Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nevzaman, ceco teşekkür ederim arkadaşlar, nevzamancım eşine de geçmiş olsun canım,

teşekkür ederim kızlar...

cecom süzülme yetmez bize baya baya tornaya girmemiz lazım

teşekkür ederim kızlar...

cecom süzülme yetmez bize baya baya tornaya girmemiz lazım

aslında öylede işte birden yontulmayalım süzüle süzüle zayıflayalımki derilerimse sıkılaşsın
Aslında bende bir an önce baya bir fark olsun isterdim ama onunda dezavantajları olur herhalde; hem kalıcı olmaz hemde işte cildi etkiler
Olucak olucak bu sefer kesin olucak

rabbim yakınlarına sabır teyzoşada şifa versin
her geçen saniyemiz için binlerce şükürler olsun..
bizde geçenlerde 6 yaşında yakalanıp 12 yaşında vefaat eden bi oğlumuzu kaybettik
ibretlik olaylar hepimizin karşısında ama
görmemezlikten geliyruz

Kizlar su videonun tam yarim saat yaptim leslienin
ayy cok iyidi ya hem eglenceliydi hemde su gibi terledimmmmm
resmen anlimdan terler akiyordu
bunu haftada bikac kez yapmak istiyorum artik

ya varya canını sıkmaya yer arıyosun saçını başını yoldurma kaçkere gelecez lan
dünyaya çıkar tadını anasınısatym canından kıymetlimi
ya bende yapmak istiyorum şu leslie teyzeyi
ama bebiş beklediğimiz için tehlikeli, korkuyorum o yüzden benım için en uygunu yürüyüş dimi
:26:

kocişe çok geçmiş olsun tatlım

Nevin'cim eşine geçmiş olsun... Acil şifalar...

Çocuk için seni ve Mutlu'yu bekliyorum.Hadi zayıflayalım da yapalım birer tane bak seneye yaza çok daha sıcak olcakmış.Biran önce doğurmalı

Son düzenleme:

temem gi akillandim
bilmiyorumki canim ya istersen sirf yürüyüs yap,
ama leslie cok eglenceli gercekten begendim
ter su icinde kaldim ve üsenmeden yarim saat yaptim
normalde 10 dakkadan sonra hmen sIkilirim sinir olurum spora

cecocum spor hocası spor bittikten saonra 2 saat yag yakmaya devam ediyormuş vucut o yüzden yemegini spordan 2 saat sonra ye dedi çay içmek kahve içmek serbestmiş.saat 4 de spordan geldim acıktım 1 neskafe içtim halen midem kazınıyor 1 saatim kaldı ama kilo veremiyorum ona çok sinir oluyorum 2 haftadır tam dikkat ediyorum hata ender saraç zencefil yag yakıyor dedi ondanda günde 2 kupa içtim tık yok

temem gi akillandim
bilmiyorumki canim ya istersen sirf yürüyüs yap,
ama leslie cok eglenceli gercekten begendim
ter su icinde kaldim ve üsenmeden yarim saat yaptim
normalde 10 dakkadan sonra hmen sIkilirim sinir olurum spora

hıımm aferin sana yoksa kızacaz ha
devam tatlım devam hadi sıkılaşınca foto atarsınız belki bende imrenir başlaarım
yürüyüş yapacak adam yok yanıma daha doğrusu şişko yok
en iyisi kocişe koşubandı aldırmak

hay allah simdi yedim koca sandvicimi iyimi

Canım sakın ümitsizliğe kapılma sonuçta süper spor yapıyorsun ve bu direniş bence uzun sürmez kilolarda patır patır gider inşallah .34: Ben motivasyon olması için sık sık forumdaki öncesi sonrası resimlerine bakıyorum hatta kim nasıl spor yapmış diye okuyorum ve inan çoğuda aynı şeyi söylüyor; Düzenli spor yaptıklarında hep ara ara bir duraklama dönemi yaşamışlar
Hata birtanesi ya 1 haftadır spor yaptığım halde artı cıktım diye yazmış ve herkes aynı şeyi söylüyor vucudun direniyor gider yakında diye ve hakikaten sonraki sayfalarda kadıncağız hehooo kilolarım gitmiş diye sevinç cığlıkları atmış

