Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Anne kız sağlıklı beslenmeniz ne güzel. Kızın belki şimdi zorlanıyodur ama ilerde mükafatını çeker. Ben de hem tombiktim ortaokul lisede. Özellikle ergenlikten önce vucut çok yağ depolarsa ilerde kilo vermek daha da zorlaşıyomuş. Spora da balşamışsınız zaten, kim tutar sizi

tutmaz mı, sabırsızlık bekliyoruz.

Hanımlar o video'yu nasıl aratırım.Ben de izlemek istiyorum. 635 kilo diyince şok oldum umutun da dediği gibi 635 kilo değil o. Zaten o kadar kilolu bir insan yaşamaz sanırım. Benim de en büyük korkum morbit obez olmaktı. İnsann 100 kiloyu geçince çok endişeleniyo bu durumdan. İzlemedim ama anlattıklarınızdan çok etkilendim

link burda canım

My 600-lb Life Melissa's Story - YouTube

Canım hoşbulduk. Düğün için gittik Ankara'ya, çok kısıtlı vakit olduğu için Ankara'lı arkadaşkara ses etmedim :)) Yoksa ben de buluşmayı çok isterdim. Ama eşimin orada akrabaları çok, kayınvalidemlerin de kışlık evi orada, yılda birkaç kere geliyoruz yani oralara :) Bir sonraki sefere inşallah.
Ayrıca eşin de sen de kilo olarak değerlendirmekte haklısınız, hiç alakası yok cahillikle :)) Öyle şartlanıyoruz ki ve şişmanlığın derecesi o kadar fazla, o kadar sarkan deri var ki insan ölçü algısını yitiriyor. 300 kilo mu, 500 kilo mu ucunu kaçırıyorsun bir süre sonra. Ben de tartıda o rakamları görünce bir an kilo olarak düşündüm, sonra aklıma geldi, pound=libre olabileceği. Merakımdan video boyunca da ağırlık çevirme programında çevirip durdum, hususi uğraştım yani öyle buldum sonucu :))
Aynen ben de senin gibiyim. Heves var da eylem yok. Neden böyle olduk anlayamadım. Bu düğün bir motivasyon olur sanmıştım, pek umurumda olmadı. Son gün bile pideleri yedim herkesle beraber. Ben kaçamaklardan fazla bozulan düzenime yanıyorum. Öyle bir düzen oturtmak neredeyse 2 yılımı almıştı, 2-3 haftada bozuluverdi (
tutmaz mı, sabırsızlık bekliyoruz.
Net ve güzel çıkan tek bir resim bile yok Pöffff. Gene de uğraşıp yükleyeceğim ama söz verdim bir kere. En geç yarına yüklerim 1-2 resim :)

Özlemciğim, geçmiş sayfalarda Sultan paylaşmış bu videonun linkini, şuradan izleyebilirsin: My 600-lb Life Melissa's Story - YouTube

Umutcuumm düğünlerin aranan ismi oldun şekerim sen yaaa

haber vereyim dedim 98.900 sabah tartıldım.

Umutcuumm düğünlerin aranan ismi oldun şekerim sen yaaa

Ay hakikaten, kamber olarak değiştireceğim yakında ismimi :)) Bizim ailede pek düğün olmaz aslında, bana böyle giyinip süslenme fırsatı kaç senedir çıkmamıştı :) Bu yaz eşimin kardeşi evlenince fırsatın üstüne balıklama atladım ben de Bu da sezonun son düğünü sanırım :) Eşimin kuzeni, yakınız ama düğün sahibi filan değiliz sonuçta. Gene de fırsatını buldum diye özel bir kaföre gittim, özel saç-makyaj yaptırdım ama hiç birini beğenmedim bu sefer. Kapanıştan memnun kalmadım yani

haber vereyim dedim 98.900 sabah tartıldım.

Canım tebrik ederim, yaklaşık 20 kilo vermişsin yaklaşık 2 aylık zaman zarfında, yanlış anlamadım değil mi? Bu ameliyat sonrası kilo kaybı nasıl ön görülüyor, merak ettim? Çok hızlı kilo kaybı olabildiğini duymuştum. Tüp mide gastrik sleeve denilen ameliyat değil mi, gastrik bypass ile aynı şey mi?

Umarım sağlıkla kilolarını verir, hedefine kavuşursun...

slm kızlar. bu haftanın en çok kılosunu kımın verdığını göremedım. geçmişe hızlıca baktım ama herseyı okuyamdım. bu hafta dıyet gıttı.spor gıttı. kayınvalıdemı hastahaneye yatırdık. kadın oturduğu yerde felç geçirdi. ilk yardım olrak aklınızda olsun felç geçirdiğini anladığınız kişiye hemen buz gıbı duş aldırın ve o bolgeye buz koyun. görumcem öyle yaptı doktorlar çok ıyı yapmışsınız dedıler.ve kayınvalıdem kurtuldu. ama halen gözetımde tutuluyor. sabah okula gıdıyorum. öğlen ve akşam hastaneye yemek gonderıyorum. yemekler çok kotuymuş. bebeğime bakan görumcem de onun yanında. ayy bu hafta benı çok erken oldu ama ızınllı olcam herhalde..(

ne guzelde başlamıştım kılo vermeye..........

Geçmiş olsun canım, Allah yardımcınız olsun.

32 gün oldu
16-17 kilo verdim.
gastirt baypas ( mgb) farklı cnm
mideyi komple devre dışı bırakıp bagırsagı yemek borusuna baglıyolar
ben tüp mide oldum onda midenin büyük kısmı kesilp çıkarılıyor.
hızlı kilo veriliyor çünkü
ilk hafta sadece su ve meyve suyu içiyosun gıdım gıdım
daha sonrada herşeyi yerim sanıyosun ama çok az bir bsinle doyuyorsun.

gün içinde yediklerim mesela
sabahları 1 yumurta az peynir
öglen 80 grm konserve ton balıgı
akşam belki yarım kabak ne olursa 1-2 kaşık işte
aralarda ayran olur yarım meyve olur
açıktıkça bişeyler yiyorum ama çok az la dyuyosum hatta bazen şişkinlik geçiriyosun

sultancim benim ev drum kan aldirirken hic acitmiyor bende acitmadiniz dedim birkeresinde ne cevap verse ben bayanlara davranmasini iyi bilirim diyor

oo senin doktorda tam casanova

bende güldüm

cok cok gecmis olsun canim felc cok kötü ya nezaman gelecegini bile bilemiyosun,
benim annem bile yüz felci gecirmis ama hicbirimiz farketmedik inanki
cok dikkat etmek gerekiyo

cecom benim kardesim daha 4-4 bucuk aylik hamile
daha tekme olmaz dimi :44: yok cünkü tekme filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…