Selam
Haftalık ve aylık dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ederim.
YENA cım hoşgeldin ve ellerine sağlık.Bende sen gibi bir türlü motive olamıyorum.Aynen dediğin gibi sıkıldım kendimden
Dün doktor kontrolüm vardı.Herşey yolundaymış bi problem kalmamış.Fiziksel olarak tabi.Psikolojik hala iyileşemedim ki ama ben
gunaydin kizlaar bu gun biraz daha erken uyandim pazara gidicem hem az uyumus hemde yurumus olurum
sorunlar simdi biraz daha yoluna girdi gibi canm.. erkek arkadasimla ciddi problemlerimiz oluyor kiskancliklari yuzunden ve bikac sey daha oldu hepsi ust uste gelince nete girmek aklima bile gelmedi birde arkadasimin annesi aniden rahatsizlandi durumu cok kritik milyonda 1 yasama sansi :s
hoşgeldin güzel hatunİyi geceler arkadaşlar,
Nurgülcüğüm, cumartesi döndük fekat bilgisayarımız bozuldu.:)
O yüzden böyle terslik oldu ama birincilik senin değil gibi.:)
Bu arada oğlum anaokuluna başladı bugün gittik okula 15 dakikalığına :)
Çok duygulandım.çok minik geliyor gözüme4 yaş..
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,5 kg. ________ alessandra79
HAFTANIN 2.si ____________ - 2,3 kg. ____________ arnazar:81:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,8 kg. ____________ Mehtabb:124:
AYIN 1.si ___________ -2,5 kg. __________ alessandra79:81:
AYIN 2.si ___________ - 2,4 kg. ____________ Mehtabb
AYIN 3.sü __________ - 2,3 kg. ______________ arnazar
Buraya üye olduktan kısa süre sonra tanışmıştım leslie ablayla.
Bana sıkıcı geldi bir süre sonra..
Benim dışarı çıkıp yürümem lazım illa,evde tepinemiyorum çok boğuluyorum..
Fakat çok güzel toparlıyor leslie kısa sürede bile farketmiştim ben yaptığım dönem..
Selam
YENA cım hoşgeldin ve ellerine sağlık.Bende sen gibi bir türlü motive olamıyorum.Aynen dediğin gibi sıkıldım kendimden
Dün doktor kontrolüm vardı.Herşey yolundaymış bi problem kalmamış.Fiziksel olarak tabi.Psikolojik hala iyileşemedim ki ama ben
'_Ablan kurban olsun sana!!! bulursam haber veririm..aslında sahibinden satılık ilanların olduğu bir site var.
ama cesaret edemiyorum.
bugün aslında kötü başladı.sabah namazdan sonra uyku tutmadı.sürekli dua ettim.bir ara ağladım.içime bir his geldi..
sanki biri ölecekmiş gibi..dua ede ede yatttım.öğleye doğru 17 yıllık adanalı komşumun öldüğünü öğrendim.sabah ben ağladığım sırada..
ben de ona dua göndermştim..istanbula götürmüşlerdi.sürekli çıkarıyordu.aylardır hastanedeydi.
rabbim mekanını cennet eylesin.kızıyla oturuyordu.şimdi o da benim gibi yalnız kaldı..akşam 8 gibi geldiler.yarın öğle defnedilecek..
ben evine gidemedim..
hayat böyle bir şey..
Aramıza hoşgeldin begünyaTesekür ederim canim, umarim bende biran önce ortaminiza alisirim.. Kizimdan firsat buldukca yazicagim buraya :)..
Biraz kendimden bahsedeyim; 23 yasindayim, araniza hollandadan katiliyorum, boyum 1,70, (dun tartildim 92 kg kilom:26:) cikolatalar, pasatalar, meyve sulari vazgecilmezimdir, birturlu kendimi onlardan uzak tutamiyorum.. Hamileligimde aslinda pek kilo almadim, migde bulantilarimdan dolayi.. Fakat dogumdan sonra kilolarim gun ve gun artti desem yeri var... Fakat bir yerde dur demek gerekiyor, artik kilo vermek istiyorum, bu zorlu sürece girmek istiyorum.. yarin pazartesi, haftanin basinda disipline girmek istiyorum artik..
