Özka'cığım evle ilgili bir gelişme varmı.??
Birde eşinin ailesi İzmir'demi oturuyor.?
sorunlar simdi biraz daha yoluna girdi gibi canm.. erkek arkadasimla ciddi problemlerimiz oluyor kiskancliklari yuzunden ve bikac sey daha oldu hepsi ust uste gelince nete girmek aklima bile gelmedi birde arkadasimin annesi aniden rahatsizlandi durumu cok kritik milyonda 1 yasama sansi :s
evet hepsi birbirinden değerli dostlar..Yena ve Beyzus ve yağmur gözlüyle ayrı bir ilişkim var..onlarla konuşup seslerini duyduğum zaman çok mutlu oluyorum..Zeynep abla başın sağolsun, Allah sana sabırlar versin.
bu arada ben de tüm kızları okumaktan keyif alıyorum ama Aynur ve Banu (cecoş yani) daha bir keyif, neşe katıyorlar topiğe. Mehtap ve Yenanın da espri anlayışları mükemmel. bu topik iyi ki var. ilk okuduğum günden beri bağımlılık yaptı. itiraf etmek gerekirse diyet topiği gibi değil, diyet konusunda motivasyon biraz zayıf, hele de yaz aylarında. ama bu topikteki insaniyet ve dostluğu kırk diyet topiğine değişmem.
amin..allah başka acı göstermesin..hiçbirimize..başınız sağolsun,allah sabırlar versin,kafanızın dağılması için yaptığınız çok güzel bir uğraş,
geçmiş olsun citolcuğum..ama sonuca değmiş..Zeynep abla,başın sağolsun Allah sevdiklerine sabır versin makanı cennet olsun inşallah...
amin yavrum..inşallah,rabbim dualarımızı kabul eder..
bencede almışken ii makine al durmadan alınmıyor bimin butun elektronık cıhazlarından memnunum
ama dikiş makinesi önemli
anamda işi ilerletti güzel güzel ciciler dikiyor ablamla başımın etini yiyoruz pişman eetik kadını
şimdilik düşüncede ama netten bir yığın şey aldım.eski danteller,kaneviçe yatak eteği,ara danteller.hepsi çok güzeldi.
şimdi de makina siparişi verdim.o da 2.el bernina.sahibinden 230tl.bir kaç sene idare etsin.ilerde allah kerim..dikişte çok mutlu oluyorum.belki adana^da farklı bir kursa giderim.5 ay kadar orda kalacağım..
3][/SIZE]
32 gün oldu
16-17 kilo verdim.
gastirt baypas ( mgb) farklı cnm
mideyi komple devre dışı bırakıp bagırsagı yemek borusuna baglıyolar
ben tüp mide oldum onda midenin büyük kısmı kesilp çıkarılıyor.
hızlı kilo veriliyor çünkü
ilk hafta sadece su ve meyve suyu içiyosun gıdım gıdım
daha sonrada herşeyi yerim sanıyosun ama çok az bir bsinle doyuyorsun.
gün içinde yediklerim mesela
sabahları 1 yumurta az peynir
öglen 80 grm konserve ton balıgı
akşam belki yarım kabak ne olursa 1-2 kaşık işte
aralarda ayran olur yarım meyve olur
açıktıkça bişeyler yiyorum ama çok az la dyuyosum hatta bazen şişkinlik geçiriyosun
Hoşgeldin Yenacığım. Okul başlama yaşı 5 olunca anaokulu yaşı da 4 oldu demi. Neyse en azından oğluşun yokken sen de rahat rahat sporunu yaparsın. 4 yaş gerçekten küçük, üzülme sen annesi oğluşun çok güzel şeyler öğrenicek anaokulunda. Ben de düşünüyorum da çalışan kadının işi de zor valla, güvenip bırakabileceğin bir bakıcı bulucan da emanet edicen. Sonra çok küçük yaşta kreşe vermek zorunda kalanlar var. İnsan başkasına güvenemez ama işte hayat şartları.
İyi geceler arkadaşlar,
Nurgülcüğüm, cumartesi döndük fekat bilgisayarımız bozuldu.:)
O yüzden böyle terslik oldu ama birincilik senin değil gibi.:)
Bu arada oğlum anaokuluna başladı bugün gittik okula 15 dakikalığına :)
Çok duygulandım.çok minik geliyor gözüme4 yaş..
bedii gelmiş, günaydın kuzum :)
bedii gelmiş, günaydın kuzum :)
clutch acaba zumba nasıl denedinmi hiç? Ayrıca kötü haber 88,5 çıktım bu gün
hayatım günaydın ;
clutch'cım dün akşam leslie yaptım çok zevkli ama sadece 15 dk yaptım,takıldı çünkü,sabah 7 de kalktım,21 dk yürüyüş 15 dk.da titreşim,dediğin gibi yürüyüşten sıkılıyorum,bundan sonra günde 45 dk.ka leslie yapıcam ,15 dk.2kada titreşim,
sabahki menüm ;
2 tane pohaça yedim,ya iş yerinde yemek çok problem oluyo,bana akıl verin ne yapıp yiyeyim
Clutch acaba zumba nasıl denedinmi hiç? AYRICA KÖTÜ HABER 88,5 ÇIKTIM BU GÜN
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,5 kg. ________ alessandra79
HAFTANIN 2.si ____________ - 2,3 kg. ____________ arnazar:81:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,8 kg. ____________ Mehtabb:124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?