Zeynep abla,başın sağolsun Allah sevdiklerine sabır versin makanı cennet olsun inşallah...
Hafta sonu yoğundum bende.Cumartesi eşimin iş yerinden arkadaşları ve eşleri geldi.3 aile.Onlara hazırlık yaptım işten erken çıkıp.Gece 1 e kadar oturduk.Bi tanesi yeni evli daha 15 günlük :) Sohbet muhabbet iyiydi.Bende onlarla birlikte yedim ama yaptığım tüm ikramlardanBi o kötü oldu işte.
Pazar günü de ablam eniştem ve kaynım geldi yemeğe.Kalabalık olunca yine fazla kaçtı herşeyden.Bu sabah da tartılmak istedim ama tartımın pili bitmişKesin artıdayımdır ona şüphe yok ama en azından bi dank ederdi kafama fazla abartmadan başlardım rejimime.Hiç içimden gelmiyor bugün.Doktor kontrolüm var bakalım düşük sonrası ilk kontrolüm.Bi problem çıkmaz inşallah...
Herkes iyidir umarım...Öpüyorum hepinizi...
Canım sen yine ufak ufak veriyorsun benim aylardır ibre yerinden oynamıyor oynarsada ancak yukarı doğru
Bakalım bu sefer vazgeçmem inşallah ama bugün bir başlangıç yaptım şükür
Sabah eşimle akşam üzerede kızımla yaparım diye düşünüyorum
Dışarda 1 saati bulursam ne mutlu bana ama okadar dayanamam herhalde
Evde de ancak 20 dakika ama hiç yoktan iyidir
Kışında evde idare edeceğim artıktabi şeytana uymazsam
totoya zor geliyo galibaHaydi Cecoşş sporaa
yesss , beybi ay em the efbiay
heee ben sakatım bacısıııı , sen neden totişini devirip yatıyonn
grill = mangal
Allah kabul etsin canım
Bak sende ne güzel namaz kılıyorsun işte en güzel bedenen ve ruhen yapılabilecek hareketler
Keşke bende yapabilseydim daha doğrusu kaç kere niyetlendim ama her seferinde bir müddet sonra şeytana uyup bıraktım :26:
Şimdide malum kilolardan seçdeye yattımı zor kalkıyorum birde dengem bir kaç kere bozulup yere kapaklanınca kılamadım uzun zamandır :26:
Allahım ne olur şu kilolardan bir an önce kurtulayımda laiğyle senin rizan için namazımı kılabileyimAminnnnnnnnnnnnnn
Rabbim dualarını kabul etsin canım bizler içinde dua etmeyi unutma sakın
Nurgü66..evde bir şey dikmiyorum..bankadan emekli olunca kursa
gittim.o güne kadar hiç dikiş bilmiordum.şimdi az bişey öğrendim.ben mefruşat kursuna gittim.
eşim öldükten sonra boşluğa düştüm.kendimi meşgul edecek birşeyler arıyorum.
birde yıllardır ona bakmaktan evle ilgilenemedim.perdelerim çok eski.kendim yapmıştım.
şimdi yine kendim yapmak istiyorum.aslında hayata tekrar başlamak istiyorum.
bernina'nın eski modelleri var.ama cesaret edip alamıyorum.bimdekiler sonradan sorun çıkarıyor.
hayırlı haftalar arkadaşlar, inşallah güzel geçer bu haftamız.
necan, aynur, nurgü, cecos ve diğer topik kızları, ben cuma gününden 400 gr daha hafifim. birinci ben olucam nihohoyt.
benim olucak fıstık, binicem üstüne, vurucam kırbacı, vurucam kırbacı
günaydın...
bu haftasonu evden kaçtık güzel geçti ama tartılmadım henüz. neyse yeni bir başlangıç olsun malum elti olmaya 1 ay filan kaldı biraz incelmenin vakti geldi...tabiki 20 kg birden gitmez ama yinede umut fakirin ekmeği spora yeniden başlıyorum...
Ceco sende başlamışsın canım spora sevindim sabah erken kalkmak bile metabolizmayı hızlandırır...
Zeynep ablacım başınız saolsun...
birşeylerle oyalanman güzel kafanı dağıtacaksın dikiş dikmeyi bende severim bilmiyorum ama ufak tefek tamir işi yapmaya çalışırdım annemin makinasında...bende küçük portatif bir makina istiyorum pantolon paçası sökük filan dikmek için..
