Kilo aldığımı görünce ,yemek yiyesim geliyor
ben maşukiyeye gittim balığı fena değildi. fiyatını bilemiycem çünkü bir arkadaş ısmarlamıştı hatta bizi balık yemeye götürmüğştü oraya güzel biryerKızlar bu haftasonu sapanca-maşukiye taraflarına gidicez. Eşimle hem güzel bi kahvaltı yapalım hem de bol bol yürüyelim dedik doğada. Hiç gitmedik oralarda çok fazla tesis varmış ama yazılanlara göre çoğu kalitesiz olmasına karşın çok pahalıymış. Daha önce kahvaltı ve alabalık yemek için o taraflara gidenler varsa önerileri alabilirim.
ellerine sağlık yenacım[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Zeynep957[/TD]
[TD]97.2[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]96.5[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD]99[/TD]
[TD]+2.5[/TD]
[TD]98.4[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[TD]+0.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]İlbatum[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]toksin[/TD]
[TD]71.6[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]+3.4[/TD]
[TD]74.9[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD]74.9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+2.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]93[/TD]
[TD]+1.5[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]94[/TD]
[TD][/TD]
[TD]94[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+1.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]92.9[/TD]
[TD]-1.1[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]95.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]+2.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]83.7[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+05[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]110[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]114[/TD]
[TD]+3[/TD]
[TD]112.4[/TD]
[TD]-1.6[/TD]
[TD]+2.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Mehtabb[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]92.8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]92.2[/TD]
[TD]-0.6[/TD]
[TD]90.4[/TD]
[TD]-1.8[/TD]
[TD]-2.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]98.7[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]104[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+5.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]90.6[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]91.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]88.9[/TD]
[TD]-2.5[/TD]
[TD]-2.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]74.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD]73.9[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD]74.5[/TD]
[TD]+0.6[/TD]
[TD]+0.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]81.5[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD]81.5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]dalokaysmom[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Tomurcuk[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]84[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]84[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]NURGU66 [/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]+0.1[/TD]
[TD]86.8[/TD]
[TD]+1.8[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]86.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+1.1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]doğa3[/TD]
[TD] [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]96.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]96.4[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]89.9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]89.9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]89.9[/TD]
[TD]Aynı [/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]ayse_C52[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]bediican[/TD]
[TD]89.1[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]87.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]Sultan42[/TD]
[TD]98.4[/TD]
[TD]+0.9[/TD]
[TD]98.7[/TD]
[TD]+0.3[/TD]
[TD]97.9[/TD]
[TD]-0.8[/TD]
[TD]97.2[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[TD]+0.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]Elmasalyangozu[/TD]
[TD]112[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]112[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]111.6[/TD]
[TD]-0.4[/TD]
[TD]111.3[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[TD]-0.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]Mmery[/TD]
[TD]102.5[/TD]
[TD]+0.5[/TD]
[TD]102[/TD]
[TD]-0.5[/TD]
[TD]102.7[/TD]
[TD]+0.7[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+0.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD] ece78[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]74.8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]81.3[/TD]
[TD][/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[TD]-0.3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]Chickpeas[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]87.6[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]Tombulkelebekim[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]109.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]108.3[/TD]
[TD]-1.6[/TD]
[TD]-1.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]eterya[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30[/TD]
[TD]ejje89[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]79.8[/TD]
[TD][/TD]
[TD]+0.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]87.9[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]32[/TD]
[TD]arnazar[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]96.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]93.9[/TD]
[TD]-2.3[/TD]
[TD]-2.3[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bediican geçmişolsun teyzene Allah acil şifalar versinCanım ya,herşey kendi elimizde inan ,lütfen kendini toparlamaya çalış,her zaman daha kötüsünü düşün,bak sana bir şey anlatayım,benim teyzem 9 sene önce eşinden ayrıldı,adamın çocuğu olmuyordu teyzem kendi çabalarıyla doktora gidiyor,aşılama yaptırmak için çabalıyor,bir taraftan parasızlık,eşinin sorumsuzluğu ,eşinin ailesinin sıkıntıları derken huzurları kaçtı,adam teyzemi terketti ve teyzemde gurur yapıp boşanma davası açtı ve 3 ayda hiç bir şey konuşmadan6 senelik evlilik herşey bitti.O zaman Bodrumda oturuyorlerdı ve o sene yazın evlilikleri sürmüş olsaydı Antalyaya taşınmak istiyorlardı.Neyse teyzem belki eşi gelir arkasından diye Antalyaya taşındı ve orada kendine bayağı bir zorluklarla tüm ailenin maddi desteğiyle hediyelik eşya dükkanı aştı ve eşini bekledi,ve birbirlerini 1 kere bile aramadılar ne gururmuş ya!Teyzem yanlız başına kimseyede birşeyini anlatmaz ,4 sene önce göğüs kanseri olduğunu anladı ve iki göğüsü birden alındı,kemoterapiler,ışın tedavileri ve bir çok sıkıntı 4 yıldır sıkıntı çekiyor,1 sene rahat etti ,şimdi kemiklerine ciğerlerine geçmiş,şu an ne diyor biliyormusun,nefes aldığınıza şükredin ,ölümden çok korkuyorum,lütfen kendinize iyi bakın,hiç bir şeye üzülmeyin canınızı sıkmayın diyor.Hayatta çok acılar var,allaha şükürler olsun sağlımız yerinde en büyük mutlulukta bu,bunu sadece üzgün olduğum için yazdım,Lütfen hayatta hiç birşeye üzülmeyelim arkadaşlar,teyzem daha 43 yaşında ,allahım mucizeler ver yarabbim
eşine geçmiş olsun canımKızlar hepinize kocaman öpücükler benden...
