Rabbim eşininde Güzin teyzeninde yattığı yeri cennet eylesin inşAllahh ,Allah sana da sabır versin ablamm , demekki sen güçlü bir kadınsın , Rabbimde seni bu şekilde sınıyor heralde...
evet eşim sizden bende çok uzaklardan değilim , mersindenim abla , sen taşın tabikide gelirim ziyaretine aaa lafımı olur şekerimm
insan bazen öyle bi durumda oluyorki , sıkıntısının ilacı küçücük bişeyler bile olabiliyor , iyikide içine atmammışsın acılarını , iyikide bi şekilde bişeylerle dağıtmışsın dalgın kafanı , herşeyin hayırlısı olsun
eşin bizden demek..
neyse ben şubat 2 de eşimi kaybettim.epey bir zaman da topiğe giremedim.ama arada bir girip okuyordum.
kadının kocası öldü! o internette fink atıyor diyecekler..
dünde yine adanalı bir dostumu güzin teyzami kaybettim.tanıdığım en kibar 'adanalı'ydı..artık eşimle
orda arkadaş olur.yalnızlık çekmezler..
bazan insanları yaptıklarının boşa gitmediğini konusunda bilgilendirmek gerekir.ya da şükranlarını sunmak..
ben her ikisini ancak şimdi yapabiliyorum..
kasımda ankaradaki evi adanaya taşıyacağım..oraya gelirsen buluşuruz..[/QUOTE
Başınız sağolsun
ya kızlar off ne gıcık oldum kendime bilemezsiniz. markete gittik, kocam pişmaniye alcam diye tutturdu. yapma dedim, yalvaran kedi bakışımı attım ama nafile. eve gelince de yedik ya, ben dayanamıyorum pişmaniyeye. of ki ne of. gitti 1 haftam.
dökülün bakalım, herkes yazsın kaçamaklarını. bunlar son kaçamaklarımız ha ona göre.
öhhööm öhhö mönnüüm
kahvaltı saat 12;
1bardak şekersiz çay
3-4dilim beyaz ekmek
1 domates
çeyrek kk kadar peynir
20dilime yakın patates kızartması
öğlen yemeği saat;16;
tavuklu pirinç pilavı yarım porsiyon
3dilim kavun
2lt su ve 2 fincan bitki çayı
başkada bişi yemem bugun cozuttum açlık hissimde yok
yorgunum ve uykusuzum erkenden uyursam bugunu böle kapatırım inşallah
kuzum kuzum bebeeemm cücüüüümm o senin şekerliğinnngel sanada yapayım anneemm , beraber yeriz
bende istiyorum ocakta herifim geldiğinde daha formda bir Aynur olmayı , hem eşim geldikten sonra bebiş çalışmalarınada başlicazz , o yüzden mecburum kilo vermeye
buarada yeğenimi eritiyorum günden güne , hadi bakalım
Bende itiraf edeyim bari
15 dakika öncesine kadar melek kadar masumdum
Bizimki gelirken süt almayı unutmuş büyük kız bende geleceğim diyince küçük dururumu oda takıldı peşine ve sonuç; Yarım kilolukta olsa sütlü dondurma alınmış gelirken
Anam ben dondurma için herifi bilem satarım dayanamam
4 Kaşık kadar yiyiverdim iki dakikada
Pişmanmıyım aslaaaaaaaaaaaaama bir daha aldırırmıyım aslaaaaaaaaaa nasılsa havalarda ufak ufak soğmaya başladı üstelik okadar spor yapacaksam işe yarasın demi ama
Bak buraya yazıyorum hepinize söz dondurma yersem iki olsun
Şaka şaka yememek için elimden geleni yapacağımsöz
Canım daha evvelde birileri aynı şeyi teklif etti geçmişte ama millet alışmış cumaya üstelik haftasonları herkes eşiyle ailesiyle birşeyler yapıp kaçamak yapıyor nasılsa diye cuma iyi oluyor sonuçta bir sonraki cumaya kadar hepsi gitmiş oluyor
