Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamlar hanımlarr..
bi girdim bikinili hatunlar kol geziyo sayfada

benim 3 gün feci toplantılarım var. birine sabah 9,30 da girdim. 20 dakika önce çıktım.
bugünlük bitti ama daha 2 günümüz var.

hafta sonum da kaçamaksız geçti ama cuma bildiriminden 500 gr. fazlaydım hep
cuma sabahı 88.i bir gördüm bir kaybettim yani

ayrıca kendime bir elbise aldım hafta sonu 46 beden denedim hatta kabine girerken bakındım 48.i var mı diye.. yoktu üzüldüm olmazsa 46.sı alamıycam elbiseyi diye.. neyse. 46.sı oldu ama üstten bol oldu.
acaba 44 denesem miii moralimi bozmasam mı dedim ama 44 cuk oturdu yahu
.......

hangi dilde bu:26:

almanca canim

kizlar yaaaaaaaaa ben yazdim bugun sayfaya saniyordum megerse yazmamisim,
ay kafa gitti benim yaaaa iyiceeeee
bugun tiroit doktorumu aradim randevu almak icin taa ayin 24üne verdi, daha 2 haftami ne var,
daha erken olmuyormu dedim olmuyormus, ee benim salak kafam iste bukadar beklersen olacagi bu, inanin canim hic gitmek istemiyor
ama kilo veremedikce diyorum kontrollerimi yaptirayim belki bisey cikar,
bide doktorumla konusayim niye kilo veremiyorum diye
tamam yüzdeyüz azim göstermiyorum ama yinede azicikda olsa vermem lazimdi amaaa
neyse bakalim gidince kan aldircam onuda hic sevmiyom cok aciyor

simdide ise gidecem öptüm herkesleriiiiiii

kızzz fil değilki o fıstık(eşek) hepimizi nasıl taşısın

ooooo bak bunlarda işe yaradı kullanıcı sayısı 10

alemsin valla :)

Esracım iyi geldi bunnar , kullanıcı sayısı 298749873498262646

ilerde başkalarının vücuduna kendi kafamızı fotoşoplayıp ekleriz artık, ne yapcan kardeş her şey topiğin bekası için

arkadaşlar ben yemek yapmaya kaçıyorum. sonra da çamaşır, ütü... gece bi ara günlük yediklerimi yazarım. çok yemeyin ha, fıstığın da bir binilebilitesi var

Yine ben geldimmmmmm :122:

Anam günde elli kere yine ben geldim diye evin içinde zıplasaydım şimdiye bir Claudia Schiffer olmuştum en azından ekonomik boyu malum boy yok
Demin nasıl olduysa KV torunlarını görmeye gelmiş hesapta. Hesapta diyorum çünkü sadece evine uğrayıp yorulduğu ve evi pis olduğu için dinlenmeye gelmiş meğer. Çocuklara bir hal hatır sordu ama ufaklık hiç umursamadı sonuçta alışkın değil Bayramdan bayrama babanne görüyor yavrum. Karşı komşum bile kahve içmeye geldiğinde Nisa geldi Nisa geldi diye zıplayıp durdu
Aslında ne kadar acı bir şey bir babanne için torunlarının onu özlememesi :26:
Ben olsam herhalde kahrolurdum ama işte yapı farklı sonuçta

Şu ana kadar hiç bir kaçamağım yok çok şükür inşallah bu saaten sonrada olmayacak
Akşamlık planladığım menüyüde birazdan yapım aşamasına getireceğim Alt tarafı but haşlıyacağım salatayı ve çorbayı eşim gelince yaparım
Öğlenden kalma biraz bulgur pilavım var onuda eşime birde ufaklığa veririm.
Büyük kızın arkadaşı gelince az da olsa cubuk kraker yemiş fırsattan istifaade ama akşam yemeğinden kesiceğim diyince suratı asıldı tabi şaka dedim de haberi yok henüz az tutuşsunda düzenini bozarsa Alman Dadılar gibi Hallllltttt neiiinnnn Beyzaaaaa diye parmağımı sallayabileceğimide anlasın
Bu iş ya olacak ya olacak

Anammm geçen gün yaptığımda benim aynı programdı
Valla baya bir fark ediyor daha ilk günden kızım hala söyleniyor dünden beri her yerim ağrıyor diye birde sadece 20 dakikasını yaptık bitirsek komalık oluruz ana kız

Sen bana geçen gün hatırlattıktan sonra bende hemen netten baktım ama ancak önümüzde Pazartesiye randevu bulabildim ama Allahtan sabah 8 bucuğa aç karnına giderim ki bana bütün tahlillerimi yapsın bir daha git gel olmasın
Bakalım inşallah önemli bir şey cıkmaz ikimizdede bizde bir an önce neden zayıflayamadık diye düşünüp durmayız
Bende sevmem kan vermeyi ama işte mecbur Allahtan çok nadir Kasap Hemşireye deng geliyorum
Umarım bu seferde eli hafif biri deng gelir

