Kızlar an önce ilk defa leslie yaptım. Şu linktekini yaptım Walk Away the Pounds with Leslie Sansone 3 Mile Abs 46 min Fitness DVDRip TG - YouTube. 3 mil olanı yani. Zevki baya ama çok yorulmadım. Sanki hareketleri yanlış yapıyorum hissine kapıldım bi an. Bugün yürüyüş bandında yürüyemedim ayağımda yara vardı bari bunu deniyeyim dedim. Ciddi sonuç alan var mı aranızda bu sporla
bu lesli madem okadar sIkistilastiriyorsa bende denemek istiyorum
chlutch arkadasmiydi yazan, cok sIkilasmis
chlutch cum bi yazarmisin hangi videoyu yaptin ??
evet cnm obezite cerrahisi oldum
Canım benim gönderdiğim linkte hem bacak hem kol hareketleri var ama bunun sadece bacak hareketi olan da var. Ben 3mil olanı yaptım. Hareketler aynı yani. Bilmiyorum çok faydalı demiş herkes
Canım hoşbulduk. Düğün için gittik Ankara'ya, çok kısıtlı vakit olduğu için Ankara'lı arkadaşkara ses etmedim :)) Yoksa ben de buluşmayı çok isterdim. Ama eşimin orada akrabaları çok, kayınvalidemlerin de kışlık evi orada, yılda birkaç kere geliyoruz yani oralara :) Bir sonraki sefere inşallah.
Ayrıca eşin de sen de kilo olarak değerlendirmekte haklısınız, hiç alakası yok cahillikle :)) Öyle şartlanıyoruz ki ve şişmanlığın derecesi o kadar fazla, o kadar sarkan deri var ki insan ölçü algısını yitiriyor. 300 kilo mu, 500 kilo mu ucunu kaçırıyorsun bir süre sonra. Ben de tartıda o rakamları görünce bir an kilo olarak düşündüm, sonra aklıma geldi, pound=libre olabileceği. Merakımdan video boyunca da ağırlık çevirme programında çevirip durdum, hususi uğraştım yani öyle buldum sonucu :))
Aynen ben de senin gibiyim. Heves var da eylem yok. Neden böyle olduk anlayamadım. Bu düğün bir motivasyon olur sanmıştım, pek umurumda olmadı. Son gün bile pideleri yedim herkesle beraber. Ben kaçamaklardan fazla bozulan düzenime yanıyorum. Öyle bir düzen oturtmak neredeyse 2 yılımı almıştı, 2-3 haftada bozuluverdi(
Net ve güzel çıkan tek bir resim bile yokPöffff. Gene de uğraşıp yükleyeceğim ama söz verdim bir kere. En geç yarına yüklerim 1-2 resim :)
Özlemciğim, geçmiş sayfalarda Sultan paylaşmış bu videonun linkini, şuradan izleyebilirsin: My 600-lb Life Melissa's Story - YouTube
valla zaten benim bacaklarda kollarda mübarek dananin bacagi gibi oldgu icün
bende onu yapayim ozaman
KIzlar ayiptir söylemesi silikon kek kalibinda kek pisiriyorum da bisey merak ediyorum
ilk defa kullandigim icin
keki sogutupmu cikarcam kaliptan
yoksa sicakken cikarabilirmiyim ?
silikon ya bilmiyom simdi
bu lesli madem okadar sIkistilastiriyorsa bende denemek istiyorum
chlutch arkadasmiydi yazan, cok sIkilasmis
chlutch cum bi yazarmisin hangi videoyu yaptin ??
canım ben özka arkadaşımızın yaptığına bugün başladım, ama onun dışında sürekli yaptığım; google da diyetcenter leslie diye arattığınızda, küçültülmüş linklerden 3 mil olanı, 48 dakika. ama egzersizler birbirne çok benziyor.
5 temel hareket var, öne tekme, arkaya tekme, olduğun yerde yürüme, dizi akrna çekme, yana step. bunları tek ve çift, öne ve arkaya olmak üzere yapıyor. bunları yaparken kollar, karın da çalışıyor. ben çok faydasını gördüm.
Banuş, çok sevindim kararını güzelce uygalamana. Ama senin kocanın her an kaytarabilirmiş gibi bir havası var sanki? Öyle olsa bile sen tek çık, tak kulaklıklarını, müziğini dinleye dinleye yarım saat yap yürüyüşünü, sakın bırakma. Kızına da benden çocamaaan tebrikler. O da çok güzel gidiyor maşallah.
