hangi dilde bu:26:
valla gurur duy kendinle, yürekli hatunsun hakikaten.
ya söylesene merak ettim, benden daha mı çok verdin yoksa
fıstık benim olacak yaaaa
motivasyon fotosu ekler kaçarım, nurgü nerdesin bikinili foto yüklüyoruz kız
Eki Görüntüle 507346
Eki Görüntüle 507347
kızzz fil değilki o fıstık(eşek)hepimizi nasıl taşısın
ooooo bak bunlarda işe yaradı kullanıcı sayısı10
Esracım iyi geldi bunnar , kullanıcı sayısı 298749873498262646
motivasyon fotosu ekler kaçarım, nurgü nerdesin bikinili foto yüklüyoruz kız
Eki Görüntüle 507346
Eki Görüntüle 507347
canım öyle düşünme deforme olan vücutlar da düzelir. bir link yolluyorum ordaki önceki sonraki hallerine bakarsan acayip etkileyici şeyler var. elinden geleni yapınca daha iyi hissedecksin bence. 3-5 ayda olmasa da vücuduna şekil vermede 7-8 ayda çok güzeller sonuçlar alabilirsin. ben vücudumu şekillendirmek için jillian michealın 30 günlük programını 45 gün yapıcam 85 kgma inince. 75 kgdan sonra da pilates düşünüyorum.
Before & Afters
almanca canim
kizlar yaaaaaaaaa ben yazdim bugun sayfaya saniyordum megerse yazmamisim,
ay kafa gitti benim yaaaa iyiceeeee
bugun tiroit doktorumu aradim randevu almak icin taa ayin 24üne verdi, daha 2 haftami ne var,
daha erken olmuyormu dedim olmuyormus, ee benim salak kafam iste bukadar beklersen olacagi bu, inanin canim hic gitmek istemiyor
ama kilo veremedikce diyorum kontrollerimi yaptirayim belki bisey cikar,
bide doktorumla konusayim niye kilo veremiyorum diye
tamam yüzdeyüz azim göstermiyorum ama yinede azicikda olsa vermem lazimdi amaaa
neyse bakalim gidince kan aldircam onuda hic sevmiyom cok aciyor
simdide ise gidecem öptüm herkesleriiiiiii
Hamile Kizkardesim bugun dediki
abla bugun sanki kalbim göbegimde atiyor dedi
niye öyleyse :44:
işte o sıkma olayı öyle zorki regl öncesiyim sabahtan akşama kadar sizin uzak durduklarınız gözümün önünde pasta kurabiye ne ararsan bir de çıkan her kremalı ürün tadına bakın diyen bir patron offf hiç yol katedemedim nerdeyse 1 yıldır...boğazımı tutsam olacak ama nerde...leslie yapıcam en azından inceltiyor diye ümid ediyorum...düğününüz mü var canım? düğün falan motive olmak için süper bir fırsat. bi de uzun zamandır mola verdiysen diyete başlangıçta çok hızlı gider hemen farkedilir değişimin. valla 5, biraz dişini sıkarsan 6 kilodan çok rahat kurtulursun 1 ayda.
ya sorma Ebrum sap gibi hiç bişey yapmadım şimdi debelensem ne olcak dün akşam onların nişan fotosunda baktıkta ayy ben ne çirkinmişim yahu resmen ayı gibiyim kız zati 50 kilo var yok çok kızdım kendimden nefret ettim...Aaaa Nevincim ne kadar yaklaşmış sizin düğün.Aynen tam başlangıç yapmanın zamanı gelmiş.Benim kızkardeşlerimin de kaynımında daha düğününe evlenmelerine çok var.Hele kaynımın daha askerlik var.Benim sıska elti adayı da Antalyada ünv. kazandı.4 yıl okul var.Ben düğün bahane ederek diyete başlayamıyorum hiç.2 sene önce halamın kızı evlencek diye 103 ten 85 e düşmüştüm.Acilen birilerini evlendirmek için girişimlerde bulunmam lazım
Yine ben geldimmmmmm :122:
Anam günde elli kere yine ben geldim diye evin içinde zıplasaydım şimdiye bir Claudia Schiffer olmuştum en azından ekonomik boyu malum boy yok
Şu ana kadar hiç bir kaçamağım yok çok şükürinşallah bu saaten sonrada olmayacak
Akşamlık planladığım menüyüde birazdan yapım aşamasına getireceğimAlt tarafı but haşlıyacağım salatayı ve çorbayı eşim gelince yaparım
Öğlenden kalma biraz bulgur pilavım var onuda eşime birde ufaklığa veririm.