Şimdi her nekadar yemiyeceğiz desekte haftasonu evde yemek faslı farklı oluor eşlerde evde olunca bu durumda hepimiz pazartesi tartılsak kafadan artı olucağız eee tartı gününden sonrada bir gün kaçamak yaparsak gitti 4 gün kafadan
Hee benim için fark etmez nasılsa Allahın günü ha cuma ha pazartesi ama emin ol çoğunluk alışmışken tekrar gün değişikliğine gitmek istemez ama sen yinede bir Yenaya danış, millete bir sor çoğunluk tamam derse bende seve seve uyarım
Siz nereye ben oraya
Aramıza hoşgeldin
Eeee o zaman sende tut bir uçundan da şu kiloları bir çart diye ikiye bölelim
Emziriyorsan bol bol su iç emin ol süt oluyor zateneskiler öyle ye diye tutururlarmış
Eminim düzenli paylaşımda bulunur bizlere arkadaş olursan birde emzirmeye devam edersen zaten o kilolar patır patır gider
Daha vucudun yeni yeni kendine gelmiştir
Günaydınlar topiğimizin uykucu güzelleri
Sabah 05:45de güne başlamış bulunuyorum ve kendimi inanılmaz dinç hissediyorum
Normalde hep bir 5 dakikda daha 5 dakika daha diye genelde çok geç uyanırdım. Hatta genelde sabaha karşı yatardım
Dün gece 11de ailecek yatağa yattık ama kakara kikiri derken bir yarım saat geçti sonrada alışmamış totoşda tuman durmaz hesabı dön sağa dön sola 12 gibi ancak uyudum
Uyanır uyanmaz kendime bir koca fincan sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal ve bol limon ekleyip aç karnına içtim
Eşim uyanıp ya bir kaç gün sonra başlasak spora diyince fit oldumama tabiki ona birşey demedim sadece meşhur kedi bakışımı yapıp sen bilirsin dedim
Adamcağız yatağa döndükten iki dakika sonra hadi çıkalım madem uykum kaçtı dedi sonunda
Çok fazla olmasada yine bir 20 dakika baya tempolu yürüyüşümüzü yapıp birde aletlere binip eve döndük.
Belki birçoğunuz için pek birşey değildir ama ben su içinde kaldım yine
Eve gelip anında çay demleyip duşumu aldım ve kahvaltımızı yaptık ailecek
Kahvaltıda yediklerimizide yazayım bari ;
2 ince dilim Ekmek
6 zeytin
1 KK Beyaz Peynir
1 Domates
1 Salatalık
1 Su bardağı şekersiz Çay
Bu saate kadarda 1 litre suyumda tamamAkşama kadar kesin 3 litreyi geçerim
Akşam üzerede kızımla tekrar spor yapacağız inşallah.
İnşallah bundan sonra hep böyle geçerde başarılı olduğumu bir an önce görürüm :122::122:
Afiyet bal olsun şekerim. Kırk yıl düşünsem marketten pişmaniye almak gelmez aklıma. Genelde misafire felan giderken yolda alınan şeydir benim için pişmaniye:)) Bütün kutuyu yemediysen sorun yok, arada kaçamak yapmak iyidir boşver
ceco34,nurgü ve diğer başsağlığı dileyenlere teşekkür ederim..
Ceco34,canım ebay'e üyeyim.rusyadaki kardeşimin adresine gönderiyorum.
O bana getiriyor.ama ağır şeyler istemiyor.
Gümrüğe takılır diye korkuyorum.çok ceza gelşyormuş.
Güzellik malzemeleri.zayıflama ilaçları ve telofon gibi olanlar da yasak.
Nurgü66..evde bir şey dikmiyorum..bankadan emekli olunca kursa
gittim.o güne kadar hiç dikiş bilmiordum.şimdi az bişey öğrendim.ben mefruşat kursuna gittim.