akşamın geçiştirme sebebim 2 gündür eşimin rahatsızlığı sanırım midesini üşüttü akşam iş dönüşü hastaneye gittik serum takıldı vs. eve geç gelince zaten iştahım kaçtı ne yese çıkardı 2 gündür bugün iyiymiş inşallah akşama kötü olmaz yine...
artık menülerimi paylaşacağım inşallah..bu sabah uyanıp spor yapamadım akşam yoruldum baya. bugünde regl oldum hafif sancı çekiyorum ağır olmazsa sancım akşama yemek yapar evimi toplarım biraz..cumaya misafirim varmış eşimin üniversiteden arkadaşının kardeşi bize yakın üni. kazanmış. üst katımda öyle misafir için yapılmış yarım bir daire var orda ağırlanır sadece yemek yapmam gerekecek erkek olduğu için onlarla zaman geçirmem gerekmez eşim ilgilenir çoğunlukla
üstümde acayip bir bıkkınlık var aldığım kilolardan sanırım..hayır ters olan görümcem 2 aydır memlekette idi geldi sen zayıflamışsın diyor ama karnım öyle büyüdüki neyse regl geçsin bakıcaz artıkın...
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,5 kg. ________ alessandra79
HAFTANIN 2.si ____________ - 2,3 kg. ____________ arnazar:81:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,8 kg. ____________ Mehtabb:124:
AYIN 1.si ___________ -2,5 kg. __________ alessandra79:81:
AYIN 2.si ___________ - 2,4 kg. ____________ Mehtabb
AYIN 3.sü __________ - 2,3 kg. ______________ arnazar
Ceco yakaladım seni,oh götür yemekleri
Kayınvalidene çok geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin canım.slm kızlar. bu haftanın en çok kılosunu kımın verdığını göremedım. geçmişe hızlıca baktım ama herseyı okuyamdım. bu hafta dıyet gıttı.spor gıttı. kayınvalıdemı hastahaneye yatırdık. kadın oturduğu yerde felç geçirdi. ilk yardım olrak aklınızda olsun felç geçirdiğini anladığınız kişiye hemen buz gıbı duş aldırın ve o bolgeye buz koyun. görumcem öyle yaptı doktorlar çok ıyı yapmışsınız dedıler.ve kayınvalıdem kurtuldu. ama halen gözetımde tutuluyor. sabah okula gıdıyorum. öğlen ve akşam hastaneye yemek gonderıyorum. yemekler çok kotuymuş. bebeğime bakan görumcem de onun yanında. ayy bu hafta benı çok erken oldu ama ızınllı olcam herhalde..(
ne guzelde başlamıştım kılo vermeye..........