Hamile Kizkardesim bugun dediki
abla bugun sanki kalbim göbegimde atiyor dedi
niye öyleyse :44:

Canım çok normaldir bende bazen öyle hissediyordum meğer çocuğun yatış pozisyonundan dolayı öyle oluyormuş
Rabbim sağ sağlim kuçağına almayı da nasip eder inşallah kuzucuğu Aminnnnnnnnnn

Sagol cecom rahatlattin beni, bende hemen kizkardesime söyliyimde merakta kalmasin
böyle acemi olunca korkuluyor bazen iste
bende onun derdiyle hemen dertleniyom, sanki hamile olan benim, hemen size soruyom

bu arada benimde kanimi alan kiz türk, ama anacim bi sokusu var canimdan can gidiyor
neyse katlancaz artik, bakalim nasil cikcak sonuclar :44:

işte o sıkma olayı öyle zorki regl öncesiyim sabahtan akşama kadar sizin uzak durduklarınız gözümün önünde pasta kurabiye ne ararsan bir de çıkan her kremalı ürün tadına bakın diyen bir patron offf hiç yol katedemedim nerdeyse 1 yıldır...boğazımı tutsam olacak ama nerde...leslie yapıcam en azından inceltiyor diye ümid ediyorum...
ya sorma Ebrum sap gibi hiç bişey yapmadım şimdi debelensem ne olcak dün akşam onların nişan fotosunda baktıkta ayy ben ne çirkinmişim yahu resmen ayı gibiyim kız zati 50 kilo var yok çok kızdım kendimden nefret ettim...
tez elden leslie yapıp incelmek hedefim boğazımı tutucam tabikide...akşam gideyimde biraz diyete uygun alışveriş yapıyım...

maşallah Cecoşum böyle devam edersen olacak bizim o 1-2 kaçamağımız zaten metabolizma yavaş olduğundan bizi aynı yerde saydırıyor...sporsuz olmuyor...:

Yena ve asuman abla nerelerdesiniz

ben yavaştan kaçıyım işler bitti evde ne yemek var nede yapacak hal var çok isteksiz gördüm kendimi...öptüm sizi...

allah kavuştursun diyemiyeceğim tek veda bu galiba....kutlarım..şimdi arkana dönmeden ilerleme zamanı.
karar verdin ya,başarmanın yarısını halletmisşin..
Tesekur ederim canim...

BEGONYA hoşgeldin tatlım allah bebeğini bağışlasın..
düzenli emzirıyosan aslında bize göre çok avantajlısın
inşallah bi ana önce hedefine ulaşırsın
Amin canim saol, cumlemizin bebegini Insallah.. hep beraber ulasiriz umarim

Bugunluk hic tatli seyler felan cekmedi canim :Q bu bir ilk sanirim.. bende peyniri denerim canim cektiginde .. yorumun icin tesekur ederim ayrica

Amin canim tesekur ederim, o cizelge olaylari sanirim 2 hafta sonra olucakmis.. Insallah dedigin gibi olur tatlim

Ara ara hemen panik yapmasın
İnsan acemi olunca öyle oluyor ama normaldir
Ben büyük kızımda bir keresinde tekme atmıyor diye sabaha kadar uyanık kalmıştım hatta karnımıda ufak ufak dürtüyordum hani harekeet edecekmi diye Eşimi bile uyutmamıştım bak kalk bu çocuk hareket etmiyor diye oda gece yarısı cocuk uyuyordur yat uyu diyordu uyku sersemi
Ertesi gün öğlen 12ye kadar yine kımıldamayınca artık eşimi aradım başladım ağlayarak işte senin yüzünden kızıma birşey olursa seni yaşatmam diye bağırmaya o an bir tekme geldi anlatamam senmisin babama bağıran hesabı
Tabi şimdi gülüyorum o zaman resmen krizlere girmiştim tabi yinede doktora gittik gündüz doktor nasıl gülüyor o daha ufacık çok yorgun düşmüştür uykucu bir kızın olucak demişti hatta doğruda çıktı bıraksam öğlene kadar uyur

Aklına kötü şeyler getiripte kendini germesin olmaz inşallah birşey
O sadece dua edip kuzucuğuyla bol bol konuşsun inan bebeğide rahatlatıyor anneyide

Canım sana kolay gelsin o yorgunluklada yemek bile yapmak küfür gibi geliyordur
Bir gün evvelden yapma imkanın olmazmı hani geldiğinde bulmuş gibi olursun
Pazar başlasan pazartesi hazır hesabı