Aklima gelenler bunlarBilmek istedikleriniz, merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz herzaman ... sevgileer
canım, her şey çok güzel olacak. havalar çok güzel, sen çok gençsin, eşinle mutlusun. düşünsene şu an kendin için bir şeyler yapmaya başlayacaksın. sadece kendin için. ne şanslısın ki bunu yapacak enerjin, vaktin, paran var. şimdi hevesin olmasa da kendini zorlayıp bismillah dediğinde iki güne çok seveceksin yaptıklarını. hele birkaç ay sonra çok daha mutlu olacaksın. bence şu an, eşini, bebek düşüncesini, sende baskı ve sorumluluk uyandıran her şeyi boşver. kendin için dikkat et yediklerine, sporuna. bi başlasan devamı gelir.
Canım ya,herşey kendi elimizde inan ,lütfen kendini toparlamaya çalış,her zaman daha kötüsünü düşün,bak sana bir şey anlatayım,benim teyzem 9 sene önce eşinden ayrıldı,adamın çocuğu olmuyordu teyzem kendi çabalarıyla doktora gidiyor,aşılama yaptırmak için çabalıyor,bir taraftan parasızlık,eşinin sorumsuzluğu ,eşinin ailesinin sıkıntıları derken huzurları kaçtı,adam teyzemi terketti ve teyzemde gurur yapıp boşanma davası açtı ve 3 ayda hiç bir şey konuşmadan6 senelik evlilik herşey bitti.O zaman Bodrumda oturuyorlerdı ve o sene yazın evlilikleri sürmüş olsaydı Antalyaya taşınmak istiyorlardı.Neyse teyzem belki eşi gelir arkasından diye Antalyaya taşındı ve orada kendine bayağı bir zorluklarla tüm ailenin maddi desteğiyle hediyelik eşya dükkanı aştı ve eşini bekledi,ve birbirlerini 1 kere bile aramadılar ne gururmuş ya!Teyzem yanlız başına kimseyede birşeyini anlatmaz ,4 sene önce göğüs kanseri olduğunu anladı ve iki göğüsü birden alındı,kemoterapiler,ışın tedavileri ve bir çok sıkıntı 4 yıldır sıkıntı çekiyor,1 sene rahat etti ,şimdi kemiklerine ciğerlerine geçmiş,şu an ne diyor biliyormusun,nefes aldığınıza şükredin ,ölümden çok korkuyorum,lütfen kendinize iyi bakın,hiç bir şeye üzülmeyin canınızı sıkmayın diyor.Hayatta çok acılar var,allaha şükürler olsun sağlımız yerinde en büyük mutlulukta bu,bunu sadece üzgün olduğum için yazdım,Lütfen hayatta hiç birşeye üzülmeyelim arkadaşlar,teyzem daha 43 yaşında ,allahım mucizeler ver yarabbim
sorunlar simdi biraz daha yoluna girdi gibi canm.. erkek arkadasimla ciddi problemlerimiz oluyor kiskancliklari yuzunden ve bikac sey daha oldu hepsi ust uste gelince nete girmek aklima bile gelmedi birde arkadasimin annesi aniden rahatsizlandi durumu cok kritik milyonda 1 yasama sansi :s
İyi geceler arkadaşlar,
Nurgülcüğüm, cumartesi döndük fekat bilgisayarımız bozuldu.:)
O yüzden böyle terslik oldu ama birincilik senin değil gibi.:)
Bu arada oğlum anaokuluna başladı bugün gittik okula 15 dakikalığına :)
Çok duygulandım.çok minik geliyor gözüme4 yaş..