** alakası yok ama sıcak suya bal koydum diye yazmışsın ya, bilinenin aksine bal sıcak hiçbir içeceğe karıştırılmamalıymış. Babam bana söylemişti ben internetten de baktım sonra, tüm besin değeri, enzimler ve minareller öldiüğünden sadece glikoz (şeker) kalıyormuş geriye. En fazla 40 derece civarında sıcaklığa konulmalıymış. Mutlaka içmek istersen ılık suya koy canım :) Hatta ben senin yerinde olsam bazı günler 2 adet günkurusu 2-3 adet çiğ badem atardım ağzıma. Sabah metabolizmayı çalıştırmak ve vücuda "ben uyandım" demek için, bağırsaklarını da çalıştırmak için iyi bir alternatif.
Anne kız sağlıklı beslenmeniz ne güzel. Kızın belki şimdi zorlanıyodur ama ilerde mükafatını çeker. Ben de hem tombiktim ortaokul lisede. Özellikle ergenlikten önce vucut çok yağ depolarsa ilerde kilo vermek daha da zorlaşıyomuş. Spora da balşamışsınız zaten, kim tutar sizi
slm kızlar. bu haftanın en çok kılosunu kımın verdığını göremedım. geçmişe hızlıca baktım ama herseyı okuyamdım. bu hafta dıyet gıttı.spor gıttı. kayınvalıdemı hastahaneye yatırdık. kadın oturduğu yerde felç geçirdi. ilk yardım olrak aklınızda olsun felç geçirdiğini anladığınız kişiye hemen buz gıbı duş aldırın ve o bolgeye buz koyun. görumcem öyle yaptı doktorlar çok ıyı yapmışsınız dedıler.ve kayınvalıdem kurtuldu. ama halen gözetımde tutuluyor. sabah okula gıdıyorum. öğlen ve akşam hastaneye yemek gonderıyorum. yemekler çok kotuymuş. bebeğime bakan görumcem de onun yanında. ayy bu hafta benı çok erken oldu ama ızınllı olcam herhalde..(
ne guzelde başlamıştım kılo vermeye..........
32 gün oldu
16-17 kilo verdim.
gastirt baypas ( mgb) farklı cnm
mideyi komple devre dışı bırakıp bagırsagı yemek borusuna baglıyolar
ben tüp mide oldum onda midenin büyük kısmı kesilp çıkarılıyor.
hızlı kilo veriliyor çünkü
ilk hafta sadece su ve meyve suyu içiyosun gıdım gıdım
daha sonrada herşeyi yerim sanıyosun ama çok az bir bsinle doyuyorsun.
gün içinde yediklerim mesela
sabahları 1 yumurta az peynir
öglen 80 grm konserve ton balıgı
akşam belki yarım kabak ne olursa 1-2 kaşık işte
aralarda ayran olur yarım meyve olur
açıktıkça bişeyler yiyorum ama çok az la dyuyosum hatta bazen şişkinlik geçiriyosun
cecom benim kardesim daha 4-4 bucuk aylik hamile
daha tekme olmaz dimi :44: yok cünkü tekme filan
evet bi de çok zevkli yani. mesela yürüyüş bandında sıkılıyorum ben ama bunda zaman nasıl geçiyo anlamadım valla. Sabahları ara öğün niyetine yapıcam bakalım hergün. Akşam da sadece yarım saat yürüyüm yürüyüş bandında:)) İşe başyana kadar sıkılaşsam var ya süper olur
kızlar hepinize iyi geceler.
ben yavaştan kaçayım. sabah açıyorum topiği, akşam kapatıyorum maşallah bana. yarın temizlik yapmam lazım artık. dikkat edin kendinize.
kızlar o 635 kilo değil , 635 lb , o da 290 kiloya denk geliyor
valla zaten benim bacaklarda kollarda mübarek dananin bacagi gibi oldgu icün
bende onu yapayim ozaman
ne dusunuyo ya cok guldum kiz cok hossuniii geceler hanımlar
yahu yena nerde cumartesi gecesi döneceğini sölemişti hala yok ortada :26:
(gitti benim birincilik:18:)
haaa bu arada çarşamba günü bi aksilik çıkmazsa antalyaya gidıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?