Valla sorma kaçamak konusunda aynı fikirdeyimde benim huyum pis bir kere yapınca nefis nefis değilki kör kuyu anasını satayım ha bire istiyor onun için ilk önce o kuyunun bir kısmını kapatayım sonra nasılsa dediğin gibi arada kaçamak olucaktır
Benim kızda maalesef benden beter birşeyin kökünü kurutmadan bırakmaz o yüzden almak istemiyorum bırak suç ortağı yapmak içinde hadi anne sensiz boğazımdan geçmez az sende ye diyor aanaaa bir bakmışsın bende canım istemiyorken bile bozuveriyorum o yüzden kesin kararlıyım çok krize girmediğimiz sürece uzak duracağız

Bak Cumartesi kızkardeşim şu meşhur Amcamla yengem yemeğe gelicekler yine eee şimdiden saydığı menüyü yaparsa benim 3 gün evvelden oruça başlamam lazım
Cumaya kadar kendimi tutmaya çalışacağım nasılsa cumartesi herşeyden az az yiyeceğim eee bunun tatlı faslıda var
Daha şimdiden tembihledim zaten kız tatlıyı sütlü tatlı yap bari hatta netten ona diyet tatlı tarifi arıyorum bari oradan zarar görmim

kafamda oluşturmuşken menümü de yazayım

sabah;
kepekli ekmekten tost, şekersiz yeşilçay (215 kkal)
öğle;
1 tatlı kaşığı ayçiçek yağında sotelenmiş 100 gr kabak, 100 gr yoğurt, nane, dereotu, 1 dilim kepek ekmeği, 1 kase sulandırılmış mercimek çorbası (410 kkal)
ara 1;
1 adet büyük armut (180 kkal)
ara 2;
tek şekerli türk kahvesi (20 kkal)
akşam;
2 tane baget, 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı, biraz karpuz, (375 kkal)
ara;
1 adet yeşil elma, şekersiz yeşilçay (50 kkal)

sabah saatlerinde 3 mil leslie yapıldı. toplamda 1250 kkal civarı ediyor.

işiniz zormuş hakikaten. ama bu seni yıldırmasın, akşamları normal yediğini azaltsan epey farkeder. leslie de mucize yaratıyor. ben toplamda 1,5 ay anca yapmışımdır kalçadan 11 cm, belden de 8 cm inceldim sayesinde.

Selam kızlar :) Bu sabah Ankara'dan döndük. Sabaha karşı yola çıktık, biraz yolda ve eşimin işyerinde oyalandık gene de saat 10 bile olmadan da evde olduk. Üç günlüğüne de gidilse bir dünya iş çıkıyor, onlarla uğraşırken arada gelip gidip geçmişi okudum. Kilo veren arkadaşları tebrik ederim.

Azıcık düğün dedikodusu yapayım size :) Dedikoadu da denilemez gerçi de... Düğün güzel geçti, gelin (eşimin ortanca teyzelerinden birinin kızı) tam bir prenses gibiydi. Masum, çok güzel ve ipincecikti. Gelinliği de çok güzel durmuştu tabii. Düğün otelde yapıldı ve balo salonu kişi sayısına göre ufaktı, biraz ortam boğucuydu biraz da oğlum huysuzlandığı için ben pek eğlenemedim. Bilen bilir bizim düğünde bir elbise almıştım siyah beyaz, sonra başka bir elbise beğenince o gece elbisesi dolaba itilmişti. Onu bu düğünde giydim. iyi ki bizim düğünde giymemişim, eşim pek beğenmedi, göğüs kısmı çok kötü durdu gerçekten, içten iğneledim ama açılıp durdu ve gece boyu çok rahatsız oldum. Beni daha yaşlı gösteren bir modeldi üstelik. Bir de biraz kilo aldığım için kendimi daha şiş hissettim, düğünde yakınlarımız arasındaki en şişman insan bendim 70'lerin ilk yarısına insem de en kilolu sıfatından kurtulamadım. Kızların çoğu 20'li yaşlarda o yüzden onları saymıyorum ama gelinler ve hatta teyzeler arasında da benim kadar kilolu olan yoktu. Pardon 50 yaşındaki bir teyzesi benim kadar var sanırım.

Neyse, kompleks yaptığımdan değil tabii ama daha gidecek yolum olduğunu güzelce hatırladım işte. Bu hafta eski düzenime geri dönmeye çalışacağım var gücümle. Kızımın okulu Çarşamba günü başlıyor, ondan sonra yürüyüşlerime dönüyorum. Vücudumu sıkılaştırmak ve bölgesel kilo vermek için de spor salonu alternatiflerini araştıracağım. Ama en önemlisi eski beslenme düzenime dönebilmem. Çok kötü bir yola girdim, kahvaltıyı es geçiyorum, yemek yerine ıvır zıvırla (abur cubur değilse de meyve-peynir vb.) öğün yapıyorum falan...