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,5 kg. ________ alessandra79
HAFTANIN 2.si ____________ - 2,3 kg. ____________ arnazar:81:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,8 kg. ____________ Mehtabb:124:
AYIN 1.si ___________ -2,5 kg. __________ alessandra79:81:
AYIN 2.si ___________ - 2,4 kg. ____________ Mehtabb
AYIN 3.sü __________ - 2,3 kg. ______________ arnazar
Selam
Canım ya,herşey kendi elimizde inan ,lütfen kendini toparlamaya çalış,her zaman daha kötüsünü düşün,bak sana bir şey anlatayım,benim teyzem 9 sene önce eşinden ayrıldı,adamın çocuğu olmuyordu teyzem kendi çabalarıyla doktora gidiyor,aşılama yaptırmak için çabalıyor,bir taraftan parasızlık,eşinin sorumsuzluğu ,eşinin ailesinin sıkıntıları derken huzurları kaçtı,adam teyzemi terketti ve teyzemde gurur yapıp boşanma davası açtı ve 3 ayda hiç bir şey konuşmadan6 senelik evlilik herşey bitti.O zaman Bodrumda oturuyorlerdı ve o sene yazın evlilikleri sürmüş olsaydı Antalyaya taşınmak istiyorlardı.Neyse teyzem belki eşi gelir arkasından diye Antalyaya taşındı ve orada kendine bayağı bir zorluklarla tüm ailenin maddi desteğiyle hediyelik eşya dükkanı aştı ve eşini bekledi,ve birbirlerini 1 kere bile aramadılar ne gururmuş ya!Teyzem yanlız başına kimseyede birşeyini anlatmaz ,4 sene önce göğüs kanseri olduğunu anladı ve iki göğüsü birden alındı,kemoterapiler,ışın tedavileri ve bir çok sıkıntı 4 yıldır sıkıntı çekiyor,1 sene rahat etti ,şimdi kemiklerine ciğerlerine geçmiş,şu an ne diyor biliyormusun,nefes aldığınıza şükredin ,ölümden çok korkuyorum,lütfen kendinize iyi bakın,hiç bir şeye üzülmeyin canınızı sıkmayın diyor.Hayatta çok acılar var,allaha şükürler olsun sağlımız yerinde en büyük mutlulukta bu,bunu sadece üzgün olduğum için yazdım,Lütfen hayatta hiç birşeye üzülmeyelim arkadaşlar,teyzem daha 43 yaşında ,allahım mucizeler ver yarabbim
[sıze=3]haftanın 1.si ____________ - 2,5 kg. ________ alessandra79 [/sıze]
[sıze=3]
haftanın 2.si ____________ - 2,3 kg. ____________ arnazar[/sıze]:81:
[sıze=3]haftanın 3.sü ___________ - 1,8 kg. ____________ mehtabb[/sıze]:124:
[sıze=3]ayın 1.si ___________ -2,5 kg. __________ alessandra79:81: [/sıze]
[sıze=3]ayın 2.si ___________ - 2,4 kg. ____________ mehtabb[/sıze]
[sıze=3]ayın 3.sü __________ - 2,3 kg. ______________ arnazar[/sıze]
Dereceye girenleri tebrik ediyorummmmmmm :)) Darisi bizee,
bende artik düzenli spor yapmak istiyorum, en azindan haftada 2-3 kere yapmaya baslasam su lesliyi, yinede ise yarar dimi ?
Sikilasmak istiyorum
Kizlar nasilsiniz ???
Ben iyiyim cok sükür, dün biraz aglama krizine girdim ama gecti,
sanki hicbirsey düzelmiyecekmis gibi geliyor bana, hayat sanki yük gibi omzumda,
cok sükür herseyim yerinde diyorum, ama kafam okadar karisikki, sanki umudumu kaybediyorum,
ben böyle hep yerimdemi saycam? Degismek ilerlemek istiyorum,
bazen düsünüyorum gideyim uzaklara, bir köyde tek basima yasiyayim,
kendim ekip bicip 2 domates yiyeyim ama huzurum olsun,
kimseye hicbisey anlatmak zorunda olmiyayim,
kendimi ispatlamak zorunda olmiyayim, kimsenin derdiyle ugrasmiyayim benimde derdim olmasin..