3 komşu yarışma yapıyoruz sabah tartıldık 1 ayın sonunda en fazla kim zayıflardsa diğer 2 kişi birer bluz alacak acaip hırs kapışma var şimdilik birbirimize bolkalorili viyecekler veriyoruz falandiğeri onu kahvaltıya çağırıyor filann
sen sabit kalıyosun ne güzel ben ğraşıyorum verıyorum bır hafta dikkat etmeyınce
2-3 kilo yukarıya fırlıyoruminşallah sen ben bu yola başvuran hepimiz mutlu sona ulaşırız
sağol bebeeaaam allah razı olsun rabbim isteyen herkesi bu yola yönlendirsin inşallah
ama yanlış düşünüyosun kilo engel değil namaz için
ALLAH(C.C) namaz kimlere düşmez diye sadece aklı dengesi yerinde olmayanlara (delilere) demiş...
sende dinimiz konusunda bilgili insansın söylememe gerek yok yataktaki öldü ölecek olan bi insana bile farz
sende oturarak kıl sandalyede kıl ama yine kıl tatlım
hayatım iyişallah bir sıkıntı çıkmaz,hep misafir kabul edince yada gidince böyle oluyor,dur diyemiyorum kendime bende,ah tomurcuk senin kilona bir insem 81 i bir görsem
canım sevdiklerinle güzel vakit geçirmişsin. hayıflanma o yüzden yediklerin için bence.
öyle özeniyorum ki çift olarak arkadaşlarıyla görüşebilen çiftlere. bizim eşimle göreşebileceğimiz arkadaşlarımız çift değil. bir eşimin kardeşi var istanbulda akraba olarak, onlarla da bayramdan bayrama.
günaydın...
bu haftasonu evden kaçtık güzel geçti ama tartılmadım henüz. neyse yeni bir başlangıç olsun malum elti olmaya 1 ay filan kaldı biraz incelmenin vakti geldi...tabiki 20 kg birden gitmez ama yinede umut fakirin ekmeği spora yeniden başlıyorum...
Ceco sende başlamışsın canım spora sevindim sabah erken kalkmak bile metabolizmayı hızlandırır...
Zeynep ablacım başınız saolsun...
birşeylerle oyalanman güzel kafanı dağıtacaksın dikiş dikmeyi bende severim bilmiyorum ama ufak tefek tamir işi yapmaya çalışırdım annemin makinasında...bende küçük portatif bir makina istiyorum pantolon paçası sökük filan dikmek için..
CLUTCHCIM;
SALATALIK DİYETİ 1 HAFTADA 5-6 KİLO VERDİRİYORMUŞ
Salatalık diyeti diyet listesi
Kalkış: 500 cc su
Sabah: 4 kaşık yulaf ve 250 gr yoğurt ve 2 kuru incir
Arada: 500 cc su ve 2 adet salatalık
Öğle: 4 adet salatalık ve 2 kaşık süzme yoğurtan yapılmış cacık ve 1 dilim çavdarlı ekmek
İkindi: 500 cc su ve 4 adet salatalık ve 2 kivi
Akşam: 4 adet salatalık ve roka ve domates ve mozarella peyniri ile beraber 1 dilim çavdarlı ekmek
Gece 21:00: 500 cc su ve 200 gr yoğurt ve 2 adet salatalık ve 1 kivi
Cecocum,menün çok güzel ,birde şu semizotunu nasıl yaptığını anlatsana
CLUTCHCIM;
Öğle: 4 adet salatalık ve 2 kaşık süzme yoğurtan yapılmış cacık ve 1 dilim çavdarlı ekmek
Akşam: 4 adet salatalık ve roka ve domates ve mozarella peyniri ile beraber 1 dilim çavdarlı ekmek
CLUTCHCIM;
o kadar yakın hissediyorum ki hakikaten yolum düşse de kapını çalsam kırk yıllık dosttan daha samimi sıcak davranırsın gibi geliyor. yapmış kadar oldun kuzum ya, sıcaklığın yeter senin.
aynurcum valla benim de eltim şubat başı doğuracak. eşimin de dopum günü var o ara. doğuma kaynanamlar falan gelecek, hepsini şok etmek istiyorum o ara. kaynanamlar beni en son 94 kg iken, eltimler de 89 kg iken gördüler. 20 kgmın üzerinde bir fark ağızlarını açık bırakmaya yeter. zamanında hepsi de az üzmedi beni bu kilolar yüzünden. çok feci gaza geldim, sen eşini şaşırt ben de onları kuzum. belli olmaz belki biz de sonra bebiş düşünürüz :))
Zeynep abla başın sağolsun, Allah sana sabırlar versin.
bu arada ben de tüm kızları okumaktan keyif alıyorum ama Aynur ve Banu (cecoş yani) daha bir keyif, neşe katıyorlar topiğe. Mehtap ve Yenanın da espri anlayışları mükemmel. bu topik iyi ki var. ilk okuduğum günden beri bağımlılık yaptı. itiraf etmek gerekirse diyet topiği gibi değil, diyet konusunda motivasyon biraz zayıf, hele de yaz aylarında. ama bu topikteki insaniyet ve dostluğu kırk diyet topiğine değişmem.
hayırlı haftalar arkadaşlar, inşallah güzel geçer bu haftamız.
necan, aynur, nurgü, cecos ve diğer topik kızları, ben cuma gününden 400 gr daha hafifim. birinci ben olucam nihohoyt.
