Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla düzenli yemek düzenli spor ve en önemlisi düzenli UYKU ile 3 ayda 61 kiloya düştüm.
önce irademe sonra da müthiş yataklarından dolayı DORMEO ya teşekkür ediyrm. allah size de nasip etsin

valla düzenli yemek düzenli spor ve en önemlisi düzenli UYKU ile 3 ayda 61 kiloya düştüm.
önce irademe sonra da müthiş yataklarından dolayı DORMEO ya teşekkür ediyrm. allah size de nasip etsin

Reklamları izlediniz
Şaka bir yana ama 3 ayda 61e düştüm dediğin kaç kilodan önemli olan kısım bence o

ne yani yatağımızımı değiştirelimm ??? buarada reklam içinmi yazdın bunu , yoksa yatağınla zayıfladığın içinmiii

Banuşşş bi biz yatarak kilo alıyoz üleeyynn , nolcak bu halimiizz

Banuşşş bi biz yatarak kilo alıyoz üleeyynn , nolcak bu halimiizz

Kız o ne ki benim eşimin Yengesi 5 bin Tl verdi kendine masaj yatağı aldı neymiş her derde devaymış yok bel fıtığını yok ediyormuş üstelik birde zayıflatıyormuş
Aileden ayaklanma oldu ama kadın inat etti aldı o yatağı Yatağı da bir gör katlanan misafir yatakları gibi bir şey içinde bir ileri bir geri giden bir koca rulo var adamın belini maf eden
Hala hatun benden kilolu ama yinede kendini benden zayıf görüyor
Eşim Yengem senden zayıfsa ben sıfır bedenim diyor

Anlıyacağın bazen insanların kafasında bazı şeyler saplantı haline geliyor maalesef
Sözüm meclisten dışarı yani sonra laf çaktı olmasın

ahahahah bu da iyiymiş yaaa , yatarak zayıflama mantığı var sanırımmm

DÜNYADA YATARAK BAŞARIYA ULAŞAN TEK CANLI
TAVUKTUR

Kızlar aklımdayken günlük menümüde yazayım bari

Sabah biraz fazla kaçtı ama okadar çatlak su kaçırmamıştır umarım

Kahvaltı;

2 Fincan az şekerli çay ( şekeri tamamen kesince sık sık tatlı krizine girdiğimi fark ettim o yüzden sırf çaya az da olsa koyuyorum )
5 yeşil zeytin
3 - 4 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek ( fazla kaçtı farkındayım ama kırk yılın başı kızartıyorum tostta )
1 KK beyaz peynir ( az yağlı )
1 domates

ara; yemedim geç yedik nasılsa diye

Öğlen;
1 Kase Mantar çorbası, az yoğurt

ara;
1 tane nektarin

Akşam;
1 kase Tarhana çorbası
1 Büyük kase yeşil salata ( az yağlı, bol limonlu )
1 kase yoğurt

Bugün farkındayım sebze ve et namına birşey yemedim ama pazar günleri bir miskinliğim tutuyor sormayın gitsin birde eşimde olmayınca biraz daha salladım Et yerine yoğurt, sebze yerinede salata ( oda sebze sonuçta )

Az da olsa sporda yapabildim birde bol su gün bence iyi geçti sayılır daha iyilerinide görürüm inşallah

İnşallah yarın çok daha güzel bir menüyle karşınıza çıkacağım

Son düzenleme:
selam hatunlar,

misafirlerimizden ötürü pek giremedim. girmeye calıstıgımdada ttnet kazık attı. napcam bu neti bilmiyorum ya beni deli ediyor uleeeeeeeeennn..
kapışıyomusuz ayda 2 -3 felan ayda 6 diyorum dahada arttırında görem sizi

Ben ayda 3 kilo versem bile benim için büyük bir zafer olur ama fazla mal göz çıkarmaz
Bakalım birde sporu ekledim bu sefer ne olucak
Haftaya pazartesi içinde zar zor da olsa Dahiliyecimden randevu alabildim şu hormoncuklara bir baksın ne alemdeler
Bu sefer ama şikayetlerimi kağıda yazacağım unutmayayım diye
Geçen sefer amcam sorduğunda kıl tüy işini unuttum söylemeyi o yüzden herhalde hormonlara bakmadı olmadı ben isteyeceğim eski tahlilleride gösterip

topik halkı, düştük mü milletin diline. bence arkadaş bize başarmanız mümkün değil, kendinizi yormayın, yatın uyuyun demek istiyor

ya kızlar off ne gıcık oldum kendime bilemezsiniz. markete gittik, kocam pişmaniye alcam diye tutturdu. yapma dedim, yalvaran kedi bakışımı attım ama nafile. eve gelince de yedik ya, ben dayanamıyorum pişmaniyeye. of ki ne of. gitti 1 haftam.

dökülün bakalım, herkes yazsın kaçamaklarını. bunlar son kaçamaklarımız ha ona göre.

ya kızlar benim aklımda bir fikir var. ne dersiniz, daha da önemlisi yena ne der bilmem. ben yine de sorayım. tartı günü pazartesi mi olsa, haftasonu daha çok kaçamak oluyor. tartı günü diye dikkat ederdik.

ahahah yatın uyuyun haa, Esracım değişik bir yorum seninkiside , bende anlamadım ama tam olarak ne demek istedi kurtcuk hanım hatun 61e düştüm yazmış , başka bir topicte 68 kiloyum yazmış , başka bir topicte görümcemmi eltimmi tam bilemiyom , yok 1.55 boyunda 77 mi 75 mi ne kilo yazmış , bi site adı vermiş , takı yapıp satıyo , o parayla iyetisyene gidecek demiş ...vs vs vs

senin herif keşke kendi aldığını kendi yiyeydi be gülümm , cıss de bi daaki sefere , yeme bırak o yesin

bizde yeğenimle bu akşam evde kumpir yaptık yedik , kahvaltıyı 12de yapmıştık

ya kızlar benim aklımda bir fikir var. ne dersiniz, daha da önemlisi yena ne der bilmem. ben yine de sorayım. tartı günü pazartesi mi olsa, haftasonu daha çok kaçamak oluyor. tartı günü diye dikkat ederdik.

mantıklı olabilir , çünkü cuma kilo bildirdik diye haftasonu coşuyoz , sonrada toplayamıyoruz ardını arkasını dimi

ilginç bir vakaymış kurtçuk arkadaşımız. dur bakalım, devamı gelir herhalde.

ya kuzum ben dayanamıyorum ki pişmaniyeye. bir de motivasyonum çok düşük bu ara. yarın başlıyorum yeniden. 20 hafta verdim kendime. ocak sonu bu iş tamamdır. 60lı kiloları görecemmmmm :)

sizinkide güzelmiş valla, of bu ara ne duysam canım istiyo. afiyet bal şeker olsun şekerim. daha ne kadar şeker olabileceksen

kuzum kuzum bebeeemm cücüüüümm o senin şekerliğinnn gel sanada yapayım anneemm , beraber yeriz

bende istiyorum ocakta herifim geldiğinde daha formda bir Aynur olmayı , hem eşim geldikten sonra bebiş çalışmalarınada başlicazz , o yüzden mecburum kilo vermeye
buarada yeğenimi eritiyorum günden güne , hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…