Kolay bir süreç değil, umarım sonucu çok güzel ve sürekli olur. Dün merakımdan bazı siteleri dolaştım, Muğla civarında bir bayanın verdiği kilo pek çok yayına konu olmuş. Genç bir kadın (26 yaşında operasyon olmuş) resmen fıstık gibi olmuş. Yaşının da avantajı ile büyük değişim geçirmiş. Kızı için ameliyata karar vermiş...32 gün oldu
16-17 kilo verdim.
gastirt baypas ( mgb) farklı cnm
mideyi komple devre dışı bırakıp bagırsagı yemek borusuna baglıyolar
ben tüp mide oldum onda midenin büyük kısmı kesilp çıkarılıyor.
hızlı kilo veriliyor çünkü
ilk hafta sadece su ve meyve suyu içiyosun gıdım gıdım
daha sonrada herşeyi yerim sanıyosun ama çok az bir bsinle doyuyorsun.
gün içinde yediklerim mesela
sabahları 1 yumurta az peynir
öglen 80 grm konserve ton balıgı
akşam belki yarım kabak ne olursa 1-2 kaşık işte
aralarda ayran olur yarım meyve olur
açıktıkça bişeyler yiyorum ama çok az la dyuyosum hatta bazen şişkinlik geçiriyosun
Keşke daha bekleselermiş. Hem kayınbiraderinin olgunlaşması bakımından hem birikim yapmaları için en azından bir sene daha beklemeleri iyi olurmuş anlattıklarına göre. Öyle kesip atan kişinin tüm düğün sorumluluklarını da yerine getirmesi gerekir ama. Hele de ailesi bu kadar sıkışıkken. İlla şimdi evleneceğim diye tutturuyorsa ya düğün vs. yapmayacak ya da kendi imkanlarını kendi yaratacak. Gerçi uzaktan böyle konuşmak kolay da başa gelince öyle olmuyor tabiiUmutcuğum bizim de 24 kasımda izmirde eşimin kardeşinin düğünü var. O güne kadar ayrılmazlarsa tabii:)) Ben de azcık dedikidu yapayım.Eşimin kardeşi çok vurdumduymaz. Seneye evlenecekti ama birden ben bu sene evlenicem diye tutturdu. 1000tl maaşla çalışıyor ama hiç birikimi yok kenarda. Annesinde babasında hiç yok zaten, biz evlenirken herşeyi eşimle kendimiz yapmıştık. Eşimin bana takacağı bilezikleri bile birlikte aldık.Yani demek istediğim annesinden babasında bize bir çeyrek alacak kadar bile para yoktu. Ama eşimin kardeşi evlenicem diyip kesitip atıyo, annesi de ağır şeker hastası kadın üzülüyo. Nişanlısıyla sürekli kavga ediyolar bakalım ne olacak
Düğünde çok abartı bişey giymem zaten kasımda hava soğuk olur. Sanırım sade ama önü pullu parlament mavisi bi elbise alabilirim. Ben sadeliği daha çok seviyorum. bakalım o zaman kadar kilo verebilecekmiyim
Uzun zamandır biz o tarafa gitmiyoruz o nedenle aklımda bir mekan ismi yok canım. Sapanca'da Lale Otel'de kalan bir arkadaşım kahvaltısını çok beğendiğini söylemişti ama ben gitmedim ne kadar güvenilir bir yorum emin değilim. Epey zaman önce çalıştığım grup orada bir mekan açmıştı, Dedeman Gölevi Tesisleri ismiyle. eğer gölevi hala duruyorsa en azındna mekan ve konum olarak harikadır. Brunch çok başarılıydı o zamanlar.Kızlar bu haftasonu sapanca-maşukiye taraflarına gidicez. Eşimle hem güzel bi kahvaltı yapalım hem de bol bol yürüyelim dedik doğada. Hiç gitmedik oralarda çok fazla tesis varmış ama yazılanlara göre çoğu kalitesiz olmasına karşın çok pahalıymış. Daha önce kahvaltı ve alabalık yemek için o taraflara gidenler varsa önerileri alabilirim.
Banucuğum, sağol güzel yorumların için canımmm. Sen bu azimle devam et, çok güzel sonuçlar alacaksın görürsün. Eşin kaçta çıkıyor bilmiyorum ama eğer o kalkmıyorsa sen 7 civarı çıkıp yarım saat yürürsün, gene bırakmam diyorsa kalkacak el mecbur :)) Eğer günkurusu yersen yanında 1 adet ceviz ya da 2-3 adet çiğ badem ye canım, böylece kan şekeri çok daha yavaş yükseliyor. Hem metabolizma ben uyandım diyor hem geç acıkıyorsun :) Kahvaltıya kadar seni tutar yani :))...Hoşgeldin canım
Gerçektende gözlerim hep seni aradı bir an önce gelse diye
Düğünün güzel geçmesine sevindim ama kendini en kilolu görmen olmamış
Boylu poslu havalı bir hatunsun niye kendini bukadar küçümsüyorsun; marifetlisin ve bir çok kadının üşeneceği şeyi sen çocuklara rağmen yapıyorsun üstelik yavaş yavaşda olsa kilonu veriyorsun zaten
İniş çıkışlar hangimizde olmuyorkiheleki bende hem çıkış anasını satam bir inersem iki çıkıyorum
Bu arada evet güzel tespiteşimin kıvırma meyli çok ama sonradan benim cenemi çekmektense uykusundan feragat ediyor bence birde yanlız gidiceğim diye tutturacağımı biliyor bu seferde aklı bende kalıcak sonuçta sabah namazından hemen sonra cıktık ve her yer daha aydınlanmamıştı bile
Ufak ufak başladık işte inşallah devamı gelir
Evet balı bende duymuştum çok sıcak suya konmaz hatta zehirleyebilir diye de duymuştum o yüzden bende kaynadıktan sonra suyu bekletip öyle karıştırıyordum. Ben metabolizmayı hızlandırıyor diye biliyordum ama 2 gün kurusu daha etkili olursa onu yaparım en azından üzerine su içince şişirirde aç karnına cıkmamış olurum evden
Bol bol su içiyorum zaten bağırsaklar içineee inşallah bundan sonra daha iyiye gider
..