Ama iste lafta kaliyor, yapmasi okadar kolay degil..
Seneye nisanda YCS ye girip (universite sinavi)
gideyim türkiyede herseye yeniden basliyayim diyorum,
egitim fakültesinde ögretmenlik okuyayim,
sonrada hayatimi orda sürdüreyim diyorum ama oda okadar kolay degil, cok kafam karisik, cok zorluklar yasiyacam büyük ihtimalle, ve buda dogru yolmu onuda bilmiyorum ?
Ben cok aciz bir insanim, inanin nasil bir yol izliyecegimi bile bilmiyorum, ne yapayim bilmiyorum belkide cesaretsizim oturdugum yerde sayiyorum,
niye böyleyimki ben ya
Kizlar su videonun tam yarim saat yaptim leslienin
ayy cok iyidi ya hem eglenceliydi hemde su gibi terledimmmmm
resmen anlimdan terler akiyordu
bunu haftada bikac kez yapmak istiyorum artik
Heh şöyle bizim tanıdığımız sultanda bu
Bende 22 dakikasporumu yaptım ve kan ter içinde kaldım yine
Nerden baksan yarım saat oldu neredeyse bitireli ama hala kıpır kıpır her yerim sanki devam ediyormuşum gibi içim bir tuhaf
Kesinlikle böyle devam ediyoruz canım durmak yok nasılsa gidecek bu kilolar
Nev canim bence adet dolayi siskinlik hissediyorsun,
birkac gün sonra gecer merak etme
kolay gelsin bu arada :)
esinede gecmis olsunnnnn
Kızlar hepinize kocaman öpücükler benden...
yazdıklarınız okudum her anımıza hamd ederek yaşamayı en küçük şeyden bile mutlu olmayı öğrenebilirsek işte o zaman kazanırız ama insan fıtratı işte doyumsuz malesef...
Ebrucum iyi olmana sevindim canım sağlığımız yerinde olsun yeterki herşey olacak inşallah bebiş için beni bekliyorsun sen anladımhalan için de Allah sabırlar versin...
Necan teyzene çok geçmiş olsun..
Yenacım listeyi bile hazırlamışsın ellerine sağlık dereceye girenlere tebrikler kendimide kınıyorum...
dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir domates salatalık
şekersiz çay
ara
1 minik kurabiye
öğle
etli türlü
makarna salatası 4 kaşık
ara
10 fındık+1 elma
akşam
1 çatal haşlanmış patates+1 bardak ayran
1 muz
akşamın geçiştirme sebebim 2 gündür eşimin rahatsızlığı sanırım midesini üşüttü akşam iş dönüşü hastaneye gittik serum takıldı vs. eve geç gelince zaten iştahım kaçtı ne yese çıkardı 2 gündür bugün iyiymiş inşallah akşama kötü olmaz yine...
artık menülerimi paylaşacağım inşallah..bu sabah uyanıp spor yapamadım akşam yoruldum baya. bugünde regl oldum hafif sancı çekiyorum ağır olmazsa sancım akşama yemek yapar evimi toplarım biraz..cumaya misafirim varmış eşimin üniversiteden arkadaşının kardeşi bize yakın üni. kazanmış. üst katımda öyle misafir için yapılmış yarım bir daire var orda ağırlanır sadece yemek yapmam gerekecek erkek olduğu için onlarla zaman geçirmem gerekmez eşim ilgilenir çoğunlukla
üstümde acayip bir bıkkınlık var aldığım kilolardan sanırım..hayır ters olan görümcem 2 aydır memlekette idi geldi sen zayıflamışsın diyor ama karnım öyle büyüdüki neyse regl geçsin bakıcaz artıkın...
Aynen canim cokta hosuma gitti hic sIKilmadim, siritip durdum deli gibi
ayrica seneye tr de uniye gidecek olursamda zayif olmaliyim,
yoksa unide tek sisko ben olurum
ay türkiyede sisko yok resmen yaaaaaa :18:
bakinip bakinip hic sisko göremiyom,
türkiyede gercekten sayiliyiz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?