Eşim öldükten sonra boşluğa düştüm.kendimi meşgul edecek birşeyler arıyorum.
Birde yıllardır ona bakmaktan evle ilgilenemedim.perdelerim çok eski.kendim yapmıştım.
şimdi yine kendim yapmak istiyorum.aslında hayata tekrar başlamak istiyorum.
Bernina'nın eski modelleri var.ama cesaret edip alamıyorum.bimdekiler sonradan sorun çıkarıyor.
Herkese hayırlı haftalar;
kızlar dün akşam üstü eşimin işyerinde işleri vardı,bende onu almaya gelmiştim işi bitmediği için hadi bir internete gireyim dedim,sultancığımın attığı videoya seyrettim tam 1,30 saat aman allahım kadın 635 kilodan 200 kiloya düşmüş 7 senede ama ne sıkıntılar çekmiş yarabbim ,lütfen sizde seyredin ,inanın yemekten tiksindim resmen ya şunun şurasında dedim vereceğim 15 kilo ne kadar kolaymış kadın 435 kilo verdi ama içler acısı gittim akşam 30 dakka yürüdüm 20 dakkada titreşim offffffff çok kötü ya,
sabah:1 dilim ekmek ,1 yumurta yarım kibrit kutusu peynir,yarım domates ,yarım salatalık yedim
öğlen :5 kaşık bulgur pilavı ve 1 tane ayran içicem,
akşam:artık akşam yemeklerini iş yerinde yapıcam ve saat 6,30 da yiyeceğim bu akşam ki menümü anlatayım
domatesi dörde bölüp atıcam,biber ,1 tane patates ve soğanı da aynı şekilde ,üzerine bir yemek kaşığı zeytinyağı kekik ve biraz salça ağzını kapatıp pişircem,1 dilim ekmek ve ayran
canım benim ne kadar sevindim.eğlendiğine.çok yorulmuştun.iyi gelmiştir.
'_Ablan kurban olsun sana!!! bulursam haber veririm..aslında sahibinden satılık ilanların olduğu bir site var.
ama cesaret edemiyorum.
bugün aslında kötü başladı.sabah namazdan sonra uyku tutmadı.sürekli dua ettim.bir ara ağladım.içime bir his geldi..
sanki biri ölecekmiş gibi..dua ede ede yatttım.öğleye doğru 17 yıllık adanalı komşumun öldüğünü öğrendim.sabah ben ağladığım sırada..
ben de ona dua göndermştim..istanbula götürmüşlerdi.sürekli çıkarıyordu.aylardır hastanedeydi.
rabbim mekanını cennet eylesin.kızıyla oturuyordu.şimdi o da benim gibi yalnız kaldı..akşam 8 gibi geldiler.yarın öğle defnedilecek..
ben evine gidemedim..
hayat böyle bir şey..
zeynep abla,başın sağolsun allah sevdiklerine sabır versin makanı cennet olsun inşallah...
Hafta sonu yoğundum bende.cumartesi eşimin iş yerinden arkadaşları ve eşleri geldi.3 aile.onlara hazırlık yaptım işten erken çıkıp.gece 1 e kadar oturduk.bi tanesi yeni evli daha 15 günlük :) sohbet muhabbet iyiydi.bende onlarla birlikte yedim ama yaptığım tüm ikramlardanbi o kötü oldu işte.
Pazar günü de ablam eniştem ve kaynım geldi yemeğe.kalabalık olunca yine fazla kaçtı herşeyden.bu sabah da tartılmak istedim ama tartımın pili bitmişkesin artıdayımdır ona şüphe yok ama en azından bi dank ederdi kafama fazla abartmadan başlardım rejimime.hiç içimden gelmiyor bugün.doktor kontrolüm var bakalım düşük sonrası ilk kontrolüm.bi problem çıkmaz inşallah...
Herkes iyidir umarım...öpüyorum hepinizi...
20 dak titreşim ne ? Bir spor hareketimi cvplarsanız çok memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?