Tesekur ederim canim...allah kavuştursun diyemiyeceğim tek veda bu galiba....kutlarım..şimdi arkana dönmeden ilerleme zamanı.
karar verdin ya,başarmanın yarısını halletmisşin..
Amin canim saol, cumlemizin bebegini Insallah.. hep beraber ulasiriz umarimBEGONYA hoşgeldin tatlımallah bebeğini bağışlasın ..
düzenli emzirıyosan aslında bize göre çok avantajlısın
inşallah bi ana önce hedefine ulaşırsın
hadi bakalımm kolay gelsiinnn
canım ilk başlarda benimde tatlı krizim vardı ama öyle böyle değildi , bende beyaz peyniri küçük küçük küp küp doğradım tazgaha bıraktım , aklıma tatlı geldikçe gittim bi tane attım ağzıma , 1 hafta falan baya zor oldu ,resmen isyan ediyordum tatlı diye , ama şimdi geçtiiiiii , çook şükürr
yani vedalaştıklarını bastıracak bişeyler bul oyalanmak için
Amin canim tesekur ederim, o cizelge olaylari sanirim 2 hafta sonra olucakmis.. Insallah dedigin gibi olur tatlimhoş geldin..allah analı babalı büyütsün.cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz.Yena kardeşimiz çizelge hazırlıyor.ne kaar spor yaptığını da yazıyorsun,onu da Beyzus çizelge yapıyor.hafta içi yediklerinle ilgili paylaşımda bulunuyorsun..yediklerin içtiklerin insan içine
çıkamayacak ölçüdese benim gibi kaçak yaşıyor,aradan sızmaya çalışıyorsun..hoşgeldin buradaki güzellerin ne kadar geniş gönüllü olduğunu görünce''daa önceleri neredeydim__ diye hayıflanacağına garanti veririm..
Sagol cecom rahatlattin beni, bende hemen kizkardesime söyliyimde merakta kalmasin
böyle acemi olunca korkuluyor bazen iste
bende onun derdiyle hemen dertleniyom, sanki hamile olan benim, hemen size soruyom
bu arada benimde kanimi alan kiz türk, ama anacim bi sokusu var canimdan can gidiyor
neyse katlancaz artik, bakalim nasil cikcak sonuclar :44:
işte o sıkma olayı öyle zorki regl öncesiyim sabahtan akşama kadar sizin uzak durduklarınız gözümün önünde pasta kurabiye ne ararsan bir de çıkan her kremalı ürün tadına bakın diyen bir patron offf hiç yol katedemedim nerdeyse 1 yıldır...boğazımı tutsam olacak ama nerde...leslie yapıcam en azından inceltiyor diye ümid ediyorum...
ya sorma Ebrum sap gibi hiç bişey yapmadım şimdi debelensem ne olcak dün akşam onların nişan fotosunda baktıkta ayy ben ne çirkinmişim yahu resmen ayı gibiyim kız zati 50 kilo var yok çok kızdım kendimden nefret ettim...
tez elden leslie yapıp incelmek hedefim boğazımı tutucam tabikide...akşam gideyimde biraz diyete uygun alışveriş yapıyım...
maşallah Cecoşum böyle devam edersen olacak bizim o 1-2 kaçamağımız zaten metabolizma yavaş olduğundan bizi aynı yerde saydırıyor...sporsuz olmuyor...:
Yena ve asuman abla nerelerdesiniz
ben yavaştan kaçıyım işler bitti evde ne yemek var nede yapacak hal var çok isteksiz gördüm kendimi...öptüm sizi...
işte o sıkma olayı öyle zorki regl öncesiyim sabahtan akşama kadar sizin uzak durduklarınız gözümün önünde pasta kurabiye ne ararsan bir de çıkan her kremalı ürün tadına bakın diyen bir patron offf hiç yol katedemedim nerdeyse 1 yıldır...boğazımı tutsam olacak ama nerde...leslie yapıcam en azından inceltiyor diye ümid ediyorum...
ya sorma Ebrum sap gibi hiç bişey yapmadım şimdi debelensem ne olcak dün akşam onların nişan fotosunda baktıkta ayy ben ne çirkinmişim yahu resmen ayı gibiyim kız zati 50 kilo var yok çok kızdım kendimden nefret ettim...
tez elden leslie yapıp incelmek hedefim boğazımı tutucam tabikide...akşam gideyimde biraz diyete uygun alışveriş yapıyım...
maşallah Cecoşum böyle devam edersen olacak bizim o 1-2 kaçamağımız zaten metabolizma yavaş olduğundan bizi aynı yerde saydırıyor...sporsuz olmuyor...:
Yena ve asuman abla nerelerdesiniz
ben yavaştan kaçıyım işler bitti evde ne yemek var nede yapacak hal var çok isteksiz gördüm kendimi...öptüm sizi...
