayrilmasi...
bakalim yarin yeniden bir baslangic olucak, bana daha fazla önerileriniz varmi
3kiloyumu beğenmiyon kııızz:26:
6kilo diyoo yaaufak at ufak ufak atta civcivler yesiin
kıskanaannlar çatlasın bebeeeaaammm...
yuuuuhhh beyaaa ne ara öğrendin bu kadar şeyii korkulur sendenn haa
afiyeeet bal şeker olsun tatluuuum... şimdi sende yazdıklarıma taktın diyeceksin ama (grill??)
ne kızz:26:
araştırmacı gazeteci AYNUUURRRRRRRRR
Buarada 4 ay once dogum yaptim, dogumdan sonra cok kilo aldim:Q Yediklerim süt olucak dedim kendimi kandirdim durdum, sonuc bu
Bende yarın sabah için eşortmanlarımı hazırladımsabah ışık yakıp kızı uyandırmayayım diye
Okula başlamak üzere olan çocuklar gibi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?