Hoşgeldin Yenacığım, tatilin güzel geçmesine sevindim :) Cumaya kadar sebze ağırlıklı beslenirsen tartıda seni üzmeyecek bir sonuç olur bence :)İyi geceler arkadaşlar,
Nurgülcüğüm, cumartesi döndük fekat bilgisayarımız bozuldu.:)
O yüzden böyle terslik oldu ama birincilik senin değil gibi.:)
Bu arada oğlum anaokuluna başladı bugün gittik okula 15 dakikalığına :)
Çok duygulandım.çok minik geliyor gözüme4 yaş..
Ohhh be. Şöyle gözümüz liste görsün. neydi o öyle gram gram verenlerin ilk sıralara yerleştiği listeler :) Çok tebrik ederim arkadaşlar. Darısı başımıza :)HAFTANIN 1.si ____________ - 2,5 kg. ________ alessandra79
HAFTANIN 2.si ____________ - 2,3 kg. ____________ arnazar:81:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,8 kg. ____________ Mehtabb:124:
Çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına. Psikolojik olarak iyileşme zaman alacaktır elbetSelam...Dün doktor kontrolüm vardı.Herşey yolundaymış bi problem kalmamış.Fiziksel olarak tabi.Psikolojik hala iyileşemedim ki ama ben
Teyzene çok geçmiş olsun. Zor zamanlar geçirmiş, hala da tedavisi sürüyor galiba? Şifa diliyorum ona... Çok da haklıymış, ufal şeyleri nasıl da büyütüyoruz bazen sebepsizCanım ya,herşey kendi elimizde inan ,lütfen kendini toparlamaya çalış,her zaman daha kötüsünü düşün,bak sana bir şey anlatayım,benim teyzem 9 sene önce eşinden ayrıldı,adamın çocuğu olmuyordu teyzem kendi çabalarıyla doktora gidiyor,aşılama yaptırmak için çabalıyor,bir taraftan parasızlık,eşinin sorumsuzluğu ,eşinin ailesinin sıkıntıları derken huzurları kaçtı,adam teyzemi terketti ve teyzemde gurur yapıp boşanma davası açtı ve 3 ayda hiç bir şey konuşmadan6 senelik evlilik herşey bitti.O zaman Bodrumda oturuyorlerdı ve o sene yazın evlilikleri sürmüş olsaydı Antalyaya taşınmak istiyorlardı.Neyse teyzem belki eşi gelir arkasından diye Antalyaya taşındı ve orada kendine bayağı bir zorluklarla tüm ailenin maddi desteğiyle hediyelik eşya dükkanı aştı ve eşini bekledi,ve birbirlerini 1 kere bile aramadılar ne gururmuş ya!Teyzem yanlız başına kimseyede birşeyini anlatmaz ,4 sene önce göğüs kanseri olduğunu anladı ve iki göğüsü birden alındı,kemoterapiler,ışın tedavileri ve bir çok sıkıntı 4 yıldır sıkıntı çekiyor,1 sene rahat etti ,şimdi kemiklerine ciğerlerine geçmiş,şu an ne diyor biliyormusun,nefes aldığınıza şükredin ,ölümden çok korkuyorum,lütfen kendinize iyi bakın,hiç bir şeye üzülmeyin canınızı sıkmayın diyor.Hayatta çok acılar var,allaha şükürler olsun sağlımız yerinde en büyük mutlulukta bu,bunu sadece üzgün olduğum için yazdım,Lütfen hayatta hiç birşeye üzülmeyelim arkadaşlar,teyzem daha 43 yaşında ,allahım mucizeler ver yarabbim
Kizlar ben geldim ve artik yenilenmeye karar verdim ama nedense renkli yazi yazamiyom ve smiley kullanamiyom
yeni üyeler ölsünmü
sultan artik hürremsultan olduuuuuu
Vayyyy yeni nikin hayırlı olsun canım
İnşallah sana uğur getirirde sende Padişahları kendine hayran bırakıp süzülürsün ortalıkta