Canım, sen bu çağrıyı yaptığın zaman ben çoook uzaklardaydım :) Ama duysam da çoşku yaratabilemezdim, o ööööle bir seferlik bir durumdu. Yakalayan yakaladı işteumuuuuuuttkimsecikler yok şu bikinili fotoları atta topiğimiz coşsun ayoll
Eh bu kadar tezahürata düğün resmi eklerim ben de, yerini tutar mı?ben gözlerimi kapıcam umut, atabilirsin
Banuş, çok sevindim kararını güzelce uygalamana. Ama senin kocanın her an kaytarabilirmiş gibi bir havası var sanki? Öyle olsa bile sen tek çık, tak kulaklıklarını, müziğini dinleye dinleye yarım saat yap yürüyüşünü, sakın bırakma. Kızına da benden çocamaaan tebrikler. O da çok güzel gidiyor maşallah.Günaydınlar topiğimizin uykucu güzelleri
Sabah 05:45de güne başlamış bulunuyorum ve kendimi inanılmaz dinç hissediyorum
Normalde hep bir 5 dakikda daha 5 dakika daha diye genelde çok geç uyanırdım. Hatta genelde sabaha karşı yatardım
Dün gece 11de ailecek yatağa yattık ama kakara kikiri derken bir yarım saat geçti sonrada alışmamış totoşda tuman durmaz hesabı dön sağa dön sola 12 gibi ancak uyudum
Uyanır uyanmaz kendime bir koca fincan sıcak suya 1 tatlı kaşığı bal ve bol limon ekleyip aç karnına içtim
Ben de aynı şekilde etkilendim. Tamamını izledim ve çok üzüldüm. Böyle belgesel gibi izlemek oldukça etkili oluyor, şurada burada okuyor ya da duyuyoruz ama gözünle görmek başka. O boyutta olmasa da benzeri durumlarda kaldığım örnekler geldi aklıma. Eğilip bağlamak işkence olduğu için hep cırt cırtlı yakkabı aldığım, bağlayamadığım, şakır şakır terlediğim, arabalara sığışamadığım (öne oturtuluyordum genelde) zamanlarHerkese hayırlı haftalar;
kızlar dün akşam üstü eşimin işyerinde işleri vardı,bende onu almaya gelmiştim işi bitmediği için hadi bir internete gireyim dedim,sultancığımın attığı videoya seyrettim tam 1,30 saat aman allahım kadın 635 kilodan 200 kiloya düşmüş 7 senede ama ne sıkıntılar çekmiş yarabbim ,lütfen sizde seyredin ,inanın yemekten tiksindim resmen ya şunun şurasında dedim vereceğim 15 kilo ne kadar kolaymış kadın 435 kilo verdi ama içler acısı gittim akşam 30 dakka yürüdüm 20 dakkada titreşim offffffff çok kötü ya,
...
kafamda oluşturmuşken menümü de yazayım
sabah;
kepekli ekmekten tost, şekersiz yeşilçay (215 kkal)
öğle;
1 tatlı kaşığı ayçiçek yağında sotelenmiş 100 gr kabak, 100 gr yoğurt, nane, dereotu, 1 dilim kepek ekmeği, 1 kase sulandırılmış mercimek çorbası (410 kkal)
ara 1;
1 adet büyük armut (180 kkal)
ara 2;
tek şekerli türk kahvesi (20 kkal)
akşam;
2 tane baget, 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı, biraz karpuz, (375 kkal)
ara;
1 adet yeşil elma, şekersiz yeşilçay (50 kkal)
sabah saatlerinde 3 mil leslie yapıldı. toplamda 1250 kkal civarı ediyor.
işiniz zormuş hakikaten. Ama bu seni yıldırmasın, akşamları normal yediğini azaltsan epey farkeder. Leslie de mucize yaratıyor. Ben toplamda 1,5 ay anca yapmışımdır kalçadan 11 cm, belden de 8 cm inceldim sayesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?