benim olucak fıstık, binicem üstüne, vurucam kırbacı, vurucam kırbacı
İyi öğlenlerrr cücüşleriimm
nassınız bakayım ? benden iyilik sağlık , sabah okula gittim , gittiğimde toplantı vardı , ordanda öğlen ilçenin ingilizce zümre toplantısı varmış ona gittim , ülen 11 kişi var başkan arıyolar 3 tane bayanız gerisi erkek ama malesef kimse yanaşmadı başkanlığa , öyle olunca ammaann beee ben olayım dedim ve başkan oldum
erkeklerin hepsi kalakaldılar öylece
herif gibi hatunum vesselam
bebeeemm tabikide kapım sonuna kadar açık , başımın üstünde yerin varr, ben çok severim misafir ağırlamayı , ggeelllll kuzuumm yeterki senn geell
yakınlık , samimiyet karşılıklıdır bu arada ben sizden aldığım ışığı size yansıtıyorumm cücüşlerrr
aynen şekerimm bende çok seviyorum topicimizi ,herkes birbirinden değerli benim için
yazın performans düştü ama toplicaz Allahın izniyle , hadi bakalım kolay gele
oh my god , Amman YaRabbiimmm , kıızz ben sana cumayla aramdaki farkı söylemiim , ağzın açık kalır sonra haaa
fıstık hepimizin olsun ama , taaammmııı
Günaydın kızlar.. Bugün bizim buralarda yangın çıktı sanırım. Balkonun kapısını bi açtım heryer kurum ve çok yoğun bir duman kokusu. Nerenin yandığını anlamadım ama temizlik yapmam lazım ev battı çünkü
Bugün ben yeni bir başlangıç yaptım. Eski diyet listeme uymaya karar verdim. Dün kendimi o kadar şiş hissettimki, ağzım yüzüm davul gibiydi. Hatta dün bakırköye yürüyüşe gittiğimizde eşim resmimi çekmiş facebook'a koymuş resmen suratım kocaman. Aşırı şekilde hazımsızlık ve ödem var vucudumda. Kendimden nefret ettim desem yeridir. Bu kadar kilo verdiğime sevinemiyorum çünkü heryerimin yumuşadığını hissediyorum. Bacaklarım biçimsizleşti, sütun gibi bacaklı kızları görünce ben nedne kendime kötülük yaptım dedim içimden. Yıllarca kilo al ver mahvoldu vucudum. Şu saatten sonra spor yapsam da deforme olmuş vucut düzelmez biliyorum
Anlışayacağınız yeni kararlar verdim. Düşük kpss puanımın bir işe yaraması için ÜDS ve KPDs'ye çalışmam gerek ve ona başladım. Bugün yeni bir kararlar kasım 15 kasımdaki doğumgünüme kadar 68 kilo olmaya karar verdim. Eşim doğumgünümde beni yemeğe çıkarıcak ve ben de çok hoş bir elbise giyicem. 30 yaşıma bu şekilde girmek istiyorum. Çocuk olduktan sonra ilk işim meme operasyonu geçirmek olucak, kendiömi iyi hissetmek için bunu yapmak zorundayım
canım öyle düşünme deforme olan vücutlar da düzelir. bir link yolluyorum ordaki önceki sonraki hallerine bakarsan acayip etkileyici şeyler var. elinden geleni yapınca daha iyi hissedecksin bence. 3-5 ayda olmasa da vücuduna şekil vermede 7-8 ayda çok güzeller sonuçlar alabilirsin. ben vücudumu şekillendirmek için jillian michealın 30 günlük programını 45 gün yapıcam 85 kgma inince. 75 kgdan sonra da pilates düşünüyorum.
Before & Afters
İyi öğlenlerrr cücüşleriimm
nassınız bakayım ? benden iyilik sağlık , sabah okula gittim , gittiğimde toplantı vardı , ordanda öğlen ilçenin ingilizce zümre toplantısı varmış ona gittim , ülen 11 kişi var başkan arıyolar 3 tane bayanız gerisi erkek ama malesef kimse yanaşmadı başkanlığa , öyle olunca ammaann beee ben olayım dedim ve başkan oldum
erkeklerin hepsi kalakaldılar öylece
herif gibi hatunum vesselam
bebeeemm tabikide kapım sonuna kadar açık , başımın üstünde yerin varr, ben çok severim misafir ağırlamayı , ggeelllll kuzuumm yeterki senn geell
yakınlık , samimiyet karşılıklıdır bu arada ben sizden aldığım ışığı size yansıtıyorumm cücüşlerrr
aynen şekerimm bende çok seviyorum topicimizi ,herkes birbirinden değerli benim için
yazın performans düştü ama toplicaz Allahın izniyle , hadi bakalım kolay gele
oh my god , Amman YaRabbiimmm , kıızz ben sana cumayla aramdaki farkı söylemiim , ağzın açık kalır sonra haaa
fıstık hepimizin olsun ama , taaammmııı
motivasyon fotosu ekler kaçarım, nurgü nerdesin bikinili foto yüklüyoruz kız
Eki Görüntüle 507346
Eki Görüntüle 507347
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?