Ben daha çok başındayım ama sen bayadır öyle böyle değil çok spor yapıyorsun acaba yağlar kas a mı dönüştü ::44: Spor hocan o konuda birşey demiyor mu :44:
Bu arada spor sonrası yemek olayını bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim çok sağ ol
Dediğim gibi ümitsizlik yok spora devam Allahın izniyle çok kısa bir zaman sonra çok güzel kilolar vermiş olacağız elbirliği ile

hocada şaşırıyor mayıstan buyana hep spor yapıyorum eski yediklerimin yarısını yiyorum ama inatçı yaglarım yapıştı bana
zencefili hep içicem 1 ay bakalım faydası olucakmı
şimdi gögüs etini tost makinasında ızgara yaptım yanında salata yogurt yicem dahada akşam yemem meyve yada domates yerim
suyu tam 4 lt içiyorum bazen en az 3 lt

Canım peki doktora hiç gittinmi :44:
Bu kadar spor ve düzenli beslenmeye senin en azından mayıstan bu yana taş çatlasın en azından bir 5 kilo vermiş olman lazımdı hatta çok daha fazlası Belki hormonlarınla ilgili bir durum vardır yoksa imkansız bukadar sabit kalman :44:

kızlarrr özledim sizleri=) okulumdan dolayı gelemiyorum fazla ama diyetyi bozmuyormmm cuma günü tartılcmmm

Hadi bakalım ama devamsızlık burada da yapma

Kilo aldığımı görünce ,yemek yiyesim geliyor

Dettttt aklından bile geçirme
İnadımız inat totoşumuz iki kanat yapmak zorundayız yoksa şu lanet metabolizmamıza karşı verdiğimiz savaşı baştan kaybetmiş oluruz sakın haaa bizleri ve vereceğin hesabı düşün valla ağırlığımızın altından kalkamazsın sakınnnnnnnn gözüm üzerinde farz et

canım namaz konusunda bir öneride bulunayım
bizim kız 9 yaşına girince babası hergün akşam namazını kılmaya başla dedi. hergün sadece akşam namazı kıldı onu iyice oturttu. akşam namazı kaçacak diye aklı gidiyordu günde bir vakit kıldı. bir yıl böyle devam etti. bir yıl sonra ramazan ayının ilk günü akşamın yanında yatsı namazını kılmaya başladı. görsen uykudan gözü açılmasa bir gözü kapalı bir gözü açık yatsı namazını kılıyor. bu ramazan ayındada ikindiyi ilave etti. bir vakitle başlayabilirsin hergün bir vakit kazancın olur.

citol morelini bozmak istemem ama bizim gelinin anneside midesini küçülttürdü.çok kilo verdi herşeyi yeniden aldı eski giydiklerini dağıttı. biryıl sonra hızla kilo almaya başladı şu anda ameliyat öncesi kilosuna geri döndü. dilerim verdiğin kiloları geri almazsın.

ceco bir alemsin valla

eşim ne zamandır nazar var bizde filan diyordu,benimde bir arkadaşımın annesi kurşun döküyormuş,evinde döküyüm demiş akşamda olmuyormuş,bu gün öğlen kadını aldık eşimle beraber eve götürdük neyse kurşun döktü,sonra içime bir sıkıntı girdi,diyaneti aradım sordum kesinlikle bunlar hurafe diyor,tövbe edin ve bir dahada yapmayın dedi ,nazar boncuğuda yalanmış ,nazar muskası takmıştık oğlana oda olmaz diyor nazar duasını açıp okumalısınız nas ve felak okuyun bol bol diyor.allahım beni affetsin kötü oldum valla

Ablacığım gerçektende güzel bir fikirmiş
Allah senden razı olsun dediğin gibi en azından yavaş yavaşta olsa alışırım düzenli olarak namaz kılmaya :122:
Aslında yeni başlayanlar için süper bir çözüm özellikle yatsı namazı konusunda cünkü ilk yeni evliyken namaz kılmaya başladığımda hep yatsıya kadar herşey güzel gidiyordu ama yatsıya gelince tövbe yarabbim kıl kıl bitmiyordu meğer ben iki misli kılıyormuşum uyku bastırınca sayısını unutuyormuşum rekatların
Belki bu şekilde daha rahat olur benim için

Bende nazara çok inanırım hatta bazı insanların negativ enerjilerini beni kötü etkilediklerinide düşünüyorum
Banada sağ olsun Komşu ablam hep tembihler her aklına geldiğinde nas ve felak'ı oku diye. Hatta ne kadar yorgun olursam olayım kesinlikle bütün bildiğim duaları okumadan hayatta uyumam zaten olurda uyuya kalırsam sabaha kadar dinlendirici bir uyku çekemem ve sabahları hep çok yorgun olurum
Rabbim hepimizi nazardan ve kötü enerjili insanlardan korusun .... Aminnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…