umuuuuuutt kimsecikler yok şu bikinili fotoları atta topiğimiz coşsun ayoll
Canım, sen bu çağrıyı yaptığın zaman ben çoook uzaklardaydım :) Ama duysam da çoşku yaratabilemezdim, o ööööle bir seferlik bir durumdu. Yakalayan yakaladı işte Pek de merak uyandıracak bir durum yoktu zati Hem bikinili değil mayolu, ben bikiniyi en son 12 sene önce balayında giymiştim maalesef. Artık o defter kapandı benim için
ben gözlerimi kapıcam umut, atabilirsin
Eh bu kadar tezahürata düğün resmi eklerim ben de, yerini tutar mı?
Banuş, çok sevindim kararını güzelce uygalamana. Ama senin kocanın her an kaytarabilirmiş gibi bir havası var sanki? Öyle olsa bile sen tek çık, tak kulaklıklarını, müziğini dinleye dinleye yarım saat yap yürüyüşünü, sakın bırakma. Kızına da benden çocamaaan tebrikler. O da çok güzel gidiyor maşallah.
** alakası yok ama sıcak suya bal koydum diye yazmışsın ya, bilinenin aksine bal sıcak hiçbir içeceğe karıştırılmamalıymış. Babam bana söylemişti ben internetten de baktım sonra, tüm besin değeri, enzimler ve minareller öldiüğünden sadece glikoz (şeker) kalıyormuş geriye. En fazla 40 derece civarında sıcaklığa konulmalıymış. Mutlaka içmek istersen ılık suya koy canım :) Hatta ben senin yerinde olsam bazı günler 2 adet günkurusu 2-3 adet çiğ badem atardım ağzıma. Sabah metabolizmayı çalıştırmak ve vücuda "ben uyandım" demek için, bağırsaklarını da çalıştırmak için iyi bir alternatif.
Ben de aynı şekilde etkilendim. Tamamını izledim ve çok üzüldüm. Böyle belgesel gibi izlemek oldukça etkili oluyor, şurada burada okuyor ya da duyuyoruz ama gözünle görmek başka. O boyutta olmasa da benzeri durumlarda kaldığım örnekler geldi aklıma. Eğilip bağlamak işkence olduğu için hep cırt cırtlı yakkabı aldığım, bağlayamadığım, şakır şakır terlediğim, arabalara sığışamadığım (öne oturtuluyordum genelde) zamanlar Daha da kötüye gidebilirdim, ucu kaçınca yakalamak çok zor oluyor.

Kadıncağız o kadar eziyet çekmiş, çok çok daha iyi bir konuma gelmiş ama gerçek bir geriye dönüş mümkün olmuyor işte. Acı veren birçok ameliyat, iyileşme süreçleri -ki birinde 3 aydan uzun hastanede yattı, hiç çıkamadı- hayatından gidenler, gene de fiziksel olarak çökmüş bir görünüm ( Duruş ve yürüyüş bozukluğu hala acı içinde olduğunu gösteriyor zaten. Morbid obez haline gelmeden bu gidişe dur demeye çabaladığımız için şanslıyız aslında. Çok daha az zararla atlatabiliyoruz, az biraz sarkma ne kadar öenmsiz göründü gözüme bu videoyu izlerken.

Bu arada videodaki ağırlık ölçü birimi Libre sanırım canım. Yani Melissa 635 kilo değil de 635 Libre olmalı. Bizim ağırlık ölçümüzle takribi 288 kilodan 90 kilolara kadar düştü, yaklaşık 198 kilo verdi

Yedigin seylerin kalorisini internettenmi hesapliyorsun canim ?

Umuttcum hoş geldin,bende ankaradayım keşke görüşebilseydik

çok güldüm cahillik böyle birşey işte bende 635 kilo diyorum,kadın zayıflıyor kadına bakıyoruz inanılmaz ince eşim de diyoki yazık ya diyo 450 kilo verince gözümüze zayıf geliyo ama hala 200 kilo diyor,ay çok güldümmmmmmmmmmmmmmm

slm kizlarrr
yenacim bu cumada beni ayni yazarmisin buyuk kizi uzaktaki hastaneye goturcem cuma gunu erkenden cikcaz ecden benimde isime geliyor cunku kilo aldim offf cok sinir oluyom kendime verdiklerimi aliyom bu gun sekerli seyleri yememe karar verdim ne zaana kadar dayanabilcem bilmem tatilden onceki yeme seklimi istiyom l

ceceom spora baslamana cok sevindim benim hic spor hevesim yok nasil verceksem kilolari

sultancim benim ev drum kan aldirirken hic acitmiyor bende acitmadiniz dedim birkeresinde ne cevap verse ben bayanlara davranmasini iyi bilirim diyor

umutcum aman ha sen topla kendini yoksa anlamadan aliveriyoruz verdiklerimizi
bende verme heveside hic yok tmm vermek iytiyom ama heves yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…