Kızlarrrrrrrrrrrr vaktiniz varsa şu başarı öyküsünü bir okuyun derimGerçektende bir çoğumuzun yaşadıklarını yaşamış ve çok güzel bir yol cizmiş kendine ve başarılıda olmuş
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...kilo-zayiflayan-guldemirin-basari-oykusu.html
Ahanda umuttt gelmiş
Nasılsın canım görüşmeyeli
Bu arada hazır seni yakalamışken birşey sorayım sonuçta kilo verme konusunda benden tecrübelisin
Ayıptır söylemesi bugün akşamlık tavuk budu haşlamıştım tabiki suyunu dökmedim de şimdi kafama takıldı ondan direk çorba yapsam yarın beslenmeye zarar olurmu acaba :44: hiç yağ koymadanda olsa yağlı olurmu acaba.
Hani önceden hep yaptığım şeyde şimdi daha da dikkat edince en ufak hatayı bile önlemek istiyorum
Ne dersin olmadı sadece ufak kuzuya yaparım kendim yemem
Canım iyiyim, az önce gördüm mesajını :) Yarın bizim okulun ilk günü ona hazırlandık gün boyu. Şimdi de kıyafetlere isim yazıp defteleri etiketliyorum :))
Sorunla ilgili kesin bir şey söylemek istemiyorum canım, herkesin kilo verme konusuna yaklaşımı farklı biliyorsun. Ben genel kaide olarak yağdan ziyade karbonhidrat cinsi gıdaların metabolizmaya daha zararlı olduğunu, diyete daha fazla sekte vurduğunu düşünüyorum. Yani şeker, beyaz unlu gıdalar, nişastalı besinler, makarna pirinç vb. çok daha zararlı bana göre. Bunların yerine tam buğday unundan ekmek (2 dilim kadar) yedim başka bir şey de yemedim iyi verdiğim dönemlerde. Ama yağı hemen hiç kısmadım, salatalarıma zeytinyağı da koydum (öyle 1 tatlı kaşığı filan da değil, bildiğin normal yağ), yumurtamı da tereyağı ile yaptım, etin de yağını yedim tavuk suyuna çorba da yaptım. Şeker ve unu yemediğim müddetçe gayet de güzel verdim.
O nedenle eğer ben olsam tavuk suyuna sebze de ekleyerek mis gibi bir çorba yaparım eğer yağlı tavuksa ekstra yağ hiç koymam, değilse az da yağ eklerim bir tas içerim. Eğer derisini alıp haşladıysan zaten yağı yok gibi bir şeydir, bir de çiftlik tavuklarında ne kadarcık yağ var ki artık? 81 günden önce kesilmemesi gereken hayvancıkları 3 haftada kesiyorlar, öyle büyümeleri için neler veriyorlar sen hesap et. Ben tavuğa yağından çok bu sebeplerle soğuk bakıyorum. Yedikleri yemler, verilen hormon ve antibiyotikler akıl alır giib değil. Bu konuda 40 sayfalık bir araştırma okumuş ve bir belgesel seyretmiştim, o zamandan sonra tavuk bizim buralara pek uğramıyor :)) Önceden de yazmıştım, kırk yılda bir organik tavuk alıp yapıyorum...
Diyeceksin; bir soru soduk, destan yazdın, üstelik cevap da vermedin :)) Öyle oldu vallahi ama ben senin bu aralar disiplinine bayılıyorum, o yüzden sen içine nasıl sinerse öyle yap. Böyle kararlı olduktan sonra mutlaka sonuç alacaksın, eminim
Bu arada İstanbullu kızlarrrrrrr bugün eşimin arkadaşlarından biri organik ürünleri alabileceğimiz bir sitenin adresini verdi
Sizlerde bir bakmak isterseniz diye linki ekleyeyim dedimsebze, meyve, baharatlar ve bir sürü şey var hatta bizim normal manavlarda bulamayacağımız şeylerde var.
Bazı şeyler uygunda
İnternetteki Manavınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?