valla düzenli yemek düzenli spor ve en önemlisi düzenli UYKU ile 3 ayda 61 kiloya düştüm.
önce irademe sonra da müthiş yataklarından dolayı DORMEO ya teşekkür ediyrm. allah size de nasip etsin
valla düzenli yemek düzenli spor ve en önemlisi düzenli UYKU ile 3 ayda 61 kiloya düştüm.
önce irademe sonra da müthiş yataklarından dolayı DORMEO ya teşekkür ediyrm. allah size de nasip etsin
Banuşşş bi biz yatarak kilo alıyoz üleeyynn , nolcak bu halimiizz
Kız o ne ki benim eşimin Yengesi 5 bin Tl verdi kendine masaj yatağı aldı neymiş her derde devaymış yok bel fıtığını yok ediyormuş üstelik birde zayıflatıyormuş
Aileden ayaklanma oldu ama kadın inat etti aldı o yatağıYatağı da bir gör katlanan misafir yatakları gibi bir şey içinde bir ileri bir geri giden bir koca rulo var adamın belini maf eden
Hala hatun benden kilolu ama yinede kendini benden zayıf görüyor
Eşim Yengem senden zayıfsa ben sıfır bedenim diyor
Anlıyacağın bazen insanların kafasında bazı şeyler saplantı haline geliyor maalesef
Sözüm meclisten dışarı yani sonra laf çaktı olmasın
ne yani yatağımızımı değiştirelimm ??? buarada reklam içinmi yazdın bunu , yoksa yatağınla zayıfladığın içinmiii
selam hatunlar,
misafirlerimizden ötürü pek giremedim. girmeye calıstıgımdada ttnet kazık attı. napcam bu neti bilmiyorum ya beni deli ediyor uleeeeeeeeennn..
kapışıyomusuz ayda 2 -3 felan ayda 6 diyorum dahada arttırında görem sizi
ya kızlar off ne gıcık oldum kendime bilemezsiniz. markete gittik, kocam pişmaniye alcam diye tutturdu. yapma dedim, yalvaran kedi bakışımı attım ama nafile. eve gelince de yedik ya, ben dayanamıyorum pişmaniyeye. of ki ne of. gitti 1 haftam.
dökülün bakalım, herkes yazsın kaçamaklarını. bunlar son kaçamaklarımız ha ona göre.
ya kızlar benim aklımda bir fikir var. ne dersiniz, daha da önemlisi yena ne der bilmem. ben yine de sorayım. tartı günü pazartesi mi olsa, haftasonu daha çok kaçamak oluyor. tartı günü diye dikkat ederdik.
ahahah yatın uyuyun haa, Esracım değişik bir yorum seninkiside , bende anlamadım ama tam olarak ne demek istedi kurtcuk hanımhatun 61e düştüm yazmış , başka bir topicte 68 kiloyum yazmış , başka bir topicte görümcemmi eltimmi tam bilemiyom , yok 1.55 boyunda 77 mi 75 mi ne kilo yazmış , bi site adı vermiş , takı yapıp satıyo , o parayla iyetisyene gidecek demiş ...vs vs vs
senin herif keşke kendi aldığını kendi yiyeydi be gülümm , cıss de bi daaki sefere , yeme bırak o yesin
bizde yeğenimle bu akşam evde kumpir yaptık yedik , kahvaltıyı 12de yapmıştık
mantıklı olabilir , çünkü cuma kilo bildirdik diye haftasonu coşuyoz , sonrada toplayamıyoruz ardını arkasını dimi
ilginç bir vakaymış kurtçuk arkadaşımız. dur bakalım, devamı gelir herhalde.
ya kuzum ben dayanamıyorum ki pişmaniyeye. bir de motivasyonum çok düşük bu ara. yarın başlıyorum yeniden. 20 hafta verdim kendime. ocak sonu bu iş tamamdır. 60lı kiloları görecemmmmm :)
sizinkide güzelmiş valla, of bu ara ne duysam canım istiyo. afiyet bal şeker olsun şekerim. daha ne kadar şeker olabileceksen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?